Hoe om gewicht aan de vrouw te bereiken: klaar actieplan

Onder ons zijn er vrouwen wiens gewicht lager is dan gewenst. En wat hebben dunne dames nog meer nodig? Leven en vieren, wat altijd slank en kwetsbaar is!

Het probleem нехватки веса

Maar dat is pech. Mensen met een klein gewicht willen het krijgen. Hoe dit te doen? Wanneer moet je denken aan gewichtstoename? Hoe kan je aankomen, te dunne vrouw?

Slank of dun?

Mensen die hun hele leven worstelen met extra kilo’s zullen nooit degenen begrijpen die een extra paar kilo willen winnen. Bedenk eens wat anders gemakkelijker te vinden is dan veel te eten en het verwachte resultaat te krijgen. Je ontzegt jezelf niet snoep, meel en alle heerlijke calorierijke voedingsmiddelen. In feite is alles niet waar.

Welk gevaar heeft een laag gewicht:

 • Gebrek aan gewicht kan een schending van de voortplantingsvermogens van een vrouw veroorzaken. Volledige of tijdelijke stopzetting van de menstruatie leidt tot onvruchtbaarheid;
 • Hoge bloeddruk;
 • De vernauwing van de diameter van de slagaders;
 • Het suikergehalte in het lichaam neemt toe, het kan diabetes veroorzaken.
 • Endocriene problemen;
 • Verplaatsing of onjuiste ontwikkeling van inwendige organen, insufficiëntie van organen.
 • Spieratrofie;
 • Anorexia. Bij 20% is het dodelijk;
 • Botten worden fragiel, verzwakt het immuunsysteem..
Om te bepalen of je alleen maar slank bent of als er een gebrek aan gewicht is, moet je de index van de massa berekenen..

Op internet vindt u veel online calculators die de afwijkingen van het gewicht aangeven, er staat het op onze website – “de berekening van de body mass index”.

Natuurlijk is een betere optie om contact op te nemen met een voedingsdeskundige. Vanuit een professioneel oogpunt zal hij kunnen zeggen of hij kilo’s wil verdienen of dat hij gewoon van jezelf moet houden..

Thuis aankomen – wanneer eten het belangrijkst is!

Hier heb je vastgesteld dat er een probleem is. Hoe kan bijvoorbeeld een vrouw thuis zwaarder worden? Als u duidelijk begrijpt wat u nodig hebt om aan te komen, kunt u het zonder problemen aan en zal het uw gezondheid niet schokken. Probeer de hele dag door alles te beheersen wat je eet..

Pak een notitieblok en noteer alle gegeten, zelfs een schijfje citroen, een schijfje banaan of een appel. Deel ‘s avonds de calorieën die worden verbruikt. Alleen op deze manier kun je een probleem in het dieet vinden en het gewicht in de juiste richting aanpassen..

Er zijn 13 producten die vrouwen helpen aankomen:

avocado

 1. avocado. Hij is erg dik en calorierijk. Het gebruik ervan in voedsel heeft geen invloed op het cardiovasculaire systeem. Wanneer je snel een vrouw moet wegen, is avocado de beste keuze, want je hoeft maar één keer per dag fruit te eten om 2 kilo per week te krijgen;
 2. aardappelen. De echte schat aan koolhydraten. Een verscheidenheid aan kookmethodes: koken, bakken in de oven of op de grill geeft een verscheidenheid aan smaken;
 3. pasta. Het is gewoon synoniem aan koolhydraten. Lekker en nuttig om met verschillende groenten te eten;
 4. Noten, gedroogde vruchten. Artsen adviseren om deze producten te gebruiken tussen de hoofdmaaltijden. Ze hebben veel calorieën, maar ook vezels en mineralen die het gewicht regelen;
 5. Mager vlees. Je kunt lekkers koken van gevogelte of rundvlees. Ze zijn verzadigd met eiwitten, ijzer en zink. Het zijn deze elementen die de energiereserves aanvullen en die verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen van spiermassa;
 6. smoothies. Een van de meest calorierijke en gezonde drankjes. Beste in de samenstelling zijn: bananen, bessen en honing;
 7. druiven. Het regelmatige gebruik reinigt het bloed en helpt nuttige stoffen te absorberen;
 8. Pindakaas. Het bevat: eiwitten, vetten, magnesium, foliumzuur, vitamines B3 en E. Deze stoffen verbeteren de conditie van de huid;
 9. Volle melk. Bron van vitamines, calcium en vet;
 10. brood. Alleen rijst of van harde tarwevariëteiten. Het is rijk aan vitamines, koolhydraten, calcium, magnesium, zink, ijzer en vezels;
 11. kaas. Schat van calcium, vetten en eiwitten;
 12. Plantaardige olie. Verzadigd met mineralen en vetten;
 13. zalm. Om beter te worden, stop met het eten van 2 kleine stukjes per dag..
eten отравлениеWeet niet wat te eten en drinken met voedselvergiftiging? Experts van onze site haasten zich om u te helpen.!

En hier kunt u kennismaken met een dieet voor diegenen die gastritis van de maag hebben..

Lees in het volgende artikel welk voedsel gluten bevat. Hoe is hij gevaarlijk, is het redelijk om hem te weigeren?

Een voorbeeldig dieet voor vrouwen om aan te komen

Presenteerde een menu voor één dag. Kies analogen van producten om uw dieet te diversifiëren..

 1. ontbijt: havermout gekookt in melk, voeg honing en rozijnen toe. Kaassandwich en thee;
 2. snack: biscuitgebak met sap;
 3. lunch: borsch met een plakje rijstbrood. Op de tweede aardappelpuree met gebakken vis, een salade met groenten en compote;
 4. snack: koekjes met melk;
 5. diner: boekweit op boter met karbonades. Plantaardige salade en thee;
 6. Tweede diner: kefir.

dieet для худых женщин

Voedingsdeskundigen zeggen:

 • Voor de maaltijd moet je 200 gram mineraalwater of sap drinken. Voor gewichtstoename kan een vrouw ook fruitcocktails of niet-alcoholisch bier drinken;
 • Gebruik alleen producten die verzadigd zijn met de noodzakelijke stoffen. Voor ontbijt, lunch en diner heb je beslist warme maaltijden nodig:
 • De nuttigste snacks – zuivel, groente en fruit;
 • Niet actief na het eten. “Aten – je kunt slapen.” Naast ‘slaap’ kun je een boek lezen, de show bekijken;
 • Op de dag moet je 1,5-2 liter water consumeren. De vloeistof moet anders zijn: melk, sap, water;
 • Eet geleidelijk meer. Bijvoorbeeld, als je vandaag voor de lunch 200 gram heerlijke koolsoep eet, dan moet je morgen 250 gram eten.

Sporten rond het hoofd

oefeningen Fitnesstrainer in één stem verklaart dat dunne vrouwen noodzakelijkerwijs sporten moeten beoefenen. Het is noodzakelijk dat het gewicht groeit en dat de vorm ten koste gaat van de spieren en niet van de vetmassa..

De eerste stap is het analyseren van de lichaamssamenstelling. Dit proces kan de toestand bepalen waarin alle vloeistoffen en weefsels moeten worden gedateerd. Vaak definiëren mensen hun fysieke conditie op basis van hun gewicht, en alleen.

Dit is de belangrijkste fout. Vaak zien meisjes met exact hetzelfde gewicht en dezelfde lengte er heel anders uit. Dit komt omdat het lichaam een ​​ander percentage spieren, vet en water heeft. Om een ​​programma op de juiste manier te maken dat u helpt gewicht te bereiken terwijl u strak staat, heeft de coach deze informatie nodig..

Er zijn verschillende manieren om te analyseren:

 • FUTREX. Dit is een apparaat waarmee de nodige metingen worden verricht;
 • Kalipometriya. Methoden voor handmatige lichaamsmeting. Het apparaat wordt een remklauw genoemd en ziet eruit als een combinatie van kompassen en meters;
 • Bio-elektrische analyse. Het elektrische circuit meet hoe het weefsel zich verzet en de verhouding wordt berekend;
 • Computertomografie;
 • Wiskundige formules.
Universele optie voor elke vrouw die gewicht wil winnen – vermogensbelasting. Om het gewicht te laten stijgen en de vormen sneller op te doemen, zijn 4-5 trainingen per week nodig.

Fitness trainers raden aan om te focussen op klassieke oefeningen. Een goede optie: deadlift en kraken met een lading.

