Minus 20 kg om to måneder

Begynnelsen av historien som mange. I en alder av 39 år og 10 måneder, har en overvekt på 93 kg med vekst på 165 cm, samt begynnelsen av hypertensjon (en pille fra trykk en eller to ganger om dagen for god helse er hellig) begynte å tenke på tilnærmingen til en farlig alder og mystiske figurer.

Beslutningen om å starte et nytt liv ble gjort, det er på tide å handle. På et tidspunkt slått ut av livet alle produktene assosiert med karbohydrater, fett og protein. Han begynte å spise vannmeloner, meloner, tomater og agurker. Han tok ut gamle joggesko, bukser og en T-skjorte – gikk til parken for å løpe.

Jeg startet med 2,5 km – oh, det er forferdelig å løpe og hva skjedde om morgenen. Men etter et par uker eller fem klasser kjørte jeg allerede 4-5 km, og en måned senere ble avstanden på 30 km per uke i 3-4 løp normen (rekorden var 70 km per uke i 6 klasser). På bekostning av vekt begynte det å gå veldig raskt, først 3-4 kg per uke, deretter 2-3.

Til slutt, etter 2 måneder var vekten 73 kg (minus 20 kg fra originalen). Jeg måtte helt endre garderoben min. Venner var interessert i helse og årsaken til dramatisk vekttap. Trykk tilbake til normalt.

Men uten å løpe ble det svært vanskelig, du løper ikke i 3-4 dager, og det begynner med irritabilitet og nervøsitet. Ble vant til.
Det er alt, men veldig forsiktig og veldig moderat. Vekten syntes å stå på ett merke. Hold 73-74 kg.
Tips en: Vil du forandre deg selv? endre.

Loading...