Laxativ pentru pierderea in greutate: aplicati cu intelepciune!

Laxative medicamente sunt folosite pentru a scuti fecale la persoanele care suferă de constipație, dar accesul ușor și costul redus le-au făcut destul de frecvente printre cei care doresc să piardă în greutate..

laxativ действие на организм

Dacă doriți să reduceți greutatea corporală în detrimentul laxativelor, ar trebui să fiți pregătiți pentru faptul că kilogramele în plus vor fi în detrimentul greutății deșeurilor, dar rezultatul unei astfel de lupte cu extra centimetri nu va fi permanent.

Luarea medicamentelor va face să funcționeze mușchii pereților intestinali, ceea ce va provoca un act de defecare.

Argumente grele

Nu credeți că pierderea în greutate este aceeași cu arderea grăsimilor..

La urma urmei, laxativele vor determina doar o scădere temporară a cantității de lichid din organism, iar viteza de ardere a grăsimilor nu va fi crescută.

Receptarea stabilă va afecta cu siguranță activitatea tractului gastro-intestinal..

În plus, riscați aproape complet să vă lipsiți de microflora benefică, ceea ce poate duce la următoarele probleme:

 • indigestie;
 • intoleranță la lactoză;
 • creșterea producției de gaze după produsele care contribuie la acest lucru;
 • refuzul corpului de a se auto-defeca;
 • hemoroizi.
Laxativul pentru scăderea în greutate poate afecta nu numai starea fizică, ci și cea morală a unei persoane.

Astfel, după administrarea sistematică a pastilelor, oamenii nu mai cred în eficacitatea unei alimentații sănătoase, exercițiului și odihnei, abandonându-se puterii de droguri..

Acest lucru duce în cele din urmă la depresiuni cauzate de ineficiența metodei..

Să aflăm mai multe despre aceste medicamente în videoclip:

Tipuri de laxative

Destul de obișnuit printre astăzi pierderea ceaiului.

Dar, înainte de a le achiziționa, trebuie să acordați atenție compoziției naturale.

De exemplu, un număr de ceaiuri din plante conțin extract de senna, care acționează ca un stimulant pentru activitatea intestinală..

Utilizarea unui ceai de laxativ pentru pierderea în greutate cu o astfel de compoziție este recomandată persoanelor care suferă de constipație severă, dar multe le utilizează fără a prescrie un dietetician, fără să acorde atenție faptului că utilizarea acestora durează mai mult de o săptămână, duce la încălcări grave ale tractului gastro-intestinal.

În rolul unei alte metode pot fi identificate pastile de laxativă pentru dietă..

Acțiunea lor, de regulă, este, de asemenea, foarte controversată, deoarece baza acestor medicamente sunt ingredientele diuretice și laxative, care elimină excesul de lichid, ajută temporar să scape de constipație și edem..

tablete

Astfel de medicamente creează iluzia pierderii în greutate și, dacă luați în mod constant medicamente cu efect diuretic, aceasta va cauza o încălcare a echilibrului de apă și electroliți.

Veți experimenta afecțiuni musculare, pielea va pierde elasticitatea, ritmul cardiac va fi rupt, pot apărea convulsii.

Medicamentele descrise sunt capabile să dezvolte dependență la om, exprimată ca imposibilitatea de a se autopompa stomacul fără ajutorul lor..

Rezultatul poate fi constipația cronică, consecințele cărora vor necesita intervenția specialiștilor..

Și care laxativ este mai bun?

Această întrebare este adresată mai des decât oricare alta.

Cele mai benefice laxative pentru pierderea în greutate sunt naturale, nu sunt capabile să elimine substanțele necesare..

Cele mai de succes exemple sunt fructele și legumele, compoturile de fructe, lipsite de aditivi străini..

Cele mai eficiente sunt merele, smochinele, piersicile, stafidele, caisele și prunele.

Fructele care au semințe (smochine, stafide etc.) sunt excelente în stimularea peristalticii intestinale..

Acest lucru se datorează faptului că oasele cauzează mobilitatea zidurilor sale..

Cojile de fructe și fibre de legume, tărâțe și produse din cereale integrale stimulează, de asemenea, peristaltismul, creează un sentiment de plenitudine a stomacului și a intestinelor.

Laxative dieta

curățenie отварPe baza de laxative naturale și ușoare pentru scăderea în greutate, care contribuie la o mai rapidă activitate intestinală, puteți face o dietă specială..

Ar trebui să includă alimente bogate în fibre..

Următoarea dietă trebuie utilizată pentru timpul necesar pentru a obține greutatea care vă va potrivi..

Cu toate acestea, cursul nu trebuie să dureze mai puțin de o săptămână și nu trebuie să includă medicamente care stimulează intestinele.

Astfel, meniul de mic dejun pentru o zi poate consta din:

 • terci de zahăr gătite cu hrișcă;
 • făină integrală de grâu;
 • smochine.

Puteți lua masa: recepție слабительного

 • cereale integrale;
 • o felie de pâine integrală de cereale;
 • migdale.

Cina poate face:

 • aburi de pește;
 • salata de sfeclă condusă cu smântână cu conținut scăzut de grăsimi;
 • miere pentru desert.

Acest meniu poate rămâne neschimbat pe parcursul săptămânii, produsele pentru fiecare moment al zilei sunt foarte diverse, astfel că nu vor avea timp să se plictisească.

Celebrul Elena Malysheva va purta o conversație interesantă cu pierderea în greutate pe tema laxativelor:

Sfaturi pentru acțiuni eficiente

Orice laxativ bun pentru pierderea în greutate, inclusiv ceaiurile și medicamentele, nu ar trebui să fie folosit mult timp..

În timp ce produsele naturale enumerate mai sus sunt recomandate pentru utilizarea zilnică..

Acestea din urmă sunt necesare pentru ca organismul să-l satureze cu componente utile și funcționarea normală a intestinelor..

Ceaiurile limpezitoare și preparatele de acțiune adecvată ar trebui să fie utilizate numai la recomandarea unui nutriționist și în asociere cu medicamentele care îndeplinesc nevoia de vitamine care se deplasează și de oligoelemente benefice..

Infuziile pe bază de plante realizate automat pot fi băutate în fiecare zi, amestecând cu ceaiul verde pentru a conferi aromă, în timp ce formulele uscate pe plantele naturale, cumpărate în farmacii, sunt inacceptabile pentru a fi utilizate mai mult de o săptămână..

Nu se recomandă ca tabletele să fie luate de mai multe ori, este necesar să se facă numai pentru a rezolva problema constipației..

motivație и настройO dorinta de a pierde in greutate nu va fi de ajuns, trebuie sa o faceti cu actiuni. Și site-ul nostru vă va spune de unde să începeți! Cum si pe ce dieta sa stea: motivatie si sfat.

Când vine vorba de modele, își amintesc imediat standardele lor 90-60-90, câteodată dorite de mulți și inaccesibile. Citiți un articol interesant despre nutriția specială a reginelor modelelor de podium.

Nutriționiștii au observat mult timp că, dacă excludeți sarea din dietă, corpul începe să se simtă mai bine și, dacă mai faceți o dietă, puteți normaliza greutatea. Citiți despre programul de pierdere în greutate fără sare aici..

Efecte secundare și precauții

După ce luați orice laxative trebuie să fie gata pentru deshidratare, se datorează acestui lucru și se produce reducerea greutății.

În paralel, microflora intestinală este perturbată și se produce dysbacterioză, apoi se dezvoltă obiceiul.

Consecințele cele mai grave sunt simptomele anorexiei și bulimiei..

În perioada de utilizare a medicamentelor pentru relaxarea intestinului, este necesar să se monitorizeze cu atenție starea de sănătate, astfel încât, în cazul unor schimbări serioase în organism, să se consulte imediat un medic.

opinii

Mai jos sunt recenziile cititorilor noștri stimulați despre ceaiurile laxative pentru pierderea în greutate:

Câți își pot aminti, tot timpul încercând să piardă în greutate. Dar, atunci când greutatea este adăugată dintr-o singură mâncare mâncată, uneori nu există suficientă forță pentru a urma cifra în mod constant. Probabil, am încercat tot ce a fost posibil și nu a fost fără experiență tristă. Dar un lucru pe care l-am înțeles sigur: puteți pierde rapid greutatea, duce doar la probleme de sănătate. Astăzi, greutatea mea este de 84 kg, în timp ce mai devreme a ajuns la 95 kg. Eu folosesc doar laxative naturale, cum ar fi cerealele integrale și alimente bogate în fibre, pe care le sfătuiesc pe toată lumea.

fotografie до и после

Alexandra, 47 de ani

Sunt fericit cu greutatea mea, este egal cu 63 kg, pentru o creștere de 175 cm este normal, dar în timpul iernii, când nu vă mișcați atât de intens ca în vară, acesta începe să crească, uneori ajungând la 67 kg. Apoi îl lupt cu laxative, cum ar fi ceaiurile. Dar o fac exclusiv sub supravegherea nutriționistului meu. Pentru perioada de consum al ceaiului, el prescrie medicamente care îmi permit să compensez lipsa de nutrienți din organism..

Alina, 24 de ani

Utilizați laxative pe cont propriu, fără sfatul unui medic poate, în cazul în care este nevoie să se ocupe imediat de problema constipatiei.

Întrucât doar un medic poate prescrie o programare regulată..

Excepțiile sunt produse naturale care pot provoca o slăbire a intestinelor, printre care cerealele făcute din cereale integrale, precum și legumele și fructele.

În continuare, vă invităm să vedeți o recenzie video a unuia dintre laxative:

Loading...