Recenzii despre dieta Dukan: pe drumul către ideal fără limite!

Se luptă cu kilograme în plus, pe care numai femeile și bărbații nu sunt pregătiți să meargă, uitând de siguranță.

Multe diete sunt analfabete și pot avea consecințe negative sub forma nu numai a deteriorării sănătății, ci și a tulburărilor psihice..

Pierdere în Greutate по методу Дюкана

Destul de bine cunoscut și aprobat de numeroși experți din întreaga lume în ultima vreme este dieta Dyukan, numită după dezvoltator și având recenzii pozitive.

L-au luat aproximativ 30 de ani pentru a ajuta persoanele supraponderale..

Vedere generală

Dieta Dyukan se bazează pe un sistem de nutriție pentru proteine..

Cu toate acestea, spre deosebire de alte diete similare, în acest caz aproximativ 100 de alimente sunt permise pentru alimente, ceea ce este o veste bună..

În plus, este renumit pentru faptul că o persoană nu suferă de sentimente de foame, deoarece poate consuma cât mai multă hrană de care are nevoie..

Dieta Dyukan este împărțită în mai multe etape, fiecare dintre acestea fiind responsabilă de implementarea anumitor procese în organism, care implică pierderea unor kilograme în plus de pierdere în greutate, pe baza feedbackului din partea medicilor.

Caracteristica sa importantă este necesitatea consumului zilnic de tărâțe de ovăz în cantitate de 5-6 linguri.

Este necesară completarea stocului de fibre dietetice..

Acestea sunt extrem de importante pentru țesuturile corporale care se află în procesul de a pierde în greutate..

Principii principale de la Dukan

fază методики Дюкана в таблице

Fiecare dintre cele patru etape are o listă specifică de produse aprobate..

Sistemul va fi eficient numai dacă respectați cu strictețe principiile sale de bază:

  1. Utilizați în hrană numai proteine ​​pure și bine pregătite, fără adaos de coloranți și conservanți. De exemplu, dacă acestea sunt ouă, atunci ele trebuie fie fierte, prajite sau fierte în apă. Dacă este vorba de carne, atunci ar trebui să fie fie fiartă, fie fiartă..
  2. Reducerea maximă pentru a minimiza consumul de carbohidrați. O regulă importantă trebuie menționată aici: cu cât o persoană vrea să piardă mai mult exces, cu atât mai mult trebuie să elimine orice ingerare a carbohidraților..
  3. Ducan recomandă cu tărie maximizarea cantității de apă consumată pe zi. O regulă importantă: apa trebuie să fie fără gaz și, dacă este posibil, să fie purificată. Aici trebuie notat necesitatea de a crește activitatea fizică în timpul dietei. Dacă nu puteți merge la sala de sport, atunci ar trebui să înlocuiți excursia la locul de muncă sau de mers pe jos acasă..

Vă oferim să urmăriți o revizuire video fascinantă a dietei Dukan cu comentarii și rezultate:

4 etape importante ale dietei

Prima etapă durează până la 10 zile, în funcție de complexitatea situației și de rezultatul dorit..

În acest stadiu, se aplică primul principiu: în produsele alimentare se utilizează proteine ​​ecologic pure și bine preparate..

De asemenea, în acest stadiu, tărâțele sunt folosite pentru creșterea hranei și a activității fizice..

A doua etapă a dietei poate dura de la un an și jumătate la două luni..

În acest moment, legumele sunt adăugate în meniu cât mai mult posibil..

Produsele din rețetele pentru regimul Dukan pot fi alternate între ele și combinate, ceea ce facilitează procesul de scădere a greutății, judecând după recenzii.

meniu Însoțesc acest proces de tărâțe și activitate fizică.

În a treia etapă, meniul este diluat cu produse de panificație în cantități minime, precum și fructe, brânzeturi.

Este posibil o dată pe săptămână și jumătate să aranjezi o “zi de repaus” pentru organism: mâncați un desert dulce și chiar consumați vin.

A patra etapă a regimului Dukan este o etapă de consolidare.

Pentru a menține rezultatul obținut, trebuie să urmați regulile de nutriție, precum și să continuați să jucați sporturi la fiecare ocazie convenabilă..

Trebuie remarcat faptul că un astfel de sistem nu este o anumită restricție strictă în meniu, este un mod de viață, aderarea la care organismul va da extra kilograme și vă mulțumesc pentru excelenta bunăstare..

Reguli importante:

  • cantitatea maximă de sare consumată trebuie limitată;
  • este de dorit să se abandoneze complet băuturile zaharoase carbogazoase.

Recenzii ale dietei Pierre Ducane

efect похудения

De îndată ce această dietă a început să câștige popularitate, am început să o studiez. Da, sunt pe deplin de acord cu metodele Dukan, care constau în limitarea consumului de carbohidrați și în consumul de proteine ​​ecologice. Această tehnică este potrivită pentru toți fără restricții. Pacienții mei lasă doar comentarii pozitive despre dieta Dukan și, ca dovadă, aduc o mulțime de fotografii care demonstrează aspectul lor “înainte” și “după”. Acest lucru este de necrezut, pentru că mulți reușesc să obțină rezultate foarte bune și, cel mai important, să le susțină. Cu toate acestea, se poate plictisi repede de cei care nu le place să gătească. Dar aici trebuie să alegeți: să vă bucurați de lene sau de un corp sănătos și frumos! Îi recomand tuturor clienților mei, introducând unele modificări, luând în considerare caracteristicile organismului în fiecare caz particular..

Nutriționist Elena, 43 de ani

Am inceput sa devin subtire dupa metoda Dyukan dupa recomandarea dieteticianului.

Rezultatele au devenit vizibile numai în mijlocul celei de-a doua etape, însă acestea erau impresionante: pierderea în greutate a fost de 7 kilograme!

Sunt încântat să continui să mănânc în acest fel, sperând să obținem cel mai bun rezultat.!

Veronica, în vârstă de 36 de ani

Am aflat despre dieta lui Dyukan de pe Internet (am citit recenziile care deveniseră mai subțiri și le vedeau fotografiile) și erau sceptici în privința lui, ca orice alte informații de la această sursă. Cu toate acestea, după ce am auzit despre asta de la prietena mea. Privind corpul ei construit și zâmbet fericit, am decis, de asemenea, să experimentez fericirea. Trebuie să spun că am multe kilograme suplimentare și, deja în disperare, am visat să pierd cel puțin un kilogram cu 5. Rezultatul: cu 98 kilograme am reușit să reduc greutatea la 74! Diferența a fost de 24 de kilograme! Astăzi înțeleg că toate cele mai importante și mai fericite din viața mea mă așteaptă înainte și tot ce trebuie să fac este să am grijă de mine și de sănătatea mea.!

Natalia, 33 de ani

clasic чизкейкExistă cazuri în care medicii susțin satisfacția unui sentiment brusc de lipsă de dulce. Puteți mânca câteva dulciuri, dar opriți-vă aici și puteți face un desert dietetic. Un adevărat cheesecake: o rețetă clasică.

Ce fel de doctor a apărut sub numele de nuc? Se pare că proprietățile sale miraculoase sunt cunoscute de mult timp. Experții noștri au decis să vă spună despre el aici..

Pentru a crește hemoglobina, nu puteți merge la farmacie pentru medicamente scumpe necunoscute. Va fi suficient doar să vă revizuiți dieta. Puteți afla mai multe despre acest lucru în articol: https://notefood.ru/pitanie/pravilnoe-pitanie/produktu-povucshayuschie-gemoglobin.html

Vreau să împărtășesc fericirea mea cu toată lumea. La vârsta mea tânără am pierdut încrederea în mine și într-un viitor fericit. Mi-am coborât mâinile și am deznădăjduit. Greutatea mea era de 112 kilograme. În acest stat, nu pot să cred în fericirea familiei sau într-o carieră de succes. Am incercat multe moduri diferite, dar ele erau prea grele pentru mine si m-am despartit sau nu am dat nici un rezultat. Am auzit despre dieta lui Dyukan cu o scară alimentară de la un prieten și, inspirată de feedback, a decis să se consulte cu medicul meu. La care a primit un răspuns pozitiv. Adunându-mi gândurile, am început o cale lungă și dureroasă pentru sănătate și încredere. Acum sunt deja în a treia etapă, dar nu voi face așa-numitele zile “post”. Numărul de kilograme pierdute este impresionant! 34 kilograme! Astăzi încep să cred în mine din nou! Învăț să mă iubesc, să-mi iubesc reflecția în oglindă! Cel mai important lucru este că este foarte încurajator faptul că nu există restricții stricte asupra meniului, ceea ce este important pentru oameni atât de slabi ca mine. Îi sfătuiesc pe toți! Începeți! Și începe să trăiască din nou!

Catherine, 19 ani

Și acum o revizuire video despre dieta Dukan a unuia dintre cititorii mai subțiri:

Loading...