Goldline dieetpillen: echte beoordelingen van artsen en afvallen

Goldline – sensationele middelen om gewicht te verliezen, verbannen, tot op heden, in veel landen.

Veel mensen met overgewicht willen het proberen, maar weten niet: “hoe het werkt, werkt het echt, kan het worden ingenomen?” – de antwoorden op deze en vele andere vragen zijn te vinden hieronder.

voorbereiding для похудения Голдлайн

Ondanks het feit dat in de afgelopen 15 jaar de idealen van schoonheid zijn verschoven naar de verpompte hete lichamen, nadat ze zijn uitgegaan van lean standards, zoals de Kate Moss van de jaren 2000, verliest het onderwerp afvallen zijn relevantie niet.

Tegenwoordig zijn er in het arsenaal aan mensen die willen afvallen veel hulpmiddelen: pillen en voedingssupplementen, verschillende thuiscomplexen, gespecialiseerde kleding, sportscholen, evenals kostbare lichaamscorrectieprocedures met behulp van hightech-installaties.

Tegelijkertijd vereist van al deze methoden slechts één minimale financiële en fysieke kosten – het gebruik van pillen en verschillende voedingssupplementen, waaronder een van de meest populaire, die vol reclame staat – Goldline dieetpillen.

Goldline dieetpillen – wondermiddel of dummy?

Om beoordelingen van Goldline-capsules objectief te evalueren, is het noodzakelijk om hun samenstelling en farmacologische werking te bestuderen..

  • ingrediënten: Allereerst moet worden opgemerkt dat Goldline-dieetpillen geen voedingssupplement zijn, maar een medicijn. Het belangrijkste actieve ingrediënt is sibutramine, dat wordt gebruikt voor de complexe behandeling van obesitas. Het principe van zijn actie, in eenvoudige termen, is het effect op de zenuwuiteinden van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het gevoel van volheid. Hulpstoffen van het medicijn zijn: lactose, cellulose, siliciumdioxide en andere;
  • Formulier vrijgeven: capsules. Afhankelijk van de verpakking. In de schaaldieren kunnen er 30, 60 of 90 stukjes zijn, met een gehalte van 10 of 15 mg van de werkzame stof;
  • Apotheekvakanties: op recept; vorm выпуска препарата
  • Indicaties voor gebruik: overgewicht. Het is echter de moeite waard om hier te reserveren – Goldline-tabletten worden alleen voorgeschreven in gevallen waarin een persoon zwaarlijvig is en de body mass index meer dan 30 kg / m bedraagt2, of in het geval van diabetes mellitus klasse II – 27 kg / m2;
  • Contra-indicaties: leeftijd tot 18 jaar, individuele intolerantie voor het medicijn, zwangerschap, borstvoeding, hartaandoeningen, nier-, lever-, mentale stoornissen (waaronder anorexia en boulimia);
  • Bijwerkingen: Er kunnen bijwerkingen zijn van het cardiovasculaire systeem, het maag-darmkanaal, het zenuwstelsel en de huid. De meest voorkomende bijwerkingen zijn: verhoogde bloeddruk, slapeloosheid, misselijkheid, braken, toegenomen zweten, slapeloosheid;
  • Toelatingsregels en duur van de cursus: de capsules worden ‘s ochtends vóór de maaltijd ingenomen, één pil per dag. De maximale dagelijkse dosering van Goldline is 15 mg. De maximale toelatingsperiode is 2 jaar;
  • prijzen: variëren tot 500 roebel. voor 30 stuks (10 mg elk) tot 1.300. Afhankelijk van de verpakking en raskgrammovki prijzen stijgen, en kan oplopen tot 3.000 roebel. voor 90 stks. 10 mg elk;
  • Primaire acquisitiemethode: online apotheek. Ofwel het kopen van een recept;
  • prognoses: gewichtsverlies van 5 tot 10 kg, afhankelijk van het lichaamsgewicht.

overmaat вода в организмеLees onze website voor meer informatie over het op de juiste manier verwijderen van overtollig vocht uit het lichaam.!

