Tabel setting 2018 volgens de regels en met smaak

Nieuwjaar is een echt magische vakantie. Het wordt gekenmerkt door een speciale sfeer van warmte en comfort, ondersteund door verschillende decoraties en elementen van het interieur. Naast de traditionele manieren van woningontwerp voor de wintervakantie, is er een traditie om in dit geval rekening te houden met de kenmerken van het symbool van het jaar..

Nieuwjaar стол

Toekomstig nieuwjaar 2018 komt onder auspiciën van de Earth Dog. Om de steun en gunst van dit vriendelijke en trouwe beest in te roepen, is het noodzakelijk om de tafel naar behoren in te stellen en het huis te versieren voor zijn aankomst..

Belangrijkste regels

Elke viering van het nieuwe jaar is geweldig, als je je er goed op voorbereidt. Het is belangrijk om van tevoren over alle details na te denken en het huis of de plaats waar het feest plaatsvindt zo comfortabel en mooi mogelijk te maken op deze dag..

Het middelpunt van het feest, na de boom, is natuurlijk de feesttafel. De setting moet niet alleen mooi zijn en verbazen met zijn genialiteit, maar ook comfortabel en functioneel. Om het plezier tot een succes te maken, moet alles tot in het kleinste detail worden doordacht..

vakantie столNieuwjaar omvat een rijke tafel met een prachtig tafelkleed, servetten, veel borden en apparaten. Als u een decor kiest, is het beter om de voorkeur te geven aan natuurlijke, rijke stoffen en materialen..

De minnares van het feest is de Landhond. De kleuren van het symbool van het jaar zijn alle tinten van bruin, baksteen, geel, groen en rustige tonen. Natuurlijke tinten van kaki, marsala, beige en zand komen van pas.

In de gerechten verwelkomen klei, koper en hout, die een speciaal comfort en warmte voor de gasten zal creëren. In tabelinstelling 2018 moet u alle benodigde apparaten gebruiken..

Aangezien het symbool van het jaar de Earth Dog is, is het aan te raden om veel aandacht te schenken aan de gerechten die de tafel zullen versieren. Gasten moeten tevreden en tevreden zijn – dit is de hoofdregel..

De overvloed aan en verscheidenheid aan gerechten zal een groot pluspunt zijn. Omdat de hond een vleeseter is, verdienen verschillende vleesingrediënten in salades, sandwiches en sneden de voorkeur. Verschillende soorten vlees krijgen voorrang, je hebt ook meer groenten, fruit en kleine snacks nodig.

Het belangrijkste bij het leggen van de tafel en het regelen van gerechten is ervoor te zorgen dat alle gasten comfortabel zijn. Alle apparaten moeten op de juiste plaats staan ​​en strikt worden berekend op basis van het aantal gasten..

Maaltijden worden geserveerd in de vereiste volgorde en moeten toegankelijk zijn voor iedereen die zit. Plaatsing van artikelen en voedsel moet rekening houden met de behoeften van alle gasten aan tafel..

Hoe een tafelkleed, kaarsen en andere accessoires te kiezen

Als u decorelementen voor het nieuwe jaar 2018 kiest, moet u meer aandacht besteden aan de natuurlijke kleuren en materialen. Echter, om de schittering te voorkomen is het ook niet de moeite waard, omdat het een eerbetoon is aan de viering en het vieren, en ook zorgt voor de nodige stemming.

Doek en servetten zijn beter om stof te kiezen. Zowel bescheiden linnen of wollen materialen, als rijke zijde en brokaat zullen perfect passen. Het combineren van verschillende stoffen en het spelen met texturen kan een interessant en onverwacht effect hebben..

Het is beter om kleuren te kiezen die warm, levendig zijn, schakering wordt niet aanbevolen, monochromatische stoffen hebben prioriteit. Servetten worden aangeraden voor gebruik met houten en metalen ringen of linten. Te gecompliceerde styling en vormen zijn niet belangrijk, omdat het karakter van het jaarkarakter niet typerend is. Simpele vormen hebben de prioriteit, maar het is mogelijk om te dromen met weergave..

Nieuwjaar декор

Nieuwjaar 2018 is een viering van magie en licht. Slingers en verschillende lichten, Bengaalse lichten en andere attributen, creëren een atmosfeer, vergeet echter niet de bronnen van natuurlijk licht, zoals vuur.

Haarden zijn helemaal niet, dus een goed alternatief zijn kaarsen. Vanwege het grote aantal kleine kaarsen, kunt u een speciaal comfort en mysterie creëren, evenals speciale magie, zowel voor kinderen als volwassenen..

Kaarsen kunnen zowel massief als dun worden gebruikt in de kandelaars van metaal, glas of andere natuurlijke materialen. De kleuren van deze elementen moeten eenvoudig en duidelijk zijn, zoals melkachtig, bordeauxrood, maar u kunt ook metallic kleuren gebruiken, zoals koper, goud en zilver..

