Atenție, medicamentul Reduxin: reacții adverse și recenzii ale medicilor

Doriți să pierdeți greutatea cu ajutorul lui Reduxine? Cu grijă, în nici un caz să nu începeți să o primiți singur, asigurați-vă că ați trecut printr-un examen!

Înainte de a începe tratamentul cu acest instrument, asigurați-vă că ați citit caracteristicile sale și recenzii, care sunt scrise în acest articol..

Medicamentul Редуксин

Greutatea în exces oferă întotdeauna un mare disconfort. Nu numai că dăunează aspectul figurii, ci provoacă și probleme grave de sănătate. Astăzi puteți găsi multe recenzii ale medicilor și celor care pierd greutate cu privire la medicamentul Reduxin.

Cineva îl descrie ca pe un mijloc eficace de a pierde în greutate, dar, dimpotrivă, cineva crede că nu ajută. Faptul este că este acceptat numai în cazuri grave și după numirea unui specialist adecvat..

Trebuie avut în vedere faptul că acest medicament are numeroase efecte secundare și contraindicații care trebuie luate în considerare în timpul tratamentului.

Descrierea generală

Reduxin este un medicament de uz intern folosit pentru a pierde in greutate..

Acest medicament este un mare succes în rândul multor nutriționiști și specialiști în corecția greutății..

Este prescris în principal în cazuri grave, când greutatea este de 30-40 de kilograme mai mare decât cea normală.

Compoziție și formă de eliberare

Disponibil sub forma a două tipuri de capsule, care au diferențe în conținutul de ingrediente active.

În capsulele cu culoare albastră sunt 10 mg sibutramină și 158,5 mg celuloză microcristalină, iar în capsule cu culoarea albastră nivelul acestor substanțe active este de 15 și, respectiv, de 153,5 mg.

Compoziția medicamentului Reduxin include următoarele componente:

 1. Principalul ingredient activ este sibutramină. Această substanță reduce pofta de mâncare, suprimă senzația de foame. Ca urmare, o persoană care este obișnuită să mănânce o mulțime începe să consume mai puține calorii și pierde treptat greutate;
 2. Al doilea component, nu mai puțin important, este celuloza microcristalină.. Această substanță provoacă un sentiment de sațietate. Odată ajuns în stomac, acesta se umflă, absoarbe apă și substanțe nocive și, prin urmare, o umple. Prin urmare, există o sete puternică în timp ce luați acest medicament..

efect препаратаMerită să acordați o mare atenție principalului ingredient activ sibutramină..

Această substanță este interzisă de legile multor țări europene, precum și limitată la implementarea FDA USA.

Faptul este că această componentă este inclusă în grupul substanțelor toxice și toxice interzise pentru fabricarea medicamentelor.

Sibutramina acționează asupra noadrenalinei și a serotoninei, reducând astfel senzația de poftă de mâncare și mărește termogeneza.

Ca urmare, acest lucru duce la arderea grăsimilor depozitate, fără utilizarea dietelor și a activității fizice..

Indicații pentru utilizare Reduxin

În conformitate cu recomandările din instrucțiuni, medicamentul Reduxin este luat cu următoarele indicații:

 • În timpul obezității alimentare cu un indice de masă corporală de 30 kilograme pe metru pătrat sau mai mult;
 • În timpul obezității alimentare, când indicele de masă corporală este de 27 kilograme pe metru pătrat, în prezența dislipidemiei și a diabetului zaharat.

Instrucțiuni de utilizare

Mijloacele “Reduxin” se recomandă să fie luate o dată pe zi, dimineața. Capsula trebuie înghițită și spălată în continuare cu o cantitate mică de apă. Medicamentul poate fi luat cu alimente sau pe stomacul gol, eficacitatea acestuia nu scade..

Dozele de medicație sunt stabilite numai de către medicul curant. Înainte de a prescrie doza, se efectuează studii adecvate, se fac teste și se ia în considerare obezitatea.

