Linnenmeel met kefir: gebruik voor het reinigen van het lichaam

Lijnzaad bevat een grote hoeveelheid meervoudig onverzadigde vetzuren, B-vitaminen en antioxidanten. Het kan rauw gegeten worden. Lijnzaad wordt gemaakt in boter en bloem. Het gaat om het nieuwste product en zal verder worden besproken..

linnen мука для похудения

Hoe het lichaam te reinigen met kefirdrank en vlasmeel? Zijn er contra-indicaties?

Vlasmeel en de manier waarop het thuis wordt gekookt

Vlasmeel in de industrie wordt geproduceerd door de zaden te malen en de verkregen bulksamenstelling verder te ontvetten. De smaak van dit product lijkt op een noot en gaat goed samen met vis, granen en vlees. Meel wordt aan sauzen toegevoegd en als paneermeel gebruikt..

Het aantal calorieën per 100 gram is 290, terwijl in tarwemeel – 327. Daarom, mensen die hun gewicht in de gaten houden, is het zinvol om een ​​vervanging te maken voor tarwe broodjes op linnen brood.

Thuis is het niet moeilijk om de bloem te bereiden. Het zal echter verschillen van de industriële tegenhanger met een hoger gehalte aan olie. Om te koken, moet je rijpe en verse lijnzaad nemen en ze in een koffiemolen zo klein mogelijk malen. Het is noodzakelijk om dergelijke bloem onmiddellijk voor gebruik te bereiden – de houdbaarheid is klein..

Meel dat in de winkel wordt gekocht, moet in een goed gesloten pot worden bewaard. Blijf van licht en hitte weg..

Vlasmeel en kefir: voordelen voor het lichaam

Vlasmeel samen met kefir wordt gebruikt om het lichaam van gifstoffen en toxines te reinigen. Vlasproduct werkt als een sorptiemiddel. Net als actieve kool absorbeert het schadelijke stoffen. Kefir helpt zachtjes alle gifstoffen uit het lichaam verwijderen. Tegelijkertijd wordt de darmmicroflora niet gestoord en is het in de toekomst niet nodig om speciale preparaten te drinken met nuttige bacteriën.

Een grote hoeveelheid plantenvezel in vlasmeel, is goed bestand tegen het verwijderen van stagnerende uitwerpselen uit de darm.

reeks продуктов для диетыLignanen die vlas vormen, interfereren met de groei van kankercellen en hebben een gunstig effect op het werk van de prostaat. Geen enkel ander product heeft zo’n hoog gehalte aan deze voedingsstoffen. Wanneer geconsumeerd, spelen lignanen dezelfde rol als oestrogenen – beschermen tegen kankers, versterken de beschermende functies van de lichaamscellen..

Wetenschappers hebben lang onderzoek gedaan naar de eigenschappen van lijnzaad. Ze wisten te ontdekken dat de stoffen die vlas vormen de volgende effecten op het lichaam hebben:

 • Helpt bij het genezen van inflammatoire huidziekten;
 • Interfereren met de vorming van kankermetastasen;
 • Druk verlagen;
 • Verminder de hoeveelheid cholesterol;
 • Draag bij aan het verbeteren van de elasticiteit van de wanden van bloedvaten;
 • Verminder zwelling in de gewrichten;
 • Verhoog de botsterkte.

Foliumzuur levert een belangrijke bijdrage aan de bloedcirculerende organen..

Er is veel geschreven en gezegd over kefir en de gunstige effecten ervan op het lichaam. Recall, dus kefir:

 • Verbetert het werk van het spijsverteringskanaal;
 • Het heeft een licht laxerend effect;
 • Versterkt het immuunsysteem;
 • Het heeft een gunstig effect op het mentale en het zenuwstelsel;

Het combineren van deze unieke producten geeft een verbluffend effect..

Linnenmeel met kefir zal helpen en de aandoening verlichten bij ziekten zoals:

 • constipatie;
 • Maagzweer;
 • Hart- en vaatziekten;
 • Artritis en gewrichtsontsteking;
 • zwaarlijvigheid.
Na het reinigen van het lichaam met vlasmeel en kefir, wordt ook een verbetering van de conditie van de huid en het haar waargenomen. Hersenactiviteit en activiteit nemen toe.

Algemene regels voor het gebruik van deze producten

Om het lichaam te reinigen met vlasmeel en kefir, bestaan ​​de volgende regels:

 • Kefir of yoghurt heeft alleen natuurlijk en zonder de toevoeging van kleurstoffen en smaakstoffen nodig;
 • Als het meel thuis was bereid, zou het vers gemalen moeten zijn;
 • Zuivering moet binnen drie weken worden uitgevoerd;
 • Elke week neemt de hoeveelheid vlasmeel toe;
 • Het wordt aanbevolen om een ​​grote hoeveelheid water te gebruiken, niet minder dan 2 liter per dag;
 • Als nierstenen aanwezig zijn, kan reiniging op deze manier leiden tot verstopping van de kanalen..
gierst кашаGierstpap heeft voordelen en schade voor het verliezen van gewicht. Hoe het product en de echte actie te gebruiken.

Recepten vetverbranding soep afslanken, neem recepten op te merken.

Handige smoothies voor gewichtsverlies – de meest heerlijke en ongewone recepten.

Zuivering met vlasmeel met kefir

Als u een lijnzaadreinigingscocktail wilt maken, moet u 1 theelepel rijp lijnzaad nemen en deze fijnmalen. Voor deze hoeveelheid meel heb je 100 gram kefir nodig. Alles is goed gemengd en toegediend gedurende 15-20 minuten. Dit drankje moet ‘s ochtends en’ s avonds in de eerste week van de cursus worden ingenomen..

In de tweede week verdubbelt de hoeveelheid bloem. De derde week voor 150 gram kefir neemt 3 tl lijnzaad.

Kefir kan worden vervangen door magere zure room of natuurlijke, niet-zoete yoghurt.

Deze drank reinigt niet alleen de darmen, maar ook de lever en de nieren..

Het gebruik van vlasmeel en kefir voor gewichtsverlies

pap из муки и кефиромAls iemand af wilde vallen met kefir en vlasmeel. Allereerst moet het voldoen aan alle hierboven beschreven gebruiksvoorschriften. Ten tweede om producten als: vlees, kaas, eieren, worstjes, gerookt vlees, ingeblikt voedsel en augurken te weigeren. Vergroot de hoeveelheid plantaardig voedsel. Versnel het proces om sport te helpen.

Goede resultaten worden gezien na het gebruik van deze methode..

Op de eerste en daaropvolgende dagen van het dieet moet je ‘s ochtends een maag nemen met een grote hoeveelheid voedsel. Dit gebeurt met een glas kefir en een eetlepel vlasmeel. Cellulose in de maag zwelt op en een gevoel van verzadiging verschijnt lang. Op dezelfde dag moet je het ook ‘s nachts doen. Zo’n dieet is mensen afslanken die niet kunnen slapen vanwege het hongergevoel.

Vlasmeel kan een paar keer per week in normaal warm water verdund worden. Neem een ​​eetlepel per glas.

Het verloop van het dieet is drie maanden, nadat je een pauze van 4 weken nodig hebt, en je kunt het dieet hervatten.

Met dit dieet, is er een reiniging van het lichaam van toxines en toxines, en het verlies van extra kilo’s..

Vergeet tijdens deze voeding niet te veel griep te drinken. Je kunt een theelepel honing toevoegen aan een zoetekauw.

Waarschuwingen en mogelijke schade

Gebruik dit dieet niet voor allergische reacties en eigenaardigheden van vlas en kefir.

bevrijding от шлаков льнаU kunt het bovenstaande energiebeheerschema niet gebruiken in dergelijke omstandigheden:

 • Nierstenen;
 • Ontstekingsprocessen in de darm;
 • Baarmoeder fibroids;

Met zorg tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Bij het eerste teken van een allergische reactie: zwelling, keelpijn en huiduitslag, moet u onmiddellijk stoppen met het nemen van de cocktail en het drinken van een anti-allergisch middel.

beoordelingen

Anastasia, 35 jaar oud:

Gevochten met overgewicht sinds 16 jaar. Na de geboorte van het kind nam het gewicht toe en de hoop op afvallen nam af. Voordat ik kefir en vlasmeel gebruikte, woog ik bijna 109 kg met hoogte 163. Ik las veel informatie over het dieet en besloot om een ​​dergelijk dieet te proberen, vooral ik ben dol op kefir.

En ik vond het ook leuk dat je ‘s avonds een cocktail kunt drinken. Drink ‘s ochtends en’ s nachts op een lege maag een drankje. Bloem toegevoegd in salades en kwark. De eerste week was geconstipeerd, maar dit bleek te wijten aan onvoldoende inname van water.

Na een cursus van drie maanden lukte het me om 15 kg te verliezen. Dit is een heel goed resultaat voor mij, ik heb geen speciale fysieke oefeningen gedaan, maar ik heb geprobeerd om verboden voedsel te gebruiken.

Na een pauze van 4 weken, wil ik mijn ervaring herhalen en fitnesslessen toevoegen..

Christina. 20 jaar:

Ik wil alle mythes over het wonderbaarlijke effect van vlasmeel verdrijven. Ik koos een manier om ‘s morgens en’ s avonds een eetlepel meel te eten en te drinken met kefir.

Drukte de onaangename smaak van meel gedurende de eerste week. Verdund het een keer met water, moet ik zeggen, een zeer onaangename drankje. Maar de wens om snel gewicht te verliezen, zoals vermeld in vele recensies, versloeg walging.

En, zoals later bleek, tevergeefs. Tijdens de zeven dagen van de pijn lukte het om 1 kg te verliezen. Ik adviseer niemand om dit dieet te volgen, vooral als je de smaak van vlas niet lekker vindt.

Marina, 51:

Op mijn leeftijd denk ik onwillekeurig niet alleen aan het slanke figuur, maar ook aan het in stand houden van de gezondheid. Maakte onafhankelijk vlas en gebruikte het met kefir volgens alle regels..

Ik deed dit alleen om het lichaam van schadelijke stoffen te reinigen en om het lichaam te verzadigen met vitamines en heilzame sporenelementen. Het resultaat begon me gelukkig te maken in de tweede week van toepassing..

Het eerste wat mij opviel was de conditie van de nagels. Ze werden sterker en scrubden niet langer. Ik stopte met het zien van een grote hoeveelheid haar in mijn ziel. De omgeving zag een gezonde huidskleur. Na een maand van inname merkte ik dat ik 4 kg verloor..

Een paar woorden tot slot

 1. Wanneer u voor deze methode van reiniging of afvallen kiest, moet u er rekening mee houden dat het resultaat misschien niet is, als u het systematische gebruik negeert;
 2. Het is optioneel om het gemalen vlas in kefir toe te voegen, dit kan yoghurt of zure room zijn;
 3. U moet de kuur met een kleine hoeveelheid meel starten, waarbij u de dosis geleidelijk verhoogt aan het einde van de derde week;
 4. Het product kan als additief worden gebruikt in sauzen, salades, soepen en jus. De smaak van noten gaat goed samen met visgerechten. U kunt dus visplakken in vlasproducten rollen voordat u gaat frituren;
 5. Het meest voor de hand liggende nadeel van deze methode van afvallen is de duur ervan. Maar het resultaat zal zeker zijn, vooral als je sport toevoegt en maaltijden splitst. Het is bekend dat hoe sneller je gewicht verliest, hoe sneller de gehate kilogrammen terugkeren. Haast je daarom niet.

Kefir met vlasmeel is geen “magische drank” die u gemakkelijk van overgewicht kan redden. Je moet een beetje wilskracht en fysieke activiteit toepassen om je figuur in perfecte staat te brengen..

Loading...