Aphrodisiacs for menn i produkter: en sikker økning i potens

Aphrodisiacs er dufter eller stoffer som bidrar til å bekjempe stress, berolige nervene, bidra til å forbedre metabolisme. Men deres viktigste funksjon er å øke seksuell lyst og stimulere følsomheten til menneskelige erogene soner..

aphrodisiacs для повышения сексуального желания

Slike stimulanser er tilstede i en rekke essensielle oljer og i de vanligste produktene som oftest finnes i hjemmet til hver person. Mange vet ganske enkelt ikke om slike magiske egenskaper av enkle og kjente produkter..

Hva er de for, og hva er magi?

Den største fordelen med aphrodisiacs er at de alle er utelukkende av naturlig og naturlig opprinnelse, inneholder ikke noen kjemiske elementer og skadelige stoffer som kan skade kroppen på en eller annen måte..

Men selv om man tar hensyn til alle de nyttige og fabelaktige egenskapene til afrodisiakum, kan de fortsatt ikke brukes for mye. Du kan ikke spise alle produktene som er tilgjengelige hjemme, noe som i hvert fall på en eller annen måte øker seksuell lyst.

Det eneste du vil oppnå på denne måten er overeating og tyngde i magen. Og med slike symptomer om intimitet, vil jeg ikke engang tenke.

Du bør også være forsiktig med lukter, du trenger ikke å blande alle mulige smaker. Det er best å eksperimentere og velge selv den som vil like og passer deg mest.

Produkter aphrodisiacs for menn og kvinner: hva er forskjellen?

Faktisk bruker alle mennesker aphrodisiacs å oppnå det samme resultatet – økt seksuell lyst. Men ikke alle produkter påvirker samtidig seksuell lyst hos kvinner og menn..

Produktet som vil ha stor innvirkning på en manns seksuelle lyst, kan ikke fungere i det hele tatt. Og denne innflytelsen er bare forklart. Mannlige og kvinnelige sentre av seksuell nytelse er lokalisert på helt forskjellige steder..

seksuell влечение между партнерамиHvis for en mann dette senteret er hans seksuelle organ, så er en kvinne hjernen. Det er mye viktigere for en mann å få fysiologisk nytelse..

Kvinnen får tilfredsstillelse ikke på nivå av fysiologi, men på psykologisk nivå. For henne er prosessen viktig, det er viktig å slappe av og helt oppløse i partneren din.

Derfor vil mer subtile, raffinerte aromaer, sjokolade og selvfølgelig god vin ha en stimulerende effekt på kvinner. Det er disse produktene som vil hjelpe kvinnen til å slappe av, åpne seg for sin partner, og da vil hjernen få impulser av glede som vil hjelpe henne til å slappe av..

Det skal bemerkes at i naturen av afrodisiakum for menn er det mye mer enn for kvinner. Det er imidlertid stoffer som påvirker både mannlig lyst og kvinne.

En av de mest kjente universelle aphrodisiacs er absint. Denne alkoholholdige drikken er basert på malurtolje, selv om en liten del av den vil ha en betydelig innvirkning på en persons kjønnsstasjon..

Liste over afrodisiakum for menn i produkter

For den mannlige kroppen er en rekke produkter som øker seksuell lyst og seksuell lyst, meget stor. Mange unge daglig spiser mye spennende produkter, men de er ikke engang klar over sine magiske egenskaper..

Produkter aphrodisiacs for menn:

 1. Nøtter – mandler, valnøtter, sesam. De blir best spist rå, men kan brukes til fremstilling av absolutt noen retter, for eksempel i salater eller supper;
 2. Sjømat – østers, blåskjell, reker, kaviar;
 3. Grønnsaker – kål, eggplanter, grønnsaker, tomater;
 4. Krydderier – en rekke aromatiske urter, som ingefær, kanel, lavendel eller mynte;
 5. Frukt – bananer, ananas, mango, sitrusfrukter;
 6. Drikker – ingefær eller mynte, og til og med alkoholholdige drikkevarer (tequila, vodka). Men dette produktet er veldig skadelig for helsen, så det er bedre å ikke misbruke dem..
Det mest kjente produktet som øker libido er honning. Takket være dette produktet kan du oppnå de mest effektive resultatene..

Mynte eller ingefærte med honning vil ha en spesiell effekt på hannkroppen. Men det er verdt å huske at alle afrodisiakum må være fra naturlige stoffer, ellers blir et positivt resultat ikke oppnådd..

Liste over kvinner

Mangfoldet av matvarer som kan øke en jentes seksuelle lyst er ikke så stor. Psykologi er ekstremt viktig for jenter.

Så, en liten liste over de mest kjente produktene som inneholder aphrodisiacs for kvinner:

 1. Frukt og bær. Avokado eller vannmelon er best;
 2. Nøtter – mandler er bedre for kvinner;
 3. Selleri – det inneholder det mannlige kjønnshormonet som utmerker jenter;
 4. Sjokolade er fortrinnsvis svart, den inneholder lykkehormonet, slik at jenta slapper av med det samme.
 5. Honning – dette produktet har samme effekt og påvirker både mannlig og kvinnelig kropp perfekt..

avokadoSlik at du liker avokado og du er ikke skuffet over kjøpet, har vi utarbeidet en artikkel for deg. Hvordan spise avokado frukt. Du lærer å velge frukt og hva som kan tilberedes med det..

Valnøtter er nyttige ikke bare for å øke styrke. Les her om hva de fortjener universell anerkjennelse..

Hver mann kan lage mat i ovnen! Ja, ja, mann! Det er så enkelt hvis du bruker oppskrifter på nettstedet vårt. prøve!