Pentru a începe, pacientului i se atribuie o doză mică, în perioada ulterioară se stabilește în funcție de indicatorii individuali de toleranță și eficacitate ai tratamentului..

În prima etapă a tratamentului terapeutic, este prescrisă o doză de 10 mg, adică o capsulă albastră. Dacă apare o slabă toleranță la medicament, doza este redusă la 5 mg. Această doză este administrată timp de 4 săptămâni..

Apoi se efectuează un studiu asupra rezultatelor, dacă în întreaga perioadă greutatea a scăzut cu mai mult de 2 kg, atunci doza este crescută la 15 mg..

Contraindicații

În conformitate cu recomandările din instrucțiuni, Reduxin nu trebuie luat în caz de hipersensibilitate la componenta activă a sibutraminei și a altor componente ale medicamentului în timpul sarcinii și alăptării. De asemenea, nu se recomandă până la vârsta de 18 ani și după 65 de ani.

În plus față de aceste contraindicații, există și alte condiții în care nu se recomandă administrarea medicamentului:

Contraindicații

 1. În timpul tirotoxicozei;
 2. Cu feocromocitom;
 3. Pentru încălcări în dieta severă – bulimia, anorexia;
 4. Dacă există cauze de tip organic obezitate, cum ar fi hipotiroidismul;
 5. Cu boală mintală;
 6. În bolile inimii și vaselor de sânge;
 7. În timpul hiperplaziei prostatice de tip benign;
 8. În sindromul Tourette – ticuri generalizate;
 9. Cu tulburări hepatice renale severe;
 10. Cu închiderea glaucomului.

Nu se recomandă administrarea împreună cu medicamentele legate de inhibitorii MAO, precum și cu pilulele de somn cu triptofan, neuroleptice și orice alte mijloace care afectează receptorii sistemului nervos central, inclusiv medicamentele folosite pentru a trata tulburările mentale și obezitatea..

Efecte secundare

Foarte frecvent printre efectele secundare observate gura uscată, lipsa apetitului, constipație și tulburări de somn..

În timpul tratamentului, medicamentul poate cauza tulburări precum amețeli, cefalee, greață, anxietate, tulburări de gust, parestezii, creșterea tensiunii arteriale, tahicardie, vasodilatație, forme acute de hemoroizi și apariția transpirației..

În plus față de aceste simptome, Reduxin poate provoca alte reacții adverse:

 • Debutul psihozei, o stare cu o linie de gândire suicidară și o sinucidere – când apariția unor astfel de simptome, medicamentul este imediat oprit;
 • Diaree și vărsături;
 • alopecie;
 • Apariția insuficienței memoriei pe termen scurt și a crizelor convulsive;
 • Probleme de urinare;
 • Vedere încețoșată;
 • Impotență, probleme cu ejacularea și orgasmul;
 • Apariția sângerărilor uterine și tulburărilor menstruale;
 • Diferite reacții alergice – erupții cutanate mici, urticarie, înroșire, mâncărime, arsură, anafilaxie, angioedem.
"Худеем за неделю"Dacă nu vă puteți crea un program de pierdere în greutate, atunci l-ați dezvoltat deja. Complexul “pierde în greutate într-o săptămână”: comentarii. Asigurați-vă că luați în considerare opinia persoanelor care au încercat deja să piardă în greutate în acest fel..

Instrucțiunile pentru primirea MCC pentru pierderea în greutate sunt aici. Și sunt descrise avantajele de a lua droguri și beneficiile lor..

Și în acest articol, citiți regulile și meniurile dietei de pâine pentru pierderea în greutate. Pierdeți greutatea fără a muri de foame!

supradoză

La doze mai mari pot să apară amețeli, dureri de cap, hipertensiune arterială și tahicardie. În plus, supradozajul provoacă deseori orice reacții adverse și, într-o mare măsură,.

