30 de zile de consum de alcool: recomandări și recenzii

Dieta alimentară – cursul de curățare a întregului corp de toxine și pierderea în greutate, calculată pentru o lună.

În acest timp, este posibil să se obțină rezultate bune și să se piardă o greutate suficient de mare..

băut вода при диете

Dacă vă exprimați în două cuvinte esența, se va suna astfel: “beți când simțiți că beți și beți când doriți să mâncați.

Pentru o perioadă de 30 de zile de consum al alimentației, o persoană mănâncă numai alimente lichide, ceea ce, desigur, este nedorit pentru medici.

Refuzarea completă a alimentelor solide

În primele șapte zile, corpul este complet curățat..

În cea de-a doua săptămână, tractul digestiv și alte organe interne sunt procesate, iar numai pe al treilea sau al patrulea – organismul este curățat la nivel celular..

Un avantaj semnificativ al consumului de alimente pentru comentarii este disponibilitatea acestuia..

Nu aveți nevoie să căutați produse scumpe sau exotice, nu trebuie să vă torturați pentru luni lungi de post pentru a pierde kilograme de ură.

Efectul se va realiza printr-o respingere completă a consumului de alimente solide, iar calorii vor fi ingerate prin lichide..

Consecinții metodologiei susțin că sentimentul de foame scade după câteva zile după ce a urmat meniul strict de băut și există și un efect de durată..

Mai important, nu începeți să absorbiți aleatoriu alimente după ce ați părăsit dieta..

Tehnica este destul de dură, deci este recomandabil să luați suplimente de vitamine și minerale în timpul trecerii..

Deoarece alimentele solide sunt excluse de la regimul alimentar pentru o lungă perioadă de timp, poate exista un efect secundar neplăcut ca și constipația, prin urmare este necesar să se asigure că scaunul este zilnic.

Dulce nu poate!

confecție под запретомCe puteți și ce să nu beți în timpul dietei?

Da, orice, dacă nu este un dulce Pepsi-Cola sau, de exemplu, un cocktail alcoolic.

Poți: cafea, ceai, cacao, supe vegetale, ciorbe, legume lichide și piure de fructe, sucuri, piureuri.

Dacă doriți, puteți face dieta dvs. hrănitoare și diversă.

Asigurați-vă că utilizați supa sau piure de cartofi o dată pe zi pentru a îmbogăți dieta.

Dacă se respectă cu strictețe, consumul de zahăr sau înlocuitor de zahăr este complet exclus..

Sarea poate fi mâncare, dar fără fanatism.

Asigurați-vă că beți cantitatea necesară de apă potabilă proaspătă..

Pentru a evita atacurile de foame, se recomandă să luați alimente lichide la fiecare 2 ore în porții mici..

Suma totală nu trebuie să depășească 2 litri pe zi..

Este sigur să bei??

utilizare жидкостиRecenzile unei diete de băut sunt foarte ambigue, precum și rezultatele după aceasta..

Medicii nu aprobă acest lucru, având în vedere că efectele asupra organismului sunt extrem de dăunătoare și recomandă organizarea zilelor de repaus.

Cu toate acestea, tehnica are mulți admiratori..

Iată cum unele femei își descriu sentimentele după trecerea ei..

Întotdeauna mi-am ales diete cu nume puternice: Dyukan, Elena Malysheva, Ksenia Borodina, dar din anumite motive nu au adus rezultatele dorite. A trebuit să-mi pierd greutatea destul de mare – 20 kilograme. Pe Internet am citit despre metoda de băut și am decis să experimentez.

La început era foarte foame și foame, dar m-am ținut. Și când, în cele din urmă, rezultatele au apărut, am căzut. Sa întâmplat în a treia săptămână, am început să mănânc totul. A scăzut 8 kilograme, dar cât de greu a fost. În plus, au existat probleme cu scaunul, a trebuit să recurg la droguri.

Galina, de 25 de ani

Sunt încântat de dieta consumată. După naștere, m-am recuperat cu 17 kilograme. A fost necesar să pierdem din greutate urgent. De la un prieten am învățat despre existența unei tehnici de băut de treizeci de zile și am decis că pentru mine acest lucru este cel mai acceptabil rezultat. Ea a hotărât că două săptămâni ar fi de ajuns pentru mine. În aceste zile n-am mâncat nimic sau nu m-am mestecat, dar nu m-am limitat să beau nimic, ba chiar am băut cocktailuri dulci de la McDonalds. În primele șase zile, am pierdut 4 kg, ceea ce ma inspirat și am continuat, dar, din anumite motive, greutatea sa oprit. Vroiam sa renunt, dar am inceput sa primesc complimente de la cei din jurul meu, ca am pierdut greutate si s-au improspatat foarte bine, asa ca am continuat. Și aici este rezultatul meu după 14 zile – minus 9 kg. Vorbind de rechemare, au trecut câteva luni de când am luat o dietă de consum, dar greutatea obținută după trecerea dietei rămâne aceeași, nu tip.

Tatyana, 36 de ani

usturoi sălbaticCrezi că nu ai suficiente vitamine? Nu vă grăbiți la farmacie. O astfel de plantă timpurie ca usturoiul sălbatic conține un întreg depozit de elemente esențiale și vitamine pentru organism. Ramsons proprietăți utile și contraindicații.

“Cum vrei delicioase chifteluri, dar din păcate, sunt pe o dietă” – o frază rostită de fete, limitând dieta lor pentru a pierde în greutate. Dar nu fi supărat, deoarece aici sunt rețete pentru cotlete dietetice de pește.

Și în acest articol https://notefood.ru/retsepty-blyud/myaso/kak-pravilno-gotovit-kurinuyu-pechen.html veți afla cum să alegeți și să preparați ficatul de pui.

Am stat pe multe programe pentru a reduce excesul de greutate, dar cred că băutul este cel mai puțin reușit. Da, într-adevăr, efectul său este colosal, dar există multe efecte secundare. Am pierdut mai mult de 10 kilograme, volumele au dispărut în mod semnificativ. Dar am devenit foarte iritabil, așa cum am vrut mereu să mănânc, așa că mi-am aruncat toată nemulțumirea față de ceilalți. Chiar și în repetate rânduri am primit observații că a devenit neplăcut să comunic cu mine..

Firește, au existat probleme cu scaunul. O floare alb-galbenă a apărut pe limbă, aparent, astfel încât corpul a dat cu disperare semnalele SOS și, ceea ce era cel mai teribil pentru mine, era un miros caracteristic din gură care nu putea fi îndepărtat nici cu paste de dinți, nici cu guma de mestecat. Sunt foarte complex în privința asta.

Sunt o persoană cu o singură minte și am continuat să continui o dietă de băut, în ciuda revizuirilor care au devenit mai subțiri, indiferent de ce, până la o zi frumoasă am leșinat la locul de muncă. De atunci, programul de băut a fost eliminat o dată pentru totdeauna..

Olga, 42 de ani

Orice dietă este stresantă pentru organism, iar băutura nu face excepție..

Are multe contraindicații, așa că trebuie să consultați un medic înainte de utilizare..

Persoanele cu boli cardiovasculare, boli ale tractului gastrointestinal nu ar trebui să se gândească nici măcar la aceasta..

În cele din urmă, vă oferim să vizionați o examinare video a dietei de băut timp de 30 de zile:

Loading...