Oppskrifter for styrke

Faktisk er det mange ganske enkle, men effektive oppskrifter for å øke potensialet. Det er bare nødvendig å kombinere de nødvendige produktene riktig, og resultatet vil ikke vare lenge i kommer. Så, noen oppskrifter for å øke styrken.

Reker suppe
aphrodisiacs для мужчин в продуктах: безопасное повышение потенции
ingredienser Antall
kokt reker kjøtt 200 g
gulrøtter 2 stk.
blomkål 500 g
løk 1 hode
greener, persille rot å smake
Tilberedningstid: 50 minutter Kalorier per 100 gram: 46 kcal

Når vannet koke, kast i brune gulrøtter, persille rot, hakk løk og lag i 15 minutter. Deretter tilsett blomkål og kok nesten til klar..

Til slutten av matlagingen (10 minutter), legg reker kjøtt til suppen. Du kan legge krydder for smak til din smak. Før du serverer, legg til finhakkede persille, dill.

Nyttig mutterblanding

Det er nødvendig å male 100 gram av noen nøtter (valnøtter, mandler, hasselnøtter) og bland med en skje honning. Denne blandingen kan spises fire timer før søvn..

Mulled vin

I den oppvarmede vinen må du legge til kanel, muskatnøtt, nelliker, svisker, sitrusskiver og honning. Så, selvfølgelig, nyte å drikke det..

Årsaker til redusert mannlig libido

Fraværet av влеченияSom regel tror jenter alltid at menn svært sjelden har problemer med seksuell lyst. Mange kvinner tror at menn alltid og overalt trenger bare sex..

Statistikken viser imidlertid at hver femte mann ikke har noe seksuelt ønske om en kvinne. Den vanligste reduksjonen i libido er observert hos menn eldre enn 35 år.

Selv om alder ikke alltid er en indikator på lavt seksuelt ønske, er det noen ganger eldre menn som er interessert i sex. En reduksjon i libido føres av en rekke årsaker:

 1. Psykologisk-spente og komplekse relasjoner i familien, stress og problemer på jobben, kroppens nervøse overbelastning – alle disse faktorene påvirker menneskers lyst negativt;
 2. Medisinsk – ulike sykdommer (diabetes, fedme, hjertesykdom og kardiovaskulær system generelt, forhøyet kolesterol), tar ulike medisiner, spesielt antibiotika, også en negativ effekt på libido;
 3. Hormonale problemer – å redusere mengden av mannlig hormon testosteron innebærer en reduksjon i seksuell lyst, siden det er dette hormonet som spiller en nøkkelrolle i det intime livet til en mann og muligens en kvinne. Nivået av testosteron hos menn reduseres med alderen. Selv menns libido kan påvirkes av andre hormoner, for eksempel skjoldbruskhormoner (skjoldbruskkjertel), samt hormoner som produseres av kjertelen i hjernebunnen.
 4. Lav dopamin – dette hormonet er produsert i hjernen, for å øke nivået, må du ta spesielle legemidler.
Enhver grunn til å redusere seksuell lyst hos en mann må elimineres. Hvis det er psykologiske årsaker, er det nødvendig å gjennomgå et psykologisk kurs, unngå stress og slapp av mer.

Hvis problemet ligger i å redusere nivået av hormonet testosteron, har medisiner lenge vært kjent for å øke dette hormonet..

Det eneste problemet er å redusere dopaminnivået. Det er selvfølgelig forberedelser for å øke det, men de er ikke godkjent og har ikke bestått alle kliniske studier..

De sterkeste mannlige stimulansene

Spørsmålet om økende seksuell aktivitet og økende seksuell lyst er mest akutt stillet til menn. Representanter for det sterkere kjønn har ofte problemer i det intime livet..

Om lag 30% av kvinnene står overfor problemet med lavt seksuelt ønske hos mennene sine. I dette tilfellet kommer aphrodisiacs til redning. Disse stoffene er vanligvis av naturlig opprinnelse, slik at deres bruk ikke forårsaker skade på kroppen..

Blant produktene er de mest kraftige aphrodisiacs sjømat. Ifølge legenden spiste den berømte, lidenskapelige og utrettelige elskeren Casanova østers hver morgen til frokost..

Det andre stedet blant de sterkeste produktene av afrodisiakum tilhører rettmessig nøtter. Noen nøtter (valnøtter, mandler, hassel) er de beste vennene til en mann som ønsker å øke sin sexdrift..

Og i tredje plass, selvfølgelig, kjære. Dette produktet fyller kroppen med energi som er så nødvendig for intimitet..

Blant duftene er en sterk afrodisiakum for menn mandelolje, sitrusaromaer og lavendelolje. Men ikke bland alle lukter sammen. Prøv hver og en av dem og velg den du liker mest..

Kanskje vi ikke bør glemme det berømte østlige ordtaket, som sier at den beste avrodisiakum for en mann er hans elskede kvinne. Derfor elsker kvinner mennene dine og gir dem ofte omsorg, ømhet og varme!

En liten video gjennomgang av de mest effektive mannlige stimulerende produktene:

Liten konklusjon

Aphrodisiacs – absolutt ikke farlig å bruke. Disse excitatoriske stoffene er som regel inneholdt i svært nyttige produkter..

Det viktigste ved bruk av dem er å huske:

 1. Det er umulig å spise på en gang alle produkter som inneholder stimulerende elementer;
 2. Du trenger ikke å blande aromaer som øker seksuell lyst;
 3. Det er nødvendig å overvåke tilstanden til helsen din, så du kan unngå problemer i det intime livet.

Etter disse enkle regler vil ditt intime liv vare i mange år, og partneren din vil alltid være glad.

Vil du vite mer om magiske patogener??

Så se på videoen, hvorfra du vil lære mange interessante ting:

Loading...