Recensies van de wet van de slanke figuur “Eet niet na 18.00 uur”

Draai het doel niet om in de droom van zijn leven 5 kilogram af te vallen. Weet dat je je doel in de komende week kunt bereiken.!

Zonder strikte diëten of gastronomische beperkingen, vermoeiende oefeningen of dure supplementen. Het is alleen nodig om terug te gaan naar de eenvoudige regel: eet niet na zes uur ‘s avonds.

Het verbod на еду после 6 часов вечера

Hoe het dieet werkt, over de geheimen van het bereiken van maximale resultaten en de positieve en negatieve gevolgen van de therapietrouw in het onderstaande materiaal.

Waarom zou je het na 18.00 uur niet eten? Waar komt dit cijfer vandaan??

Om 6 uur ‘s avonds uitademen we diep, verplaatsen we de koteletten, salade, smaakvol gekruid met mayonaise en een plakje half opgegeten cake, en in mijn hoofd dacht slechts één: “Fuh, ik had tijd tot zes!”.

Als je jezelf herkent in de bovenstaande situatie, dan is het dieet “niet eten na zes” verkeerd! Denk niet dat op het moment dat de klok het zevende uur raakt, het lichaam vet begint te verbranden.

De regel ‘niet na zes’, die wordt voorgesteld aan alle afslankingen, heeft een wetenschappelijke onderbouwing!

Het maximale activiteitenniveau valt op 12-16 uur van de werkdag: in deze periode zijn niet alleen de hersenen, maar ook de fysieke component van het menselijk lichaam betrokken..

Na thuiskomst na een zware dag werken, is het normaal dat een persoon ernaar streeft om te rusten door zijn benen op de bank te strekken, terwijl hij een calorierijk diner eet.

Voedingsdeskundigen hebben het patroon opgemerkt en afgeleid een geschatte figuur – zes uur – na het verschijnen waarvan de klok over eten moet worden vergeten.

Dus, door laat eten te weigeren, voorkomt u het verschijnen van overtollige volumes op het lichaam..

En hier zal een gegeten deel van de taart in een tandem met verminderde motoriek en langzame metabole processen zeker een wrede grap tegen je spelen, waarbij je maximale inspanning levert zodat je niet in je favoriete spijkerbroek past..

Volgens de uitgevoerde wetenschappelijke experimenten, tijdens het volledige of gedeeltelijke vasten, vindt een significant gewichtsverlies plaats in de avondtijd van de dag, wat de effectiviteit van het dieet “na 6” bevestigt.

Welke producten zijn nog steeds mogelijk?

selectie подходящих продуктовZelfs als je het “dieet” de afgelopen weken strikt hebt gevolgd, kan een elementaire mislukking in je dieet, veroorzaakt door een vertraging in het werk, een uitnodiging voor een banket of late training, leiden tot de terugkeer van je kilogram.

Dus, hoe te handelen als de klok al zes uur heeft geslagen en je nog niet hebt gegeten?

Allereerst is het noodzakelijk om de hoeveelheid voedsel te bepalen die ‘s avonds wordt geconsumeerd. De grootte van het diner zou het volume van twee palmen moeten zijn, gevouwen in een halve cirkel. Dit is een ideale regel die helpt om te veel eten te voorkomen..

Eet langzaam, proef elke hap, geniet van de smaak van het gerecht..

De hersenen bedriegen de maag graag: voedsel eten in een haast, een persoon besteedt vaak weinig aandacht aan kauwen – een of twee keer en zwaluwen – de hersenen analyseren het aantal bewegingen met de kaak, komen tot de conclusie dat er niet genoeg voedsel is.

Als gevolg hiervan kan zelfs na een dichte, op het eerste gezicht, voedselinname, een zuigend gevoel in de maag ontstaan..

Voor het avondeten, de perfecte combinatie van eiwitten met complexe koolhydraten. Bijvoorbeeld, vetarme gebakken kippenborst met tomaten, gestoomde vis op een plantaardig kussen.

Het hoogste percentage van de verteerbaarheid van zuivelproducten door het menselijk lichaam valt ‘s avonds, dus een deel van de caloriearme kwark of een glas kefir zal niet alleen perfect omgaan met de honger, maar ook profiteren.

Hoe je honger niet verijdelt en verdraagt: eenvoudige tips

De volgende tips helpen je om de overgang naar het stoppen met eten na zes uur ‘s avonds gemakkelijker en efficiënter te maken:

