Dieet Simeons met Anat Shtern: de belangrijkste kanonnen, menu’s, recensies

Tot op heden is Simeons dieet met Anat Stern een van de meest effectieve energiesystemen voor snel gewichtsverlies. Ze ontving een dergelijke originele naam dankzij haar eerste maker, evenals aan een vrouw die dit idee na jaren nieuw leven inblazen en verfijnen..

Dr. Albert Simeons woonde in de hoofdstad van Italië, waar hij in een populaire privékliniek werkte, waarvan het contingent alleen rijke mensen was..

speciaal диета питания Симеонса с Анат Штерн

Het werk van de kliniek was erop gericht hen in korte tijd de kans te geven om af te vallen zonder hun welzijn ernstig te schaden..

Tijdens het werken met zijn patiënten, ontwikkelde Albert Simeons zijn eigen theorie van overgewicht, evenals een uniek dieet voor zijn verlies. Als gevolg daarvan was hij in staat om conclusies te trekken die de andere theorieën over zwaarlijvigheid op zijn kop zetten..

Volgens hem is het proces van het verkrijgen van overgewicht op geen enkele manier afhankelijk van de mensen zelf, zelfs als ze liever meer eten consumeren dan ze nodig hebben.

Diëtisten uit die tijd waren het niet eens met Albert Simeons, daarom hebben ze de dokter in de 20e eeuw niet serieus genomen.

Na de dood van Dr. Anat Stern ging ze echter door het dieet van Simeons, waardoor ze niet alleen extra kilo’s kwijt kon, maar ook om zich in goede vorm te houden tot op de dag van vandaag.

Ze besloot resoluut dat het dieet van Albert Simeons bekend zou moeten zijn bij zoveel mogelijk mensen die willen afvallen..

De essentie van de methode Simeons en Anat Stern

De studie van Albert Simeons heeft de oorspronkelijke naam “Ponden en inches: een nieuwe benadering van obesitas.” Tot op heden kunt u er vertrouwd mee raken via internet..

Simeons bestudeerde de eigenschappen van het lichaam en kwam tot de verbluffende conclusies met betrekking tot menselijk onderhuids vet. Hij suggereerde dat er 3 soorten vetafzettingen zijn, die niet van elkaar afhankelijk zijn:

vet

 1. Vet, dat zich bevindt tussen menselijke organen, en vormen ertussen een soort “kussen”;
 2. Vet, dat een bron van energiebronnen is;
 3. De vetreserves die het lichaam ophoopt in het lichaam in geval van hongerige dagen.

Het laatste type vet is het vet dat er zo onpartijdig uitziet. Het kan worden gezien in de oksels, interne en externe dijen, buik, etc..

Het feit is dat het menselijk lichaam een ​​herinnering heeft, omdat het weet hoe moeilijk het was voor mensen om voedsel te vinden tijdens een oorlog of een hongersnood. Dat is waarom hij vetreserves uitstelt..

Op basis van deze veronderstelling besloot de arts dat de belangrijkste taak van elk voedingssysteem is om zich te ontdoen van “slecht” vet. Dus het moet zo gebeuren dat het lichaam energie van hem afhaalt.

Albert Simeons koos voor choriongonadotropine als een stof die werkt op “slechte vetten”. Deze stof werkt als een hormoon, dat bij de mensen kan worden gevonden onder de naam “zwangerschapshormoon”. Dit komt door het feit dat een dergelijke stof alleen door zwangere vrouwen wordt geproduceerd door het lichaam..

Volgens de ontwikkelaar moet het hormoon helpen bij het verbranden van vetafzettingen op genetisch niveau, omdat de mensen die het nemen 15 kilo per maand kwijt kunnen. Maar alleen in combinatie met een passend dieet..

Helaas is het onmogelijk om HCG te kopen zonder een recept van een arts in stedelijke apotheken. Het kan worden besteld door een bezoek aan de officiële website van het dieet Simeons en Anat Stern. Het moet van binnen worden geconsumeerd, alleen op basis van strikte instructies..

Het volgende principe van de methode van Simeons is een dieet, dat hij in vier stappen verdeelt.

De eerste stap van het dieet is om het lichaam voor te bereiden op zijn passage. Het is belangrijk om het lichaam van giftige stoffen, slakken en ontlasting schoon te maken. U kunt dit doen door een vastendag uit te besteden aan water, fruit, bessen, groenten en groenten. Deze fase van het dieet moet binnen 1-2 dagen worden voltooid.

