Sweetener Fit Parade: preț și recenzii

Consumul excesiv de dulce afectează sănătatea umană. Îndulcitorii sunt o modalitate de a evita astfel de probleme..

Seria de заменителей сахара Фит Парад

Acest produs poate avea multe soiuri. Toți au propriile lor caracteristici, argumentele pro și contra lor. În acest articol vă vom spune despre îndulcitorul Fit Parade..

Informații despre produse, tipurile și prețurile acestora

După cum știți, îndulcitorii sunt atât sintetici, cât și naturali. În primul caz, nu are sens să vorbim despre conținutul de nutrienți din ele. Se recomandă utilizarea lor timp de cel mult un an..

Obiectul obișnuit al utilizării lor este de a preveni apariția reacțiilor alergice. Fit Parade este un îndulcitor natural și întruchipează cele mai bune aspecte ale acestei clase de produse..

Acesta înlocuiește aproape complet zahărul, reducând în același timp consumul de calorii al dietei, fără a afecta gustul alimentelor. În special, pacienții cu diabet pot folosi acest produs complet sigur..

De asemenea, este necesar să se sublinieze o trăsătură importantă a Fit Parade: tolerează cu ușurință o creștere a temperaturii de până la 200 de grade Celsius. Această caracteristică face posibilă utilizarea la coacere..

Astfel, se pot bucura de produse de patiserie dulci fără problemele care ar putea apărea odată cu creșterea consumului de zahăr. Acest produs nu are gustul caracteristic pe care îl au mulți alți îndulcitori..

Îndulcitorul este disponibil în mai multe versiuni de bază. Ele se disting prin numere. Fiecare opțiune are propriile sale diferențe. Să le spunem în detaliu:

 • № 1 – Acesta este un amestec de îndulcitori, care include extract de anghinare din Ierusalim. Dulceața acestui produs este de cinci ori dulceața zahărului;
 • № 7 – aproape complet similar cu soiul anterior, cu excepția faptului că nu conține acest extract;
 • Numărul 10 – de zece ori mai dulce decât zahărul. Acesta conține extract de topinambur;
 • Numărul 14 – amestecul este similar cu nr. 10, dar nu există aditivi sub formă de extracte.
borcan №10

Ambalare sakharozamenitel Fit Parade numărul 10.

Există, de asemenea, câteva alte soiuri de astfel de îndulcitor..

Cât de mult este Parada Fit?

Iată câteva opțiuni:

 • Ambalarea a 200 de grame de Fit Parade numărul 1 va costa 302 de ruble;
 • 180 de grame numărul 10 vor costa 378 ruble;
 • Nr. 7, 180 de grame, precum și pentru numărul 1 are un preț de 302 ruble;
 • Fit Parada numărul 7, care conține extract de trandafir, 180 de grame vor costa 250 de ruble.

Compoziția îndulcitorului Fit Parade

În primul rând, enumerăm pe scurt componentele principale ale căror îndulcitor constă în:

 1. eritritol;
 2. sucraloză;
 3. Stevizoid;
 4. Extras de trandafiri, anghinare din Ierusalim sau altul.

Vom spune în detaliu despre aceste componente..

Să începem cu recenzia stevizoidă. Această substanță are o natură complet naturală. Acesta este obținut de la renumita plantă stevia, care are reputația cel mai bun îndulcitor natural..

Interesant, un gram de substanță conține numai 0,2 kilocalorii. Pentru comparație, observăm că aceeași cantitate de zahăr (1 gram) conține deja 4 kilocalorii. Și asta este de 20 de ori mai mult.

Conform cercetării sa constatat că această substanță este un îndulcitor complet sigur. Totuși, nu uitați că nu se recomandă utilizarea simultană cu anumite medicamente..

Vorbim despre medicamente care reduc tensiunea arterială, reduc nivelurile de zahăr din sânge sau cele care servesc la normalizarea nivelului de litiu din sânge..

De asemenea, nu trebuie să utilizați în timpul sarcinii sau în timpul alăptării. Această substanță poate rezista la căldură până la 200 de grade. Prin urmare, poate fi utilizat pentru coacere..