Je kunt de tafel plaatsen door kaarsen bij elke gast te plaatsen, maar deze verenigt zich en “warmt” meer op wanneer een cluster van licht zich in het midden van de tafel vormt, als een soort haard. Zie ook mooie kaarsen rond de tafel op de tafels en planken, maar het is belangrijk om te onthouden over brandveiligheid.

kleur илюминация

Daarnaast kunt u de behuizing verfraaien met verschillende kleine figuren, houten elementen, planten en gedroogde bloemen, en moet u zich concentreren op het symbool van het jaar. Een groot aantal afbeeldingen van honden, knuffels en beeldjes helpt de eigenaar van de avond te plezieren en te sussen. Cijfersputten en favoriete traktaties Honden zullen ook erg handig zijn.

Elke gast wordt aanbevolen om een ​​miniatuurhond cadeau te doen. Een geschenk kan houten zijn, van stof, klei of zelfs van de aarde: er zijn interessante souvenirs – “gras”, die gevuld zijn met aarde en graszaden die ontkiemen als ze op de juiste manier worden verzorgd. Zo’n hond zal een origineel geschenk zijn zo dicht mogelijk bij het symbool van het jaar..

Welke gerechten te gebruiken voor decoratiefeest 2018

Het is gebruikelijk om de tafel te serveren met het mooiste servies voor een feest. Dit gebeurt niet alleen om esthetische redenen, maar ook om de beleving van de vakantie te vergroten..

aardewerk для сервировкиGerechten voor de viering van het nieuwe jaar 2018 Aarden Hond prefereerde eenvoudig en mooi, met smaak en zonder opsmuk. Het is beter om ronde vormen te gebruiken, omdat de scherpe hoeken niet dicht bij het karakter van de gastvrouw van de viering liggen en ze een soort spanning creëren..

Vakanties zijn een uitstekende reden om de tafel volgens de regels te plaatsen op een manier die in het dagelijks leven niet wordt gedaan. Je kunt en moet bestek gebruiken voor verschillende gerechten, glazen en wijnglazen. Plastic gebruiksvoorwerpen, gebroken glazen en kopjes zijn onaanvaardbaar, omdat wordt aangenomen dat dergelijke artikelen traditioneel falen aantasten. Alles moet schoon, opgeruimd en voorbereid zijn op de viering.

Natuurlijke materialen, eenvoudige maar spectaculaire vormen, comfort en schoonheid zullen een prioriteit zijn bij het kiezen. Kleuren mogen niet te licht of te donker zijn, maar moeten warmte uitstralen en aangenaam zijn voor de ogen. Meer interessante effecten kunnen worden bereikt met behulp van verschillende kleuren, evenals verschillende texturen en vormen. Glas, klei, porselein, hout en metaal hebben ook voorrang en zullen de Dog graag zien..

Hoe een feestelijke sfeer te creëren

Nieuwjaar сервировка

Versier het appartement en leg de tafel voor het nieuwe jaar 2018 op veel verschillende manieren. Fantasie is in dit geval welkom, vergeet echter niet om te modereren. Het is belangrijk om niet te vergeten over smaak en gemak, want het hoofddoel van de viering is plezier te hebben. Overweeg verschillende opties..

  1. Minimalisme en gratie. Een bescheiden decoratie is geschikt voor vieringen in een kleine cirkel. Een elegant gedecoreerde tafel en een terughoudend aantal accessoires, geselecteerd met smaak, ziet er erg mooi uit en spreekt de hond aan. Instrumenten voor elke persoon worden in een cirkel geplaatst, een compositie van decoraties en kaarsen wordt in het midden geplaatst. Het tafelkleed kan elk zijn, de kleur van een of meer van zijn tonen in een discreet patroon. De instelling kan willekeurig zijn, kaarsen en souvenirs zullen een pluspunt zijn. Zulke kleuren als beige, rood, groen, bruin, wit, goud zijn goed voor deze stijl. Hier zijn enkele leuke voorbeelden:
  2. Witte en gouden sieraden. Decoreren in deze tinten is vrij traditioneel, omdat het overeenkomt met de tijd van het jaar en er zeer plechtig uitziet. Kaarsen en witte schotels geven een speciaal karakter aan een maaltijd. In een dergelijke omgeving wordt het aanbevolen om niet puur wit, maar tinten melk en beige te gebruiken om de atmosfeer warmer te maken. Als je een schoon, helder interieur wilt maken, moet je alle elementen van pasteltinten, goud en de kerstbomen in het nieuwe jaar groen maken, om geen contrasten te maken. Houten elementen en metalen kandelaars en een rand op borden en andere gerechten zijn welkom. Hieronder zijn enkele voorbeelden:
  3. Er zijn ook veel fantasie-opties die verschillende texturen en kleuren kunnen combineren. De beste combinatie van verschillende kleuren, niet meer dan drie of vier, omdat er anders een risico bestaat om een ​​kleurrijk beeld te creëren. Het beste van alles is dat als de borden eentonig of met een ornament zijn, de servetten worden gecombineerd met een tafelkleed en de decoraties zijn stilistisch geschikt voor al het andere. Accessoires kunnen kerstversieringen, kaarsen, bessen, kegels en takken van sparren, takken en vruchten van andere bomen en planten, linten stof zijn. Zelfs met twee of drie kleuren, maar met verschillende texturen, materialen en vormen, kunt u interessante designer-servies maken..
  4. Als de woonkamer veel elementen van hout heeft, kun je er accenten op leggen, het midden van de houten tafel definiëren en het effectief verslaan. Gerechten in een dergelijke situatie moeten een eenvoudige, zachte glans, veel kaarsen en natuurlijke accessoires zijn. Tafelkleden en servetten hebben de voorkeur natuurlijke, echo van de textuur van de boom. Kleuren moeten puur natuurlijk zijn en het beste van allemaal warm. Zuivel, beige, kastanjebruin en bruin, evenals de groene kleur van spar zorgen voor de nodige sfeer van feest en warmte.
  5. De wit-rode kleurencombinatie wordt ook als nogal plechtig beschouwd. De hond houdt van deze twee kleuren omdat ze natuurlijk zijn. Het is belangrijk om warmere tinten te gebruiken om de magie van de vakantie niet te verliezen. U kunt het contrast van koude witte en rode kleuren verzachten met een warme gloed van kaarsen in geval van gedempte of ontbrekende hoge lichten, evenals het gebruik van geelachtige tinten en de combinatie van koude en warme tonen. De belangrijkste portie is vergelijkbaar met de regels van het minimalisme, maar over het algemeen is er geen limiet aan de verbeelding. Hieronder enkele mooie voorbeelden..

Serveeropties zijn enorm. De vakantie zelf geeft inzicht in sommige traditionele kleuren. Het symbool van het jaar is de Aardehond, en het viel zo samen dat ze dol is op de klassieke “Nieuwjaar” -kleuren en geen bovennatuurlijke texturen, tonen en gerechten nodig heeft. Fantasie en de wens om een ​​gezellige sfeer te creëren, zullen het belangrijkst zijn..

maaltijden из кабачковHoe snel en smakelijke courgette in de oven te koken.

Zo kook je heerlijke gerstpap met melk en boter.

Hoe je een zachte stoofpot kookt met groenten en heerlijke dressing, lees ons artikel.

Hoe te aarden hond te aaien

De hond is een rusteloos en vriendelijk dier. Ze is altijd klaar om plezier te hebben, houdt van aandacht en affectie, comfort en warmte. Daarom moet het feest, om tevreden te zijn met het symbool van het jaar, voldoening schenken aan alle gasten en aan de eigenaar zelf..

Zoals elke vakantie, moet het nieuwe jaar 2018 leuk en interessant zijn. Een kleine kring van nabije mensen met emotionele gesprekken en spelletjes, grappen en heerlijk eten zal de beste oplossing zijn voor deze dag..

Het is belangrijk om iedereen die met hun aandacht en warmte komt te schenken om voor alle gasten te zorgen. De hond is niet kieskeurig en gelukkig met elk klein ding, dus er zullen genoeg bescheiden geschenken zijn, maar die voor elke gast afzonderlijk worden geselecteerd. Allerlei leuke persoonlijke spullen, natuurlijke materialen en een nette verpakking zullen de gastvrouw verrassen.

De tafel moet stevig en vrij eenvoudig zijn. Een groot aantal delicatessen is niet nodig, zolang de geest van de vakantie behouden blijft. Vlees en kaasresten De hondenliefhebbers zijn ook belangrijke groenten, brood en fruit.

Kleine hapjes en desserts zijn ook verplicht. Alcohol is beter om niet te sterk en redelijk “zelfgemaakt” te kiezen, zoals wijn, glühwein en verschillende tincturen..

De hele situatie zou niet alleen mooi, maar ook comfortabel moeten zijn, omdat de hond een exclusief huisdier is, meer warmte en comfort dan chique en gratie. De inrichting van de ruimte en de tafelinstelling kunnen niet alleen zijn zoals hierboven beschreven. Het belangrijkste is dat iedereen zich goed voelt en op een feestelijke plek wil blijven..

Kleding moet mooi zijn, in dezelfde natuurlijke kleuren als al het andere, maar gemak is belangrijk. Het jaar 2018, waar de hond ons op voorbereidt, gaat onder auspiciën van plezier, wandelen, gezelligheid en comfort, dus het zal leuk zijn als zijn eerste dag voorbijgaat in deze situatie.

Net als andere dieren die het jaar symboliseren, zal de hond het leuk vinden als elke gast een miniatuurkopie in het geschenk heeft. Settling the Dog, zelfs als het niet echt is, in het huis, u zult het beste compliment maken voor de eigenaar van de vakantie.

Loading...