Revizuirea legii figurinei subțiri “Nu mâncați după ora 18”

Nu întoarceți obiectivul să piardă în greutate cu 5 kilograme în visul vieții sale. Știți că vă puteți atinge obiectivul în săptămâna viitoare.!

Fără diete stricte sau restricții gastronomice, exerciții extenuante sau suplimente costisitoare. Este necesar doar să vă întoarceți la regula simplă: nu mâncați după șase seara.

Interdicția на еду после 6 часов вечера

Cum dieta funcționează, despre secretele obținerii rezultatelor maxime și despre consecințele pozitive și negative ale aderării sale la materialul de mai jos.

De ce să nu mănânci după ora 18? De unde a venit această cifră?

La ora 6 seara, expirăm adânc, lăsăm la o parte coctaiele, salata, condimentată cu gust de maioneză și o felie de tort jumătate și în capul meu doar un singur gând: “Fuh, am avut timp să șase!”.

Dacă vă recunoașteți în situația de mai sus, atunci dieta “nu mâncați după șase” este greșită! Nu credeți că în momentul în care ceasul lovește ora a șaptea, corpul începe să ardă grăsime.

Regula “nu au după șase”, care este sugerată pentru toate slăbirea, are o justificare științifică!

Nivelul maxim de activitate se situează între 12 și 16 ore din ziua lucrătoare: în această perioadă sunt implicate nu numai creierul, ci și componenta fizică a corpului uman..

După ce se întoarce acasă după o zi grea de muncă, este normal ca o persoană să se străduiască să se odihnească, întinzându-și picioarele pe canapea, în timp ce mănâncă o cină de mare calorie.

Nutriționiștii au observat modelul și au obținut o cifră aproximativă – șase ore – după apariția căreia ceasul despre alimente ar trebui uitat.

Astfel, refuzând mâncarea târzie, împiedicați apariția unor volume excesive pe corp..

Și aici, o porție mâncată de plăcintă într-o tandemă cu activitate motorie redusă și procese metabolice lente vor juca cu siguranță o glumă crudă împotriva ta, depunând efort maxim pentru a nu se încadrează în blugi dvs. preferați..

Conform experimentelor științifice efectuate, în procesul postului total sau parțial, o pierdere semnificativă în greutate are loc în seara zilei, ceea ce confirmă eficiența dietei “după 6 ani”.

Ce produse sunt încă posibile?

selecție подходящих продуктовChiar dacă ați urmat cu strictețe “dieta” din ultimele câteva săptămâni, un eșec elementar al dietei, cauzat de o întârziere în muncă, de o invitație la un banchet sau la o pregătire târzie, poate duce la returnarea kilogramelor.

Deci, cum să acționați dacă ceasul a lovit deja șase și nu ați mai avut cină încă?

În primul rând, este necesar să se determine cantitatea de alimente consumate seara. Dimensiunea cina ar trebui să fie volumul a două palme îndoite într-un semicerc. Aceasta este o regulă ideală care ajută la evitarea supraalimentării..

Mâncați încet, savurați fiecare mușcătură, bucurați-vă de gustul vasului..

Creierul îi place să înșele stomacul: să mănânce mâncare într-o grabă, o persoană nu acordă prea multă atenție mestecării – o dată sau de două ori și înghiți – creierul, analizând numărul de mișcări cu maxilarul, ajunge la concluzia că nu a fost suficientă mâncare.

Ca urmare, chiar și după un aport alimentar dens, la prima vedere, în stomac poate apărea un sentiment de supa..

Pentru cină, combinația perfectă de proteine ​​cu carbohidrați complexi. De exemplu, piept de pui cu coajă mică, cu coajă de grăsimi, cu roșii, pește cu abur pe o pernă de legume.

Cea mai mare parte a digestibilității produselor lactate de către corpul uman se încadrează în seară, astfel încât o porție de brânză de vaci cu conținut scăzut de calorii sau un pahar de chefir nu numai că va face față perfect foamei,.

Cum să nu spargi și să îndure foamea: sfaturi simple

Următoarele sfaturi vă vor ajuta să faceți tranziția la renunțarea la alimente mai ușoară și mai eficientă după șase seara:

