Min historie om vekttap

Så ble resultatene av turen til barnehospitalet oppsummert: en gutt, 3 200 kg, høyde 52 cm og mor, eller heller mammut (det var slik jeg følte) med parametrene for alle kjente sirkler 106-85-102, 68 på skalaer … Tinn !! Hvor er min 54 kilo? hvor er min 95-74-92? Jeg var sjokkert, men de forsikret alle rundt meg, de sier, ikke bekymre deg, alle mister vekt etter fødselen, barnet vil vysmokchet alle dere …

Opp til - 53 килограмма

Så en måned gått, så to, jeg står opp på skalaene, alt er det samme der, parametrene beveger seg ikke, den andre haken dekker nakken, det eneste som medførte glede er bryststørrelsen 4-5. Men jeg var veldig ubehagelig, depresjon utviklet, og løftene om at barnet ville suge alt gikk ikke vekk … barnet hadde vært blandet i en måned, og jeg tapte ikke hele natten, jeg spiser alltid …

Jeg likte meg ikke, jeg var ikke komfortabel med å bo i denne baggy kroppen, hvor alt er sløvt, alt henger og buler. Ja, jeg var ikke en supermodell før fødsel, men i det minste ikke så skummelt. Jeg passet ikke inn i en ting, jeg hadde på seg noen løse klær, det var bra at vinteren var der, og den store jakken hjalp meg til å skjule alt søtt. på et tidspunkt forsto jeg klart at noe må gjøres.

Det første jeg bestemte meg for å justere denne maten. Jeg skjønte perfekt, nærmere bestemt etter 2 eller 3 uker med sult, skjønte jeg at jeg ikke kunne spise!!!

Ellers vil det rett og slett ikke være i stand til å trene, trene, ta vare på et gråtende barn for alltid, vaske, rengjøre, lage mat. Også forstyrret studier og røyking. Den første tingen så snart hun dro for å amme tente en sigarett. Min erfaring er ca 9 år. Men mitt ønske om å gå ned i vekt var så sterkt at jeg bestemte meg for å slutte å røyke..

Og aldri tro at røykere blir bedre! Dette er en myte, vi er på et underbevisst nivå og bare! Det var vanskelig, sorg uten nikotin, jeg ønsket å spise noe, men jeg motstod. Jeg drakk vann, jeg gikk mye (jeg vil skrive lavere på bekostning av fysisk anstrengelse). Først gjorde jeg selv tilpasninger til dietten. Passert på grønnsaker, nektet brød, noen karbohydrater, søte.

Spise i små porsjoner, men 2 ganger om dagen, må du følge drikkeregimet – minst 2 liter per dag. Allerede nå forstår jeg at dette var veldig vanskelig, det er ikke nødvendig å holde seg til 500 kalorier per dag..

så kroppen er ganske enkelt utarmet. Siden vekten ikke var liten, var det bare mulig å drømme om intensive studier, en skarp kropp og utmerkede terninger. Jeg startet med en rask tur, jeg gikk 10-12 km om dagen, mens babyen sovnet i en vogn, kjørte jeg selv med en vogn i 3-4 km. Det tok 2 måneder, på skalaen minus 57-58 kg, på gaten i mai i måneden, var jeg glad!

Resultatet var også synlig på klærne, å være en ku, jeg kjøpte en sommer garderobe noen få størrelser mindre, og kastet bare ut mine løst passende ull klær! og dette virket som en annen stimulans. I mai kom jeg allerede inn i mine antitatiske klær, begynte å begynne å finne ut den bestikte shmatieren.

Det var et lite problem med huden, hun prøvde å sakke, spesielt likte ikke rumpen og magen – det var generelt tristhet. Vel, det var fortsatt forferdelig trøtthet, kroppen på alle måter motstått for å spise slike kortsegmenter av kalorier, håret falt av, negler eksfolierte. Jeg snudde seg til en ernæringsfysiolog for råd..

Hun korrigerte kostholdet mitt, det viste seg at du må spise 5-6 ganger om dagen og spise mye. Det var frokostblandinger, frukt i min meny (gjennom nyansene i fordøyelsen, de ble spist bare i første halvdel av dagen), søtsaker, jeg oppdaget jordisk artisjokker, gresskar, courgette, usyret brød, linfrø, kli, egg, melkekjøp. ryazhenka, yoghurt, linfrø, soyabønne, gresskar, sesamolje – for det. det er velsmakende og sunt. Og ja, vær ikke overrasket, men du må spise fett!

Nå om fysisk anstrengelse. Allerede sagt om å gå fort og løpe med en barnevogn i et moderat tempo. Da det tok 10 kilo bestemte jeg meg for litt å stramme kroppen. det var allerede ganske varmt, begynner å gå til horisontale barer, simulatorer. Last ned pressen, gå på håndtaket, gjør øvelser om morgenen. Press rocked gradvis legge tempoet, delt inn i 3-4 tilnærminger per dag.
Vektene stod ikke stille, bokstavelig talt om en og en halv måned, viste skalaene 52 kg. Sukket med lettelse, men stoppet ikke!

posle-51

Jeg perfekt meg selv til nå.

For det fjerde året starter morgenen slik:

 1. 1. 0,5 liter vann,
 2. 2. lading, her mer

  – Classic + sidebjelke;
  – Mahi dumbbells – Jeg har den på 1,5 kg;
  – løfte bena som ligger
  – saks;
  – vridning.

  Jeg gjør alle øvelsene på en sirkulær måte, det vil si, jeg utfører 10-20 ganger i tre sett. Øvelsene endrer seg, så kroppen min blir raskt vant til de samme belastningene, om vinteren gjør jeg flere strekkøvelser, mer vridning, en sykkel (alle vet), V-heiser, en bro. I stedet for å løpe går jeg opp trappene, jeg pumper litt på de horisontale stolpene, gjør enkle øvelser – hever mine ben, skyver opp på armene mine og løper langs trappene.

 3. 3. Når det er varmt, er en morgenkjøring på 3-4 km bare en fornøyelse. Jeg løper i glede, ikke jager fart, kjører for helse og resultater. Tross alt, kjører i moderat tempo er mye mer nyttig enn sprinten.

Etter å ha grepet all kraft og styrke i PP (riktig ernæring), retter jeg meg selv, bare lytter til hva en ernæringsfysiolog har gitt råd til hva kroppen min ønsker. Del rasjonelt med trening. Nå er vekten min 51 kg, høyden er 158 cm.

Jeg føler meg komfortabel i kroppen min, hva jeg ønsker alle!

Loading...