30 dagen drinken dieet: aanbevelingen en beoordelingen

Drinken dieet – de loop van het reinigen van het hele lichaam van gifstoffen en gewichtsverlies, berekend voor een maand.

Gedurende deze tijd is het mogelijk om goede resultaten te behalen en een voldoende groot gewicht te verliezen..

drinken вода при диете

Als je de essentie in twee woorden uitdrukt, klinkt het als volgt: “Drink als je dorst hebt en drink als je honger hebt”.

Voor een hele 30 dagen van het drinken van het dieet, eet iemand alleen vloeibaar voedsel, wat natuurlijk ongewenst is, volgens artsen.

Volledige afwijzing van vast voedsel

In de eerste zeven dagen vindt er een algemene reiniging van het lichaam plaats..

In de tweede week worden het spijsverteringskanaal en andere interne organen verwerkt en alleen op de derde of vierde plaats – het lichaam wordt op cellulair niveau schoongemaakt..

Een belangrijk voordeel van het drinken van een dieet voor beoordelingen is de beschikbaarheid..

Je hoeft geen dure of exotische producten te zoeken, je hoeft jezelf niet te martelen voor lange maanden vasten om hatelijke kilo’s te verliezen.

Het effect zal worden bereikt door een volledige afwijzing van de consumptie van vast voedsel en de calorieën worden ingenomen door vloeistoffen..

Aanhangers van de methodologie beweren dat het hongergevoel na een paar dagen na het strikt drinken van het menu verdwijnt, en er is ook een blijvend effect..

Het belangrijkst, begin niet om voedsel willekeurig te absorberen na het verlaten van het dieet..

De techniek is behoorlijk zwaar, daarom is het raadzaam om vitaminesupplementen en mineralen te nemen tijdens de passage..

Omdat vast voedsel lange tijd niet wordt opgenomen in het dieet, kan dit een vervelende bijwerking zijn als constipatie, daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de ontlasting dagelijks wordt gebruikt..

Sweet kan dat niet!

bereiding под запретомWat je wel en niet mag drinken tijdens het dieet?

Ja, alles, tenzij het een zoete Pepsi-Cola is of, laten we zeggen, een alcoholische cocktail.

U kunt: koffie, thee, cacao, groentesoepen, bouillons, vloeibare groente- en fruitpurees, vruchtensappen, smoothies.

Als u wilt, kunt u uw dieet voedzaam en divers maken.

Zorg ervoor dat je eenmaal per dag soep of aardappelpuree gebruikt om het dieet te verrijken.

Als strikt wordt nageleefd, is de consumptie van suiker of suikervervanger volledig uitgesloten..

Zout kan voedsel zijn, maar zonder fanatisme.

Zorg ervoor dat u de benodigde hoeveelheid vers drinkwater drinkt..

Om aanvallen van honger te voorkomen, wordt aangeraden om elke 2 uur vloeibaar voedsel in kleine porties te nemen..

Het totale aantal mag niet meer dan 2 liter per dag zijn..

Is het veilig om te drinken??

gebruik жидкостиRecensies van een drinkdieet zijn erg dubbelzinnig, evenals de resultaten erna..

Artsen stemmen daar niet mee in, aangezien de effecten op het lichaam buitengewoon schadelijk zijn en worden aanbevolen vastendagen te regelen.

De techniek heeft echter veel bewonderaars..

Hier is hoe sommige vrouwen hun gevoelens beschrijven na haar overlijden..

Ik heb altijd voor mezelf gekozen voor diëten met harde namen: Dyukan, Elena Malysheva, Ksenia Borodina, maar om de een of andere reden brachten ze niet het gewenste resultaat. Ik moest afvallen, vrij groot, 20 kilogram. Op internet las ik over de drinkmethode en besloot te experimenteren.

