Dietă inofensivă pentru pierderea în greutate “6 terci de ovăz”

Poate că nu există o singură femeie care la un moment dat nu ar încerca să piardă în greutate.

miksovogo смесь круп

Destul de des, porii sunt folosiți ca mijloc de a elimina kilogramele de ură, cu toate acestea, nu trebuie să vă gândiți că dacă veți începe să mâncați doar un singur cereale aburit sau fiert, va da cu siguranță un rezultat pozitiv..

Înainte de o dietă, este important să alegeți alimentele potrivite și să știți exact cum funcționează..

Beneficiile cerealelor pentru pierderea în greutate

În căutarea unei figuri subțiri, este obișnuită utilizarea cerealelor, deoarece acestea sunt o sursă de carbohidrați complexi, dar acest lucru uneori face ca unii nutriționiști să se opună acestei tehnici..

Cu toate acestea, terciul pentru pierderea în greutate nu este deloc folosit în mod accidental.

Ele ajută corpul uman după cum urmează: ele sunt digerate pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce face posibilă obținerea unui sentiment de sațietate pentru o perioadă lungă de timp; da un impuls de energie, adică o persoană, atunci când este consumată, poate fi activă în timpul zilei și nu se simte obosită; menține nivelul de zahăr din sânge.

În ciuda faptului că carbohidrații pot crește nivelurile de zahăr din sânge, carbohidrații complexi fac atât de lent datorită digestiei pe termen lung, acest lucru nu permite zahărului să crească peste normal.

Scopul principal fiind reducerea greutății este consumul de alimente cu un conținut minim de calorii..

Acest lucru este exact ceea ce cerealele permit să se realizeze: înainte de gătit această cifră poate fi egală cu 350 de calorii, în timp ce procesul de gătit contribuie la absorbția apei, ceea ce reduce conținutul de calorii al produsului la 120 de calorii pe 100 de grame.

Cele mai utile cereale pentru pierderea în greutate

tipuri злаковÎn timpul respectării dietei nu trebuie să uitați de necesitatea de a satura corpul cu substanțe nutritive.

Acest lucru indică faptul că este recomandat să alegeți cerealele, care nu numai că vor fi eficiente pentru dvs., ci și cele mai utile..

În acest sens, se pot distinge cerealele întregi care trebuie pregătite, printre care: hrișcă, orez, mei și orz..

Se recomandă abandonarea cerealelor rapide, deoarece acestea sunt aproape lipsite de vitamine și ingrediente utile..

Cerealele au un efect benefic asupra organismului, dar hrisca este poate terciul cel mai eficient și mai util pentru scăderea în greutate..

Că se poate găsi cel mai adesea în diete..

Dacă vă decideți să faceți propria dvs. dietă pentru a pierde în greutate, puteți alege cerealele, care sunt în compoziția substanței, cele mai necesare pentru starea dumneavoastră de sănătate.

Merită menționat faptul că nu este recomandat să urmați o dietă înainte de a trece examenul dieteticianului..

Meșteșugul de miel nu va câștiga numai finețe, ci va scăpa și de grăsimi, precum și de toxine.

Dar nu vă sprijiniți dacă există probleme cu activitatea vezicii biliare sau a tractului gastro-intestinal.

Grâul de grâu va ajuta la accelerarea metabolismului grăsimilor, la reducerea colesterolului, la îmbunătățirea stării părului, a unghiilor și a pielii.

Hercules va dori intestinele, va normaliza performanța, va curăța și va satura organismul cu vitaminele B.

Descrierea dietei 6 terci de ovăz

Programul похудения на крупахDacă nu trebuie să pierdeți un număr mare de kilograme și pentru a obține cifra perfectă de care aveți nevoie pentru a scăpa de aproximativ 4-5 kg, puteți lua ca bază o dietă de 6 terci de zahăr pentru pierderea în greutate.

Este destul de simplu și constă în faptul că în timpul săptămânii va fi necesar să se mănânce diferite feluri de mâncare, după o anumită ordine, ceea ce implică utilizarea ovăzului de cereale într-o singură zi.

Ordinul ar trebui să fie după cum urmează: prima zi – grâul, a doua – mei, a treia – ovăz, a patra – orez, a cincea – orz, al șaselea – orz.

În a șaptea zi, trebuie să pregătiți un amestec de cereale listate..

Recomandări pentru mâncarea unor cereale

Dieta nu este cea mai plăcută parte a vieții, iar dacă această problemă nu este abordată corect, atunci săptămâni de postul dureros și mâncarea acelorași alimente nu pot da rezultatul așteptat..

De aceea, dacă decideți să pierdeți în greutate cu ajutorul anumitor cereale, atunci ar trebui să știți ce reguli de utilizare există..

De exemplu, o dietă de ovăz necesită pregătire inițială, care implică curățarea corpului, pentru care puteți folosi apă din orez..

Puteți găti cu 4 linguri de orez, care trebuie umplut cu 1 litru de apă rece.

Crupe în această stare ar trebui să fie lăsat peste noapte..

pune la cale на слабом огнеDimineața, fără al scoate din apă, trebuie să fierbeți la cel mai mic foc timp de o oră..

Aceasta va oferi un lichid asemănător cu gelatină..

Să-l folosească ca formă de căldură la 1 cană pe stomacul gol.

După ce este interzis să beți sau să mâncați altceva timp de patru ore..

În această zi, trebuie să vă refuzați să mâncați alimente grase și bogate în calorii..

Această procedură nu trebuie efectuată mai mult de o zi..

Dar dieta hrișcă nu necesită curățare obligatorie.

Acest cereale poate fi consumat în cantități nelimitate, dar în același timp este necesar să refuzați toate celelalte alimente..

Terci de gatit necesita metoda de aburire.

Pentru a nu simți sentimente de foame în timpul zilei, mâncați mai des, dar în porții mici..

În general, orice terci trebuie să fie gătit seara..

Crupa este inițial să fie spălată și umplută cu apă, folosind un raport 1: 3..

De îndată ce lichidul se fierbe, trebuie să continuați să gătiți încă 5 minute..

După ce terciul trebuie scos din căldură și învelit cu un prosop timp de 12 ore pentru a se infuza.

Este imposibil să folosiți altceva decât apă, în plus, este interzisă utilizarea sarei, zahărului și untului.

Pierdere în greutate pe porridge: Mit sau realitate

eficacitate методики для фигурыCei care au fost pe o dietă cel puțin o dată, și mai ales dornici de a pierde în greutate, știu că după o înfometare lungă, debilitantă, adesea greutatea revine și greutatea corporală devine mai mult decât era.

Acest lucru se datorează unei selecții incorecte a dietei..

Există o opinie că pierderea completă a alimentelor din organism în timpul zilei contribuie la scăderea în greutate..

Cel mai adesea, acest lucru este, dar efectul este de scurtă durată, deoarece în timpul postului organismul nu are componente vitale, iar cu următoarea masă începe să amâne rezervele pentru viitoarele restricții.

Acesta este motivul pentru care cerealele sunt folosite ca un mijloc eficient de reducere a greutății, care nu este returnat.

Dietele pe porii pentru scădere în greutate sunt ușor tolerate, deoarece sunt echilibrate și nu permit organismului să sufere din cauza lipsei de componente utile..

De regulă, durata programelor pe bază de cereale este de 1-2 săptămâni, în timp ce greutatea scade cu o intensitate de 3-4 kg în 7 zile..

Dacă doriți să combinați avantajele și eficiența, atunci ar trebui să alegeți cerealele care au suferit mai puțină prelucrare, printre care hrișcă, fulgi de ovăz, orz de perle, linte; toate aceste cereale sunt mult mai benefice în comparație cu orezul alb și grâul.

lapteSe pare că laptele poate fi, de asemenea, utilizat în diete. Aflați cum! Variații ale dietei impresionante de lapte.

Și în acest articol despre produsele clasice pentru pierderea în greutate. Desigur, despre legume, ci mai degrabă despre dieta vegetală.

Ai auzit ceva despre Ekaterina Mirimanova? Nu? Apoi citiți aici cum sa luptat cu excesul de greutate și ce metodologie a dezvoltat, care, apropo, a ajutat deja mulți!

Review-uri de cititori

Câteva opinii ale cititorilor despre pierderea în greutate pe cereale în recenziile de mai jos:

Am incercat mult timp sa slabesc. Dieta, pe care nu m-aș fi experimentat, poate că nu. Nu mă cert, toate au permis să obțină un anumit efect, unii au ajutat la îndepărtarea părților laterale, alții la stomac, restul doar au curățat corpul și au eliminat temporar centimetrele la talie. Cu toate acestea, o dietă bazată pe cereale mi-a permis să ajung la greutatea pe care am visat-o toată viața mea. Ce terci este mai bine pentru a pierde în greutate Nu pot spune cu siguranță, pentru că îmi plac toate tipurile. Meniul este atât de divers încât puteți pierde în greutate fără a repeta caracteristicile croupului de gătit și rapoartele lor pe zi. În plus, această dietă este foarte convenabilă pentru femeile care nu-i plac să gătească, deoarece frișcă este aproape întotdeauna suficientă pentru abur, după care este gata să mănânce.

Veronica, în vârstă de 45 de ani

Am auzit despre programe de scădere în greutate pe baza crupului pentru o lungă perioadă de timp, dar tot timpul le-am considerat prea simplu pentru mine. Am vrut să pierd o greutate într-un fel exotic pentru a împărtăși rețete complicate de mâncare, care vă permit să obțineți un efect uimitor. Cu toate acestea, în timp, mi-am dat seama că principalul lucru din dietă nu este o tendință la modă, ci o pierdere în greutate. Este demn de remarcat faptul că multe astăzi recomandă exact cerealele pentru a obține o figură perfectă. Astfel de alimente este ușor de transferat, am scăzut 8 kg în 5 luni.

Margarita, 27 de ani

Merită să ne amintim că metoda pierderii în greutate și alimentației ulterioare ar trebui să fie însoțită de restricționarea consumului de produse rafinate, ceea ce va păstra efectul obținut din dietă pentru mult timp.

În videoclipul de mai jos veți găsi informații valoroase despre hrișcă:

Loading...