Minus 20 kg om två månader

Historiens början som många. Vid en ålder av 39 år och 10 månader, med en övervikt på 93 kg med en tillväxt på 165 cm, liksom den första etappen av högt blodtryck (ett piller från trycket en eller två gånger om dagen för god hälsa är helig) började tänka på inflytandet av en farlig ålder och mystiska figurer.

Beslutet att starta ett nytt liv gjordes, det är dags att agera. Vid ett tillfälle slog alla produkter i samband med kolhydrater, fett och protein ut ur livet. Han började äta vattenmeloner, meloner, tomater och gurkor. Han tog ut gamla sneakers, byxor och en T-shirt – gick till parken för att springa.

Jag började med 2,5 km – oh, det är hemskt hur man kör och vad hände på morgonen. Men efter några veckor eller fem klasser sprang jag redan 4-5 km, och en månad senare blev avståndet 30 km per vecka i 3-4 körningar norm (rekorden var 70 km per vecka i 6 klasser). På bekostnad av tyngden började det gå mycket snabbt, först 3-4 kg per vecka, sedan 2-3.

I slutet, efter 2 månader var vikten 73 kg (minus 20 kg från originalet). Jag var tvungen att helt ändra min garderob. Vänner var intresserade av hälsa och orsaken till dramatisk viktminskning. Tryck tillbaka till normalt.

Men utan löpning blev det väldigt svårt, du kör inte i 3-4 dagar och det börjar med irritabilitet och nervositet. Blev van vid.
Det finns allt utom mycket noggrant och mycket måttligt. Tyngden tycktes stå på ett märke. Håll 73-74 kg.
Tips en: Vill du ändra dig själv? ändra.