Goldline pastile de dieta: recenzii reale ale medicilor și pierdere în greutate

Goldline – mijloace senzaționale de pierdere în greutate, interzise, ​​până în prezent, în multe țări.

Mulți oameni supraponderali doresc să o încerce, dar nu știu: “cum funcționează, chiar funcționează, poate fi luată?” – răspunsurile la aceste și multe alte întrebări pot fi găsite mai jos.

preparare для похудения Голдлайн

În ciuda faptului că, în ultimii 15 ani, idealurile frumuseții s-au îndreptat către corpurile fierbinți care au trecut de la standarde slabe, cum ar fi Kate Moss din anii 2000, problema pierderii în greutate nu își pierde relevanța.

Astăzi, în arsenalul oamenilor care doresc să piardă în greutate, există o mulțime de instrumente: pastile și suplimente alimentare, diverse complexe de acasă, haine specializate, săli de sport, precum și proceduri costisitoare de corectare a corpului folosind instalații de înaltă tehnologie.

În același timp, din toate aceste metode, doar una necesită costuri financiare și fizice minime – utilizarea pastilelor și a diferitelor suplimente alimentare, inclusiv una dintre cele mai populare, care este plină de publicitate – Goldline dieta pastile.

Goldline pastile de dieta – panacee sau manechin?

Pentru a evalua obiectiv evaluările capsulelor Goldline, este necesar să se studieze compoziția și acțiunea lor farmacologică..

  • ingrediente: În primul rând, trebuie remarcat că pastilele de dieta Goldline nu sunt un supliment alimentar, ci un medicament. Principalul ingredient activ este sibutramină, care este utilizat pentru tratamentul complex al obezității. Principiul acțiunii sale, în termeni simpli, este efectul asupra terminațiilor nervoase ale creierului, responsabile de sentimentul de plenitudine. Substanțele auxiliare ale medicamentului sunt: ​​lactoză, celuloză, dioxid de siliciu și altele;
  • Formular de eliberare: capsule. În funcție de ambalaj. În crustacee pot fi 30, 60 sau 90 de bucăți, cu un conținut de 10 sau 15 mg de substanță activă;
  • Sărbătorile de farmacie: prin prescripție; formă выпуска препарата
  • Indicatii pentru utilizare: excesul de greutate. Cu toate acestea, merită să faceți o rezervare aici – comprimatele Goldline sunt prescrise numai în cazurile în care o persoană este obeză și indicele de masă corporală este mai mare de 30 kg / m2, sau în cazul diabetului zaharat gradul II – 27 kg / m2;
  • Contraindicații: vârstă de până la 18 ani, intoleranță individuală la medicament, sarcină, alăptare, boli cardiace, rinichi, ficat, tulburări mintale (inclusiv anorexie și bulimie);
  • Efecte secundare: Pot apărea efecte secundare din partea sistemului cardiovascular, a tractului gastro-intestinal, a sistemului nervos și a pielii. Cele mai frecvente efecte secundare sunt: ​​creșterea tensiunii arteriale, insomnie, greață, vărsături, transpirație crescută, insomnie;
  • Regulile de admitere și durata cursului: capsulele sunt luate dimineața, înaintea meselor, o pastilă pe zi. Doza maximă zilnică de Goldline este de 15 mg. Perioada maximă de admitere este de 2 ani;
  • prețurile: variază până la 500 de ruble. pentru 30 de bucăți (câte 10 mg fiecare) până la 1300. În funcție de ambalare și creșterea prețurilor raskgrammovki, și poate ajunge până la 3000 de ruble. pentru 90 buc. 10 mg fiecare;
  • Metoda de achiziție primară: farmacie online. Fie cumpărați o rețetă;
  • previziuni: pierdere în greutate de la 5 la 10 kg, în funcție de greutatea corporală.

exces вода в организмеPentru a afla cum să eliminați în mod corespunzător excesul de lichid din organism, citiți-ne pe site-ul nostru.!

Cum sa alegi un supliment alimentar pentru pierderea in greutate, astfel incat sa fie sigur si eficient? Iată o prezentare generală a acestor recenzii privind medicamentele și medicii.

Meniul complet al dietei Maggi de ouă și brânză de vaci timp de 4 săptămâni este aici. Tehnica funcționează cu adevărat!

Din jurnalul unei greutăți pierdute – experiența personală care ia capsule

Impulsul pentru creșterea în greutate se mișca într-un alt oraș și starea eternă de apatie și stres, împotriva căruia a fost aruncat mai mult de un kilogram de hrană. Ca urmare, timp de șase luni, greutatea a crescut cu 10 kg, iar corpul grațios a dispărut brusc în spatele straturilor de grăsime..

Din păcate (poate invers) “bunul prieten” a sfătuit “pastile minunate de dietă” – Goldline. Și, în ciuda atitudinii schimbate față de ei, după multe cursuri de admitere, vreau să spun – am pierdut într-adevăr greutate.

Cum a fost

Printr-o farmacie online, cu ajutorul unei rețete achiziționate “în colț”, mi-am primit biletul la o “viață subțire” prin ambalarea a 30 de capsule de 10 mg. După primă recepție, care a fost seara, n-am putut dormi toată noaptea, bataia inimii mi-a crescut, am fost foarte fierbinte, tensiunea arterială a crescut, s-a apărut un sentiment de panică reală.

Nu era deloc dorință. La câteva săptămâni după ce am luat-o, mi-am amintit: nu mâncați nimic, mâncați. Am mers și am mâncat.

Cu toate acestea, până la sfârșitul primului pachet, am început să observ că nu am vrut să mănânc absolut, dar vocea mea interioară mi-a spus mereu: nu mâncați nimic, mâncați. Foamea mea era în primul rând psihologică..

