Chitmil – truc de salvare în lupta pentru corpul perfect

Chitmil: ce este, cine are nevoie și ce este truc? Acum sortim totul pe rafturi.

Chitmil este o singură masă, planificată întotdeauna în avans atât în ​​timp cât și în setul de feluri de mâncare, când puteți uita de dietă și puteți mânca tot ce nu puteți.

Chitmil - праздник живота

S-au inventat sau, mai precis, s-au dovedit în practică eficacitatea unor astfel de culturisti de primire. La urma urmei, un corp perfect pompat nu numai că admiră privirile, ci și exercițiile zilnice epuizante și o dietă specială, în cea mai mare parte, monotonă..

Cel mai rău lucru este că o astfel de dietă ar trebui urmată nu pentru câteva săptămâni sau luni, ci pentru mulți ani. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că luptătorii pentru mușchii de relief au fost primii care au găsit o lacună pentru a evita impunitatea sufletului..

Pentru susținătorii dietelor cu conținut scăzut de carbohidrați sau cu conținut scăzut de calorii, chitmila poate fi o adevărată mântuire. Dar este important să rețineți că, imediat după o masă agresivă, este necesar să reveniți la dieta normală, în caz contrar se poate transforma într-o serie de hrănire.

În cele din urmă, ieftin nu este o respingere temporară intenționată a dietei, ci o parte din sistemul de pierdere în greutate.

În plus, astfel de trucuri pot deveni pași către o dietă echilibrată, pentru că este atât de dificil să renunți în același timp la delicatesele dăunătoare care au adus bucurie de ani de zile..

Dar dacă uneori vă permiteți să vă relaxați, tranziția la alimentația sănătoasă va deveni considerabil mai ușoară. În timp, nevoia de alimente neautorizate va dispărea de la sine..

Cum funcționează

saturație вкусной пищейToți cei care se află pe o dietă știu că există o perioadă după pierderea rapidă a câtorva kilograme atunci când nimic nu poate muta săgeata de scară în direcția cea bună..

La acest lucru trist se adaugă slăbiciune, letargie, amețeli și adesea iritabilitate și furie nerezonabilă..

Viața nu devine o bucurie, dar există și o senzație constantă de foame, de parcă împingându-mă să nu scuip totul și să mănânc, în cele din urmă este normal.

Motivul pentru aceasta este o scădere a nivelului de leptină, un hormon de saturație..

Cu o cantitate insuficientă de sânge, există un sentiment de foame, iar această senzație neplăcută are ca scop să facă o persoană să mănânce cu orice preț, ceea ce duce la probleme psihologice..

În plus, pe dietele cu conținut scăzut de carbohidrați și cu conținut scăzut de calorii, nivelul hormonilor tiroidieni este redus, ceea ce duce la stoparea pierderii în greutate prin inhibarea metabolismului. Aceasta înseamnă o scădere a nutriției creierului și a mușchilor, prin urmare toate efectele fiziologice neplăcute.

Chitmil vă permite să ridicați temporar nivelul hormonilor din sânge, ceea ce creează un fel de “leagăn” care nu permite organismului să se adapteze la regimul alimentar și să intre într-un mod economic.

Efecte pozitive

O persoană nu are atât de multe surse de bucurie, iar una dintre ele este fără îndoială mâncare, dar dieta implică respingerea acestei bucăți de fericire în căutarea unor forme ideale..

Din punct de vedere psihologic, o figură frumoasă este o chestiune a viitorului îndepărtat, iar inaccesibilitatea gustului este un cadou trist. Chitmil netezește această contradicție și are multe efecte pozitive, atât psihologice, cât și fiziologice..

pozitiv настрой

 • Vă permite să evitați încălcările sistematice ale dietei. La urma urmei, este mult mai ușor să nu te apuci de o bomboană sau de un bun atunci când tortul preferat este programat pentru a doua zi;
 • Vă permite să limitați cantitatea de alimente consumate în avans.. În cazul în care întreruperea dietei este spontană, atunci mulți apucă tot ce vine la îndemână și mănâncă înainte de primul indemnișament. Acest lucru nu aduce beneficii nici psihicului, nici corpului. Planul ajută de asemenea să mănânce suficient de gustos pentru a obține suficient, dar nu pentru a mânca prea mult;
 • Oferă o atitudine mai pozitivă.. Din moment ce dieta este împărțită în intervale de la un cheat la altul, este mai ușor de trăit din punct de vedere psihologic.
 • Ameliorează sistemul digestiv. Majoritatea dietelor cu conținut scăzut de calorii și cele cu conținut scăzut de carbohidrați implică consumul unor cantități mari de proteine, ceea ce nu este ușor pentru digestie. Cu o abordare rațională, chitmilul permite tractului gastrointestinal să ia o scurtă pauză;
 • Spurs pierderea în greutate. Datorită accelerării metabolismului, grăsimile încep să ardă, crește temperatura corpului și apar forțele pentru antrenamente foarte intense. În același timp, efectul chitmila persistă timp de câteva zile.