gebruik воды

  1. Zorg ervoor dat je overdag volledig eet. Ontwijk geen zwaar ontbijt, lunch, calorierijke lunch en lichte thee. Hongerstaking komt pas na zes! U wilt op de juiste manier afvallen en geen energie verliezen en in een levenloos lichaam veranderen;
  2. Vul het lichaam met een dagelijkse hoeveelheid water. Het is bekend dat hersencentra die verantwoordelijk zijn voor honger en dorst in de buurt zijn, dus vaak zijn de driften in de war. Als je wilt eten, moet je een glas water drinken – dit zal helpen verwarring van verlangens te voorkomen, en ook voorkomen dat je te veel eet;
  3. Let niet op gastronomische factoren. Vervang diner door een huiselijke spa of ontspannende yoga. Doe mee met een bedrijf dat u niet laat denken aan “eten”;
  4. Poets je tanden om 7-8 uur ‘s avonds, en niet op het moment voordat je naar bed gaat. De wens om de mond schoon te houden, zal de groeiende eetlust overwinnen;
  5. Als het gevoel van honger wordt gekweld voor het slapen gaan, en je lijkt de keuken in te gaan en een stuk taart te eten voor morgen, zal de beste oplossing voor het probleem een ​​lepel honing met heet water zijn. Dus, naar bed gaan zal niet verwend worden door de pijnlijke maag..
motivatie для похуденияKan het dieet en de oefening niet doorstaan? Lage motivatie die je hebt. Techniek en technieken met een sterke motivatie om af te vallen. Bestudeer het artikel en begin onmiddellijk te handelen! Je verdient een mooie figuur.!

Een lijst met de meest populaire en effectieve dieetpillen is hier te vinden. Maar maak uzelf eerst vertrouwd met de contra-indicaties en bijwerkingen..

Kurkuma – hoe wordt het gebruikt voor gewichtsverlies? Hier kunt u het in detail leren. Veel succes!

Het belangrijkste principe van het dieet “Na 6 is niet”

Het is onmogelijk om na zes te eten. Hier is een meisje, bijvoorbeeld, hoeveel jaar oud?

zes.

Nou, alles betekent dat je niet langer eet.

Ongeveer een dergelijke fout is toegestaan ​​voor diegenen die die extra kilo’s willen verliezen door beperkingen op voedsel in de tijdelijke ruimte..

De belangrijkste reden waarom artsen en voedingsdeskundigen het voorgestelde dieet niet goedkeuren, is de letterlijke perceptie van de naam. Mensen onthouden de regel van “niet eten na zes” als een dogma, waarbij ze de natuurlijke processen in het lichaam vergeten..

Daarom moet, voordat u een nieuw dieet begint, een ding worden opgehelderd: de tijd gebondenheid is in dit geval zeer abstract. Niet eten na zes uur is een echt cliché dat alleen de situatie van het gewichtsverlies verergert, wat leidt tot gewichtstoename..

Het dieet “niet eten na zes uur” is als een vereenvoudigde versie van de juiste voeding, volgens de wetten waarvan de laatste maaltijd 3-4 uur voor het naar bed gaan moet plaatsvinden. 18 uur of 18 uur is een geschatte waarde voor een gemiddelde persoon die naar bed gaat om 10 of 22 uur.

Eenvoudige rekenkunde suggereert dat het verschil tussen de laatste maaltijd en het begin van de slaap de juiste vier uur is..

Dienovereenkomstig moet het tijdskader van de nieuwe stijl van voedsel puur individueel worden afgebakend..

Wat zeggen artsen en mensen: beoordelingen en resultaten

De diëtist, hoofd van het Institute of Dietetics, Michail Ginzburg, heeft zijn eigen mening over het niet eten na zes uur:

De aard van ons, als dieren met een overheersende avondmaaltijd, is gebaseerd op het avondeten. Ontken jezelf nooit tijdens het avondeten, maar overdrijf het niet: het moet licht zijn, eiwitten bevatten en minstens 3-4 uur voor het slapen gaan innemen. Drie componenten van een gezonde avondmaaltijd!

We bieden ook een videobeoordeling van voedingsdeskundige Alexei Kovalkov aan:

Maar wat onze lieve lezers denken:

Als je gewicht moet houden in de norm, dan is het dieet perfect. Als je een gek resultaat in de vorm van -10 kg per week nodig hebt, zal sorry, weigering om na zes uur ‘s avonds te eten, je niet helpen. Hoop niet, zoals ik ooit deed.

Ruslana, 31 jaar oud

Zat op een dieet “Eet niet na 6” met mijn moeder. Bijna hetzelfde gegeten, fysieke activiteit was hetzelfde, behalve dat het gewicht en de voedingsgewoonten anders zijn. Op dat moment woog ik 62 kg, en mijn moeder – 89 kg. Ik at min of meer correct, en mijn moeder – met wat dan ook. Uiteindelijk duurde het voor mij in een maand absoluut nul kilogram, maar voor mijn moeder – 6 kg. Daarom hangt het allemaal af van het begingewicht en hoe je hebt gegeten vóór het begin van het dieet..

Christina, 39 jaar oud

Ik hou van het dieet, ik heb na 6 maanden niet meer gegeten! Het is gemakkelijk om vast te houden, er zijn geen strikte dieetbeperkingen en als u vier uur voor het slapengaan niet eet, kunt u uw honger altijd stillen met een product uit de lijst met “toestemmingen”. Maar wat ik zal zeggen – zie de resultaten op de foto! -8 kg voor anderhalve maand!

foto до и после похудения

Valentijn, 19 jaar oud

Nog een interessante video: