Minus 20 kg in twee maanden

Het begin van het verhaal zoals velen. Op de leeftijd van 39 jaar en 10 maanden, met een overgewicht van 93 kg met een groei van 165 cm, evenals het eerste stadium van hypertensie (een pil van één of twee keer per dag voor een goede gezondheid is heilig) begon na te denken over de nadering van een gevaarlijke leeftijd en mystieke figuren.

De beslissing om een ​​nieuw leven te beginnen is gemaakt, het is tijd om actie te ondernemen. Op een gegeven moment zijn alle producten die geassocieerd zijn met koolhydraten, vetten en eiwitten uit het leven gehaald. Hij begon watermeloenen, meloenen, tomaten en komkommers te eten. Hij haalde oude sneakers, broeken en een T-shirt tevoorschijn – ging naar het park om te rennen.

Ik ben begonnen met 2,5 km – oh, het is vreselijk om te rennen en wat er ‘s ochtends is gebeurd. Maar na een paar weken of vijf lessen liep ik al 4-5 km, en een maand later werd de afstand van 30 km per week in 3-4 runs de norm (het record was 70 km per week voor 6 klassen). Ten koste van het gewicht begon het erg snel te gaan, eerst 3-4 kg per week, daarna 2-3.

Uiteindelijk was het gewicht na 2 maanden 73 kg (min 20 kg vanaf het origineel). Ik moest mijn garderobe compleet veranderen. Vrienden waren geïnteresseerd in gezondheid en de oorzaak van dramatisch gewichtsverlies. Druk weer normaal.

Maar zonder hard te rennen werd het heel moeilijk, je loopt niet 3-4 dagen weg en het begint met prikkelbaarheid en nervositeit. Gewend aan.
Er is alles behalve heel voorzichtig en heel gematigd. Het gewicht leek op één punt te staan. Houd 73-74 kg vast.
Tip één: Wil je jezelf veranderen? Verander de.

Loading...