Biergist voor gewichtstoename: instructies voor ontvangen en beoordelingen

Ben je het beu om te dun te zijn? Ik wil je gewicht verhogen, weet niet hoe het moet? Niet zo erg, zo blijkt, er is een effectieve manier om het lichaamsgewicht te verhogen – biergist. Over hun eigenschappen, gebruiksregels en contra-indicaties worden hieronder in het artikel beschreven..

Momenteel is gewichtsverlies wijdverbreid, omdat elke vrouw niet blij is met het overgewicht en de lichaamsvorm..

tubes пивных дрожжей

Overgewicht is echter niet altijd een probleem, sommige vrouwen dromen er integendeel van om beter te worden, omdat er ook niets goeds is aan sterke dunheid. Het is vrij moeilijk en soms bijna onmogelijk..

Als u kunt afvallen met behulp van voeding en lichaamsbeweging, wordt het beter om met deze methoden beter te worden. Biergist wordt voor dit doel gebruikt..

Als gevolg van hun ontvangst wordt normalisatie van het metabolisme waargenomen, neemt de eetlust toe en treedt een snelle set van het ontbrekende gewicht op. Maar nog voordat u brouwersgist gaat gebruiken, moet u hun eigenschappen, indicaties en contra-indicaties en de regels voor hun ontvangst grondig onderzoeken..

Hoe werken additieven, hun eigenschappen en samenstelling

Brewer’s gist voor gewichtstoename is een biologisch actief type dat het metabolisme van het lichaam normaliseert..

In apotheken wordt dit hulpmiddel verkocht in de vorm van voedingssupplementen – een biologisch actief voedingssupplement..

De belangrijkste componenten

De tool heeft een hoge waarde vanwege de rijke samenstelling. Het heeft een hoog niveau aan vitamines van groep B. Deze componenten hebben een positief effect op de spijsvertering, normaliseren het metabolisme, verbeteren de eetlust en hebben een gunstig effect op slaap en humeur..

B-vitamines verbeteren bovendien de kwaliteit van de huid, nagels en haar..

In biergist bestaat een hoog gehalte aan waardevolle componenten die nodig zijn voor de normale werking van de spijsverteringsorganen:

 • Eiwitstoffen – bijna 50%;
 • Nucleïnezuren – ongeveer 15%;
 • Vetverbindingen – 5%;
 • Minerale componenten – calcium, fosfor, kalium, magnesium, ijzer.

structuur пивных дрожжейWe moeten ook de eigenschappen van bijzonder belangrijke componenten van deze tool overwegen:

 1. Biotine (vitamine H) – dankzij deze component is de elasticiteit van het haar verzekerd, het valt er niet uit en er zit lang geen grijs haar op. Daarnaast behandelt hij verschillende huidziekten en versterkt de structuur van de nagels;
 2. Vitamine B5 (panthenol). Door deze stof wordt overmatig haarverlies verminderd;
 3. Vitamine B12. Deze stof verhoogt de opname van ijzer en voorkomt ook bloedarmoede. Maar bloedarmoede is de eerste oorzaak van extreme dunheid;
 4. Foliumzuur is een essentieel ingrediënt voor een goede bloedproductie. Bovendien voorkomt het verschillende aandoeningen van de neurale buis in de foetus, geneest bloedarmoede;
 5. Dankzij zink is de kwaliteit van de huid, het haar, de nagels en de immuniteit verbeterd;
 6. Selenium heeft een positief effect op de conditie van de huid, het haar en de nagels. En ook deze component zal worden toegepast tijdens de profylactische behandeling van kanker;
 7. Chroom biedt normalisatie van de eetlust, is bestand tegen diabetes.
vloeistof каштан для похуденияOverweeg een paar medicijnen, maar om af te vallen. Wat is de effectiviteit van afvallen met vloeibare kastanjes: echte beoordelingen. En ook de mening van diëtisten.

Een ander hulpmiddel – Turboslim express gewichtsverlies. Hier kunt u gedetailleerde informatie vinden..

Alle nuances van het kooldieet worden in het volgende artikel door onze experts ontmanteld. Effectief en vooral – toegankelijk voor iedereen!

Het principe van werking en eigenschappen

Het principe van “werk” van gist bestaat uit drie fasen:

 • Verhoog de eetlust en stabiliseer het metabolisme. Tijdens de consumptie van biergist versnellen vitamines zoals kalium en fosfor de stofwisseling. Als gevolg daarvan begint het endocriene systeem actiever te werken, er is een toename van de bloedstroom naar de poortader – dit alles leidt tot de snelle opname van nuttige stoffen;
 • Zuivering van schadelijke stoffen. Door de vezels van het lichaam is het vrij van schadelijke stoffen, toxines en schadelijke micro-organismen. In een gezuiverd lichaam is de opname van eiwitten, vetten en koolhydraten veel sneller. Bovendien wordt de energiebalans gehandhaafd;
 • Gewichtstoename. Ongeveer binnen 2-3 weken na het begin van de ontvangst van biergist, begint een langzame gewichtstoename. Maar het is de moeite waard eraan te denken dat als er verschillende ziekten van het hart, het endocriene systeem en de lever zijn, brouwersgist niet zal kunnen helpen. In dit geval is het het beste om een ​​volledig examen af ​​te leggen..

