“Fitomucil Slim Smart” pentru pierderea în greutate: recenzii și rezultate

“Fitomucil Slim Smart” – un medicament care ajută la reducerea apetitului, scăderea în greutate și curățarea intestinelor.

"Фитомуцил Слим Смарт" для снижения веса

5 motive pentru a începe să piardă în greutate cu Fitomutsil Slim Smart

Aproape toți producătorii de medicamente pentru scăderea în greutate păcătuiesc exagerarea proprietăților produselor lor. Verificați situația cu instrumentul nostru:

 1. Ajută la reducerea apetitului. Nu există plângeri la această declarație. Când în stomac sunt 5 grame de fibre dietetice și aproximativ 400-500 ml de lichid, vreau să mănânc mai puțin. Faptul este că fibra, care intră în corpul nostru, se umflă, în timp ce se întind pereții stomacului. După activarea mecanoreceptorilor. Ei trimit un semnal către creier despre saturația stomacului;
 2. Reduce absorbția de carbohidrați. Această declarație este, de asemenea, corectă. Mulți producători scriu despre blocarea absorbției de carbon. Acest lucru nu este adevărat, deoarece fibra poate încetini doar absorbția lor;
 3. Reduce aportul de calorii. Parțial adevărat. Numărul absolut de calorii va fi constant, dar valoarea nutritivă a alimentelor va fi mică;
 4. Curăță intestine regulat și natural;
 5. Excrementează substanțe nocive din organism..

În ceea ce privește ultimele două puncte, acestea sunt adevărate. Toata lumea stie ca fibra este capabila sa excrete toxinele si toxinele din organism, purificand astfel intestinele de substantele nocive..

“Fitomucil Slim Smart” este un aditiv al cărui eficacitate se bazează pe conținutul de fibre. Baza principiului acțiunii este de a reduce sentimentele de foame.

În ciuda faptului că suplimentul contribuie la transferul ușor al dietelor cu conținut scăzut de calorii, acesta nu are efectul arderii directe a grăsimilor.

Compoziția medicamentului

 • Semințe de Psyllium Husk (varietate Psyllium);
 • glucomanan.

1 pungă de medicament conține aproximativ 5 grame de fibre. Majoritatea instrucțiunilor se bazează pe lista componentelor care nu sunt incluse în preparat..

structură средства

Potrivit producătorilor, produsul lipsește:

 • Zaharuri și îndulcitori;
 • coloranți;
 • diuretice;
 • Senna;
 • agenți de aromare;
 • Componente sintetice.

De ce producătorii acordă mai multă atenție componentelor lipsă? Răspunsul este evident: creșterea interesului clienților. Absența componentelor enumerate este considerată a fi un avantaj al medicamentului..

Instrucțiuni de utilizare

utilizare препарата с сокомInstrucțiunile spun că suplimentul trebuie luat de 3 ori pe zi înainte de mese, câte o pungă la un moment dat. Conținutul ambalajului trebuie diluat într-un pahar de orice băutură. De exemplu, iaurt, suc sau kefir.

Dacă se dorește, pulberea este lăsată să fie diluată în apă, dar gustul băuturii rezultate nu va fi cel mai plăcut. După ce beți fibra diluată, trebuie să beți apoi cu un pahar de apă.

Apoi, stomacul este umplut cu o soluție de fibră dietetică, o persoană nu va putea să mănânce o mulțime de alimente și acest lucru reduce automat numărul de calorii consumate.

De fapt, procesul de reducere a excesului de greutate se realizează datorită dietei alese. Luarea de droguri este lipsită de sens dacă nu stabiliți restricții alimentare..

De asemenea, manualul spune că, pentru a obține un efect rapid, puteți înlocui un aditiv pentru micul dejun sau pentru cină. Dar această metodă va funcționa numai într-un singur caz: în cazul în care persoana nu va compensa aceste mese în viitor prin supraalimentarea la masa de masă.

Este mai ușor să se mute foamea ajută fibrele conținute în medicament. Chiar dacă renunți la micul dejun, nu vei mânca nimic până la cină și sărind peste cină, poți să adormi înainte să apară primele sentimente de foame..

Pentru a mări efectul suplimentului, există încă o cale, indicată și în instrucțiuni – după o dietă:

 1. Excluderea din dieta cârnaților, băuturilor alcoolice, alimentelor convenționale și zahărului;
 2. Restricția maximă a utilizării nuci, semințe, dulciuri, grăsimi și produse din făină;
 3. Creșterea numărului de legume, ierburi, fructe de pădure, carne slabă și fructe.

De unde să cumpărați și cât de mult?

