AntiCalorin – ett komplex för viktminskning: en recension och reella recensioner

komplex для похудения - АнтикалоринAnti-kalorin för viktminskning – detta är ett annat verktyg som tillverkare hävdar hjälper till att förlora de extra punden..

De förklarar att läkemedlet på växtbasen inte är hälsofarligt och hjälper till att gå ner i vikt utan att ha tröttsam träning och speciella ansträngningar..

Men kan du verkligen gå ner i vikt med det?

Svaret på denna fråga finns på den officiella hemsidan..

struktur

AntiCalorin består av uteslutande växtbaserade ingredienser, som vanligtvis utgör grunden för en mängd olika slankningsprodukter..

Den innehåller:

 • Rosehip – ett diuretikum och huvudkällan till vitamin C.
 • Horsetail extrakt är ett diuretikum. Annonsen säger att det tar bort överflödigt vatten från kroppen och eliminerar puffiness..
 • Immortelle blommor – stimulera digestion, som anges i annonsen. De är dock kända för sin koleretiska verkan och har ingen effekt på kroppsvikt..
 • Mint Extract – Enligt producenterna reglerar mint aptit och eliminerar stress. Det påverkar dock inte aptiten, men ger drycken en god smak..
 • Cassia lämnar – platsen säger att denna ingrediens reglerar tarmarna, stabiliserar aptit och matsmältning. Detta är faktiskt en vanlig laxermedel..
 • Laminaria Thalli är ett laxermedel som innehåller jod.

Om verktyget är avsett för viktminskning, varför finns det inga ämnen med fettförbränningsegenskaper i den?

egenskaper

Enligt informationen från tillverkarna har läkemedlet följande egenskaper:

 • Normaliserar aptit
 • Reglerar matsmältningen
 • Påskyndar ämnesomsättningen;
 • Splitterar fettceller;
 • Stärker muskelvävnaden;
 • Avlägsnar överskottsvätska;
 • Stimulerar sköldkörtelfunktionen.

egenskaper и состав АнтиКалорина

Emellertid är alla dessa magiska egenskaper uppfunnna, eftersom läkemedlet inte innehåller ämnen som kan ge ett sådant resultat..

De använda komponenterna är inte sätt för sådana märkbara positiva förbättringar..

instruktion

Efter att ha köpt drogen måste du noggrant studera instruktionerna som bifogas den..

Läs igenom eventuella biverkningar och kontraindikationer före användning.

Enligt tillverkarna i deras annonser, för att uppnå maximal effekt, måste AntiCalorin för viktminskning förbrukas under månaden.

Läkemedlet är berusat dagligen med måltider eller ersätter, om så önskas, en av måltiderna..

Ett knep kan undertrycka känslan av hunger i 4 timmar.

Är AntiCalorin Slimming Effektiv??

för чего вам необходим препарат

Efter att ha undersökt läkemedlets sammansättning visade det sig att inte en enda substans beskrivs som ett fettförbränningsmedel, förutom kelp..

Men varför är det den viktigaste komponenten?

Information på webbplatsen säger följande:

 • Den främsta orsaken till fetma är en störning i sköldkörteln;
 • Sköldkörteln störs på grund av jodbrist;
 • Laminaria som jodkälla förbättrar sköldkörtelfunktionen.

Men det här är en lögn, eftersom störningen av sköldkörteln är inte den främsta orsaken till fetma. Hypothyroidism förekommer endast i 1% av människor, men övervikt är otroligt vanligt.

Autoimmun skada leder i huvudsak till sköldkörteln, men inte jodbrist.

Antag detta alternativ, men kelp är fortfarande inte det bästa sättet att behandla störningar i det humana endokrina systemet, eftersom det innehåller den minsta mängden jod.

Det är mycket bättre och effektivare att ta kaliumjodidpreparat..

På apoteket! Antikalorin på den ryska marknaden i begränsade kvantiteter. Du kan bara köpa via Internet på den officiella hemsidan.

Hur man inte faller för en falsk?

AntiCalorin är otroligt populär, så många fakes erbjuds på Internet..

Det är svårt att skilja originalet från en falsk, eftersom bedrägerier kan skriva ut någon etikett.

För att inte falla för en falsk, måste du beställa drogen endast på tillverkarens officiella hemsida.

Ofta lockar bedrägerier människor till ett lågt pris, men kostnaden för drogen var som helst kan inte vara lägre än tillverkaren. I det här fallet är det 100% falskt, och har inte de angivna egenskaperna.

Läkarens granskning

real отзыв врача об АнтиКалоринеMed tanke på sammansättningen av AntiCalorin, kan den användas för förstoppning. Sammansättningen av läkemedlet innefattar ett sådant ämne som norska cassia. Förekomsten av denna komponent antyder att botemedlet kan tas som laxermedel.

Naturligtvis är det inte nödvändigt för en frisk person. Men för en patient som lider av förstoppning kommer läkemedlet att ha en positiv effekt. För personer med extra pounds är drogen neutral. Det påverkar inte fettcellerna på något sätt..

Alla hörde, och kanske försökte de själva laxermedel och diuretika för viktminskning. Med dessa droger börjar vikten gå bort, men snart kommer den att återvända. Detta beror på det faktum att kroppen rensas av toxiner, vätska lämnar det intercellulära utrymmet och kärlen..

Detta betraktas dock inte som en permanent förekomst och visas inte på formen av en persons kropp. Vätska och andra ämnen återförs till kroppen, som om ingenting hade hänt..

Te av denna typ kan inte brinna i fett, och eftersom AntiCalorin har en liknande komposition, bör man inte förvänta sig effektivitet från den..

Det innehåller inte ingredienser som kan minska aptiten eller påskynda ämnesomsättningen. Den enda skillnaden mellan det föreslagna läkemedlet och örtte är kostnaden..

Kostnad och var att köpa

Läkemedlet Antikkalorin för viktminskning kan endast köpas i nätbutiker. På apotek är detta komplex inte genomfört.

Det rekommenderas att köpa drogen på den officiella hemsidan. Att köpa på andra resurser garanterar inte produktens äkthet, dess harmlöshet mot kroppen och den positiva effekten.

Priset på drogen är 990 rubel. För att beställa en komplex måste du beställa på den officiella hemsidan..

Om du lämnar kontaktuppgifter, kommer de att ringa tillbaka för att bekräfta beställningen. Leverans sker på kortast möjliga tid i hela landet kontant vid leverans.

Författare: Valentina Sergeevna (läkare)