AntiCalorin – un complex pentru pierderea în greutate: o recenzie și recenzii reale

complex для похудения - АнтикалоринAnti calorina pentru pierderea in greutate – acesta este un alt instrument pe care producatorii spun ca il ajuta sa-si piarda kilogramele in plus..

Ei declară că medicamentul pe bază de plante nu este dăunător pentru sănătate și ajută la scăderea în greutate fără a se epuiza antrenamentele și eforturile speciale..

Dar puteți să pierdeți cu greutate cu ea?

Răspunsul la această întrebare se găsește pe site-ul oficial..

structură

Anti-Calorina este alcătuită exclusiv din ingrediente pe bază de plante care servesc, de obicei, ca bază pentru o varietate de ceaiuri de slăbire..

Acesta include:

 • Rosehip – un diuretic și principala sursă de vitamina C.
 • Horsetail extract este un diuretic. Anunțul spune că elimină excesul de apă din organism și elimină supărarea..
 • Florile immortelle – stimulează digestia, așa cum este indicat în anunț. Cu toate acestea, ele sunt cunoscute pentru acțiunea lor coleretică și nu au niciun efect asupra greutății corporale..
 • Extract de mentă – Potrivit producătorilor, mentă reglează apetitul și elimină stresul. Cu toate acestea, nu afectează în niciun fel pofta de mâncare, dar dă băuturii un gust bun..
 • Frunzele de Cassia – site-ul afirmă că acest ingredient reglează intestinele, stabilizează pofta de mâncare și digestia. Acesta este de fapt un laxativ comun..
 • Laminaria thalli este un laxativ care conține iod.

Dacă instrumentul este destinat pentru scăderea în greutate, atunci de ce nu există substanțe cu proprietăți de ardere a grăsimilor în el?

proprietăţi

Conform informațiilor furnizate de producători, medicamentul are următoarele proprietăți:

 • Normalizeaza apetitul;
 • Reglează digestia;
 • Accelerează metabolismul;
 • Distruge celulele grase;
 • Întărește țesutul muscular;
 • Îndepărtează lichidul în exces;
 • Stimulează funcția tiroidiană.

proprietăţi и состав АнтиКалорина

Cu toate acestea, toate aceste proprietăți magice sunt inventate, deoarece medicamentul nu include substanțe capabile să ofere un astfel de rezultat..

Componentele folosite nu sunt modalități pentru astfel de îmbunătățiri pozitive vizibile..

instrucție

După ce ați cumpărat medicamentul, trebuie să studiați cu atenție instrucțiunile atașate acestuia..

Înainte de utilizare, citiți despre posibilele efecte secundare și contraindicații.

Potrivit producătorilor în anunțurile lor, pentru a obține efectul maxim AntiCalorin pentru pierderea în greutate trebuie să fie consumate în timpul lunii.

Medicamentul se bea zilnic cu mese sau, dacă se dorește, înlocuiește una dintre mese..

Un truc este capabil să suprime sentimentul de foame timp de 4 ore.

Este AntiCalorin Slimming eficace??

pentru чего вам необходим препарат

După examinarea compoziției medicamentului, sa constatat că nici o singură substanță nu este descrisă ca agent de ardere a grăsimilor, cu excepția cărnii..

Dar de ce este componenta principală?

Informațiile de pe site spun următoarele:

 • Cauza principală a obezității este o disfuncție a glandei tiroide;
 • Glanda tiroidă este tulburată din cauza deficienței de iod;
 • Laminaria ca sursă de iod îmbunătățește funcția tiroidiană.

Cu toate acestea, aceasta este o minciună, deoarece întreruperea glandei tiroide nu este principala cauză a obezității. Hipotiroidismul apare numai la 1% din oameni, dar excesul de greutate este incredibil de comun.

Daunele autoimune conduc în principal la funcționarea defectuoasă a glandei tiroide, și nu la deficitul de iod.

Să presupunem că această opțiune, dar alăptarea nu este încă cel mai bun mod de a trata tulburări în sistemul endocrin uman, deoarece conține cantitatea minimă de iod.

Este mult mai bine și mai eficient să luați preparate de iodură de potasiu..

În farmacie! Antikalorina pe piața rusă în cantități limitate. Puteți cumpăra numai prin intermediul internetului pe site-ul oficial.

Cum să nu cădeți pentru un fals?

AntiCalorin este incredibil de popular, multe falsuri sunt oferite pe Internet..

Este dificil să se distingă originalul de un fals, deoarece fraudei pot imprima orice etichetă.

Pentru a nu cădea pentru un fals, trebuie să comandați medicamentul numai pe site-ul oficial al producătorului.

Adesea, infractorii atrage oamenii la un preț scăzut, dar costul medicamentului oriunde nu poate fi mai mic decât producătorul. În acest caz, este 100% fals, care nu posedă proprietățile menționate.

Revederea doctorului

real отзыв врача об АнтиКалоринеAvând în vedere compoziția AntiCalorin, acesta poate fi utilizat pentru constipație. Compoziția medicamentului include o substanță ca cassia norvegiană. Prezența acestei componente sugerează că remedierea poate fi luată ca un laxativ.

Desigur, pentru o persoană sănătoasă acest lucru nu este necesar. Cu toate acestea, pentru un pacient care suferă de constipație, medicamentul va avea un efect pozitiv. Pentru persoanele cu kilograme în plus, medicamentul este neutru. Nu afectează în niciun fel celulele adipoase..

Toată lumea a auzit, și poate ei înșiși au încercat laxative și ceaiuri diuretice pentru scădere în greutate. Având aceste medicamente, greutatea începe să dispară, dar în curând se va întoarce. Acest lucru se datorează faptului că organismul este eliminat din toxine, fluidul părăsește spațiul intercelular și vasele..

Cu toate acestea, acest lucru nu este considerat un eveniment permanent și nu este afișat pe forma corpului persoanei. Substanțele lichide și alte substanțe sunt returnate corpului, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic..

Ceaiurile de acest tip nu sunt capabile de arderea grasimilor si deoarece AntiCalorin are o compozitie similara, nu trebuie sa ne asteptam la o eficacitate..

Nu include ingrediente care pot reduce pofta de mâncare sau accelerează metabolismul. Singura diferență între drogurile propuse și ceaiurile pe bază de plante este costul..

Cost și unde să cumpere

Medicamentul Antikkalorin pentru pierderea in greutate poate fi cumparat numai in magazine online. În farmacii, acest complex nu este implementat.

Se recomandă cumpărarea medicamentului pe site-ul oficial. Achiziționarea pe alte resurse nu garantează autenticitatea produsului, inofensivitatea acestuia și impactul pozitiv.

Prețul drogului este de 990 de ruble. Pentru a comanda un complex, trebuie să plasați o comandă pe site-ul oficial..

Dacă părăsiți detaliile de contact, acestea vă vor apela înapoi pentru a confirma comanda. Livrarea se efectuează în cel mai scurt timp posibil pe tot teritoriul țării.

Autor: Valentina Serghena (medic)