Hoe kies je een voedingssupplement om af te vallen, zodat het veilig en effectief is? Hier is een overzicht van deze medicijnen en doktersrecensies.

Het volledige menu van het Maggi-ei en kwarkdieet voor 4 weken is hier. De techniek werkt echt!

Uit het dagboek van één afvallend gewicht – persoonlijke ervaring met het nemen van capsules

De impuls voor gewichtstoename was verplaatsen naar een andere stad en de eeuwige staat van apathie en stress, waartegen meer dan één kilo voedsel werd gegooid. Als gevolg hiervan nam gedurende zes maanden het gewicht met 10 kg toe en verdween het sierlijke lichaam plotseling achter vetlagen..

Helaas (misschien andersom) adviseerde de “goede vriend” “prachtige dieetpillen” – Goldline. En ondanks de veranderde houding ten opzichte van hen, wil ik zeggen dat ik na vele toelatingscursussen echt ben afgevallen.

Hoe was het

Via een online apotheek ontving ik met behulp van een recept “om de hoek” mijn ticket voor een “slank leven” door 30 capsules van 10 mg te verpakken. Na de eerste receptie, die ‘s avonds was, kon ik niet de hele nacht slapen, mijn hartslag nam toe, ik was verschrikkelijk heet, mijn bloeddruk nam toe, een echt paniekgevoel verscheen.

Er was helemaal geen verlangen. Een paar weken na het innemen herinnerde ik mezelf eraan: je hebt niets gegeten, ga eten. Ik ging en at.

Aan het einde van het eerste pakket begon ik echter op te merken dat ik absoluut niet wilde eten, maar mijn innerlijke stem bleef maar tegen me zeggen: je hebt niets gegeten, ga eten. Mijn honger was voornamelijk psychologisch..

Er werd besloten om van tactiek te veranderen: drink pillen en dieet. Aan het begin aandacht, capsule in de tanden – ze begonnen. Maar wat was mijn verbazing toen ik helemaal aan het begin van de ontvangst van het tweede pakket verzadiging voelde en echt wilde gaan eten.

Slechts één uitweg – om de dosis te verhogen. Rasgrammovka werd verhoogd tot 15 en daarna 20 mg (ik durfde niet meer te verhogen).

Op het einde

Een paar maanden lang ben ik echt met 5-7 kg weggegaan. Toen ik echter in de nabije toekomst 3-4 keer terugkwam, was ik erg overstuur en dacht ik – ik moet herhalen.

Dit ging langer dan een jaar zo door, met pauzes van enkele maanden. Na enkele dagen van het innemen van een bepaalde dosis, 5/10/15/20 mg, voelde ik echter dat ik wilde eten. Het medicijn “werkte” 3-4 dagen, en toen voelde ik absoluut geen gevoel van hem, en dus in een cirkel.

conclusie

Weight Loss на 5 кгHet medicijn ‘werkt’ echt. In mijn geval kreeg ik echter niet het maximale effect van hem, omdat ik de dosis ongeveer 2 weken kan verhogen, wat erg weinig is voor aanzienlijk gewichtsverlies..

Op dit moment gebruik ik het om mijn eetlust te verminderen vóór kritieke dagen, neem ik 1-2 tabletten per maand als ik val in aanvallen van “aanbidden van de koelkast”.

Wat betreft het verliezen van gewicht – uiteindelijk liet ik 5 kg (diëten) bij hem die niet bij me terugkwam, toen steeg het gewicht. Ik moest naar de sportschool en begon te rennen – en dat ben ik enorm blij.

Specialisten beoordelingen over goldline dieetpillen

Ze adviseerde haar afdelingen om eetlust drugs te verminderen met sibutramine, inclusief Goldline. Vanwege het feit dat het medicijn verslavend is, vergelijkbaar met drugsverslaving, probeer ik een cursus aan te bevelen van niet meer dan 3 maanden. Na – psychologisch verlies je het voedsel, het is makkelijker – eet minder en eet goed zonder pillen.

Elena, nutrisiolog, 35 jaar oud, Naberezhnye Chelny

Bij het bestuderen van het effect van sibutramine op konijnen, werd een mutatie van het nageslacht geïdentificeerd en daarom raad ik het niet aan om het zonder noodzaak te gebruiken. Naast alles, medicijnen die sibutramine bevatten, veroorzaken bij patiënten die hun langdurige afhankelijkheid hebben, vergelijkbaar met het medicijn, dat schadelijk is voor de mens. Denk aan je toekomstige meisjes!

Olga, geneticus, 31, Moskou

uitzicht врачей

Ik raad mijn patiënten Goldline aan. Het vermogen om een ​​zichtbaar resultaat te krijgen voor een kortere tijd dan het zou zijn geweest om zonder een medicijn af te vallen, is een motivatie voor patiënten. Ook heeft Goldline een positief effect op het metabole proces, waardoor het, met dezelfde moeite, het medicijn kan gebruiken om meer overgewicht te verliezen..

Catherine, voedingsdeskundige, 29 jaar oud, Nizhny Novgorod

Onlangs heeft ze een verdachte afhankelijkheid onthuld, voor alle meisjes die drugs met sibutramine-inhoud namen in de vroege stadia van de zwangerschap, of kort voor de conceptie – problemen met de ontwikkeling van de foetus worden waargenomen. In dit verband raad ik u af om het medicijn in te nemen als u in de nabije toekomst een hoge waarschijnlijkheid heeft om een ​​kind te verwekken. En aangezien de invloed ervan op de genetische code van menselijke nakomelingen nog niet is onderzocht, raad ik aan het niet volledig mee te nemen naar vrouwen in de vruchtbare leeftijd..

Elena, verloskundige-gynaecoloog, 41 jaar oud, St. Petersburg

De ervaring van “ervaren”: voor welke prijs een mooi lichaam is gesmeed?

Met de hulp van Goldline was het mogelijk om in één jaar ongeveer 20 kg (van 71 tot 49) te verliezen. Echter, naast de pillen, langs de weg “naar een slank lichaam”, gingen sport en goede voeding hand in hand met mij. Maar geen bijwerkingen deden ook niet. Onder hen: droge mond, slapeloosheid en hartkloppingen.

Het resultaat похудения

Agnia, 22 jaar oud, Moskou

Zonder extra dieet verloor ik 16 kg met dit medicijn. Ze ervaarde echter voortdurend droge mond, slapeloosheid en bloeddruk was verhoogd, samen met een snelle hartslag. Tegelijkertijd wilde ik helemaal niet eten, wat ongetwijfeld een pluspunt is.

Oksana, 41 g, Lipetsk

Ik kocht het medicijn bij de apotheek op het ‘linkse’ recept. Ze verkochten zonder problemen, hoewel ze het zelf vulden, zonder medische educatie. Als gevolg hiervan is het effect nul. Zag een volledige kuur van 30 pillen en verloor geen enkele gram. Van de zijkant – het haar was bang, had altijd hoofdpijn.

Maria, 27 jaar oud, Novosibirsk

Het medicijn innemen of niet nemen – een persoonlijke zaak.

Maar het is de moeite waard eraan te denken dat Goldline-dieetpillen geen onschadelijke voedingssupplementen zijn; het is een zeer echt en krachtig medicijn dat moet worden gebruikt als een persoon ziek is. Vanwege het feit dat Goldline, net als elk ander therapeutisch medicijn, de nieren en de lever nadelig beïnvloedt.

Naast alles, is het volledige “spectrum van gevolgen” van zijn inname, vanwege het feit dat het medicijn vrij nieuw is op de markt, nog niet onderzocht. En is het het risico waard? Denk erover na!