Acum spune despre Eritreea. Acesta poate fi găsit în diferite produse naturale, cum ar fi pepene galben..

eritritolÎn condiții industriale, această substanță este obținută din porumb sau tapioca. Pe gusturile gustative ale unei persoane, această substanță este aproape complet afectată la fel ca zahărul..

Eritritolul poate rezista temperaturilor ridicate. Atunci când se utilizează, poate apărea un gust ușor de gust..

O altă caracteristică a acestuia este capacitatea sa de a asigura echilibrul corect al pH-ului în cavitatea bucală, care, într-o anumită măsură, poate împiedica dezvoltarea cariilor..

Extrasul de trandafir are o istorie de o mie de ani de utilizare atât pentru scopuri aromatizante, cât și pentru scopuri terapeutice. Extractul este foarte bogat în vitamina C. Conținutul său este de 1500 mg per 100 g de produs. Din păcate, unii oameni pot avea o reacție alergică la această substanță..

Ultima componentă luată în considerare este sucraloza. Se face pe bază de zahăr. Cu toate acestea, procedura de fabricație este destul de complicată și constă în 5-6 etape..

Ca rezultat al procesării, zahărul își schimbă aproape complet structura. În forma sa pură, această substanță nu apare în natură, deci nu poate fi numită naturală..

În legătură cu această circumstanță, este necesar ca tratamentul său să fie tratat cu precauție. La unele persoane, poate provoca dureri de cap, erupții cutanate sau alte complicații..

Beneficii și daune ale unui îndulcitor Fit Parade

Acest îndulcitor are propriile caracteristici. Mai întâi spunem despre meritele sale:

plus сахарозаменителя в чай

 1. Gustul său este aproape același cu cel al zahărului natural;
 2. Abilitatea de a tolera temperaturi înalte, ceea ce face posibilă utilizarea acestuia în prepararea produselor de patiserie dulci;
 3. Acesta poate fi utilizat în mod eficient pentru combaterea dependenței de aportul de zahăr. Consumându-l timp de câteva luni, puteți slăbi acest obicei și apoi puteți renunța complet la zahăr. Unii experți consideră că acest lucru poate dura doi ani;
 4. Prețuri rezonabile și alegeri variate ale acestui îndulcitor;
 5. Este util pentru cei care doresc să piardă în greutate sau doar să-și urmărească greutatea;
 6. Calorii slabe;
 7. Total inofensivitate;
 8. Ajută la absorbția calciului de către organism datorită prezenței inulinei.

Acum, să vorbim despre unele dintre neajunsurile sale:

 • După cum sa menționat mai sus, nu ar trebui să fie luată simultan cu anumite tipuri de medicamente. Acest lucru poate duce la complicații;
 • Sucraloza nu este un produs natural. Această substanță poate afecta negativ starea de sănătate a unor persoane dacă au o intoleranță individuală la acest produs..
simplu пирог с вишнейOaspeții la ușă? Nu vă panicați! O simplă rețetă pentru o plăcintă de cireșe pentru un cuptor și un aragaz lent este doar drumul.

În cazul în care sezonul a început dovleac, apoi prin toate mijloacele cumpăra pentru gătit delicioase feluri de mâncare. În acest articol există mai multe rețete excelente pentru multicooker. Acesta va fi gustos și sănătos.!

Și aici veți găsi cele mai bune rețete de roșii uscate pentru iarnă.

Recenzii medicilor și cumpărătorilor

Desigur, ceea ce au spus deja cei care au spus că va fi interesant..

Am folosit-o de foarte mult timp și sunt foarte mulțumit de asta. Am avut probleme cu greutatea. Fit Parada și o alimentație adecvată au ajutat la rezolvarea problemei mele..

Irina, Sankt Petersburg

Mama mea este diabetică. Mama necesită o atenție constantă. Folosește ea însăși Fit Parade și ma învățat. Acest îndulcitor mă ajută să fiu subțire mult timp..

Tatyana, Tomsk

Fit Parade numărul 1 – este un înlocuitor inovator de zahăr de cea mai înaltă clasă. Se face folosind cele mai recente realizări ale științei și tehnologiei. Toate componentele sunt supuse unui control al calității. Acest instrument ajută la facilitarea progresului diabetului și îmbunătățirea calității vieții..

Elena Alexandrovna, endocrinolog, Volzhsky

Vă oferim să vedeți un videoclip interesant despre acești îndulcitori: