Cât de mult puteți pierde în greutate într-o lună cu o abordare integrată

Câți kilograme puteți pierde în greutate într-o lună? Pe scurt, rata normală de pierdere în greutate este pierderea a 4 – 4,5 kg de greutate în această perioadă. Cu toate acestea, aici sunt diferite detalii..

Mai întâi de toate, pierderea în greutate, care este menită aici, nu este asigurată de o dietă rigidă, ci de o abordare cuprinzătoare și sistematică. Vorbim despre observarea unei dietă adecvată și a unui exercițiu suficient..

Pierdere în Greutate за месяц

Mai mult, este necesar să se analizeze mai detaliat modul în care are loc acest proces. Această înțelegere va permite o relație mai rezonabilă cu modul în care puteți organiza corect pierderea în greutate..

Răspunsul la întrebarea principală: cât de mult puteți pierde în greutate într-o lună?

Rețineți că, vorbind despre scăderea în greutate, vorbim despre pierderea în greutate. De fapt, nu este același lucru. Cantitatea totală de greutate pierdută poate include diferite componente..

Unele dintre ele sunt importante, altele nu sunt. Dacă pierderea în greutate este realizată prin pierderea masei musculare, atunci pentru pierderea în greutate este foarte rău. Deci, ce părți sunt de obicei pierderea în greutate?

 1. Arderea grasimilor;
 2. Distrugerea zgurilor;
 3. Pierderea apei;
 4. Pierderea în greutate musculară.
De regulă, grăsimea subcutanată din corpul uman se află în depozitul de grăsimi. Arserea (sau, mai corect, divizarea în acizii grași constituenți) se produce în mușchi..

Pentru ca procesul să aibă loc, este necesar să se asigure mutarea acestuia de la prima locație la cea de-a doua. Din nefericire, viteza acestui proces este limitată. În funcție de caracteristicile individuale ale unei anumite persoane, această limită poate varia..

Acesta variază de obicei de la 70 la 300 de grame de grăsimi pe zi. Aceasta este limita naturală a posibilităților de a pierde în greutate pentru o anumită persoană. De obicei vorbim despre 100 – 160 de grame pe zi (în medie). Într-o săptămână va corespunde cu 700 – 1100 de grame..

Astfel, într-o lună puteți pierde în greutate cu aproximativ 4 – 4,5 kg. Reamintim că acest lucru se poate face numai printr-o abordare activă și integrată a acestui proces. Și rețineți că vorbim de pierderea de grăsime subcutanată și nu de pierderea în greutate..

Uneori puteți auzi povestiri despre modul în care o persoană a început să piardă în greutate și în una sau două săptămâni a pierdut cel puțin trei kilograme de greutate. Cum este posibil acest lucru și nu contrazice ceea ce sa spus mai sus în acest articol??

Nu, nu contrazice. Și iată de ce. Din păcate, datorită dietei nesănătoase și nu a unui stil de viață sănătos, în corpul aproape oricărei persoane se formează o cantitate suficientă de diferite zguri..

grăsime на животеUnul dintre avantajele procesului de pierdere în greutate este faptul că astfel de zgură sunt arse în primul rând. Acesta este exact ceea ce se întâmplă în perioada specificată. În viitor, viteza de a pierde în greutate corespunde cifrelor date..

O altă întrebare poate apărea în legătură cu faptul că prezentăm cifre privind arderea grăsimii subcutanate, și nu figuri de pierdere în greutate. Din moment ce putem controla numai ultimele numere, este important pentru noi să înțelegem din ce constau. Spuneți mai multe despre acest lucru..

Când se pierde greutatea, nu este arsă doar grăsimea care a fost transferată mușchilor din depozitul de grăsime, ci și glicogenul, care se găsește și în mușchi.

Adică, dacă ați ars 300 g de glicogen pe săptămână și fiecare dintre moleculele sale este asociată cu patru molecule de apă, veți pierde în cele din urmă încă 900 de grame de apă. În final, obținem aceste rezultate..

 • 1200 grame de glicogen și apă;
 • 1200 grame de grăsime.

În acest caz, pierderea totală de greutate pe săptămână va fi de 2400 grame.

