Cum să abandonați dulceața și făina, dacă o faceți

Nu este un secret faptul că majoritatea bărbaților îi plac femeile subțiri, iar acest lucru nu este doar un capriciu, așa cum gândesc unii din sexul corect, ci o trăsătură a corpului uman care are rădăcini evolutive profunde. Faptul este că, la cel mai subconștient nivel, omul este un animal.

cum отказаться от сладкого

Iar scopul principal al oricărui animal de pe Pământ este să lase urmași sănătoși. Sănătos – înseamnă, cu un metabolism normal, inclusiv. Femela, având toți parametrii necesari pentru a crea un descendent sănătos, bărbatul percepe la fel de frumos și de aceea, la vederea ei, bărbatul are instinctul de reproducere, realizat ca iubire.

Multe femei se străduiesc să-și îmbunătățească figura, devenind astfel mai atractive pentru bărbați și sunt minunate. Dar pe drum, ca o barieră insurmontabilă, există o dorință pentru feluri de mâncare dulci și făină.

De ce doriți făină și dulce: motivele

Zahărul și făina sunt vitale pentru oameni, deoarece acestea sunt principalele surse de energie în corpul uman. Carbohidrații, ambele din aceste categorii fiind împărțite cu eliberarea de energie cu o sarcină zilnică scurtă sau ușoară, cum ar fi mersul pe jos, curățarea sau activitatea mentală.

Acesta este motivul principal pentru care oamenii doresc făină și dulce – corpul pare să spună: “Am nevoie de energie, mănânc ceva care conține carbohidrați”. Pe scurt, fără carbohidrați, nu am putut să facem nici măcar cele mai simple mișcări și să ne mișcăm deloc. De aceea, absolut în nici un caz nu puteți elimina complet din dieta dulce și făină.

Dar, pe lângă carbohidrații, în corpul uman există și oa doua sursă de energie – grăsimi. Acestea sunt necesare pentru ca o persoană să poată efectua lucrări fizice grele, cum ar fi ridicarea greutății și alergarea. De asemenea, țesutul adipos permite oamenilor să trăiască fără hrană pentru o perioadă lungă de timp..

De aceea, contrar opiniei generale, este imposibil să pierdem în greutate (reducerea cantității de țesut adipos) prin mersul pe jos sau prin curățenie în jurul casei, la fel ca și în cazul muncii mintale, deoarece în acest caz nu sunt grăsimile consumate, ci carbohidrații. Pentru a pierde în greutate, trebuie să efectuați o muncă fizică intensă pentru o perioadă lungă de timp. Cele mai eficiente tipuri de astfel de lucrări se execută și înot..

Tractarea la produsele care conțin carbohidrați este normală, totuși, în unele cazuri, poate fi hipertroficată și poate provoca grăsime excesivă. Acest lucru se întâmplă, de exemplu, atunci când sunteți foarte nervos și în grabă să vă mâncați stresul cu ceva gustos..

Și uneori chiar consumul de dulce și făină în cantități normale poate duce la obezitate, dacă o persoană are un metabolism rupt.

Cum să abandonați făina: metode de psihologie

Refuzul de a consuma carbohidrați nu poate fi, deoarece în acest caz, corpul dvs. nu va putea să obțină energie din alimente. Și fără energie, corpul este doar o cârpă, care nu este capabilă nici de acțiunile cele mai simple și simple..

Dar dacă ați decis cu fermitate că veți pierde în greutate, dacă veți opri să mâncați făină, dăunătoare și dulce, atunci pentru dvs. există mai multe tehnici psihologice care vă vor ajuta să le refuzați.

    ciocolată
  1. Programarea neuro-lingvistică. Această tehnică, dezvoltată în comun de Richard Bendler, John Grinder și Frank Pucelik în 1970, a devenit foarte popular în ultimul timp. Se află în faptul că vă dați instalarea la un nivel subconștient, pe care mai apoi începeți să îl percepeți ca un fel de adevăr final și credeți perfect în el. NLP este folosită în multe domenii de psihologie și psihiatrie și a ajutat cu succes oamenii de mult timp să scape de temeri obsesive, atitudini precum “Eu sunt un ratat” și alte idei care le distrug viața;
  2. Pregătire psihologică. Această tehnică constă în faptul că adepții ei își sporesc voința, câștigând capacitatea de a controla autocontrolul mental. Avantajul său este că, dacă dezvoltați voința în legătură cu un lucru, puteți, în viitor, să o utilizați în orice;
  3. Comunicarea cu cei care au refuzat deja făină și dulce. Toată lumea știe proverbul: “Cu cine veți fi conduși, veți obține de la asta”. Și asta nu este o vorbă goală în gol. La urma urmei, se știe că, pentru a învăța să vorbești engleza, trebuie să comunici cu un vorbitor nativ, pentru a învăța orice ambarcațiune, trebuie să împărtășești experiență cu un meșter bine cunoscut și să devii un atlet bun, ai nevoie de un antrenor care a mers așa.

Dintre aceste trei metode, cea mai accesibilă pentru majoritate este cea din urmă. Primele două trebuie să învețe, și de preferință, sub îndrumarea unui mentor cu experiență. Prin urmare, pentru a le stăpâni, faceți un curs de studiu, avantajul de astăzi sunt în orice oraș petrecut aproape în fiecare zi. La urma urmei, dacă faceți ceva greșit, vă puteți face mai rău, și în loc de a pierde în greutate, dimpotrivă, veți crește.

O persoană poate renunța la făină și dulce pentru totdeauna?

Din păcate, o persoană obișnuită nu poate renunța la ceva familiar, o dată pentru totdeauna. Pentru a face acest lucru, trebuie să treacă printr-o anumită pregătire specială, fără de care se va rupe mai devreme sau mai târziu și va câștiga trei pierderi..

Doar un lucru poate împinge persoana nepregătită să învingă dependența pentru totdeauna – teama de moarte. De exemplu, se știe că fumătorii renunță la fumat numai atunci când corpul lor este deja părul de la moarte și un alcoolic se gândește la pericolele de bere / vodcă, atunci când medicul face un diagnostic de ciroză hepatică.

Ce produse să înlocuiască coacerea dulciurilor dăunătoare

Deoarece dulciurile și făina sunt carbohidrați, acestea trebuie înlocuite cu alte produse care conțin carbohidrați, cum ar fi fructele dulci, legumele și boabele..

Este posibil să pierdeți greutatea prin respingerea dulce și făină

Această întrebare a fost solicitată de mulți nutriționiști renumiți și, după numeroase studii și experimente, răspunsul a devenit clar: nu puteți pierde în greutate renunțând la dulce și făină.

legumeDe fapt, motivul pentru completitudine nu este deloc gustos, ci fie consumul lor excesiv, fie metabolismul afectat.

În primul caz, nevoia de a elimina problema unei astfel de pofte pentru hrană, poate este stresul, nemulțumirea sexuală sau temerile obsesive, aici va ajuta un psiholog cu experiență.

În cazul unui metabolism depreciat, refuzul hranei nu va ajuta în niciun caz, deoarece va fi însoțit de stres mental și auto-tortură, ceea ce va duce în cele din urmă la faptul că încă mai cădeți și mâncați tot ceea ce este ratat în acest timp, Da, și aruncați în sus.

Persoanele cu metabolism defectuos sunt condamnate la exhaustivitate și singurul lucru pe care îl pot face este să devină mai puțin complete. Pentru a face acest lucru, există un număr foarte mare de moduri: sport, gimnastică, educație fizică, jogging, înot, yoga, qigong, taiji și multe altele. Amintiți-vă că tot ceea ce ați mâncat trebuie să vă ardeți într-un antrenament dur și atunci zilele voastre vor deveni mai strălucitoare și mai pline de bucurie și va apărea un sentiment de satisfacție cu viața.

2086 realBeneficiile făinii de in și chefir pentru organism. Pentru ce se poate utiliza și care sunt contraindicațiile.

Știți ce sunt oasele de caise utile? Citiți articolul nostru despre avantajele și efectele negative ale acestui produs valoros..

Parfumat și aromat de ceai negru, îl bem zilnic și nici măcar nu știm despre proprietățile sale. Beneficiile și daunele de ceai negru sunt aici..

Sfaturi importante privind renunțarea la dulciuri

Mai întâi, nu îndrăzni să te torturezi cu sentimente, despre plinătatea ta, pentru că nu vei pierde din greutate din asta, ci timpul petrecut pentru suferință, care devine tot mai mic în fiecare secundă, nu vei mai reveni.

În al doilea rând, orice proces de auto-dezvoltare și auto-schimbare nu ar trebui să treacă prin forță, ci, dimpotrivă, ar trebui să fie plăcut, ușor și plăcut. Dacă nu, atunci faceți ceva greșit, ceea ce înseamnă că vă faceți rău.

În al treilea rând, înainte de a pierde în greutate, gândiți-vă cu atenție și dacă aveți nevoie de ea. La urma urmei, faptul că v-ați născut în lume și ați trăit în zilele voastre este rezultatul unei combinații de procese aleatorii și puteți spune că sunteți cu adevărat norocoși că trăiți. Există, aveți cel mai valoros lucru din univers – viața. Deci este meritat să-l cheltuiți pe adaptarea la standardele impuse de societate? Uită-te la aceste modele care sunt piele și oase! Orice dietician va spune că acest lucru nu este normal..

Prin urmare, dacă nu doriți să pierdeți în greutate, în nici un caz nu pierdeți în greutate, deoarece mulți oameni ating succesul și fericirea și cu plinătatea lor. Și biografiile oamenilor de grăsime de succes, pe care le puteți găsi cu ușurință pe Internet, confirmă această regulă..

Loading...