De tweede fase van de passage van het dieet is verdeeld in drie stappen:

 1. Het doel van de eerste stap is om saaie en caloriearme maaltijden te bereiden. Om dit te bereiken, moet je zoveel mogelijk en calorieën eten, en ook het hormoon HCG drinken, gebaseerd op de gebruiksaanwijzing. De eerste stap duurt twee dagen;
 2. Tijdens de tweede stap is het noodzakelijk om het opgehoopte vet scherp te verbranden. Tegelijkertijd is het noodzakelijk om door te gaan met het hormoon, en over te schakelen naar een dieet dat bestaat uit goedgekeurde producten. De tweede stap zou drie weken of langer moeten zijn, als er echt veel overgewicht is;
 3. In de derde stap moeten we het lichaam spenen van het hormoon, maar tegelijkertijd eten in overeenstemming met de tweede stap. Stapduur – drie dagen.

stadia диетыDe derde fase van het Simeons-dieet is 21 dagen, het is de taak om het resultaat lange tijd veilig te stellen.

Het is noodzakelijk om geleidelijk uit het dieet te gaan en terug te keren naar de gebruikelijke manier van eten, maar het is belangrijk om geen zetmeelrijke voedingsmiddelen te gebruiken en niet de dagelijkse calorie-inname te overschrijden voor het verliezen van gewicht (tot 1800).

De laatste fase van het dieet van Simeons met Anat Stern is gericht op de regeneratie van het lichaam. Het voedsel van koolhydraten moet worden gevarieerd, maar het moet geleidelijk aan in het dieet worden geïntroduceerd.

Tijdens de eerste week van de etappe hoeft u tijdens de tweede – twee van dergelijke producten slechts één product met zetmeelrijke koolhydraten te eten en vanaf de derde week kunt u ze in de gewenste hoeveelheid consumeren.

Voors en tegens

Dr. Albert Simeons geloofde dat het onderwerp van zijn diepgaande studie van toepassing is op iedereen, ongeacht leeftijdscategorie en geslacht. De ontwikkeling ervan kan de volgende voordelen onthullen:

 • Dankzij dit voedselsysteem kunt u in een extreem korte tijd overtollig gewicht kwijt;
 • Het gebruik van hCG leidt ertoe dat het gevoel van honger en lethargie verdwijnt;
 • Door het dieet zo nauwkeurig mogelijk te observeren, kun je voor eens en altijd het gewicht verliezen.
 • De stofwisselingsprocessen van het lichaam worden hersteld en werken sneller;
 • Met de passage van het dieet verdwijnt de behoefte om intensief deel te nemen aan de sportschool.

Elk voedingssysteem heeft echter onvolkomenheden. Ten eerste is de verkoop en het gebruik van het hCG-hormoon in veel landen, waaronder Rusland, al verboden. Volgens artsen kan het gebruik ervan tot onomkeerbare effecten leiden..

Bijvoorbeeld het verschijnen van tumoren van slechte kwaliteit, verhoogde ovariële activiteit bij vrouwen, enz. Ten tweede ontvangt het lichaam tijdens het proces van het doorgeven van het dieet niet alle stoffen en sporenelementen die het nodig heeft, en wordt de voeding in de stadia intermitterend.

Contra

In het algemeen heeft het dieet van Simeons en Anat Stern geen ernstige contra-indicaties, maar het kan niet worden aangenomen in de volgende gevallen:

 1. De aanwezigheid van chronische ziekten;
 2. Dagelijks gebruik van drugs.

Het dieet heeft geen algemene lijst van verboden en toegestane voedingsmiddelen, maar in de tweede fase moet men dergelijk voedsel eten:

 • Thee, koffie en derivaten dranken zonder suiker (kan met zoetstof zijn);
 • Niet meer dan 100 gram eiwitproducten per dag (vlees, vis, kwark, eieren, enz.);
 • Niet meer dan 150 gram groenten en kruiden per dag;
 • Niet meer dan 150 gram fruit;
 • Niet meer dan 40 g koolhydraten (toast).

Simeons dieetmenu met Anat Stern

rantsoen питания

In de tweede en derde fase van het dieet moet een bepaald energiesysteem worden gevolgd:

 1. Bij de eerste maaltijd kunt u een kopje thee of koffie drinken zonder zoetstoffen;
 2. De lunch moet bestaan ​​uit eiwitten en groenten, terwijl het belangrijk is om de calorie-inname per dag te houden, zoals hierboven beschreven;
 3. Tijdens het avondeten moet je opnieuw eiwitrijk voedsel en groenten eten in gelijke verhoudingen. Fruit en toast kunnen gedurende de dag tussen de hoofdmaaltijden worden gegeten, het belangrijkste is om de calorie-inname niet te overschrijden. Het is onmogelijk om koolhydraten en fruit in één maaltijd met elkaar te combineren.