Wat beter zou zijn voor gewichtstoename

Nu moet u de juiste keuze van biergist maken voor gewichtstoename.

Velen zijn geïnteresseerd in de vraag, welke gist, voorgesteld in een apotheek, heeft de beste eigenschappen? Het is onmogelijk om deze vraag ondubbelzinnig te beantwoorden, aangezien elk type biergist voor gewichtstoename nadelen en voordelen heeft..

In elk geval is de keuze altijd aan u, maar om de taak te vergemakkelijken, kunt u de eigenschappen van verschillende fabrikanten van deze tool zorgvuldig lezen voordat u ze koopt..

“Eco-Mon”

Eerst moet je de positieve eigenschappen ervan benadrukken:

 • Verbetert de bloedcirculatie in de hersenen;
 • Biedt verrijking van de hersenen met zuurstof;
 • Verlaagt de bloeddruk;
 • Verbetert de eigenschappen van het immuunsysteem.

reeks весаHeel vaak wordt de tool gebruikt om aan te komen, de huid, het haar en de nagels te verbeteren..

“Eco-Mon” met barnsteenzuur wordt ook geproduceerd. Dit is een meer verrijkte vorm van het medicijn..

Tijdens de receptie is er een significante activering van de gezondheid van de hersenen, wat leidt tot een verbetering van het werk van het hart en de bloedvaten, de lever.

Het heeft ook een gunstig effect op de spijsvertering, verbetert de stofwisseling, eetlust, reinigt het lichaam van schadelijke stoffen..

De kosten van het medicijn in apotheken variëren van 130 roebel tot 180.

“Nagipol 100”

Deze tool is bedoeld voor de jongere generatie. Dit komt door het feit dat het medicijn de huiduitslag en depressie verlicht, en deze aandoeningen worden het vaakst gevonden bij jonge mensen..

Na een volledige inname van biergist, verbetert de kwaliteit van de huid, wordt het gezicht schoon, neemt de immuniteit en het uithoudingsvermogen van mentale en fysieke stress toe. Bovendien zullen schadelijke stoffen uit het lichaam worden vrijgegeven, de spijsvertering zal worden genormaliseerd en de eetlust zal verbeteren..

De kosten van het medicijn “Nagipol 100” in apotheken variëren van 130 roebel tot 190 roebel.

Met selenium

Naast gewichtstoename dienen ze om de conditie van de huid, het haar en de nagels te verbeteren..

Met een onvoldoende hoeveelheid selenium in het lichaam, wordt verhoogd haarverlies waargenomen, worden de nagels broos en beginnen ze te exfoliëren, de kwaliteit van de huid is veel erger, er kunnen verschillende ontstekingen op komen.

Daarom kunt u soms voor de preventie biergist met selenium gebruiken.

De kosten van het medicijn zijn laag, in apotheken kost een gemiddelde pot 140 roebel.

“Evisent”

toenemen аппетитаDit voedingssupplement is geweldig voor mensen met slechte huidkwaliteiten, broze nagels en haar. Het medicijn helpt om zich te ontdoen van acne, acne, herstelt de kwaliteit van de nagels, voorkomt verhoogd haarverlies en broos haar.

Bovendien wordt de huid glad, soepel, het haar wordt weelderig en dik. Bovendien heeft het medicijn “Evisent” een gunstig effect op de spijsvertering, verbetert het de stofwisseling, verhoogt het de eetlust en reinigt het lichaam schadelijke stoffen..

De gemiddelde kosten voor de verpakking van het additief variëren van 120 tot 200 roebel.

Hoe supplementen te nemen voor gewichtstoename: instructies

Voordat u begint met het nemen van gist voor gewichtstoename, moet u worden onderzocht. Tijdens het onderzoek moeten allerlei tests worden doorstaan, waarmee artsen de aanwezigheid van ziekten die tot stofwisselingsaandoeningen leiden kunnen vaststellen..

Het is de moeite waard te onthouden dat het ongecontroleerde gebruik van biergist kan leiden tot activatie van de dominante ziekten, bijvoorbeeld kankerpathologieën.

Het medicijn moet worden ingenomen volgens de instructies. In bijna alle soorten gist zijn de instructies voor het ontvangen hetzelfde:

 1. Elke dag moet je minstens 100 gram van het medicijn drinken, het zijn 2-3 tabletten;
 2. Het is noodzakelijk om driemaal daags 1 tablet te drinken. Ze moeten drinken voor de maaltijd;
 3. Zelfdoseringstoename wordt niet aanbevolen;
 4. De loop van de behandeling varieert van twee weken tot twee maanden;
 5. Daarna moet je 2-3 maanden pauze houden;
 6. Als na een volledige kuur met het nemen van het supplement het gewicht begint te stijgen, dan kunt u na de pauze het product opnieuw in dezelfde dosering gedurende een maand drinken – 100 gram per dag;
 7. In ernstige gevallen kan de dosering 1,5 – 2 maal worden verhoogd, maar eerst moet u uw arts raadplegen.