Cum se aplică chitmil în scădere în greutate

În primul rând, trebuie reținut faptul că, din punct de vedere fiziologic, laptele ieftin este absolut inutil, cu o alimentație echilibrată și alternanța protein-carbohidrați (un tip de dietă în care carbohidrații sunt consumați în principal într-o jumătate de zi și proteinele din cealaltă jumătate).

Pentru ameliorarea psihologică, indulgența este permisă numai dacă aportul de calorii este redus într-o săptămână, la fel de mult cât plănuiți să vă răsfățați..

Contraindicații

Nu este necesar să se recurgă la chitmyla în următoarele situații:

 1. Boala sistemului digestiv. Un organism predispus la boli asemănătoare, cel mai probabil, nu va putea să transfere fluxul de hrană neobișnuită care a căzut brusc asupra acestuia, ceea ce va duce la perturbări pe termen lung în activitatea sa;
 2. Tendința de a supraviețui mâncării. Mulți oameni nu sunt capabili să se limiteze la una, două sau chiar zece bucăți de delicatețe, mâinile lor par a fi trase singure pentru o nouă porție. Și chiar a doua zi, este dificil pentru ei să se întoarcă la regimul alimentar, chitmin pentru astfel de oameni este asemănător declanșatorului atunci când joci ruletă rusească.

Reguli de bază

Când planificați un ieftin, trebuie să respectați următoarele reguli:

 • Pentru a petrece chitmil la fiecare două săptămâni, cu un procent mic de grăsime corporală și o dată la două până la patru, cu multe;
 • Asigurați-vă că pentru a sărbători ziua de mult-așteptat de vacanță a stomacului în calendar sau jurnal, împreună cu numărul și tipul de alimente;
 • Să cheltuiți chitmil dimineața sau la prânz. Cantități excesive de alimente neobișnuite ar trebui să aibă timp să digere înainte de sfârșitul zilei;
 • Luați enzime pancreatice pentru a îmbunătăți digestia;
 • Mâncați încet, bucurându-vă de fiecare mușcătură;
 • Chitmar la evenimente alimentare, cum ar fi zile de naștere sau întâlniri cu prietenii. Acest lucru vă va permite să nu vă limitați și să vă bucurați de viață cu o conștiință clară..

Ce nu puteți face:

 1. E ca și ultima oară. Suficient pentru a crește aportul caloric al dietei zilnice de numai 20%, astfel încât chitmilul a lucrat. Și supraalimentarea excesivă poate duce la o tulburare gravă a sistemului digestiv;
 2. Există, până când a existat un sentiment de foame. De la citirea unei mese suplimentare, mai degrabă decât a unui înlocuitor, este posibil ca sentimentul de sațietate să dureze suficient de mult, astfel că nu are sens să consumați calorii inutile;
 3. Beți alcool. Nu este vorba doar de calorii, ci și de simțurile voastre, astfel încât să puteți depăși neobservate. Să nu mai vorbim de faptul că alcoolul va necesita forțe suplimentare din partea organismului pentru a elimina toxinele;
 4. Aranja un chitmil extraordinar. Evident, acesta va fi primul pas pentru o defalcare completa;
 5. Se află în fața televizorului, a calculatorului sau a cărții. Sarcina lui chitmyla este ușurarea psihologică și nu va fi îndeplinită dacă admisia de alimente trece neobservată, ceea ce se întâmplă adesea dacă este distras;
 6. Fii foame. A muri de foame înainte sau după este complet inutilă, deoarece va anula complet efectul;
 7. Vinați-vă pentru că ați fost mâncați. Trebuie să vă amintiți întotdeauna că citirea cu abordarea corectă este o parte necesară a sistemului de pierdere în greutate;
 8. Pentru a face o idee rezolvată. Semne de necaz – anticipare constantă și așteptări vii ale sărbătorii stomacului. Din păcate, pentru unii oameni, chitmoil se poate transforma într-un fel de dependență și ar trebui să începeți să luptați cât mai curând posibil;
 9. Nu te ridica pe cântare în dimineața următoare. Din moment ce excesul de calorii și sare va aduce cu ei aproximativ un kilogram de exces de greutate, felul de numere înfricoșătoare poate demotiva și supăra.
Preparate для похуденияMedicamente populare pentru scăderea în greutate care ajută într-adevăr: recenzie și recenzii. Caracteristicile și evaluarea experților.

Cum poate ajuta otetul de mere de cidru în scăderea în greutate? Aflați aici despre toate căile de aplicare..

Cât de mult puteți pierde în greutate într-o lună? Dacă sunteți interesat de această întrebare, atunci îndrăzniți să mergeți aici și veți găsi răspunsul.!

Ce vă puteți permite după antrenament

În termen de o oră și jumătate după antrenament, așa-numita fereastră de carbohidrați, caracterizată printr-o rată crescută de metabolizare, durează.

Pe de o parte, este timpul pentru un cheat-cheat, deoarece excedentul de alimente este ars, fără a lăsa urme, pe de altă parte – nu este posibil să se bucure de masă în deplină măsură, datorită stării speciale a corpului, după efort fizic grele..

Cu toate acestea, chitmoil după formare vă permite să vă recuperați, să construiți masa musculară, iar a doua zi să vă instruiți cu un impact mai mare.

Particularitatea unei astfel de masuri este utilizarea unui amestec de proteine, carbohidrati si aminoacizi. Ce este acolo în timpul unui astfel de ieftin? În special, se recomandă să se mănânce produse cum ar fi:

 • ouă;
 • brânză;
 • cartofi;
 • pâine;
 • paste;
 • Produse lactate;
 • carne.

Chitmil și uscarea corpului

uscare телаUscarea corpului constă în eliminarea grăsimii subcutanate fără a se pierde masa musculară și implică înroșirea carbohidraților pe fondul creșterii aportului de proteine. Regulile de bază sunt aceleași ca și pentru cele mai multe diete:

 • Consumul mai mic de calorii decât cel consumat;
 • Mențineți un nivel ridicat de metabolizare prin formare și nutriție fracționată.

Uscarea durează de obicei aproximativ cinci săptămâni, timp în care există multe restricții dietetice, ceea ce face ca dieta să fie plictisitoare și monotonă..

Dar răsplata pentru toate suferințele devine un corp frumos de ajutorare. Pentru a obține efectul dorit, este necesar să se efectueze chitmil prin următoarele reguli:

 1. Numai după formare;
 2. Nu mai mult de o dată sau de două ori pe întreaga perioadă de ședere pe uscător;
 3. Există numai alimente sănătoase, nu prăjituri, alimente convenționale și chipsuri..

opinii

Dacă nu mă las gustos o dată pe săptămână, încep să mă simt trist. Prin urmare, eu aranjam pentru mine, duminica, la masa de prânz o sărbătoare și mănânc tot ce este de obicei (când nu e pe o dietă). Este bine sa stiti ca ajuta la pierderea in greutate.

Veronica, în vârstă de 23 de ani

Din experiența mea, dacă mănânci prea mult, de exemplu, realimentați la McDonalds și apoi mâncați un tort, atunci toate acestea vor ieși în modul cel mai neplăcut. Prin urmare, chitmyla cu atenție, astfel încât să nu se oua prea mult, și, desigur, fără mezim oriunde. Sunt mulțumit de efect, am putere pentru instruire, muncă și treburi de uz casnic, dar în același timp mă apropii de ideal.

Tamara, 25 de ani

Îl petrec o dată pe săptămână, încerc să mănânc mai puțină grăsime și, bineînțeles, după un antrenament. Sunt inca un incepator, dar masa musculara creste de la o astfel de sarcina este minunata.

Artem, 21

concluzie

Chitmil для худеющих девушек

Chitmil ar trebui să fie o sărbătoare, de care trebuie să obțineți o plăcere maximă și, nu în mod surprinzător, bună.

Este clar că, dacă luați în această zi toate felurile de mâncare de pe masă, ca mâncare gustoasă, dar totuși junk, sentimentele de vinovăție nu vor fi evitate..

Prin urmare merită să încercați să păstrați o atitudine pozitivă..

Din moment ce chitmil este un eveniment programat, totul ar trebui facut asa cum a fost planificat..

Dacă ați vrut brusc altceva, atunci acest lucru ar trebui amânat până la data viitoare.

Astfel, puteți evita supraîncălzirea stresantă, care este pur și simplu imposibil de controlat..

În general, chitmil vă ajută să pierdeți în greutate și nu aveți atât de multe contraindicații și, de asemenea, vă permite să păstrați starea de spirit excelentă și performanța în timpul alimentației.