In het begin was het erg moeilijk en had ik een enorme honger, maar ik hield het vol. En toen, ten slotte, de resultaten verschenen, viel ik er doorheen. Het gebeurde in de derde week, ik begon alles te eten. 8 kilogram laten vallen, maar hoe moeilijk het was. Bovendien waren er problemen met de ontlasting, ik moest mijn toevlucht nemen tot drugs.

Galina, 25 jaar oud

Ik ben heel blij met het drinkdieet. Na de bevalling herstelde ik met 17 kilogram. Het was noodzakelijk om dringend gewicht te verliezen. Van een vriend leerde ik over het bestaan ​​van een dertig dagen durende drinktechniek en besloot dat dit voor mij het meest acceptabele resultaat is. Zijzelf heeft vastgesteld dat twee weken genoeg voor mij zijn. Tijdens deze dagen heb ik niets gegeten, of beter gezegd niet gekauwd, maar ik heb mezelf niet beperkt tot het drinken van iets, ik dronk zelfs zoete cocktails van McDonald’s. In de eerste zes dagen verloor ik 4 kg, wat me inspireerde, en ik ging verder, maar om de een of andere reden bleef het gewicht stilstaan. Ik wilde stoppen, maar begon complimenten van anderen te ontvangen, dat ik gewicht had verloren en goed opfrisste, dus ging ik verder. En hier is mijn resultaat na 14 dagen – minus 9 kg. Over het terugroepen gesproken, het is al een aantal maanden geleden dat ik mijn shoko-drinkende dieet heb gedaan, maar het gewicht dat ik heb opgedaan na het passeren van het dieet blijft hetzelfde, ik typ niet.

Tatjana, 36 jaar oud

ramsonHeb je het gevoel dat je niet genoeg vitamines hebt? Haast je niet naar de apotheek. Zo’n vroege plant als wilde knoflook bevat een hele voorraad aan essentiële elementen en vitamines voor het lichaam. Ramsons nuttige eigenschappen en contra-indicaties.

“Hoe wil je heerlijke gehaktballen, maar helaas, ik ben op dieet” – een uitdrukking die wordt uitgesproken door meisjes, waardoor hun dieet wordt beperkt om af te vallen. Maar wees niet boos, want er zijn hier recepten voor vis-diëtische karbonades.

En in dit artikel https://notefood.ru/retsepty-blyud/myaso/kak-pravilno-gotovit-kurinuyu-pechen.html leert u hoe u kippenlever kunt kiezen en koken.

Ik zat op veel programma’s om overgewicht te verminderen, maar ik denk dat drinken het minst succesvol is. Ja, inderdaad, het effect is kolossaal, maar er zijn veel bijwerkingen. Ik ben meer dan 10 kilogram kwijtgeraakt, de volumes waren aanzienlijk verdwenen. Maar ik werd erg geïrriteerd, omdat ik constant wilde eten, dus ik gooide al mijn ontevredenheid over anderen. Zelfs herhaaldelijk opmerkingen ontvangen dat het onaangenaam werd om met mij te communiceren..

Natuurlijk waren er problemen met de stoel. Een wit-gele bloei gevormd op de tong, blijkbaar, dus het lichaam gaf wanhopig SOS signalen, en wat het meest vreselijke voor mij was, was er een kenmerkende geur uit de mond die niet met tandpasta of kauwgom kon worden verwijderd. Ik ben hier erg complex over.

Ik ben een single-minded persoon en ging door met drinken, ondanks de beoordelingen die dunner waren geworden, wat er ook gebeurde, tot ik op een goede dag flauw viel op mijn werk. Sindsdien is het drinkprogramma voor eens en altijd geëlimineerd..

Olga, 42 jaar oud

Elk dieet is stressvol voor het lichaam en drinken is geen uitzondering..

Het heeft veel contra-indicaties, dus u moet voor gebruik een arts raadplegen..

Mensen met hart- en vaatziekten, aandoeningen van het maagdarmkanaal moeten er niet eens aan denken..

Ten slotte bieden we u een videoreview van het drinkdieet gedurende 30 dagen: