Hoe neemt u MCC voor gewichtsverlies: instructies en beoordelingen

Onder de populaire afkorting verbergt MCC op het internet de naam van het medicijn. Microkristallijne cellulose is afval dat in de industrie wordt gedolven tijdens de textielproductie..

MCC is een kleine harde kristallen die uit de grondstoffen komen in het proces van diepe reiniging.

kristallen МКЦ для похудения

De MCC is niet gebaseerd op synthetische, maar op natuurlijke plantaardige materialen. Volgens de voedingswaarde van het medicijn is vergelijkbaar met vezels, gelegen in groenten en fruit.

Het geneesmiddel MCC is verkrijgbaar in tabletten. Het is overal verkrijgbaar, u vindt het in elke apotheek, maar ook in online winkels. De prijs voor het verpakken van tablets is ongeveer 100 roebel..

Nuttige eigenschappen van het medicijn

De acceptatie van microkristallijne cellulose activeert tegelijkertijd verschillende functies in het lichaam, die het mogelijk maken om in de nabije toekomst af te vallen.

Ten eerste bevordert het MCC een diepe reiniging van de darmen van toxische toxische stoffen, waarbij het werk van het maagdarmkanaal geleidelijk wordt aangepast, het proces van spijsvertering en ontlasting normaliseert.

Ten tweede is het, volgens de instructies, tijdens het gebruik van het ICC noodzakelijk om veel water te drinken, wat al een gunstig effect op het lichaam heeft..

Ook leidt het gebruik van grote hoeveelheden vloeistof tot het feit dat de MCC-kristallen opzwellen en de vrije ruimte van de darmen vullen, waardoor het hongergevoel verstopt raakt.

Zo beperkt een persoon die het medicijn neemt zichzelf in overeten, wat betekent dat zijn maag geleidelijk kleiner wordt. Dit neemt de noodzaak weg om af te vallen door zware monodiëten die schadelijk zijn voor het lichaam..

In de loop van het ICC is het lichaam op zoek naar nieuwe energiebronnen, daarom wordt het gericht op het reserveren van vetvoorraden. Gaandeweg verbrandt hij ze, waardoor de figuur er fatsoenlijker uitziet..

Het moet ook worden opgemerkt dat het verloop van het nemen van pillen de persoon in het gebruikelijke dieet niet beperkt. Alleen de behoefte om te eten verschijnt minder vaak vanwege een verminderde eetlust..

Cellulose wordt niet verwerkt en niet geabsorbeerd door het lichaam, en na het uitvoeren van de bovenstaande functies blijft het van nature.

Voordelen van het ontvangen van MCC voor gewichtsverlies

zacht очищение кишечникаNa het bestuderen van de functies van het medicijn, kunt u de voordelen ervan samenvatten:

 1. Het ontgift de darmen op een zeer zachte en natuurlijke manier;
 2. Stabiliseert de hoeveelheid cholesterol in het bloed;
 3. Versterkt het immuunsysteem van het lichaam;
 4. Verhoogt toon, stemming en uithoudingsvermogen;
 5. Verlaagt het risico op kanker;
 6. Het is een goede remedie voor de preventie van niersteenvorming;
 7. Bestrijdt indigestie en andere ziekten.

Indicaties voor gebruik

MCC moet in speciale gevallen worden ingenomen, omdat het medicijn ook enkele contra-indicaties heeft. Ondanks het feit dat het wordt aangetoond met overgewicht, is het ten strengste verboden om het te gebruiken in de aanwezigheid van boulimia. Het is voorgeschreven voor ziekten zoals:

 1. Obesitas veroorzaakt door fysiologische aspecten;
 2. diabetes;
 3. atherosclerose;
 4. ischemie;
 5. Alle ziekten van het spijsverteringskanaal;
 6. intoxicatie;
 7. Vaak kan het medicijn worden voorgeschreven als een profylactisch middel voor tumoren..
vitamine А в капсулахLijdt aan avitaminosis? Vitamine A-capsules: dagelijkse behoefte en gebruiksaanwijzing. Misschien mis je hem gewoon.

Lees hier hoe u op de juiste manier permanent gewicht verliest. Manieren en beoordelingen van echte mensen.

Verschillende opties voor het melkdieet worden hier uiteengezet. Lezen, toepassen, afvallen!

Contra

Dit medicijn verschilt van zichzelf als een groot aantal contra-indicaties. Het is noodzakelijk om aandacht te schenken aan elk van de onderstaande lijst, omdat de toelating van het ICC in weerwil van bepaalde ziekten tot ernstige negatieve gevolgen leidt..

Het is verboden om de tool in de volgende gevallen te gebruiken:

 • Zwangerschap op elk moment;
 • Borstvoeding (lactatieperiode);
 • Vitamine-deficiëntie (vitaminegebrek);
 • Obstipatie (de aanwezigheid van constipatie);
 • Flatulentie (verhoogde gasvorming);
 • anorexia;
 • Frequente zwelling van de darm;
 • boulimia;
 • Leeftijd tot 16, en ook na 50.
Opgemerkt moet worden dat zwangerschap en borstvoeding categorische contra-indicaties zijn, omdat u uzelf en uw toekomstige leven niet in gevaar mag brengen..

Ook een strikte beperking tot het verbruik is de aanwezigheid van beriberi..

Het feit is dat bij het reinigen van de darm microkristallijne cellulose niet alleen giftig is, maar ook belangrijk voor de normale werking van de substantie..

Zo kan het medicijn het eiwit, koolhydraten, vezels en veel vitamines in het bloed verlagen..

Boulimia en anorexia zijn ziekten die worden veroorzaakt door psychologische, niet fysiologische aspecten. Daarom is behandeling met medicijnen in deze gevallen machteloos. U moet op de oorsprong van de ziekte letten en daarna een behandeling voorschrijven..

Bijwerkingen van MCC

gevoel тяжестиBijwerkingen van het innemen van het medicijn komen in de regel alleen voor als de instructies en doses niet worden opgevolgd..

Vaak merken mensen tijdens een cursus een onaangenaam zwaar gevoel, vergezeld van obstipatie. In geval van dergelijke verschijnselen, moeten onmiddellijk maatregelen worden getroffen..

Ten eerste zal een grote hoeveelheid vloeistoffen helpen bij het wegwerken van pijn. Ten tweede moet u een arts bezoeken die een laxeermiddel kan voorschrijven, en ook aanbevelingen doen voor verder gebruik van het medicijn.

Instructies voor het gebruik van het medicijn voor gewichtsverlies

Gevallen met bijwerkingen zijn vrij zeldzaam. Als zij de gebruiksinstructies correct volgen, zijn ze uitgesloten en blijven alleen substantiële voordelen over van het gebruik van het medicijn..

Hoe de middelen te nemen: MCC-tabletten moeten driemaal per dag een half uur voor elke maaltijd worden gedronken. Het aantal tabletten voor eenmalig gebruik hangt af van de duur van de cursus:

 1. Initiële periode – 1 pc;
 2. Na een week van toediening – 4 stuks;
 3. Na 2 weken inname geleidelijk de dosis verhogen tot deze gelijk is aan 25 stuks. per dag;
 4. Tegen het einde van de cursus, verminder het aantal pillen op dezelfde manier..

Het is belangrijk om niet te vergeten MCC te drinken met veel water, zodat de kristallen in de darm zwellen en het gewenste effect geven..

Cursusduur en mogelijk resultaat

potentieel результатDe MCC-weg voor gewichtsverlies is gelijk aan een maand.

Met voorafgaand overleg met een arts kan een langere behandeling worden voorgeschreven, maar in de regel gebeurt dit wanneer het stadium van obesitas wordt verwaarloosd..

Pauze na de cursus is een maand.

Handelend in overeenstemming met de instructies, is het mogelijk om een ​​ontlading van 4-5 kg ​​per cursus te bereiken..

beoordelingen

Over het algemeen zijn beoordelingen van MCC positief, terwijl artsen het medicijn ook prijzen.

Ik adviseer deze pillen aan mijn patiënten in de gevorderde fase van obesitas en ze zijn tevreden met het effect dat is opgetreden. Ik zie geen schade in deze voorbereiding: alleen de oorsprong van de plant, het lichaam breekt niet, maar wordt natuurlijk uitgescheiden. Naast het afvallen voor de gezondheid, zijn er enkele voordelen, waarvan ik meer dan eens overtuigd ben wanneer ik naar mijn patiënten kijk..

Karina, diëtiste

Ik was bang om dit medicijn te kopen omdat ik dacht dat medicijnen een schadelijk effect op het lichaam hebben. Na het beoordelen van het artikel, overtuigde ze zichzelf van de onschadelijkheid van het medicijn. Toch kocht de medicijnlijn “Portier”, begon te nemen. De eerste week van het nemen van geen bijwerkingen, begon de tweede lichte constipatie te merken. Na 20 dagen merkte ik de eerste resultaten op: minus 2 kg. Ik zal doorgaan in dezelfde geest, ongeacht irrelevante bijwerkingen.

Het resultaat - минус 2 кг

Elena, 25 jaar oud

Ik kan niemand aanbevelen aan MCC voor gewichtsverlies. Ja, ze zijn niet synthetisch, ze beloven nuttig te zijn, maar de ernst van de onderbuik en constipatie daarvan zijn verschrikkelijk! Hierdoor moest ik thuis liggen, mijn activiteit was sterk verminderd. Ik merkte dat ik na 20 dagen inname 1 kg had achtergelaten, maar toen ik uitgeput was, stopte ik ermee. Het is beter om meer te bewegen en je goed te voelen, dan in bed te liggen met pijn als deze, “afvallen”.

Anna, 40 jaar oud

We bieden een videoreview van het medicijn aan:

Dus, de volgende conclusies kunnen worden getrokken over de MCC:

 • Bevat geen synthetische stoffen, heeft een plantaardige oorsprong;
 • Het is goedkoop;
 • Helpt om af te vallen en verbetert ook het welzijn;
 • Het is een middel om ziekten te voorkomen;
 • Het heeft veel contra-indicaties;
 • Heeft lof van artsen en klanten.
Loading...