Meniul detaliat 6 dieta petală – pierde în greutate fără să moară de foame!

Acum, că internetul este întotdeauna disponibil, este ușor să aflați ce este dieta “6 petale”, dar timp de 10 ani nu a fost atât de ușor..

Multe femei credeau naiv că, din moment ce este asociată cu flori, meniul include întotdeauna … trandafiri.

dietă "6 лепестков"

Cât de departe au fost de la adevăr!

De fapt, doar numele dietei este floral.

Dieta pozitivă și distractivă

Metoda de nutriție cu numele minunat “Șase petale” vine din Scandinavia.

La începutul anilor 2000, nutriționistul suedez Anna Juhannson a inventat o modalitate de a pierde în greutate pe principiul alternării proteinelor și carbohidraților..

Urmând aceste principii, puteți pierde în greutate de la 2 până la 4,5 kilograme în 6 zile (astfel durează dieta) și fără a se înfometa.

Deci, procesul de eliminare a kilogramelor de ură nu este plictisitor și monoton, Anna Johansson sugerează să aducă un element pozitiv în ea – trebuie să desenați o floare.

Ar trebui sa aiba cat mai multe petale ca si zilele in dieta..

Este necesar să încercați să desenați o floare cât mai frumoasă, astfel încât să evocă emoții pozitive..

Acesta poate fi nu numai un musetel traditional, ci, de exemplu, o orhidee, un trandafir, totul, totul.

Frumos și luminos, el ar trebui să se mândrească cu locul în bucătărie, de exemplu, în frigider.

După trecerea fiecăruia dintre monodietă, o petală trebuie să fie ruptă pentru a confirma că etapa următoare a testului este finalizată, iar persistența în atingerea scopului va da în curând fructe – pierderea dorită de kilogram.

Principii în acțiune

distinct питание

Linia de jos este fiziologia digestiei umane.

Mono-dieta este un principiu de alimentație separată, după care o persoană nu amestecă produse incompatibile..

În plus, sa dovedit că această tehnică, care nu durează mai mult de 25 de ore, atacă brusc celulele adipoase..

Acest lucru se întâmplă din cauza anumitor caracteristici ale sistemului digestiv, în special ficatul, care acumulează o mulțime de substanțe diferite și le stochează.

În fiecare zi în metoda lui Anna Johansson – mănâncă un singur produs.

Ficatul, fiind hrănit cu, de exemplu, peștii, în timpul zilei va aștepta “continuarea banchetului”, un produs cu o compoziție chimică diferită.

Dar nimic altceva nu poate fi mâncat..

Astfel, organismul digeră produsul “inactiv”, cu toate acestea, pentru a continua să funcționeze, trebuie să extragă energia undeva.

Aici își amintește grăsimile!

Din acest moment începe pierderea de kilograme în plus.

Anna Johansson afirmă că eficacitatea dietei se datorează alternării zilei cu proteine ​​și carbohidrați.

Schema este simplă: pește (proteine) – legume (carbohidrați) – carne de pasăre (proteină) – cereale (carbohidrați) – brânză de vaci (proteine) – fructe (carbohidrați).

Aceasta este o tactică dificilă care vă permite să înșelați corpul și să-l forțați să descompună grăsimile.

dietă МаггиNu mai puțin interesant tip de dietă – lapte caș. Cursul este conceput pentru 4 săptămâni, nu trebuie să moară de foame. Dieta lui Maggie: opțiunea de brânză.

Nici o gospodină nu poate face fără această legume strălucitoare și sănătoase. E vorba de morcovi. Aici vorbim despre calorii ei.

În articolul https://notefood.ru/pitanie/obshhie-voprosy/obezzhirennuy-sur.html veți afla despre soiurile de brânză cu conținut scăzut de grăsimi. Acum îl puteți recunoaște cu ușurință pe rafturile magazinelor.

Important: secvența de zile nu poate fi schimbată, altfel întregul punct va fi rupt.

Pierderea de kilograme dacă se întâmplă, apoi foarte nesemnificativă.

Monodietul prioritar și de acțiune:

 1. Pescuit. Se culcă vigilența corpului, îl umple cu acizi grași polinesaturați omega-3 importanți – o grăsime utilă care nu este depusă. Pestele este sursa celei mai benefice proteine ​​pentru organism..
 2. Legume. Reduceți meniurile de calorii zilnice, saturați corpul cu substanțe nutritive, va contribui la defalcarea grăsimii corporale.
 3. Pui. Hrăniți organismul cu proteine, care vor fi folosite imediat pentru întărirea mușchilor, dar nu pentru restaurarea straturilor de grăsime. Corpul va fi ajustat pentru a primi energie din rezervele de grasime, greutatea va disparea.
 4. Cereale. Îmbogățește corpul cu carbohidrați complexi pe care corpul este greu de digerat. Pentru a face acest lucru, va trebui să muncească din greu și va reîncărca energia lipsă din cauza depozitelor de grăsime..
 5. Brânză brută. Vă va oferi mineralele lipsă pierdute în ultimele 4 zile și proteine ​​pure de înaltă calitate. Metabolismul va incepe sa functioneze din nou datorita grasimii..
 6. Fructe. Datorită fructelor, corpul devine polizaharide, care nu sunt atât de ușor de digerat, așa că își va aminti din nou celulele grase.

Mâncare detaliată

meniu

 1. În prima zi, sunt permise peștii cu conținut scăzut de grăsimi. Cel mai bine este să gătești pentru un cuplu, puteți găti sau coace. Cea mai ușoară cale este să faci un sufleu. Pentru a face acest lucru, defilați fileurile de pește într-o mașină de tocat carnea și faceți carne tocată, ușor sare. Fără adăugarea unui ou, faceți bile de minciună și puneți un boiler dublu timp de 20 de minute.
 2. În a doua zi, trebuie să mâncați legume (cu excepția cartofilor) fierte, crude sau coapte. Este preferabil să oferiți legume proaspete, cum ar fi salate, sucuri.
 3. A treia zi – pui fiert, fiert sau tocit. Puteți găti prăjituri de pui pe grătar. Pentru a face acest lucru, marinați seara în cotlet de sos de soia (nu adăugați sare). Dimineața, se prăjește într-o tigaie unsă cu puțin ulei..
 4. În a patra zi – orice fel de terci de apă. Preferința ar trebui să fie dat hrișcă sau fulgi de ovăz. Puteți pâini, tărâțe, fibre. Kvass nu este interzis.
 5. În a cincea zi, brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi este utilizată fără adăugarea de smântână. Kefirul și laptele degresat sunt permise..
 6. În a șasea zi, trebuie să mâncați fructe, cel mai bun din toate merele, cartofii recomandați piure, dar fără a adăuga zahăr. Bananele și pepenii trebuie excluși. Puteți bea sucuri, dar nu conservate, dar proaspete.

În timpul săptămânii puteți bea ceai, de preferință verde, dar cafeaua din meniu este mai bine să excludeți.

Zaharul nu trebuie adăugat la feluri de mâncare.

Asigurați-vă că beți apă!

Iată răspunsurile femeilor despre dieta “6 petale” trimise prin poștă:

Scădere în greutate вместе

Nu pot spune că rezultatele metodei “6 petale” mă mulțumesc. Urmează secvența monodietă, bea apă. A aruncat numai 2,5 kilograme și a numărat pe cei mai mari. În plus față de greutate a mers volume – 2,5 centimetri. Greutatea dispare în zilele de proteine, dar se întoarce la carbohidrați. Avantajul indiscutabil al dietei este acela că nu este foame, pentru mine cea mai dificilă a fost ziua de fructe, deoarece nu îmi plac fructele în principiu.

Maria, 41 de ani

Aceasta este dieta perfectă! În 6 zile am pierdut 5 kilograme, ceea ce consider că este un rezultat foarte bun. Acum trec prin a doua rundă, greutatea continuă să dispară, volumele se topesc în fața ochilor mei.

Lyudmila, 26 de ani

Dieta nu este foame și variată, puteți face souffles, caserole, piure de cartofi …. Singurul lucru pe care nu pot să-l fac fără cafea, dar mă fac această indulgență – o beau dimineața. Consider că dieta este eficientă – am pierdut deja 4,5 kilograme pe ea, dar nu mă voi opri la asta.

Olga, 35 de ani

Dacă respectați cu strictețe regulile, puteți obține rezultate excelente..

Dieta “6 petale”, ca și altele, are contraindicații.

Nu este recomandat persoanelor cu afecțiuni cardiovasculare, probleme gastro-intestinale, femeilor însărcinate și care alăptează, copiilor sub 18 ani.

Vă oferim să vizionați videoclipul în care fată a început să adere la această tehnică: