Hoe de zoete en bloem te verlaten, of om het te doen

Het is geen geheim dat de meeste mannen van slanke vrouwen houden, en dit is niet alleen maar een bevlieging, zoals sommige van de eerlijke seks denken, maar een kenmerk van het menselijk lichaam met diepe evolutionaire wortels. Het is een feit dat de mens op het meest onbewuste niveau een dier is.

hoe отказаться от сладкого

En het belangrijkste doel van elk dier op aarde is om gezonde nakomelingen achter te laten. Gezond – het betekent, met een normaal metabolisme, inclusief. Het vrouwtje, met alle parameters die nodig zijn om een ​​gezond nageslacht te creëren, ziet het mannetje als mooi, en daarom heeft de man bij het zien van haar het instinct van reproductie, gerealiseerd als liefde.

Veel vrouwen streven ernaar om hun figuur te verbeteren en daardoor aantrekkelijker voor mannen te worden, en ze zijn geweldig. Maar onderweg, als een onoverkomelijke barrière, is er een verlangen naar zoete en meelgerechten.

Waarom je meel en zoet wilt: de redenen

Suiker en meel zijn van levensbelang voor mensen, omdat ze de belangrijkste energiebronnen in het menselijk lichaam zijn. Koolhydraten, die beide categorieën splitsen met het vrijkomen van energie met een korte of lichte dagelijkse lading, zoals wandelen, schoonmaken of mentale activiteit.

Dit is de belangrijkste reden waarom mensen meel en zoet willen – het lichaam lijkt te zeggen: “Ik heb energie nodig, eet iets dat koolhydraten bevat.” Kortom, zonder koolhydraten konden we zelfs de meest eenvoudige bewegingen niet doen en helemaal niet bewegen. Dat is de reden waarom je in geen enkel geval volledig kunt elimineren van het dieet, zoet en meel.

Maar naast koolhydraten is er in het menselijk lichaam ook een tweede energiebron – vetten. Ze zijn nodig zodat een persoon zwaar fysiek werk kan verrichten, zoals gewichtheffen en hardlopen. Bovendien stelt vetweefsel mensen in staat om lange tijd zonder voedsel te leven..

Dat is de reden waarom, in tegenstelling tot de algemene mening, het onmogelijk is om gewicht te verliezen (de hoeveelheid vetweefsel verminderen) door rond te lopen of te reinigen in het huis, net als bij geestelijk werk, want in dit geval zijn het niet de vetten die worden geconsumeerd, maar de koolhydraten. Om af te vallen, moet u langdurig intensief lichamelijk werk verrichten. De meest effectieve soorten van dergelijk werk zijn rennen en zwemmen..

Tractie tot koolhydraathoudende producten is normaal, maar in sommige gevallen kan het hypertrofisch zijn en overmatige vetheid veroorzaken. Dit gebeurt bijvoorbeeld als je heel nerveus bent en haast hebt om je stress te eten met iets lekkers..

En soms kan zelfs de consumptie van zoet en meel in normale hoeveelheden leiden tot obesitas, als een persoon een gebroken metabolisme heeft.

Hoe de bloem te verlaten: methoden van de psychologie

Weigeren om koolhydraten te consumeren kan dat niet zijn, want in dit geval zal je lichaam geen energie uit voedsel kunnen halen. En zonder energie is het lichaam gewoon een vod, niet in staat om zelfs de meest eenvoudige en eenvoudige handelingen uit te voeren..

Maar als u vastbesloten bent om af te vallen, als u stopt met het eten van meel, schadelijk en zoet, dan zijn er voor u verschillende psychologische technieken die u zullen helpen om ze te weigeren.

    chocolade
  1. Neuro-linguïstisch programmeren. Deze techniek, gezamenlijk ontwikkeld door Richard Bendler, John Grinder en Frank Pucelik in 1970, is de laatste tijd erg populair geworden. Het ligt in het feit dat je jezelf de installatie geeft op een onderbewust niveau, dat je later begint te zien als een soort ultieme waarheid en er volmaakt in gelooft. NLP wordt op vele terreinen van de psychologie en psychiatrie gebruikt en helpt mensen al heel lang met succes om zich te ontdoen van obsessieve angsten, attitudes als “Ik ben een verliezer” en andere ideeën die hun leven verpesten;
  2. Psychologische training. Deze techniek ligt in het feit dat haar adept zijn wilskracht vergroot en het vermogen tot krachtige mentale zelfbeheersing verkrijgt. Het voordeel is dat als je wilskracht ontwikkelt in relatie tot één ding, je het in de toekomst overal kunt gebruiken;
  3. Communiceren met mensen die al meel en zoet hebben geweigerd. Iedereen kent het spreekwoord: “Met wie je geleid wordt, krijg je daarvan”. En dit is geen lege luide praat. Het is immers bekend dat je, om Engels te leren spreken, moet communiceren met een moedertaalspreker, om elk ambacht te leren, je ervaring moet delen met een vakman, en om een ​​goede atleet te worden, heb je een trainer nodig die zelf helemaal is gegaan.

Van deze drie methoden is de laatste het meest toegankelijk voor de meerderheid. De eerste twee moeten leren, en bij voorkeur, onder begeleiding van een ervaren mentor. Neem daarom, om ze onder de knie te krijgen, een opleiding, het voordeel dat ze tegenwoordig in elke stad bijna elke dag spenderen. Immers, als je iets verkeerd doet, kun je jezelf erger maken, en in plaats van gewicht te verliezen, zul je integendeel vet worden.

Kan iemand de bloem voor eeuwig opgeven??

Helaas kan een gewoon persoon voor eens en voor altijd het vertrouwde niet opgeven. Om dit te doen, moet hij een bepaalde speciale training ondergaan, zonder welke hij vroeg of laat zal afbreken en driemaal verlies verliest..

Slechts één ding kan de onvoorbereide persoon dwingen om verslaving voor altijd te overwinnen – de angst voor de dood. Het is bijvoorbeeld bekend dat rokers stoppen met roken wanneer hun lichaam al een haar van de dood is, en een alcoholist denkt aan de gevaren van bier / wodka, wanneer de arts een diagnose van levercirrose stelt.

Welke producten zijn bedoeld om schadelijk snoepgoed te vervangen

Omdat snoep en meel koolhydraten zijn, moeten ze worden vervangen door andere koolhydraathoudende producten, zoals zoet fruit, groenten en bessen..

Is het mogelijk om gewicht te verliezen door simpelweg het zoete en meel te weigeren

Deze vraag werd gesteld door vele beroemde voedingsdeskundigen, en na talloze studies en experimenten werd het antwoord duidelijk: je kunt niet afvallen door zoet en meel op te geven.

groentenFeit is dat de reden voor de volledigheid helemaal geen smakelijk snoepje is, maar ofwel hun overmatige consumptie of een verminderd metabolisme.

In het eerste geval, de noodzaak om het probleem van een dergelijk verlangen naar voedsel te elimineren, misschien is het stress, seksuele ontevredenheid of obsessieve angsten, hier zal een ervaren psycholoog helpen.

In het geval van een verminderd metabolisme, zal de weigering van voedsel in geen geval helpen, aangezien het gepaard zal gaan met mentale stress en zelfmarteling, wat uiteindelijk zal leiden tot het feit dat je nog steeds valt en alles opeet wat in deze tijd gemist wordt, Ja, en gooi bovenop.

Mensen met een verminderd metabolisme zijn gedoemd tot volledigheid, en het enige wat ze kunnen doen is om minder compleet te worden. Om dit te doen, zijn er een groot aantal manieren: sport, gymnastiek, lichamelijke opvoeding, joggen, zwemmen, yoga, qigong, taiji en vele anderen. Onthoud gewoon dat alles wat je hebt gegeten, je hard moet trainen en dat je dagen helderder en vreugdevoller worden en er een gevoel van voldoening met het leven zal verschijnen.

2086-realDe voordelen van vlasmeel met kefir voor het lichaam. Waarvoor kan het worden gebruikt en wat zijn de contra-indicaties.

Weet jij wat bruikbare abrikozenbotten zijn? Lees ons artikel over de voordelen en nadelen van dit waardevolle product..

Geurige en geurige zwarte thee, we drinken het dagelijks en weten niet eens wat de eigenschappen zijn. De voordelen en nadelen van zwarte thee zijn hier..

Belangrijke tips voor het opgeven van snoepjes

Ten eerste, waag het niet om jezelf te martelen met gevoelens, over je volheid, want je zult hier niet van afvallen, maar de tijd besteed aan lijden, die elke seconde kleiner wordt, je zult niet terugkeren.

Ten tweede, elk proces van zelfontplooiing en zelf-verandering moet niet door kracht gaan, maar integendeel, het moet leuk, gemakkelijk en plezierig zijn. Zo niet, dan doe je iets verkeerd, wat betekent dat je jezelf pijn doet.

Ten derde, denk goed na voordat je afvallen en of je het nodig hebt. Immers, het feit dat je in de wereld bent geboren en in je dagen leefde, is het resultaat van een combinatie van willekeurige processen, en je kunt zeggen dat je echt geluk hebt dat je leeft. Je bestaat, je hebt het meest waardevolle ding in het universum – het leven. Dus is het de moeite waard om het uit te geven aan het aanpassen van jezelf aan de normen die de maatschappij oplegt? Kijk naar deze modellen die huid en botten zijn! Elke diëtist zal zeggen dat dit niet normaal is..

Daarom, als u niet wilt afvallen, verliest u in geen geval gewicht, omdat veel mensen succes en geluk bereiken en met hun volheid. En biografieën van succesvolle dikke mannen, die u gemakkelijk kunt vinden op internet, bevestigen deze regel alleen..

Loading...