Dieetmodellen: voel jezelf op de cover van een tijdschrift

Dag in dag uit vangen nieuwe covers van glossy magazines honderden bewonderende blikken van meisjes van over de hele wereld op..

En dat is volkomen terecht, want de benijdenswaardige modelfiguren op de titelpagina’s verdienen de hoogste lof.

goed gevormd модели

En je moet niet de natuur prijzen die zo’n schoonheid heeft gecreëerd, maar de modellen zelf, die jaren hebben gewerkt en blijven werken aan hun ideale lichaam..

Hoe doen ze het?

Laten we het eens van dichterbij bekijken..

Voeding voor afvallen

Schoonheid vereist opoffering, en nog meer, degene die op modeshows wordt getoond.

Daarom is het dieet van de “meisjes op de hoes” al een soort dieet dat speciale aandacht verdient..

Dus, in het dieet hebben ze ontbijt – een verplichte maaltijd, die in geen geval niet mag worden gemist..

Het bestaat in de regel uit afgeroomde melk, gekookte eieren en toast..

Een alternatief ontbijt is vaak een omelet met groenten en magere kaas..

Gedurende de dag is het aan te raden om kleine porties te eten en je moet vooral vers fruit, groenten of noten eten..

Bovendien moet u altijd de juiste waterbalans in het lichaam handhaven (gebrek aan water tast de conditie van de huid aan), en daarom moet u 2-3 liter water per dag drinken.

Natuurlijk zijn alle mensen vergelijkbaar en zelfs modellen kunnen het zich soms veroorloven om met vrienden te ontspannen, wat ongewenst gewicht met zich mee zou brengen..

In dit geval nemen velen hun toevlucht tot een zeer populair dieet, dat in staat is om het overschot zo snel mogelijk te verwijderen..

3-daagse dieetmodellen

streng модельная программа похуденияDeze techniek behoort tot de categorie van uitdrukkelijke diëten..

Hiermee kunt u overtollig gewicht verliezen in de kortst mogelijke tijd, die ongeveer 5 kg kan bedragen.

Vanwege het snelle gewichtsverlies, is het niet aan te raden om er meer dan eens per maand op te zitten, omdat het lichaam echte stress kan ervaren..

Het onbetwiste voordeel van dit systeem is gewichtsverlies met een 100% -garantie.

Kwaliteit heeft echter altijd een prijs..

En in dit geval is het bord een constant gevoel van honger en algemene malaise..

Maar dit is in de meeste gevallen geen probleem, omdat het vaak wordt gecorrigeerd door wandelingen in de frisse lucht of yoga.

Hard dieet beschrijving

Het dieetmenu van topmodellen is zo simpel en hard dat velen dit idee meteen laten varen..

Maar als je vastbesloten bent om in drie dagen een paar kilo af te vallen, dan is het de moeite waard om voor te vechten.

Dus, het belangrijkste principe – om strikt te voldoen aan het dieet op de klok.

Het programma kan worden aangepast afhankelijk van de persoonlijke slaapmodus:

  1. 9.00 – ontbijt. Het is uiterst eenvoudig, een gekookt ei wordt zonder zout en andere additieven gegeten..
  2. 12.00 uur – lunch. 175 gram kwark met laag vetgehalte of met laag vetgehalte. Als je zonder suiker een kopje thee mag drinken, is het beter als het groen is. Het helpt het lichaam van gifstoffen en gifstoffen te reinigen..
  3. 15.00 – diner. Compleet dupliceert lunch: kwark en thee.

Zo’n dieet zou 3 dagen moeten duren, waarna het nodig zal zijn om geleidelijk en zorgvuldig het dieet te verlaten, elke dag een beetje meer voedsel te consumeren..

Gewichtsverlies methode gedurende 7 dagen

Voor degenen die niet in staat zijn om de harde omstandigheden van de 3-daagse optie te weerstaan, is er een vrij eenvoudige analogie – een dieet voor een week.