Zo kun je het volgende menu dieet Simeons voor een week maken:

ma
ontbijt Zwarte thee zonder toevoegingen 1 kop
lunch Gekookt kalfsvlees

Cherry Tomaten

Sla bladeren

50 g

3 stuks.

2 stuks.

hapje Een appel 1 stuk.
w
ontbijt Natuurlijke koffie zonder toevoegingen 1 kop
lunch Gekookt kippenvlees

komkommers

groen

50 g

2 stuks.

1 bundel

hapje oranje 1 stuk
cf.
ontbijt Zwarte thee met een eetlepel magere melk 1 kop
lunch Gekookt koolvisvlees

Sla bladeren

50 g

3 stuks.

hapje peer 1 stuk.
th
ontbijt Natuurlijke koffie met een eetlepel magere room 1 kop
lunch Gekookt tonijnvlees

Witte kool

groen

50 g

2 bladen

1 bundel

hapje grapefruit 1 stuk.
vr
ontbijt Zwarte thee met zoetstof 1 kop
lunch Gekookte mosselen

radijs

50 g

2 stuks.

hapje aardbeien 6 stuks.
Sat.
ontbijt Natuurlijke koffie met een eetlepel magere melk 1 kop
lunch Gekookte garnalen zonder zout

Rode kool

groen

50 g

2 bladen

1 bundel

hapje kiwi 2 stuks.
De zon
ontbijt Zwarte thee zonder toevoegingen 1 kop
lunch Kwark

Stoom asperges

50 g

½ kopje

hapje persimmon 1 stuk.

Het dinermenu bevat dezelfde producten en hun hoeveelheid als het lunchmenu..

tablets Ксеникал для похуденияFarmaceutische dieetpillen Xenical: eigenschappen, instructies, beoordelingen. Lees de volgende review van het medicijn, dat worstelt met extra kilo’s..

En hier zullen we vertellen over de ‘Turboslim eetlustbeheersing’. Besteed aandacht aan beoordelingen.

U kunt hier meer te weten komen over de voordelen van tarwekiemen. Daar vindt u instructies in het artikel over hoe u het zelf kunt ontkiemen..

Hoe kom je uit het dieet, een mogelijk resultaat

Dr. Albert Simeons sprak niet over hoe hij uit de voeding kon komen. Het voedselsysteem bestaat immers uit vier opeenvolgende stappen en de laatste stappen zijn gericht op het herstel van het lichaam en de geleidelijke terugkeer naar het gebruikelijke dieet..

Daarom moet het verlaten van het dieet de algemene aanbevelingen volgen. Namelijk niet om scherp te springen op die producten, waarvan de consumptie voorheen niet was toegestaan, en ook om meer vloeistof te drinken. Je kunt het resultaat ook verbeteren door te sporten.

beoordelingen

Niet iedereen loste het op om niet ontspoord te worden tijdens het doorgeven van het dieet, maar degenen die het hebben doorgegeven en zijn echt blij met de resultaten..

Ik woog 65 kilo (op 170), toen ik besloot om af te vallen. Het gewicht is redelijk normaal, het zou gemakkelijk zijn geweest om er vanaf te komen. Omwille van belangstelling begon ze de methodiek van Simeons en Anat Stern te bestuderen. Niet breken met zo’n streng dieet was buitengewoon moeilijk. Maar toen ik helemaal was gegaan, verloor ik tot 52 kilogram. Nu ben ik helemaal tevreden met mijn slank figuur, en belangrijker nog, het gewicht is al een jaar niet meer terug, hoewel ik aan het eten ben!

foto Розы

Rose, 42 jaar oud

Ik heb 11 kilogram in 40 dagen verloren. Wie zou gedacht hebben dat je in iets meer dan een maand zo getransformeerd zou kunnen zijn! Nu herkennen mijn vrienden en collega’s me nauwelijks, daarom raad ik iedereen aan!

Daria, 35 jaar oud

Dus, de volgende conclusies kunnen worden getrokken over het dieet van Simeons met Anat Stern:

 • Het helpt om op zeer korte tijd af te vallen;
 • Bestaat uit vier stappen;
 • Gebaseerd op een theorie die suggereert dat er 3 verschillende soorten lichaamsvet zijn;
 • Het heeft minimale contra-indicaties.