Beoordelingen van artsen en afvallen over helleborus voor afvallen

De Nieskruid werkt als een reinigend organisme, het gebruik ervan lokt de eliminatie van vervalproducten, toxines en slakken uit.

Het medicijn staat ook bekend om het feit dat het de mogelijkheid heeft om de peristaltiek te herstellen en de werking van schadelijke bacteriën te remmen..

Kaukasisch морозник

De wortel van het kruid wordt vaak gebruikt in de strijd tegen reuma, radiculitis en artritis..

Het verwijdert effectief zouten uit het lichaam, het gebruik ervan helpt ontstekingen en pijn te verminderen..

Een positief effect kan na de tweede maand van toelating worden verwacht..

Maar helemaal aan het begin kan een persoon zelfs de verergering van de ziekte voelen..

Artsen beoordelingen over Kaukasische helleborus

Heel vaak reageren consumenten goed op een afslankproduct genaamd helleborus, maar artsen ondersteunen kopers niet altijd..

Echter, de folkhealer Gennady Malakhov heeft een zeer positieve mening over hem, hij vermeldt dat het gebruik nog steeds correct moet zijn, wat duidt op regelmaat.

Met behulp van het medicijn is het volgens hem mogelijk de activering van de lichaamsreiniging en metabolismeaanpassing te bereiken.

Maar vertegenwoordigers van de officiële geneeskunde zijn in dit opzicht niet zo optimistisch..

Opgemerkt wordt dat de tool niet alleen geen positief effect heeft, maar ook gevaarlijk is..

Artsen zeggen dat het eten van Nieskruid gevaarlijk kan worden, zelfs als het voor een zeer korte periode wordt ingenomen..

voedingsdeskundigeArtsen verklaren dit door het feit dat glycosiden en andere toxines zich kunnen ophopen in het lichaam, wat bijdraagt ​​aan de vernietiging van het cardiovasculaire systeem..

Bewering dat het gebruik van Kaukasische helleboor voor vermagering giftig is, vermelden de artsen dat het niet als een medicijn werkt en niet tot de lijst van toegestane voedingssupplementen behoort.

Opgemerkt wordt dat als het gewicht wordt verminderd, dit niet betekent dat het lichaam niet nadelig wordt beïnvloed..

Het effect van afvallen in dit geval kan te wijten zijn aan het feit dat het lichaam niet is ontdaan van overtollig vet, maar van vocht..

Dit leidt ertoe dat voedingsstoffen het lichaam verlaten.

Dergelijke processen kunnen de gezondheid nadelig beïnvloeden, vooral voor vrouwen die een zwangerschap plannen..

Sommige patiënten beginnen zich onwel te voelen.

Heel vaak associeert een persoon dit niet met het gebruik van het medicijn..

Een bijwerking kan een hartritmestoornis zijn, een persoon kan aanhoudende zwakte merken en uiteindelijk kunt u een ziekenhuispatiënt worden..

Als u besluit Helleborus in te nemen voor gewichtsverlies, moet u eerst een arts raadplegen.

Werkingsprincipes van het medicijn

drug средствоAls je niet het risico neemt om dit kruid binnen te nemen, maar toch wilt afvallen, kun je de crème proberen.

Het wordt geproduceerd in de vorm van een gel, die is samengesteld uit persen uit een plant.

Het kan worden gekocht voor 75 roebel, maar verschillende fabrikanten kunnen verschillende prijzen hebben en variëren van 70-100 roebel..

Als onderdeel van een dergelijke afslankcrème is er helleborextract, evenals kelp en volgens beoordelingen is het zeer effectief..

Cafeïne, druivenpitten-extract en jojoba-olie worden ook in de gel aangetroffen..

Al deze stoffen zijn van invloed op vet..

Met behulp van de crème kunt u cellulitis verminderen en over het algemeen omgaan met overtollige volumes..

In dit geval zijn de antwoorden van artsen en consumenten op de Kaukasische helleborus voor gewichtsverlies ook heel verschillend..

Sommige deskundigen beweren dat er geen manier is om processen zoals vetverbranding extern te beïnvloeden..

Terwijl mensen die worstelen met extra centimeters een positief effect hebben..

Deze crème moet worden gebruikt door de methode van aanbrengen en vervolgens malen..

Om na gebruik een groter effect te bereiken, kunt u probleemgebieden met huishoudfolie rollen en intensief gedurende een half uur turnen, dit zal bijdragen tot de penetratie van de crème in de huid..

Op de gel van het gras, zijn er ook enkele negatieve beoordelingen die worden ondersteund door de mening van de artsen dat een remedie, zelfs bij uitwendig gebruik, gevaarlijk kan zijn..