Cum sa slabesti

Pentru pierderea în greutate există un număr mare de metode diferite. Iată câteva dintre ele..

dietă

 • Primul mic dejun ar trebui să conțină alimente pe bază de carbohidrați. Acest lucru este necesar pentru stocarea energiei pentru ziua următoare. Puteti lua 1 cana de orice terci cu 1 lingurita de ulei vegetal nerafinat. Puteți mânca 6-8 linguri de muesli cu nuci. Puteți, de asemenea, să luați un ou sau 50 de grame de brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi și un pahar de băutură cu lapte fermentat. Vă puteți permite o ceașcă de ceai. Cafea fără zahăr este, de asemenea, permisă;
 • Pentru al doilea mic dejun, 1 fruct sau un pahar de iaurt va face; sticlă кефира на ночь
 • Spune-i despre cină. Supă de vegetariană, vă puteți permite 90 g de curcan (puteți înlocui puiul sau peștele sărac). Luați 200 g de legume proaspete sau fierte. Pentru ei, adăugați o linguriță de ulei vegetal nerafinat;
 • În gustarea după-amiaza puteți bea 1 pahar de iaurt;
 • La cină puteți să vă apropiați aproape de prânz, dar minus supa;
 • Cu o oră înainte de culcare este permis un pahar de kefir sau iaurt;
 • Pentru sănătate, este important să beți în mod activ apă pe parcursul zilei. Este important să beți atât de mult încât un kilogram din greutatea dvs. să reprezinte 30 de mililitri de apă pură;
 • La prepararea hranei, toate tehnicile de bază sunt permise, cu excepția prăjirii..

Cum să vă schimbați dieta la dreapta

 1. Este recomandabil să o faceți mai puțin grăsime. De ce aveți nevoie de ea? Bogăția grăsimilor depinde foarte puțin, dar conținutul de calorii al alimentelor grase este mult mai mare;
 2. Încercați să mâncați alimente mai puțin dulci. Unul dintre dezavantajele sale grave este capacitatea de a provoca creșterea apetitului;
 3. Trebuie să vă reduceți dorința de a mânca delicatese;
 4. Mânca mai lent;
 5. În alimente, ar trebui să încercați să evaluați gustul și să nu îl înghițiți întregi;
 6. Datorită faptului că mâncarea este mai frecventă, este posibil să se reducă conținutul caloric al alimentelor consumate cu aproximativ 15%;
 7. Preferați mâncărurile puțin mai mici decât de obicei;
 8. Există fibre sau fibre dietetice în cantități mari;
 9. Limitați consumul de alcool.

eutiroks для похуденияApoi, câteva informații despre pierderea în greutate cu ajutorul pastilelor. Cum eutiroks pentru pierderea în greutate: comentarii pierde în greutate și medici. Instrucțiuni complete de utilizare.

Cum sa alegi o nutritie sportiva pentru pierderea in greutate pentru femei? Aici veți afla ce să acordați o atenție deosebită și cum să nu faceți o greșeală..

Se spune că alternanța între proteine ​​și carbohidrați este cea mai bună dietă a tuturor celor cunoscuți. După ce am studiat principiile sale în articolul următor, veți înțelege că este adevărat. Poate că acesta este exact mâncarea care vă va duce la obiectivul prețuit..

Slăbire cu exerciții speciale

Să exemplificăm un set eficient de exerciții în acest scop..

Cursuri de conducere:

 • Faceți exerciții precum răsucirea. Ele sunt necesare pentru recti. Trebuie să facă cu cea mai mică amplitudine. Ne culcăm și apăsăm pe spate la podea. Întotdeauna îndoim picioarele în această mișcare, punem coatele în direcții diferite și ținem mâinile în spatele nostru. Când inhalați, ridicați-vă capul. Acest lucru ar trebui să se facă cu ridicarea lamelor. Chinul cu această mișcare trebuie să fie ținut ridicat. La expirație, mergeți la poziția inițială;
 • Acum ne întoarcem la următorul exercițiu, răsucirea inversă. Ca și în cazul precedent, această acțiune este efectuată cu o amplitudine mică. Acest exercițiu trebuie efectuat în timp ce vă aflați pe podea, păstrând în același timp genunchii îndoiți. Ținând mâinile în spatele capului, creștem puțin sarcina utilă în timpul acestei mișcări. Coturile trebuie să fie separate. Când inhalați, trebuie să vă ridicați puțin. Procedând astfel, ridicăm capul cu lamele. Facem acest exercițiu, ridicând ușor pelvisul. În timpul expirării, mergeți la poziția inițială;
 • Torsiune în creștere. Pentru a face acest exercițiu, trebuie să vă culcați pe podea și să vă îndoiți genunchii. Mâinile plasate în spatele capului. Coatele trebuie diluate. Când inhalați, trebuie să ridicați ușor torsul și, încet, încet, să vă ridicați la genunchii ridicați. La expirație vom reveni la poziția de plecare;
 • Următorul exercițiu este pentru picioare. Aici, utilizarea amplitudinii mari atunci când se mișcă are o importanță deosebită. Trebuie să stați pe marginea scaunului. În timpul inhalării, ne ridicăm picioarele în corp și în timpul expirării ne întoarcem la poziția de plecare;
 • Faceți exerciții pentru mușchii abdominali oblici. Pentru a face acest lucru, stati pe marginea scaunului si faceti sa se transforme corpul. Toate exercițiile anterioare sunt, de asemenea, potrivite pentru acest grup de mușchi, dar ar trebui să se facă cu mici întoarceri..

