Polysorb pentru pierderea în greutate: instrucțiuni de utilizare, recenzii, preț

Polisorb este o pulbere albă ușoară, cu o nuanță albastră, formând o suspensie atunci când interacționează cu apa.

medical препарат Полисорб

Descrierea medicamentului

Pierderea corectă în greutate se face în diete bazate pe o curățare completă a corpului. Și în a scăpa de substanțe nocive (toxine, zguri) va ajuta Polysorb eficace și în siguranță de droguri.

Numai produsele naturale, cum ar fi dioxidul de siliciu, sunt implicate în fabricarea medicamentului. În ceea ce privește proprietățile de absorbție, datorită particulelor de siliciu, acestea sunt de 150 de ori mai mari decât carbonul activ uzual.

Polisorb Acțiune

Amestecarea cu apă, particulele de medicament formează o structură spațială care vă permite să legați viruși, bacterii, toxine, alergeni, adică tot ceea ce are o greutate moleculară relativ mare.

Suspensia care trece prin intestine combină și îndepărtează toate substanțele nocive. Dar ei, care intră în mucoasa intestinală, sunt din nou absorbiți în sânge. Activitatea Polysorb este de a le lega treptat, ceea ce duce la o curățare a corpului.

componente

Eliminarea excesului de colesterol, a complexelor de grăsime și a ureei, care duce nu numai la excesul de greutate, afecțiuni cardiace grave, dar și la diabet și dureri articulare, se datorează dioxidului de siliciu.

Absorbând și eliminând toxinele, medicamentul contribuie la asimilarea nu numai a nutrienților din alimente, dar și a componentelor benefice ale altor complexe de vitamine și medicamente utilizate cu Polysorb.

preț

Puteți cumpăra un medicament pentru scăderea în greutate în farmacii staționare. Costul de 25 de grame – 185 ruble, 12 grame. – 129 ruble, 50 gr. – 307 de ruble.

Utilizarea și dozarea medicamentului

Înainte de utilizare, Polysorb trebuie să fie complet dizolvat în apă. În nici un caz nu-l luați uscat! Cantitatea de pulbere de slăbire consumată depinde de greutatea pacientului, astfel încât nu poate exista supradozaj aici..

Tabel pentru dozarea corectă:

Greutatea corporală a pacientului (kg) Pudră cu doză unică Cantitatea de apă (ml)
Până la 10 0,5 tspl pe zi 30-50
11-20 1 oră 30-50
21-30 1 linguriță. 50-70
31-40 2 lingurițe. 70-100
41-60 1 lingura. L. 100
Mai mult de 60 de ani 1-2 linguri. L. 150

Instrucțiuni pentru utilizarea în diferite boli:

 1. Atunci când alergii alimentare trebuie să se ia medicamentul de 3 ori pe zi înainte de mese timp de 3-5 zile;
 2. Cu alergii cronice și urticarie – de 3 ori pe zi înainte de mese, 2 săptămâni;
 3. În caz de otrăvire – de 3 ori pe zi, 5 zile;
 4. Pentru infecțiile intestinale (medicamentul face parte dintr-un tratament complex) de 3-4 ori pe zi timp de o săptămână;
 5. Când se curăță corpul – de 3 ori pe zi timp de o oră înainte sau după masă timp de două săptămâni.

Contraindicații și efecte secundare

constipație от приема ПолисорбаÎn timpul utilizării pe termen lung a Polysorb (2 săptămâni), există uneori o încălcare a absorbției vitaminelor..

În aceste cazuri, experții recomandă luarea de preparate de calciu sau multivitamine pentru profilaxie..

Atunci când se utilizează Polysorb, reacțiile adverse sunt rareori observate: o reacție alergică, constipație și dispepsie.

Utilizarea medicamentului este interzisă atunci când:

 • Ulcer de stomac;
 • Intoleranță individuală la acest medicament;
 • Sângerare (GI);
 • Intestinul intestinal.

depozitare

Polisorb trebuie depozitat la o temperatură de cel mult 25 ° C. După deschidere, depozitați într-un recipient cu un capac bine fixat. Suspensia finală nu trebuie depozitată mai mult de 2 zile.

analogi

 1. enterosgel;
 2. Polyphepan;
 3. laktofiltrum;
 4. Atoksil (Ucraina);
 5. Carbon activat.

Revizuirea mea cu privire la utilizarea medicamentului

De foarte mult timp m-am angajat în sport, dar nu am văzut niciodată dispariția miraculoasă a acestor kilograme în plus. Am decis să încerc un alt mod: să iau pastile.

În farmacie, farmacistul a recomandat – Polisorb. Am observat rezultatul după 14 zile. Combinând luarea medicamentului Polysorb cu sport, am pierdut 4 kilograme.