Als u toch besluit een hulpmiddel te gebruiken dat gewichtsverlies belooft, moet u de reactie van de huid zorgvuldig in de gaten houden, soms wordt dit het eerste teken van afwijkingen..

doseringen

afkooksel травянойAls we het hebben over het gebruik van de Helleborus voor gewichtsverlies, dat wil zeggen over de traditionele inname van het beschreven gras, dan moet je als startdosis 50 microgram poeder gebruiken..

Om de 10 dagen moet deze dosis met 50 microgram worden verhoogd totdat u 300 microgram bereikt.

Als een overmatig laxerend effect wordt verkregen, moet de dosis worden verlaagd totdat de ontlasting weer normaal wordt..

Het verloop van de behandeling moet een jaar duren..

Na zes maanden moet je een pauze nemen voor een maand..

De inhoud van de pakketten moet goed worden bewaard, ze moeten zich in een droge container bevinden..

Om een ​​poedermicro-dosis aan te brengen, is het noodzakelijk om hem met 50 gram water te vullen. Hiervoor heb je er een nodig met kamertemperatuur.

Voordat u een dosis inneemt, moet u deze mengen..

De tweede methode omvat het roeren van een microdose met een kwart theelepel honing..

Het is noodzakelijk om te gebruiken voor het slapen gaan, rond 22:00 uur..

Om 8:00 verwacht een stoel.

U kunt elke methode kiezen die het gemakkelijkst is..

Gedurende deze tijd, volgens de beloften van fabrikanten, zou een intensieve reiniging van het lichaam moeten plaatsvinden, wat zal bijdragen aan de normalisering van het gewicht..

Extra bonussen bij het innemen van het medicijn – het ophouden van haarverlies, in de toekomst kan worden opgemerkt en de toename van hun groei, evenals het versterken van nagels.

slank тело с кефиромVerschillende opties voor het juiste gewichtsverlies op het Kefir-dieet. Ja, zelfs het afslanken van kefir kan worden gevarieerd.

Droom je ervan om een ​​ballerina te worden in je kindertijd, maar ben je dat niet geworden? Je hebt nog steeds hoop, want als je deze kunst niet onder de knie hebt op het podium, dan kan het figuur tenminste dichter bij het ideaal gebracht worden. Alle geheimen hier.

Hoe essentiële olie toe te passen met voordelen voor het figuur, is hier te vinden..

Consumenten beoordelingen

Met beoordelingen van artsen over Helleborus voor gewichtsverlies, heb je hierboven gelezen, en lees nu wat onze lezers hierover denken:

Ik durfde lange tijd niet de methode te gebruiken om helleborus te gebruiken voor gewichtsverlies, nadat ik besloot om een ​​arts te raadplegen, raadde hij poeder niet aan, maar ik weigerde de gel niet. Het is vermeldenswaard dat ik geen positief resultaat heb ervaren. Maar voor nu blijf ik de crème gebruiken om niet te worden verspild. Ik kan dit hulpmiddel niet adviseren, maar ik zal zeggen dat het geen negatief effect op de huid had.

Veronica, 56 jaar oud

Ik besloot de grasdiepvriezer zelf uit te proberen voor gewichtsverlies, maar toen voelde ik me onwel en pas toen begon ik recensies en contra-indicaties te lezen. Welnu, die tijd is gestopt. Mijn gewicht daalde onmiddellijk van 86 tot 82 kg, maar daarna begon ik te zwemmen en te eten. Uiteindelijk raakte ik 20 kg kwijt. Ik heb nu een ander leven!

foto до и после

Jaroslava, 34 jaar oud

Ik heb zowel poeder als room geprobeerd, het lijkt me dat dit is wat me hielp af te vallen, maar ik voelde een aantal onplezierige gevoelens in mijn lichaam. Echter, stopte niet met nemen. Misschien zou het de moeite waard zijn om te stoppen, maar nu gebruik ik de Helleborus op geen enkele manier meer. Het gewicht van mijn lichaam was 64 kg, terwijl ik na het consumeren van het poeder 62 kg begon te wegen..

Irina, 23 jaar oud

Toen ik me eenmaal tot de dokter wendde, voelde ik enkele onaangename gewaarwordingen in het lichaam. We konden de reden niet lang vaststellen, maar ik kon niet eens aan de vriezer denken. Nu heb ik het geweigerd en besloten om het te vervangen door meer onschadelijke middelen om het gewicht te verminderen. Trouwens, ik heb het weggedaan met slechts 1 kg..

Elvira, 31 jaar oud

Loading...