Wat moet het voedsel zijn in deze periode

In de periode van ontvangst van biergist om het gewicht te verhogen, moet je je menu goed bouwen. Gebruik hiervoor de volgende aanbevelingen:

 • Zorg ervoor dat je de kwaliteit en kwantiteit van het voedsel controleert, zodat er later geen obesitas is;
 • Aangezien zout, vet, suikerachtig voedsel tot vetophoping leidt, moet het in kleine hoeveelheden worden geconsumeerd;
 • Gedurende de dag moet je 4-5 keer eten, maar niet meer. Er mag geen overeten zijn;
 • Het ontbijt moet stevig en voedzaam zijn. De inname van voedsel in de morgen moet het lichaam de hele dag voorzien van energie en lading;
 • Bovendien, om het lichaamsgewicht op alle plaatsen te laten toenemen, is het noodzakelijk om alle spieren van het lichaam te oefenen;
 • Beëindig de inname van biergist om aan te komen wanneer het lichaamsgewicht 70% van het gewenste gewicht bedraagt.

Drink recepten die je zeker beter zult worden!

Koken van geperste gist

De drank для похуденияWat is vereist:

 • 50 gram geperste gist in briketten;
 • Plakje roggebrood tot 15 gram;
 • 300 ml drinkwater.

Hoe te doen:

 1. Brood moet worden gesneden in kleine vierkantjes in de vorm van crackers;
 2. We smeren de stukjes brood op een bakplaat en leggen deze in de oven om te drogen. Om ze te drogen heb je een roze kleur nodig;
 3. Verwarm water aan de kook;
 4. Croutons gieten kokend water en laten gedurende 3 uur bij kamertemperatuur intrekken;
 5. Filtreer vervolgens het mengsel;
 6. Gist giet het resulterende gespannen mengsel en in brand gestoken;
 7. We verwarmen alles tot 70 graden, verwijderen van gas en afkoelen;
 8. We maken 7-8 uur warmte af. Daarna kan het drankje worden gedronken met honing of suiker..

Met citroen

Wat is er nodig:

 • Roggebrood – 200 gram;
 • 200 gram biergist;
 • 50 gram citroenschil;
 • Water – 1,5 liter.

koken:

De drank с добавлением лимона

 1. Snijd een stuk brood in vierkanten en droog het in de oven;
 2. Giet vervolgens de crackers met kokend water en houd 3 uur aan;
 3. Verwarm daarna de oplossing opnieuw, voeg gist en geraspte citroenschil toe;
 4. Zet het mengsel 7-8 uur op een warme plaats;
 5. Klaar drankje moet voor elke maaltijd op een half glas worden gedronken.

Contra-indicaties en bijwerkingen

Biergist mag niet worden gegeten met de volgende indicaties:

 • Het optreden van individuele intolerantie;
 • Toestand van atrofie van de oogzenuw;
 • De aanwezigheid van candida dysbiose;
 • Ernstige pathologie van de nieren;
 • Draag- en lactatieperiode.

Onder de bijwerkingen zijn de volgende staten:

 1. netelroos;
 2. Jeuk en irritatie;
 3. Maag-darmstoornissen, diarree;
 4. zwelling;
 5. zwelling;
 6. diathesis.

Beoordelingen van biergist om aan te komen bij mannen en vrouwen

Lange tijd waren er problemen met het gewicht, ik heb het niet constant begrepen. Ik dacht dat ik na de bevalling zou herstellen, maar het bleek precies het tegenovergestelde te zijn. De arts heeft voorgeschreven om biergist “Eco-Mon” te drinken. Na 2 maanden van toediening merkte ik dat het gewicht begon te stijgen, hoewel niet veel. Na 2 maanden ben ik van plan om dit supplement opnieuw te drinken..

foto до и после

Kristina, 28 jaar oud

Er zijn altijd problemen geweest met het gewicht, maar niet meer dan, en omgekeerd. Het lijkt erop dat zowel de eetlust normaal is en ik eet alles, en het gewicht blijft op zijn plaats en dat is het. De vrouw bood aan om door een arts te worden onderzocht. Na het onderzoek heeft de arts voorgeschreven om brouwersgist te drinken. Ja, een goede aanvulling, de eetlust is nog beter, er is zelfs meer. Ja, en het gewicht ging omhoog!

Sergey, 33 jaar oud

Brewer’s gist is een goed hulpmiddel voor zowel gewichtstoename en uiterlijk verbetering. Ze hebben een gunstig effect op de huid, nagels en haar. Ontdoe u van haaruitval, broze nagels en huidziekten..

Bovendien normaliseren de spijsvertering en het metabolisme. Maar toch, voordat u gist gaat drinken voor gewichtstoename, moet u worden onderzocht door een arts..

Wij bieden aan om de video te bekijken, die vertelt hoe je aankomt:

Loading...