Opinia medicilor

În ciuda numeroaselor revizuiri pozitive ale medicamentului în diverse forumuri, medicina nu consideră că medicamentul este o metodă eficientă de combatere a kilogramelor în plus..

Pentru pierderea în greutate, experții recomandă luarea celulozei (microcristaline) sau fibrelor. Ele au un efect similar, dar exclud un rezultat negativ..

Potrivit medicilor, medicamentul Polysorb are o activitate de sorbție ridicată, care, cu interacțiune pe termen lung cu corpul, conduce cel mai adesea la disbioză.

De asemenea, experții susțin că procesul de a pierde în greutate recepția de polisorb nu afectează.

Cu toate acestea, mulți nutriționiști recomandă pacienților să ia medicamentul înainte de a începe o dietă, deoarece enterosorbenții curăță tractul digestiv și pregătesc organismul pentru stadiul de pierdere în greutate..

Feedback de la cititorii noștri

În detrimentul drogului, pot spune un lucru – eficace. Verificat de mine. Pentru săptămâna am pierdut 2 kg. Prin urmare, sfătuiesc pe toată lumea, în special pe cei care nu au avut timp să piardă în greutate de sezonul de plajă și de vacanță..

Lydia, Arhangelsk

A luat Polysorb conform instrucțiunilor: de 3 ori pe zi. Nu s-au observat modificări. Nici un gram pierdut.

Tatyana, Sochi

Foarte mulțumit de rezultatul cererii. Am reușit să pierd până la 9 kg într-o lună. Pentru unii, poate un indicator mic, dar pentru mine este un adevărat succes. Aș dori, de asemenea, să menționez ajutorul în combaterea reacțiilor alergice. Fetelor, sfătuiesc.

Rezultatul похудения на Полисорбе

Antonina, Novosibirsk

Înainte de a pierde în greutate, am decis să încerc să iau Polysorb pentru a curăța corpul de substanțe nocive. Am pierdut 1,5 kg. Rezultatul este satisfăcut.

Olga, Kiev

Pentru mine personal, Polysorb este cel mai bun și cel mai eficient sorbent. După cum înțeleg, pierderea în greutate se datorează eliminării toxinelor și a deșeurilor din organism. Vă sfătuiesc să începeți să luați o dietă și apoi să începeți să jucați sport și să mâncați bine. Vă sfătuiesc, mai ales pentru un preț atât de plăcut..

Catherine, Krasnodar

Polysorb a început să facă alergii. Instrumentul nu numai că a câștigat această boală, dar a ajutat, de asemenea, să scape de 5 kg. Voi începe recepția în curând. Chiar vreau să pierd încă câteva kilograme.

Olga, Kaluga

Eu iau drogul în timpul dietei. Desigur, greutatea nu merge la fel de rapid ca mulți au pierdut în greutate. Dar mă bucur că pierderea în greutate sa mutat din capătul mort. Înainte de aceasta, am urmat multe diete diferite, dar din anumite motive greutatea a rămas aceeași. Am crezut că problemele mele sunt legate de fundalul hormonal. Dar un prieten ma sfătuit să iau Polysorb, pentru care îi sunt foarte recunoscătoare..

Irina, Lipetsk

De droguri nu este luată înainte de dieta, și în timpul, astfel, există o curățare rapidă a corpului și arderea grasimilor. Dar fetele, pentru cele mai bune și, cel mai important, pentru rezultate rapide, nu uitați de exerciții fizice.

Anna, Moscova

medicament средство РедуксинContinuăm să studiem medicamentele care promovează scăderea în greutate. Atenție, medicamentul Reduxin: reacții adverse și recenzii ale medicilor. Citiți cu atenție instrucțiunile..

Cum să luați cărbuni albi pentru copii și adulți? Este scris despre ea în detaliu și clar..

Ați cumpărat deja un bar Turboslim pentru pierderea în greutate? Aici puteți afla ce oamenii pierd în greutate..

Concluzionăm: să luăm Polysorb?

Deci, după ce am învățat opinia medicilor și a celor care au pierdut în greutate, concluzionăm că este naiv să considerăm acest medicament un remediu pentru excesul de greutate..

Chiar și producătorul nu recomandă să luați Polysorb timp de mai mult de două săptămâni, deoarece utilizarea pe termen lung poate duce la afectarea motilității intestinale, a digestiei, a problemelor asociate cu metabolismul și a deficitului de vitamine..

Sorbenții umple stomacul cu o substanță inofensivă pentru a economisi calorii. Aceasta este, în loc de un tort întreg, veți mânca jumătate, dar corpul nu este mai ușor.

Deoarece, pe lângă carbohidrații, este nevoie de fibre, proteine ​​și vitamine..

Deci, Polisorb, deși un mod eficient și dovedit de a pierde kilogramele în plus, dar o măsură temporară, precum și suplimente alimentare similare.

Loading...