Hur man äter under receptionen av Kolo-Vada

I många månader tänkte jag ständigt: “Hur skulle jag gå ner i vikt? Vad kan göras utan exotiska dieter, vilket hon var väldigt rädd för “.

En vän rådde läkemedlet Kolo-Vada, som säljs i Coral Club. Hon kom och såg ut – till synes ingenting ovanligt – några pulver och piller på gräset.

Sälj officiellt. Jag bestämde mig för att köpa.

beredning Colo Vada Plus

Hemma, efter att ha läst instruktionerna i mer detalj, upptäckte jag att när jag tog drogen skulle jag behöva se på min diet på allvar..

De första tre dagarna åt hon bara mat för ett par. Ingen fläsk. Vi var tvungna att vägra inbjudan till kebab.

Hon åt också sallader som var lagade med egna händer, men i stället för majonnäs fick vi fylla med vegetabilisk olja.

Uppmuntrad bovete gröt, potatismos. Mel, sött måste uteslutas. Ta bort helt socker, minimerat salt.

Juice från förpackningarna fick inte dricka, så jag gjorde morötter på en juicer.

Och så mycket vatten som möjligt. Det är vatten, eftersom te inte fick hänföras till vatten. Enligt anvisningarna var det nödvändigt att dricka 1,5 liter vatten och mer. Tydligen flyttade alla mina toxiner framåt, för de första två dagarna hade jag huvudvärk. Men en konstig sak – så snart jag ökade mängden vatten i kosten, gick mitt huvud omedelbart.

I andra etappen blev det ännu svårare. Av maten tillåts att lämna endast vatten och osötad kompote. Men alltid kokas personligen från den torkade frukten, och inte klar från affären.

Psykologiskt ville jag verkligen äta, även om jag inte hade någon speciell känsla av hunger, då jag drack specialpulver och kapslar från Colo-Vada plus 3 liter vatten och kompott.

Tarmläget normaliserades, bukspottkörteln slutade gnida, ansiktets ansikte började rengöras. En fantastisk känsla av ljushet uppstod i kroppen. Gick ner i vikt. Detta steg varade 4 dagar..

Den tredje etappen är inte alls rädd. Gradvis introduktion till ration av vanlig mat med samtidig intag av de återstående kapslarna och tabletterna tilläts. Men av någon anledning ville jag inte gå tillbaka till den gamla menyn.

Inte bara minskad aptit, men smakar också helt förändrad. Där, som tidigare från McDonalds, tycktes luktar läckra, började de ge verklig illamående. Förorsakad fientlighet inte bara smaken av Cola, men också dess utseende.

Har slutat äta:

  • korv;
  • dricka konserverad juice;
  • köpa kakor;
  • frysta middagar;
  • gick inte vita bröd;

Allt detta och fysiskt och visuellt slutade ta kroppen. Kommer bara upp och känner sig otäck.

Men med glädje började jag äta grönsaker. Butiken började ta och laga kött och fisk. Familjen smakade smaken av “levande” produkter.

När det gäller konkreta resultat efter Kolo-Vada – jag förlorade 7 kg, i midjan och höfterna var det 4 cm, smärta i knäet gick. Nu går jag till 4: e våningen utan andfåddhet. Jag gick upp från kilen på hälen på 11 cm. Efter 12 timmars arbete åkte jag hem i ett glatt steg. Bytte håret och uppdatera nu garderoben!

Mannen mumlar, men tittar på mig med någon lång glömd beundrande blick..

Kolo-Vada hjälpte mig att förstå hur mycket i livet beror på korrekt näring och vattenregim. Nu kommer jag inte tillbaka till gamla vanor.