Hoe eutiroks voor gewichtsverlies: beoordelingen afvallen en artsen

Vrouwen voor gewichtsverlies gebruiken verschillende methoden – diëten, lichaamsbeweging, vasten en zelfs drugs gebruiken om af te vallen..

Het gebruik van medicijnen voor gewichtsverlies is niet altijd veilig voor de gezondheid en kan soms voor veel problemen zorgen. Een van de afslankmiddelen is Eutirox..

middelen Эутирокс

Deze remedie wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van endocriene ziekten die gewichtstoename veroorzaken. Denk niet dat je het zonder uitzondering allemaal zonder uitzondering kunt doen om af te vallen.

Omdat het medicijn veel hormonale stoffen bevat, moet het alleen door een arts worden voorgeschreven en pas na een onderzoek..

Om onaangename gevolgen te voorkomen, is het nog steeds noodzakelijk om de instructies van dit medicijn te bestuderen en de beoordelingen van artsen en patiënten te lezen..

Algemene informatie

Het geneesmiddel “Eutirox” is een synthetische drug, waarbij hormoon thyroxine de overhand heeft. Dit type hormoon is bedoeld voor de schildklier..

Wanneer het wordt ingenomen, veroorzaakt dit hormoon de verschijning van trijodothyronine. Deze remedie wordt voorgeschreven door artsen in gevallen waarin de schildklier niet zelfstandig een hormoon kan produceren, wat een belangrijk onderdeel voor zijn bestaan ​​is..

Het werkzame bestanddeel van het geneesmiddel is levothyroxine natrium. Door deze component in het lichaam wordt het metabolisme versneld. Als gevolg van het verhogen van de stofwisselingssnelheid wordt vetweefsel verbrand en uit het lichaam verwijderd..

Tijdens dit proces heeft het medicijn geen nadelige invloed op de spieren en het zenuwstelsel. Bovendien wordt na het innemen van het medicijn de efficiëntie en activiteit van een persoon verhoogd, dit komt door het effect van een synthetisch hormoon..

Hoe werkt eutirox op het lichaam

Vanwege de aanwezigheid van hoge gehalten thyroxine in het preparaat Eutiroks, worden tijdens de receptie de volgende kenmerken waargenomen:

 1. De afbraak van vetafzettingen en eiwitten in het menselijk lichaam wordt versneld;
 2. Er is een actieve productie van glucose en de assimilatie ervan door het lichaam;
 3. Het heeft een positief effect op het werk van het hart en de bloedvaten;
 4. Nieuwe bloedcellen worden gevormd;
 5. Dankzij dit hormoon neemt de behoefte aan rust en slaap aanzienlijk af;
 6. Bloeddruk neemt toe.

Verliest de remedie af?

Weight LossBodybuilders en bodybuilders waren de eersten die dit medicijn gebruikten om af te vallen. Er zijn verschillende redenen waarom dit hulpmiddel helpt om het overgewicht te verminderen, het is de moeite waard om de meest uitgesproken te benadrukken:

 • Verminderde eetlust;
 • Versterking van het zenuwstelsel, waardoor het lichaam constant op de hielen zit en zijn activiteit toeneemt;
 • Versnelling van het metabolisme, wat leidt tot verhoogde vetverbranding.

Maar afvallen met de hulp van Eutirox is alleen mogelijk met het in acht nemen van een uitgebalanceerd dieet. De volgende producten moeten worden uitgesloten van uw menu:

 1. Producten gemaakt van meel, evenals wit brood;
 2. Vet vlees en vis;
 3. Producten van gefermenteerde melk en zuivelproducten met een hoog vetgehalte;
 4. Gebakken ei-omeletten;
 5. boter;
 6. Ingeblikt voedsel van verschillende soorten;
 7. Verschillende sauzen – mayonaise, ketchup;
 8. Halffabrikaten;
 9. worsten;
 10. Alcoholische dranken en frisdrank.

Eutirox helpt echt om af te vallen, maar toch moet u het niet gebruiken zonder een doktersrecept. Men moet niet vergeten dat alle medicijnen vergif zijn en strikt volgens indicaties moeten worden genomen..

Bijwerkingen

Mensen die dit medicijn voorgeschreven krijgen zullen, wanneer aangegeven, nooit bijwerkingen hebben..

Het hormoon thyroxine wordt geproduceerd door ons lichaam in de juiste hoeveelheid, en als u het medicijn neemt, zal dit leiden tot een verhoging van het niveau van dit hormoon. Dit kan onaangename problemen veroorzaken..

Degenen die deze tool gebruiken om af te vallen, moeten voorbereid zijn op het optreden van onplezierige bijwerkingen:

 • Tachycardie kan verschijnen;
 • Verbeter zweet;
 • Voorkomen van tremor van de vingers;
 • Frequente ontlasting;
 • Verhoogde bloeddruk;
 • Aandoeningen van het zenuwstelsel kunnen voorkomen;
 • Slechte slaap;
 • Gevoel van verhoogde lichaamstemperatuur.
Glyukofazh для похуденияNatuurlijk zijn er veel medicijnen voor gewichtsverlies. Een ander artikel gaat over een ander medicijn. Glukofazh voor gewichtsverlies: prijs, dosering, beoordelingen. Het is de moeite waard om de informatie te onderzoeken, maar om het te accepteren of niet – raadpleeg een arts beter..

Misschien is het beter om pillen te gebruiken in plaats van pillen? Bijvoorbeeld Frans. Het beschrijft hoe je eraan moet voldoen en hoeveel je die extra kilo’s kunt verliezen..

Nog veiliger is een eenvoudig plantaardig dieet. Alle details hier. Wees slank!