Sa decis schimbarea tacticii: beți pastile și dieta. La început, atenție, capsulă din dinți – au început. Dar care a fost surpriza mea când, la începutul primei recepții a celui de-al doilea pachet, am oprit senzația de saturație și chiar am început să vreau să mănânc.

Numai o cale de ieșire – pentru a mări doza. Rasgrammovka a fost crescută la 15, iar apoi la 20 mg (nu am îndrăznit să crească mai mult).

În final

Timp de câteva luni, am scos cu adevărat 5-7 kg. Cu toate acestea, după ce am revenit 3-4 în viitorul apropiat, am fost foarte supărat și gândit – trebuie să repet.

Acest lucru a durat mai mult de un an, cu pauze de câteva luni. Cu toate acestea, după câteva zile de la administrarea unei anumite doze, 5/10/15/20 mg, am simțit că vreau să mănânc. Drogul “a lucrat” timp de 3-4 zile, iar apoi nu am simțit nici un sens din partea lui, și așa într-un cerc.

concluzie

Pierdere în Greutate на 5 кгDe droguri într-adevăr “funcționează”. Cu toate acestea, în cazul meu, nu am obținut efectul maxim de la el, deoarece pot crește doza de aproximativ 2 săptămâni, ceea ce este foarte mic pentru scăderea semnificativă a greutății..

În momentul de față, o folosesc pentru a-mi reduce pofta de mâncare înainte de zilele critice, iau 1-2 comprimate pe lună dacă cad în atacuri de “închinare la frigider”.

În ceea ce privește pierderea în greutate – în cele din urmă am scăzut 5 kg (diete) cu el care nu se întorc la mine, atunci greutatea a crescut. A trebuit să merg la sala de sport și să încep să alerg – ceea ce sunt foarte bucuros.

Revizuiri specializate despre pastilele de dieta goldline

Ea a sfătuit secțiile ei să reducă medicamentele de apetit cu sibutramină, inclusiv Goldline. Datorită faptului că drogul este dependent, similar cu dependența de droguri, încerc să recomand un curs de a nu mai mult de 3 luni. După ce – pierzi psihologic mâncarea, e mai ușor – mânca mai puțin și mănâncă drept fără pastile.

Elena, nutriționist, 35 de ani, Naberezhnye Chelny

Când studiam efectul sibutraminei asupra iepurilor, a fost identificată o mutație a puilor și de aceea nu o recomand pentru utilizare fără nevoie. În plus față de toate, medicamentele care conțin sibutramină provoacă la pacienții care își iau dependența de lungă durată, similară medicamentului, care este în detrimentul oamenilor. Gândește-te la fetele tale viitoare!

Olga, genetician, 31 ani, Moscova

vedere врачей

Îmi recomand pacienții Goldline. Abilitatea de a obține un rezultat vizibil pentru un timp mai scurt decât ar fi fost cu scăderea în greutate fără un medicament este un motivator pentru pacienți. De asemenea, Goldline are un efect pozitiv asupra procesului metabolic, ceea ce va permite, cu același efort, luarea medicamentului, pentru a pierde mai multă greutate excesivă..

Catherine, nutriționist, 29 de ani, Nižni Novgorod

Recent, ea a dezvăluit o dependență suspectă, pentru toate fetele care au luat droguri cu conținut de sibutramină în primele stadii ale sarcinii sau pentru un timp scurt înainte de concepție – se observă probleme cu dezvoltarea fătului. În acest sens, nu vă recomand să luați medicamentul dacă aveți un grad ridicat de probabilitate de a concepe un copil în viitorul apropiat. Și din moment ce influența sa asupra codului genetic al descendenților umani nu a fost încă investigată, nu recomand să le luăm complet femeilor în vârstă fertilă.

Elena, obstetrician-ginecolog, 41 de ani, Sankt-Petersburg

Experiența “experimentată”: la ce preț este construit un corp frumos?

Cu ajutorul Goldline, a fost posibil să pierzi aproximativ 20 kg (de la 71 la 49) în 1 an. Cu toate acestea, în plus față de pilule, de-a lungul drumului “spre un corp subțire”, sportul și alimentația corectă au mers împreună cu mine. Dar nici o reacție adversă nu a făcut-o. Printre acestea: uscăciunea gurii, insomnia și palpitațiile inimii.

Rezultatul похудения

Agnia, de 22 de ani, Moscova

Fără diete suplimentare am pierdut 16 kg cu acest medicament. Cu toate acestea, ea a suferit în mod constant gură uscată, insomnie, iar tensiunea arterială a fost ridicată, împreună cu bătăile rapide ale inimii. În același timp, nu am vrut să mănânc deloc, ceea ce este, fără îndoială, un plus.

Oksana, 41 g, Lipetsk

Am cumpărat medicamentul la farmacie pe baza prescripției “stângi”. Ei au vândut fără probleme, deși s-au umplut ei înșiși, fără educație medicală. Ca urmare, efectul este zero. A văzut un curs complet de 30 de pastile și nu a pierdut nici un gram. Din partea părului – speriat, a avut întotdeauna o durere de cap.

Maria, 27 de ani, Novosibirsk

Să luați sau să nu luați drogul – o chestiune personală.

Dar merită să ne amintim că pastilele de dieta Goldline nu sunt suplimente nutritive inofensive, este un medicament foarte real și puternic care ar trebui luat în cazul în care o persoană este bolnavă. Datorită faptului că, ca orice alt medicament terapeutic, Goldline afectează rinichii și ficatul.

În plus față de toate, întregul “spectru de consecințe” al administrației sale, datorită faptului că drogul este destul de nou pe piață, nu a fost încă investigat. Și merită riscul? Gândește-te!