Puteți cumpăra supliment la orice farmacie. Preț 30 saci de 5 grame. fiecare medie este de 1.000 de ruble. Această sumă este suficientă pentru exact 10 zile de utilizare obișnuită..

“Fitomucil Slim Smart”: recenzii ale medicamentului pentru pierderea în greutate

N-am stat niciodată pe diete și nu intenționați să torturați corpul cu diverse restricții în ceea ce privește alimentația, dacă nu era pentru naștere și un al cincilea punct acoperit cu celulită. Din moment ce sunt acum mamă care alăptează, dieta este contraindicată pentru mine. Desigur, cu excepția individului – care nu-mi face rău copilul. A pierde in greutate a trebuit sa invete o multime de farmacii. După ce am învățat toate argumentele pro și contra, am ales Fitomucil Slim Smart. Treptat, porțiunile mele au scăzut de 2 ori, am început să beau mult lichid și toate datorită acestui medicament. Produsul se bazează pe ingrediente naturale. Poate fi utilizat atât de femei însărcinate, cât și de mame care alăptează. Ca un bonus: datorită fibrei conținute în compoziție, am scăpat de problema constipatiei periodice..

fotografie

Daria, Kostroma

M-am familiarizat cu “Fitomucil Slim Smart” în momentul în care încercam să-mi normalizez greutatea. Într-o farmacie, acest supliment mi-a fost recomandat ca un mijloc de reducere a poftei de mâncare și de curățare inofensivă a corpului de substanțe nocive. Înainte de a cumpăra, ați studiat compoziția, deoarece prefer numai compoziția naturală. După ce s-au asigurat că nu există componente artificiale în compoziție, am plătit pentru cumpărare și a doua zi am început să o iau. Supliment efectuat pe tot parcursul lunii. Dar, în afară de aceasta, a vizitat regulat sala de fitness și a ținut o dietă. Nu stiu cat de mult am pierdut un kilogram, deoarece este meritul nu numai al farmaciei, ci al intregului complex de masuri, dar datorita aditivului apetitul meu este dulled si intestinele functioneaza mai bine, pot da o garantie de 100%.

Sevda, Kazan

A aflat despre Fitomucil Slim Smart datorită forumului femeilor, unde au discutat activ despre rezultate. Mai târziu, după ce am citit un articol pe Internet cu o descriere completă și detaliată a medicamentului, am decis să cumpăr singur pentru mine ambalajul care mi-a fost oferit în mod activ. Spre surprinderea mea, principiul de funcționare a aditivului este în deplină concordanță cu descrierea din instrucțiuni: reduce greutatea, slăbește pofta de mâncare, curăță intestinul fără a afecta organismul. Singurul minus pe care l-am găsit este gustul specific al medicamentului. Desigur, nu toate produsele farmaceutice au un gust bun, astfel încât să puteți suferi. De asemenea, vreau să vă sfătuiesc: este necesar să luați “Fitomucil” imediat după diluare cu un lichid și apoi după umflare este imposibil să beți medicamentul. În ceea ce privește pierderea în greutate, nu pot spune că am pierdut în greutate pentru că nu am dietă și nu sunt prieteni cu sport. Chiar și instrucțiunile spun că suplimentul este eficient numai în combinație cu o nutriție și exerciții adecvate. Apropo, medicul meu nu este împotriva faptului că am început să iau acest remediu, deoarece, în opinia lui, nu va exista nici un efect secundar, și toate acestea datorită compoziției naturale. Deci, dacă tratați oameni care nu se limitează la nutriție și nu sunt implicați în sport, dar în același timp doriți să vă eliminați stomacul de toxine, atunci Fitomucil Slim Smart este exact pentru dvs..

Tatyana, Crimeea

Pierdere în Greutate за 3 дняDoriți să puneți o figură în ordine într-un timp scurt? Cum să piardă în greutate în 3 zile: cele mai bune metode exprese. continua!

Este adevărat că, dacă nu mâncați după ora 18 pentru un anumit timp, puteți pierde în greutate? Aici despre asta în detaliu. Elimină miturile!

Și apoi citiți despre medicamentul Vitacline, instrucțiuni pentru utilizarea sa pentru scăderea în greutate.

“Fitomucil Slim Smart” nu este doar un alt supliment alimentar inutil pentru pierderea în greutate..

După cum puteți vedea, recenziile confirmă faptul că medicamentul ajută într-adevăr să reducă pofta de mâncare și dacă respectați anumite reguli de nutriție, vă ajută să reduceți greutatea..

Suplimentul alimentar nu are efecte secundare și poate fi folosit o perioadă nelimitată de timp fără a afecta organismul..