utilizare воды

  1. Asigurați-vă că mâncați pe deplin în timpul zilei. Nu evitați micul dejun, prânzul, prânzul cu calorii înalte și ceaiul ușor. Greva de foame vine numai după șase! Vreți să pierdeți greutatea corectă și să nu pierdeți energia și să vă transformați într-un corp lipsit de viață;
  2. Umpleți corpul cu o rată zilnică de apă. Este cunoscut faptul că centrele creierului responsabile de foame și sete sunt în apropiere, adesea nevoile sunt confuze. Dacă doriți să mâncați, ar trebui să beți un pahar de apă – acest lucru va ajuta la evitarea confuziei dorințelor și va preveni, de asemenea, supraalimentarea;
  3. Nu acordați atenție factorilor gastronomici. Înlocuiți cina cu un spa familial sau cu o yoga relaxantă. Implicați-vă într-o afacere care nu vă va face să vă gândiți la “a mânca”;
  4. Periați-vă dinții la ora 7-8 seara, și nu în momentul imediat înainte de a vă culca. Dorința de a menține gura curată va depăși apetitul în creștere;
  5. Dacă sentimentul de foame este chinuit înainte de culcare și se pare că ești pe cale să intri în bucătărie și să mănânci o bucată de tort rămas pentru mâine, cea mai bună soluție la problemă va fi o lingură de miere cu apă fierbinte. Așa că, mergând la culcare, nu va fi răsfățat de stomacul dureros..
motivație для похуденияNu pot rezista dietei și exercițiului? Motivația slabă pe care o aveți. Tehnică și tehnici de motivație puternică pentru scăderea în greutate. Studiați articolul și începeți să acționați imediat! Meriți o figură frumoasă.!

O listă cu cele mai populare și eficiente pastile de dietă este aici. Dar, mai întâi, vă familiarizați cu contraindicațiile și efectele secundare..

Turmeric – cum se utilizează pentru scăderea în greutate? Aici puteți afla mai multe despre ele. Mult noroc!

Principiul principal al dietei “după 6 nu este”

Nu mai sunt după șase. Iată o fată, de exemplu, câți ani?

șase.

Totul înseamnă că nu mai mănânci.

Aproximativ o astfel de eroare este permisă celor care doresc să piardă acele kilograme în plus prin restricții asupra alimentelor în spațiul temporar..

De fapt, principalul motiv pentru care medicii și nutriționiștii nu aprobă regimul în discuție este percepția literală a numelui său. Oamenii memorează regula “nu mănâncă după șase” ca o dogmă, uitând de procesele naturale care apar în organism..

Prin urmare, înainte de a începe o nouă dietă, trebuie clarificat un lucru: legarea la timp în acest caz este foarte abstractă. Nu mănâncă după șase este un adevărat clișeu care agravează doar pierderea în greutate, ceea ce duce la creșterea în greutate..

Dieta “să nu mănânci după șase” este ca o versiune simplificată a hrănirii adecvate, în conformitate cu legile cărora ultima masă ar trebui să aibă loc cu 3-4 ore înainte de a merge la culcare. 6 pm sau 18 ore este o cifră aproximativă pentru o persoană medie care merge la culcare la 10 sau 22 de ore.

Simpla aritmetică sugerează că diferența dintre ultima masă și începutul somnului este corectă de patru ore..

În consecință, perioada de timp a noului stil de hrană ar trebui delimitată individual..

Ce spun doctorii și oamenii: recenzii și rezultate

Dieteticianul, șeful Institutului de Dietetică, Mikhail Ginzburg, are propria sa opinie despre faptul că nu mănâncă după șase:

Natura noastră, ca animale cu un tip de seară predominant de mâncare, se bazează pe cină. Nu vă refuzați niciodată cina, dar nu exagerați: ar trebui să fie ușoară, proteică și să dureze cel puțin 3-4 ore înainte de culcare. Trei componente ale unei mese de seară sănătoase!

De asemenea, vă oferim să consultați o recenzie video de la nutriționistul Alexei Kovalkov:

Dar ceea ce cred cititorii noștri dragi:

Dacă aveți nevoie să mențineți greutatea în normă, atunci dieta este perfectă. Dacă aveți nevoie de un rezultat nebun sub forma de -10 kg pe săptămână, atunci, îmi pare rău, refuzul de a mânca după șase seara nu vă va ajuta. Nu sper, așa cum am făcut odată.

Ruslana, 31 de ani

Săriți pe o dietă “Nu mâncați după 6 ani” cu mama mea. Atenuat aproape la fel, activitatea fizică a fost aceeași, cu excepția faptului că greutatea și obiceiurile alimentare sunt diferite. În acel moment am cântărit 62 kg, iar mama mea – 89 kg. Mănâncă mai mult sau mai puțin corect, iar mama mea – cu orice. În cele din urmă, pentru mine într-o lună au avut absolut zero kilograme, dar pentru mama mea – 6 kg. Prin urmare, totul depinde de greutatea inițială și de modul în care ați mâncat înainte de începerea dietei..

Christina, 39 de ani

Îmi place dieta, nu m-am mâncat după 6 ani pentru mai mult de o lună! Este ușor de ținut, nu există restricții stricte în ceea ce privește alimentația și dacă nu mâncați cu patru ore înainte de somn, puteți să vă satisfaceți foamea cu un produs din lista de “permisiuni”. Dar ce voi spune – vedeți rezultatele pe fotografie! -8 kg pentru o lună și jumătate!

fotografie до и после похудения

Valentine, 19 ani

Un alt videoclip interesant:

Loading...