Het wordt veel gemakkelijker overgedragen, maar in de prestaties is het nooit inferieur aan de eerste optie..

lomp животWelnu, wie droomt er niet van een platte buik? Zelfs mannen willen het, maar niet iedereen wordt herkend! De beste diëten voor snel afslankende buik.

Als u mensen bent die niet bang zijn experimenten op hun lichaam uit te voeren, bent u geïnteresseerd in een manier om gewicht te verminderen met behulp van actieve kool. Lees hier meer..

De droom van elk meisje is een chocoladedieet. Ja, het bestaat, je kunt het menu hier zien, maar maak geen misbruik.

menu:

  1. Ontbijt – twee gekookte eieren, beter zachtgekookt, een kleine toast, die een beetje boter en een kop warme groene thee kan toevoegen. Eieren kunnen worden vervangen door 50 gram vlees zonder vet.
  2. Het tweede ontbijt – thee of een glas warm water..
  3. Lunch – u kunt een beetje vlees of vis eten (ongeveer 100 gram), evenals groene salade, 2 ongezoet fruit en een kop hete thee. Probeer vlees of vis zo te koken dat al het vet eruit komt. Als alternatief kunt u op de grill koken.
  4. Theetijd – thee of een glas warm water.
  5. Diner – 300 gram groene groenten, 2 toasts met een dunne laag boter en hete thee. Het is opmerkelijk dat als eieren en vlees niet als ontbijt worden gebruikt, ze mogelijk goed worden opgenomen in uw diner.

menuZo’n voedselsysteem beïnvloedt het lichaam milder..

Het wordt echter nog steeds niet aanbevolen om vaker dan eens per maand te worden uitgevoerd om negatieve reacties van het lichaam op frequente hongerstakingen te voorkomen..

Gedurende 7 dagen van dergelijke voeding, kunt u voor altijd afscheid nemen van 3-5 kg ​​overgewicht..

Zo’n modelprogramma van gewichtsverlies, vreemd genoeg, kan niet worden bekritiseerd door experts, integendeel.

Veel voedingsdeskundigen geloven dat een dergelijke ontlasting van drie of zeven dagen gunstig is voor het lichaam, omdat het zich tijdens deze periode kan ontdoen van schadelijke sporenelementen, wat zeker een vet plus plus gewichtsverlies is..

Beoordelingen afvallen

Dus voordat u begint af te vallen, raden we u aan om beoordelingen over dieetmodellen te lezen:

Ik zit de tweede dag op dit programma, op de harde versie. Gisteren had mijn hoofd ‘s avonds pijn, maar’ s morgens stond ik op met nieuwe kracht en verbazingwekkend gemak van binnen. En ‘s morgens een kogel van 2,7 kg. Naar mijn mening heb ik voor de dag nog nooit een vergelijkbaar resultaat gehad. Dit dieet heeft geholpen mijn persoonlijk record te bepalen. Bedankt!

Kristina, 23 jaar oud

Op mijn leeftijd wil ik fladderen als een vlinder. Dus ik dacht: waarom zou je een dieetmodel Victoria Secret niet proberen? Gisteren eindigde de laatste derde dag en ben ik eerlijk gezegd verbaasd over het resultaat! 6 kg in drie dagen! Bovendien begon ik me merkbaar beter te voelen, zwelling ging van mijn benen weg. Geweldige techniek, vooral voor degenen die zichzelf niet graag lang pijnigen met uitputtende hongerstakingen..

foto до и после

Valentine, 41 jaar oud

Ik besloot om een ​​7-daags afslankprogramma te proberen. Eerlijk gezegd was ik als een zoetekauw helemaal niet gemakkelijk. Maar ik nam mijn wil in een vuist en besloot dat ik deze keer absoluut tot het bittere einde zou gaan. Om op een of andere manier af te leiden van het hongergevoel, wandelde ik elke dag door de stad. Als gevolg hiervan verloor ik 5 kg per week (we weigerden 65, nu 60), bijna een maand ging voorbij, maar ze kwamen nooit meer terug! Bedankt, dieetmodellen!

Sonya, 22 jaar oud

En luister nu naar wat de vertegenwoordigers van dit modieuze beroep zelf zeggen:

Loading...