Contra

Alle bijwerkingen na een bepaalde periode van het medicijn zullen verdwijnen, de druk zal weer normaal worden, tachycardie zal verdwijnen en als resultaat kan je een slank figuur krijgen.

Er is echter een groep mensen die ten strengste verboden is om het medicijn te nemen. Het gebruik van dit medicijn voor hen kan een verslechtering of zelfs de dood veroorzaken. De groep is verdeeld in 3 soorten:

 1. Gecontra-indiceerd bij mensen met hypertensie. Als u het medicijn neemt tijdens deze pathologie, zal het een nog grotere bloeddrukstijging veroorzaken. In overeenstemming met de medische indicatoren is het een toename van de bloeddruk die breuken in de bloedvaten veroorzaakt. Dit leidt tot verschillende bloedingen. Bloed kan uit de neus komen en er kunnen bloedingen in de hersenen optreden, die vaak leiden tot handicaps en soms sterfgevallen;
 2. Ischemische hartziekte. Als u het medicijn neemt tijdens deze pathologie, kan dit leiden tot een hartaanval. Wat uiteindelijk de complete dood van hartcellen zal veroorzaken;
 3. Niet gebruiken bij diabetes. Thyroxine draagt ​​bij tot een verhoging van de bloedglucose en bij diabetes mellitus kan het verschillende ernstige complicaties veroorzaken die tot coma leiden..

Gevolgen van verhoogde medicijninname

Als u gaat afvallen met de hulp van Eutirox, dan mag de dosering niet meer zijn, niet minder dan die gespecificeerd in de instructies..

Bovendien is het belangrijk om het verloop van 30-45 dagen niet te overschrijden. Anders kan een lange toedieningskuur de volgende complicaties veroorzaken:

effecten от приема таблеток

 • osteoporose. Deze pathologie kan optreden vanwege het feit dat thyroxine calcium uit botweefsel verwijdert;
 • Myocardiale myopathie – schildklierhormoon maakt de hartspier dun en verzwakt;
 • hypothyreoïdie. Als gevolg van langdurige suppletie van het hormoon kan de schildklier stoppen met de productie van thyroxine;
 • atherosclerose. Hoge bloeddruk veroorzaakt een snelle afzetting van cholesterolplaques op het oppervlak van de wanden van bloedvaten;
 • gynaecomastie. Mannen kunnen borsten laten groeien. Dit komt door het feit dat het hormoon thyroxine de omzetting van androgenen in de vrouwelijke organen veroorzaakt.

Hoe eutiroks te nemen voor gewichtsverlies

Eerst moet je 3 toelatingsregels onthouden:

 1. De dosering van het medicijn gedurende 24 uur mag niet hoger zijn dan 300 mg;
 2. Het beloop van de opname mag niet langer zijn dan 45 dagen;
 3. Het begin en het einde van de inname van thyroxine moeten geleidelijk zijn..

Beginnen met het nemen van hormonen dient te geschieden met een dosis van 50 mg per dag in twee verdeelde doses. Om de 2 dagen moet de dosis worden verhoogd tot 30 mg..

Als er plotseling bijwerkingen optreden, moet u 1 stap teruggaan en nadat ze zijn verdwenen, kunt u de dosering opnieuw verhogen. De ontvangst voltooien moet ook geleidelijk gebeuren.

Geneesmiddelenreviews

Accepteer Eutiroks jaar 3. Accepteer voor gewichtsverlies. Natuurlijk accepteer ik het niet constant, maar binnen 7-8 maanden. Ja, er waren bijwerkingen – nervosa, hoge bloeddruk en slapeloosheid begonnen de moeite te nemen. Het moet worden ingenomen volgens de instructies en niet meer dan 45 dagen. In 3 stappen kon ik bijna 30 kilogram meenemen. Dit is natuurlijk een goed resultaat, de bijwerkingen niet meegerekend..

Het resultaat

Evgenia, 29 jaar oud

Zodra ik hoor over het verliezen van gewicht met de hulp van Eutirox, voel ik me onmiddellijk ongemakkelijk. Men moest afvallen met behulp van dit medicijn. Het veroorzaakte zoveel bijwerkingen, het is een gruwel. Natuurlijk lukte het me om af te vallen, want een maand lang verloor ik 6 kilogram, maar wat heeft het me gekost. Ik adviseer niemand. Gezondheid is duurder!

Ksenia, 35 jaar oud

Ik slaagde erin om met de hulp van de drug Eutiroks met bijna 10 kilogram per maand af te vallen. Misschien had ik problemen met de schildklier. Na het nemen van deze remedie merkte ik meteen een snel gewichtsverlies en mijn toestand werd veel beter. Eerder kon ik niet afvallen met behulp van diëten, lichaamsbeweging. Ik heb geen bijwerkingen gehad..

minus 10 килограмм

Maria, 22 jaar oud

Eutirox is een remedie voor de behandeling van problemen met de schildklier die obesitas veroorzaken. Pas deze tool alleen toe om afvallen mogelijk te maken, maar pas na een volledig onderzoek door de relevante specialisten. Het heeft een aantal contra-indicaties, de ontvangst kan ernstige gezondheidseffecten veroorzaken. Zorg er ook voor dat u het in overeenstemming met de instructies inneemt, om geen complicaties te krijgen.

Endocrinoloog Lidia Timofeevna

Afvallen met behulp van het medicijn Eutiroks is mogelijk, zelfs de beoordelingen van veel vrouwen bevestigen dit. Het is echter niet nodig om zijn receptie te starten zonder aanvullend overleg met een arts en onderzoek..

Deze tool heeft veel bijwerkingen, evenals contra-indicaties. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan contra-indicaties, omdat het nemen ervan ernstige gevolgen voor de gezondheid kan hebben..