Cum să gătești și să colorezi masticul din marshmallows

Masticul este acum un produs destul de popular care este folosit pentru decorarea prăjiturilor. Pe baza sa, puteți crea o mare varietate de figuri, modele și desene. Singurul lucru de care ai nevoie când lucrezi cu ea este imaginația suficientă..

Cake Mastic Rețetă
cum приготовить и окрасить мастику из маршмеллоу
ingrediente Număr de
Un pachet de bomboane de marshmallow 100 g
Suc de lămâie 10 ml
Gust de zahăr de la o la o jumătate de ochelari
Timp de gătit: 60 de minute Calorii pe 100 grame: 300 Kcal

Pentru prima dată este mai bine să cumpărați bomboane cu o singură culoare. Două sau mai multe colorate dulciuri nu pot da culoarea dorită.

Bomboana trebuie pliata intr-un singur recipient, se adauga o lingura de suc de lamaie si se pune intr-un cuptor cu microunde (la putere maxima, de obicei 10-20 secunde este de ajuns). Ca urmare, marshmallows ar trebui să se dubleze aproximativ în dimensiune..

În cazul în care nu este posibilă utilizarea cuptorului cu microunde, acest pas trebuie făcut în golful de apă. Cu toate acestea, în acest exemplu de realizare, va dura mai mult timp..

După ce masa a crescut în volum, puteți trece la frământare. Adăugați puțin zahăr înghețat și amestecați. Când consistența devine suficient de strânsă și va fi dificil de intervenit, stropim pulberea pe suprafața mesei și împrăștiem masa dulce acolo. Masele pregătite ar trebui să se oprească lipind pe mâini. Apoi îl înfășurăm într-un film și îl lăsăm să “se odihnească” într-un loc răcoros timp de o jumătate de oră..

Ciocolata marshmallow

O altă rețetă de succes:

 • Marshmallow – 150 g;
 • Zahăr pudră – 200 g;
 • Ciocolata (culoarea aleasa dupa preferinta si scopul) – 100 g;
 • Apă – 30 ml;
 • Unt – o bucată mică de 25-35 g;
 • Amidon din cartofi.

Timp de gătit – 1 oră.

Calorii – aproximativ 380 kcal.

Marshmallows pune într-un castron, se adaugă puțină apă (2/3 din total) și se încălzește într-un cuptor cu microunde. Ciocolata, împreună cu o bucată de unt și 1/3 de apă, se încălzește puțin. Dacă utilizați un cuptor cu microunde, principalul lucru nu este să supraîncălziți.

pleacă зефир

Vom încălzi bomboanele încălzite și ciocolata într-un castron cu pudră și frământat. Apoi, puneți masa într-o pungă sau învelită cu film agățat și puneți-o timp de 6-8 ore în frigider.

adăuga шоколад

După timpul alocat, este scos, lăsat să stea puțin la temperatura camerei. Trebuie să se rostogolească, stropit cu amidon.

putea раскатывать

Cum să pictezi mastic: moduri naturale

În primul rând, este demn de remarcat faptul că există două opțiuni pentru colorare:

 • După marshmallows a crescut în dimensiune (după încălzirea lor în cuptorul cu microunde sau într-o baie de apă);
 • După ce masa este complet gata (opțiune mai complexă).

În primul caz, masa deja colorată este frământată. În al doilea rând, trebuie să frământați din nou masticul finit. Avantajul celei de-a doua metode este că puteți crea un efect de “marmură”. Acest lucru se realizează dacă, după adăugarea colorantului, nu este amestecat complet masticul. Astfel, vor exista dungi ușoare și colorate care seamănă cu marmura..

Cea mai simplă formă de colorare sunt sucurile naturale:

culoare мастики

 1. Galben – ananas;
 2. Sfeclă roz;
 3. Roșu – cireș;
 4. Orange – morcov;
 5. Albastru – afine, varza rosie;
 6. Verde – pătrunjel;
 7. Brun – ciocolată, zahăr ars.

Din culoarea cea mai grea pentru a obține negru. Până la urmă, coloranții naturali nu sunt la fel de bogați ca și magazinul.

Ce tort este cel mai bine pentru a aplica mastic?

Unele momente neplăcute în timpul muncii pot fi cauzate nu de munca incorectă cu mastic, ci de alegerea greșită a tortului. Pentru decorarea cu mastic, biscuiți uscați sau biscuiți uscați acasă, prăjiturile de unt sunt cele mai bune.

Umiditatea este primul dușman al unui astfel de desert. Dacă tortul este prea saturat, acesta va afecta negativ acoperirea cu mastic..

În plus, există un alt secret. Pentru ca rezultatul să nu se deterioreze, tortul acoperit cu mastic ar trebui să fie depozitat numai într-un recipient închis etanș sau într-o cutie..

rafturi в кляреCrabul de bere în aluat este o rețetă simplă care poate fi folosită din orice motiv..

Faceți supă chili con carne picantă. În ciuda numelui exotic, este ușor să gătiți. Citiți rețeta.

O reteta simpla pentru tort in cuptorul cu microunde. Ce să adăugăm? Ciocolată, stafide, fructe confiate, fructe – citiți cele mai interesante rețete aici..

Cum să rostogoli masticul și să îl acoperiți cu un tort

Una dintre etapele importante este rularea. Trebuie avut în vedere faptul că pasta prea subțire se va rupe în cele din urmă, fără a atinge chiar prăjitura. În plus, va arăta toate neregulile și neregulile amestecării necorespunzătoare..

Grosimea optimă pentru mastic, care este destinată să acopere prăjiturile – nu mai mult de 3 mm.

Cel mai bine este să folosiți o mată specială la rulare. De asemenea, are diviziuni cu un cerc și o rază care va ajuta să se determine dacă există suficientă masă laminată pentru a acoperi complet tortul..

Pentru a evita “valurile”, trebuie să rolați cu o marjă, apoi să micșorați masticul de pe tort. Ea va cădea treptat, după cum este necesar.

Sfaturi utile pentru a face mastic și de a lucra cu ea

Prima întrebare care interesează multe este timpul de stocare al acestui produs. După cum sa dovedit, există câteva reguli de bază:

 1. Depozitare numai într-un loc răcoros (frigider sau congelator);
 2. Masa trebuie să fie împachetată bine în celofan sau în filmul alimentar;
 3. În compartimentul frigider, perioada este de 6 săptămâni;
 4. În congelator – până la câteva luni;
 5. Figurile finite pot fi depozitate într-un loc uscat într-un recipient închis etanș, pentru o perioadă de până la două până la trei luni.

Adesea, cu mastic există o altă problemă: când lucrați, se poate rupe. Acest lucru se datorează faptului că masa conține bule și este eterogenă. Pentru a frămânța o bază omogenă, trebuie să frămânți și să vă aliniați de mai multe ori. Apoi, în procesul de rulare, frământarea tuturor bulelor va fi eliminată, iar masticul va fi omogen..

O altă cauză a rupturilor este pulberea grosieră. Dacă a fost folosită măcinarea grosieră, atunci nu se poate face nimic. Va trebui să acoperim defectele cu un capăt sau să le ascundem cu elemente decorative.

Pentru ca acoperirea să strălucească – trebuie să mergeți în jurul masticului cu o perie înmuiată într-o soluție de vodcă de miere. Imediat ce alcoolul sa evaporat, masticul va străluci.

Bucurați-vă de bucătărie!

Loading...