Diet Diet Tips

Mulți oameni care sunt supraponderali, într-un anumit moment își spun: “Ajunge!” Și pot fi înțeleși. Până la urmă, greutatea excesivă nu este numai sănătate precară, imunitate scăzută, tendință la diverse boli, ci și doar un disconfort uriaș.

Imaginați-vă că în fiecare minut purtăm o pungă cu greutăți! Adesea gândiți-vă la pierderea în greutate înainte de sezonul primăvară-vară pentru a vă simți pregătit pentru vară.

Desigur, vreau sa slabesc mult si repede. Totuși, acest proces necesită o atenție deosebită în planificarea și autodisciplina puternică în realizarea planurilor sale..

Dietele rapide sunt sortite eșecului. De aceea se întâmplă:

 • Mai întâi de toate, executarea unei alimentări puternice de energie pentru o anumită perioadă limitată necesită, de obicei, tensiunea tuturor forțelor. Când se termină dieta, obiceiurile alimentare rămân aceleași și dorința de relaxare și de recuperare crește doar pofta de mâncare. Prin urmare, în curând greutatea revine. Adesea, crește într-o situație similară;
 • În perioada primăvară-vară, o persoană primește substanțe nutritive insuficiente, iar în timpul alimentației acest dezechilibru crește doar. Prin urmare, pierderea în greutate forțată poate afecta în mare măsură sănătatea umană..

Prin urmare, nu trebuie să vă bazați pe pierderea în greutate. Este posibil să piardă în greutate, dar, în același timp, metabolismul organismului poate fi întrerupt.

În plus, este posibil să existe o înrăutățire puternică a pielii și alte probleme de sănătate. Prin urmare, trebuie să vă acordați un proces lent, dar constant de scădere a greutății, care poate fi de la două la cinci kilograme pe lună..

Iată câteva sfaturi de la dieteticieni pentru a crește eficacitatea acestui proces..

vitamine

 1. Mai întâi de toate, nu uitați de vitamine și alte substanțe benefice pentru organism. Cu o scădere a intensității nutriției, aportul lor este redus brusc, iar acest deficit trebuie să fie umplut. În prezent, complexe de vitamine de înaltă calitate pot fi cumpărate, de exemplu, într-o farmacie;
 2. Utilizați diete echilibrate. Adesea au oferit astfel de opțiuni alimentare, în care practic nu există, de exemplu, carbohidrați. Dar aceste substanțe sunt necesare organismului, deoarece sunt implicate în procesul de divizare a grăsimilor. În acest caz, puteți compensa lipsa lor cu ajutorul carbohidraților complexi, care sunt conținute, de exemplu, în diferite cereale;
 3. Evitați scăderea în greutate la o anumită dată. În acest caz, continuitatea acestui proces poate fi întreruptă. Este mai bine să pierdeți în greutate în mod constant, îndeplinind toate cerințele necesare. Încercați să consolidați acele obiceiuri alimentare care contribuie la acest proces și acest lucru vă va conduce la un rezultat impresionant..

Sfaturi pentru formatori de fitness

Pentru practicarea exercițiilor de slăbire, o atitudine pozitivă și auto-disciplina sunt foarte importante..

Lecțiile trebuie să consacre cel puțin 40 de minute cel puțin de trei ori pe săptămână.

Rezultatele bune pot fi doar cu o abordare integrată a pierderii în greutate. Exercitarea în sine nu va fi eficientă..

Când cursurile au nevoie de regularitate și absența unor pauze lungi..

Pierderea în greutate nu este un proces ușor. Pentru a obține succesul, va trebui să depuneți multe eforturi și să arătați suficiente determinări și auto-disciplină..

Loading...