Dus, hoe kom je aan een vrouw door oefening? Voor één bezoek aan de sportschool moet je oefeningen doen voor 1-2 spiergroepen. Voer 4-5 oefeningen uit, herhaal ze 1-15 keer in 5-6 sets. In de training moet je proberen jezelf een beginnende bodybuilder en powerlifter te leren kennen.

Vrouwen maken zich vaak zorgen dat stroombelastingen hun lichaam kunnen “overpompen”, waardoor ze mannelijk worden. Natuurlijk, zo’n programma zorgt voor een zekere opluchting, maar als je plannen er niet zijn, om een ​​vrouwelijke bodybuilding wereldkampioen te worden, dan zal je er toevallig niet in veranderen. Maar krijg een wespentaille, sportieve billen en slanke benen.

Alle ziekten zijn te wijten aan zenuwen

Vaak wordt de psychologische factor niet overwogen, maar deze kan een klein gewicht veroorzaken..

psychologisch проблемыFysiek kan een persoon volledig gezond zijn, maar nerveuze spanning veroorzaakt een gebrek aan eetlust en het lichaam kan beginnen met het afwijzen van voedsel. Als gevolg hiervan kan een niet-geregistreerde factor leiden tot ernstige gevolgen die een arts niet altijd kan corrigeren..

Als u denkt dat u psychische problemen heeft, zelfs bij kleine, moet u onmiddellijk contact opnemen met een psychiater of een psycholoog die u zal helpen het probleem op te lossen..

Overigens zijn er weinig artsen, dit is een relatief nieuw probleem en er zijn nog steeds niet genoeg specialisten in het veld. Maar hoe het ook is, het is onmogelijk om te vertragen en te verergeren, hoe sneller er een oplossing wordt gevonden, hoe minder gevolgen.

Wat te doen en hoe kan een vrouw herstellen na het ondergaan van nerveuze stress? Als je niet wilt, probeer dan nog steeds drie keer per dag te eten..

Als het zo is dat je een aantal dagen niet hebt gegeten, dan eet je geleidelijk aan voedsel, hoef je niet op eten te leunen, het lichaam heeft de gewoonte verloren. In het begin denk je misschien dat je nooit meer kunt eten zoals vroeger, maar het belangrijkste is om te beginnen en alles zal goed komen, alles komt goed.

Wat u eerst moet bepalen:

 1. Hoelang ben je gestopt met eten??
 2. Wat veroorzaakte de weigering om te eten? Misschien heb je de relatie beëindigd? Of ontslagen van het werk? We moeten dit startpunt vinden;
 3. Onthoud dit moment tot in het kleinste detail;
 4. Bekijk de situatie anders, denk na over hoe je dit allemaal kunt oplossen, zonder nerveus te zijn;
 5. Verliest onbewust de situatie in je hoofd opnieuw en besluit het zonder te weigeren te eten.

Psychologen beweren dat er meer positieve momenten in het leven zijn dan negatieve. Dit is een must om te zien.

Kort over het belangrijkste

Alle algoritmes voor gewichtstoename zijn volledig gebaseerd op een toename van het aantal calorieën en het uitvoeren van verschillende oefeningen. Maar het belangrijkste is niet voeding en lichaamsbeweging, maar een zelfverzekerde positieve houding..

Over hem vaak vergeten. De beslissing om aan te komen, vrouwen nemen emoties op. Het is geen geheim dat emoties tijdelijk zijn en veel mensen proberen ze niet te ondersteunen. Kom in dit opzicht niet tot het gewenste resultaat..

6 hoofdgeheimen van gewichtstoename voor vrouwen:

 1. Het aantal calorieën neemt geleidelijk toe. Als je het abrupt doet, zal je eetlust verminderen;
 2. Voeding voor gewichtstoename zonder schade aan de gezondheid moet uitgebreid en compleet zijn. Het is noodzakelijk om in de voeding vitaminen, mineralen en nuttige sporenelementen op te nemen;
 3. Alleen een actieve levensstijl maakt je slank en mooi;
 4. Maaltijden moeten frequent zijn;
 5. Minder gebruik van warmtebehandelingsproducten;
 6. Weiger excessief gebruik van antibiotica en andere pillen..

.

Loading...