Dacă apare o supradoză, este prescrisă terapia simptomatică, care constă în următoarele proceduri:

 1. Stropirea gastrică;
 2. În continuare, sorbenți, cum ar fi carbonul activat;
 3. În caz de tensiune arterială crescută și tahicardie, beta-blocantele sunt prescrise suplimentar..

Cost și analogi

Costul pentru РедуксинаCostul medicamentului este destul de ridicat. În farmacii, acest instrument poate fi achiziționat la un preț de la 1600 la 2000 de ruble pe pachet de capsule de 850 mg + (10 mg + 158,5 mg) 60 de bucăți. + 30 buc.

analogi:

 • Capsule Goldline;
 • Lindaksa;
 • Slim;
 • Fepranon dragee;
 • Regenon.

Recenzii de medici și pierdere în greutate despre Reduxine

Greutatea în exces este principala mea problemă, pe care nu am putut-o scăpa de mult timp. După o examinare completă efectuată de un endocrinolog și de alți specialiști, am fost prescris medicamentul Reduxin. La început, ea a luat doze mici de 10 mg pe zi. Timp de o lună am reușit să arunc 3 kilograme. În următoarele 2 luni, ea a luat 15 mg pe zi. Timp de 3 luni de admitere am reușit să pierd 7 kilograme. Acesta este un rezultat minunat. Ceea ce este remarcabil, nu unul dintre efectele secundare care sunt atât de pictate în instrucțiuni, nu am avut-o!

Rezultatul похудения

Margarita, Novoozersk

A luat comprimatele de Reduxin așa cum le-a prescris un medic și numai după o examinare completă. Înainte de a prescrie acest instrument, medicul meu a făcut o examinare completă pentru contraindicații. Timp de 3 luni am pierdut greutate și mult. În plus, greutatea este în vigoare și nu se întoarce.

fotografie Елены

Elena, Sankt Petersburg

În ciuda numeroaselor recenzii pozitive, acest instrument nu ma ajutat. Poate datorită faptului că a cauzat multe efecte secundare – depresie, greață, vărsături, nervoză, psihoză și multe alte probleme. Nici măcar nu m-am îmbătat timp de o lună. Nu recomand să-l luați, chiar dacă este prescris de un medic.

Lyudmila, Vitebsk

Din cauza tratamentului cu medicamente hormonale, m-am recuperat cu aproape 20 de kilograme. Pentru mine a fost un dezastru complet, am avut nevoie pentru a pierde în greutate de urgență. După examinare, dieticianul mi-a prescris Reduxin Light. După 4 luni de la administrarea medicamentului, am reușit să pierd 12 de kilograme și pentru mine acest lucru este rezultatul, deși mic. Este ceva de luptat. Adevărat, în timpul recepției există gură uscată și sete, dar este ceva de suportat de aceste probleme!

fotografie до и после

Maria, Yeisk

Reduxin este o modalitate buna de a pierde in greutate, dar nu si pentru toata lumea. Deoarece are numeroase efecte secundare, ar trebui să fie luată foarte atent și numai după o examinare completă. Nu poți lua singur fără prescripție medicală. De asemenea, aș dori să menționez că este recomandată numai în cazuri extreme. Îți prescriu acest remediu pacienților mei când dietele și exercițiile fizice nu mai ajută, de exemplu, creșterea în greutate datorată hormonilor, după intervenții chirurgicale și alte circumstanțe psihologice..

Vera Anatolievna, Dietician, Nižni Novgorod

Vă recomandăm să vedeți o altă recenzie, dar în formatul video:

Medicamentul cu Reduxin trebuie administrat numai în cazuri extreme. Înainte de a lua este mai bine să se gândească o sută de ori, deoarece acest instrument are multe efecte secundare care sunt periculoase pentru sănătate..

Uneori puteți pierde în greutate în moduri mai sigure – dieta, dansul, înotul, exercițiul fizic.

Loading...