“Fitomucil Slim Smart” voor gewichtsverlies: beoordelingen en resultaten

“Fitomucil Slim Smart” – een medicijn dat helpt de eetlust te verminderen, gewicht te verliezen en de darmen te reinigen.

"Фитомуцил Слим Смарт" для снижения веса

5 redenen om te beginnen afvallen met Fitomutsil Slim Smart

Bijna alle fabrikanten van medicijnen voor gewichtsverlies zijn de zonden overdreven van de eigenschappen van hun producten. Bekijk de situatie met onze tool:

 1. Helpt eetlust te verminderen. Er zijn geen klachten over deze verklaring. Wanneer in de maag 5 gram voedingsvezels en ongeveer 400-500 ml vocht zitten, wil ik minder eten. Het feit is dat de vezel, die in ons lichaam komt, zwelt, terwijl hij de wanden van de maag rekt. Na activering van mechanoreceptoren. Ze sturen een signaal naar de hersenen over verzadiging van de maag;
 2. Vermindert de opname van koolhydraten. Deze verklaring is ook correct. Veel fabrikanten schrijven over het blokkeren van koolstofabsorptie. Dit is niet waar, omdat vezels hun absorptie alleen maar kunnen vertragen;
 3. Vermindert de calorie-inname. Gedeeltelijk waar. Het absolute aantal calorieën zal constant zijn, maar de voedingswaarde van het voedsel zal klein zijn;
 4. Reinigt de darmen regelmatig en natuurlijk;
 5. Scheid schadelijke stoffen uit het lichaam..

Wat de laatste twee punten betreft, ze zijn waar. Iedereen weet dat vezels in staat zijn toxines en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen, waardoor de darmen worden gereinigd van schadelijke stoffen..

“Fitomucil Slim Smart” is een additief waarvan de effectiviteit is gebaseerd op het vezelgehalte. De basis van het actieprincipe is het verminderen van hongergevoelens.

Ondanks het feit dat het supplement bijdraagt ​​aan de gemakkelijke overdracht van caloriearme diëten, heeft het niet het effect van directe vetverbranding.

De samenstelling van het medicijn

 • Psyllium Husk Seeds (Psyllium-variëteit);
 • glucomannan.

1 zak van het medicijn bevat ongeveer 5 gram vezels. De meeste instructies zijn gebaseerd op de lijst van componenten die niet in de voorbereiding zijn opgenomen..

structuur средства

Volgens de fabrikanten ontbreekt het product:

 • Suikers en zoetstoffen;
 • kleurstoffen;
 • diuretica;
 • Senna;
 • Smaak- middelen;
 • Synthetische componenten.

Waarom hebben fabrikanten meer aandacht besteed aan ontbrekende componenten? Het antwoord ligt voor de hand: de interesse van klanten vergroten. De afwezigheid van de vermelde componenten wordt als een voordeel van het medicijn beschouwd..

Instructies voor gebruik

gebruik препарата с сокомDe instructies zeggen dat het supplement 3 keer per dag vóór de maaltijd moet worden ingenomen, één zak per keer. De inhoud van de verpakking moet worden verdund met een glas drank. Bijvoorbeeld yoghurt, sap of kefir.

Indien gewenst laat men het poeder verdunnen in water, maar de smaak van de resulterende drank zal niet de meest aangename zijn. Nadat je de verdunde vezel hebt gedronken, moet je hem daarna met een glas water drinken.

Vervolgens is de maag gevuld met een oplossing van voedingsvezels, kan een persoon niet veel eten, en dit vermindert automatisch het aantal geconsumeerde calorieën.

In feite wordt het proces van het verminderen van overgewicht uitgevoerd dankzij het gekozen dieet. Het innemen van het medicijn is zinloos als je geen dieetbeperkingen oplegt..

In de handleiding staat ook dat je een additief voor ontbijt of diner kunt gebruiken om een ​​snel effect te bereiken. Maar deze methode werkt slechts in één geval: als de persoon in de toekomst deze maaltijden niet zal compenseren met te veel eten tijdens de lunch.

Het is gemakkelijker om honger te verplaatsen helpt vezels in het medicijn. Zelfs als je het ontbijt overslaat, zul je niets eten tot het avondeten en als je het avondeten overslaat, kun je in slaap vallen voordat de eerste hongergevoelens verschijnen..

Om het effect van het supplement te vergroten, is er nog een manier, ook aangegeven in de instructies – na een dieet:

 1. Uitsluiting van het dieet van worsten, alcoholische dranken, kant-en-klare gerechten en suiker;
 2. De maximale beperking van het gebruik van producten van noten, zaden, snoep, vet en meel;
 3. Verhogen van het aantal groenten, kruiden, bessen, mager vlees en fruit.

Waar te kopen en voor hoeveel?

U kunt een supplement bij elke apotheek kopen. Prijs 30 zakken met een gewicht van 5 gram. elk gemiddeld 1000 roebel. Dit bedrag is genoeg voor precies 10 dagen regelmatig gebruik..

“Fitomucil Slim Smart”: beoordelingen van het medicijn voor gewichtsverlies

Heeft nooit op dieet gezeten en was niet van plan om je lichaam te martelen met verschillende beperkingen op het gebied van voedsel, als het niet voor de bevalling was en een vijfde punt bedekt met cellulitis. Omdat ik nu een zogende moeder ben, is dieet voor mij gecontra-indiceerd. Natuurlijk, behalve voor het individu – wat mijn kind niet schaadt. Om af te vallen, moest je veel apotheken leren. Nadat ik alle voor- en nadelen had geleerd, koos ik voor Fitomucil Slim Smart. Geleidelijk aan verminderde mijn porties met 2 keer, ik begon veel vloeistof te drinken en dit allemaal dankzij dit medicijn. Het product is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Het kan worden gebruikt door zowel zwangere vrouwen als zogende moeders. Als een bonus: dankzij de vezel in de compositie, heb ik het probleem van periodieke constipatie weggenomen..

foto

Daria, Kostroma

Ik maakte kennis met ‘Fitomucil Slim Smart’ op het moment dat ik probeerde mijn gewicht te normaliseren. In de apotheek werd mij dit supplement aanbevolen als middel om de eetlust te verminderen en het lichaam onschadelijk te maken van schadelijke stoffen. Bestudeer voordat je koopt de compositie, omdat ik alleen de natuurlijke compositie prefereer. Nadat ik ervoor had gezorgd dat er geen kunstmatige componenten in de compositie waren, heb ik de aankoop betaald en de volgende dag ben ik ermee begonnen. Supplement genomen gedurende de maand. Maar daarnaast bezocht ze regelmatig de fitnessruimte en hield ze een dieet. Ik weet niet hoeveel ik een kilo ben kwijtgeraakt, want het is niet alleen een verdienste van de apotheek, maar van het hele complex van maatregelen, maar dat dankzij het additief mijn eetlust afgestompt is en de darmen beter werken, kan ik 100% garantie geven.

Sevda, Kazan

Ze leerde over Fitomucil Slim Smart dankzij het vrouwenforum, waar ze actief de resultaten bespraken. Later, na het lezen van een artikel op internet met een volledige en gedetailleerde beschrijving van het medicijn, besloot ik de gekoesterde en actief geadverteerde verpakking voor mezelf te kopen. Tot mijn verbazing is het principe van het supplement volledig in overeenstemming met de beschrijving in de instructies: het vermindert het gewicht, verdooft de eetlust, reinigt de darmen zonder schade toe te brengen aan het lichaam. Het enige minpunt dat ik vond, is de specifieke smaak van het medicijn. Natuurlijk smaken niet alle geneesmiddelen goed, dus je kunt lijden. Ik wil ook adviseren: het is noodzakelijk om “Fitomucil” onmiddellijk na verdunning met een vloeistof in te nemen, en na zwelling is het onmogelijk om het medicijn te drinken. Wat betreft het verliezen van gewicht, kan ik niet zeggen dat ik gewicht verloor omdat ik niet op dieet ben en geen vrienden ben met sporten. Zelfs de instructies zeggen dat het supplement alleen effectief is in combinatie met goede voeding en lichaamsbeweging. Trouwens, mijn arts is niet tegen het feit dat ik deze remedie begon te nemen, omdat er naar zijn mening geen bijwerking is, en dit alles dankzij de natuurlijke samenstelling. Dus als u mensen behandelt die zichzelf niet beperken in voeding en niet betrokken zijn bij sport, maar tegelijkertijd uw maag van toxines willen zuiveren, dan is Fitomucil Slim Smart precies voor u.

Tatjana, de Krim

Weight Loss за 3 дняWilt u een figuur in een korte tijd in orde brengen? Hoe om gewicht te verliezen in 3 dagen: de beste uitdrukkelijke methoden. gaan!

Klopt het dat als je voor een bepaalde tijd na 18:00 niet eet, je dan kunt afvallen? Hierover in detail. Verjaag mythes!

En lees dan over de drug Vitacline, instructies voor het gebruik ervan voor gewichtsverlies.

“Fitomucil Slim Smart” is niet zomaar een nutteloos voedingssupplement voor gewichtsverlies..

Zoals je kunt zien, bevestigen beoordelingen dat het medicijn echt helpt de eetlust te verminderen en als je bepaalde voedingsregels volgt, helpt het om het gewicht te verminderen..

Voedingssupplement heeft geen bijwerkingen en kan onbeperkt worden gebruikt zonder schade aan het lichaam toe te brengen..

Loading...