Beef tongue: nyttige egenskaper og oppskrifter

Det er mange gode oppskrifter for matlaging av biff tungen.

kokt говяжий язык с укропом

Vi vil beskrive det beste av dem og trekke oppmerksomheten til de finesser som er viktige når du velger og lagrer dette produktet..

Utvalgsregler

Så, hvem foretrekker markedet – går til markedet, og hvem supermarkeder – på den måten der. Men vi går for det samme – biff tungen. Vi må velge riktig produkt slik at det er av høy kvalitet og frisk..

Den første regelen når man kjøper kjøttprodukter, er tilstedeværelsen av et hygienestempel på produktet. Frimerket bekrefter at kjøttet er undersøkt og det har ikke blitt registrert noen sykdommer i dyret. Kontroller utseendet:

 1. Produktet skal ha en rosa eller litt lilla fargetone;
 2. Må luktes frisk og kjøttaktig lukt. En annen lukt fører allerede til mistanke om produktets stalehet;
 3. Når du trykker på fingeren, bør den friske tungen være elastisk, og hullet i hullet skal forsvinne. Produktets mykhet indikerer gjentatt frysing;
 4. Når et snitt av tungen er oppmerksom på kjøttsaften. Det skal være gjennomsiktig. Hvis det er blod på biproduktet, indikerer dette friskhet. Med en overflod av kjøttjuice, bør du vite at dette språket er langt fra frisk.

En foreldet tunge vil først og fremst lukte feil og ha en olivens fargetone. Selvfølgelig er et slikt slagteaffald veldig lett å forgifte. Vær derfor forsiktig når du velger kjøttprodukter..

Hva du trenger å vite om de fordelaktige egenskapene til biproduktet

tøff иммунитет - реакция огрганизма на употребление языка говядиныOg så valgte vi et språk. Nå vil vi finne ut hvordan det er nyttig..

På grunn av det faktum at det er nesten fullstendig absorbert, er det en del av mange dietter, og personer med sykdommer i kardiovaskulærsystemet må spise det hele tiden, selv tungen forhindrer forverring av magesårssykdom. Det anbefales til og med for barn..

Med konstant bruk av biff tungen hos mennesker øker immuniteten. Og for pasienter med diabetes er det helt uunnværlig. Faktum er at produktet inneholder et høyt innhold av sink, og ved hjelp av sink produseres insulin, noe som er så nødvendig for diabetikernes liv.

Legene anbefaler bryst tungen til gravide og pasienter med visse kroniske sykdommer..

Vi vil ikke dykke inn i en slik vitenskap som kjemi, la oss si bare en ting: i biff tungen er det alt Mendeleev bordet som er nyttig for en person. Alle proteiner, syrer og vitaminer som er nødvendige for helse og lang levetid er tilstede i produktet..

Finesser og hemmeligheter med matlaging

I henhold til lovene om logikk, etter å ha lært om fordelene med dette produktet, fortsetter vi til riktig forberedelse av det. Etter å ha tatt med hjem fra en butikk, kjøpte vi et nytt og kvalitetsprodukt, først og fremst setter vi det i kaldt vann og holder det i omtrent en time.

Dette er nødvendig slik at det tiner og er lettere å rengjøre. Bruk en kniv, fjern slim, blod og skyll godt med løpende, kaldt vann..

En liten hemmelighet: Når du spiser bifftunge, må du ta en panne med stor margin, siden det vil øke størrelsen betydelig når du lager mat.

Hver husmor skal lage biprodukt på forskjellige måter – noen i en trykkkomfyr, noen i en treg kokekar, og noen enkelt på en gasskomfyr. Koketid, selvfølgelig, vil være annerledes.

Den raskeste av disse assistentene vertinne, selvfølgelig, trykkkokeren.

Fra kokingstidspunktet til matlaging tar det bare en time.

fersk субпродукт говядиныI en treg koke vil denne prosessen ta omtrent seks timer..

Den mest plagsomme tingen er å lage mat språket vil være for de som er bevæpnet med en gasskomfyr.

Men vær ikke motløs og kast opp ermene dine. Sluttresultatet vil være verdt det..

Vi minner deg om at pannen må være minst dobbelt så stor som tungen selv. Så, her er hvordan du lager biff tungen:

 1. Fase ett: Kutte produktet i halvparten allerede. Vi legger den i en beholder, hell den med kaldt vann og legg det på en opplyst komfyr;
 2. Ta med vann til koker, du må fjerne skummet. Kok deretter på middels varme i omtrent tjue minutter. Etter det blir språket tatt ut og vasket godt. Hell kjøttkraft og vask pannen;
 3. Rengjør potten med vann, sett på en forvarmet komfyr og vent på kjelen. Så vi salt, vi legger det kjøtt og vi reduserer brann på minimum;
 4. Vi lagde mat i minst tre timer, og da må vertinnen se på seg selv, om det skal fortsette prosessen eller ikke. Etter en halv time etter kokingen kaster vi løk og 2-3 tørre løvblader i buljongen. Beredskapet til biproduktet kontrolleres ved å punktere det med en skarp gjenstand. Med enkel punktering – språket er klart. Vi tar det ut og legger det i kaldt vann. Hold avfallet i vann i en kvart time, fjern huden fra den..

Voila! Språket er klart. Fra det kan du nå lage et utvalg av retter: salater, aspik, supper, snacks. Selv de som spiser mat med lavt kaloriinnhold, kan også bruke denne ingrediensen..

Adjika с хреном и помидорамиOfte kokte biff tungen serveres i form av en vanlig snack-cut, og litt saus til den. Vi foreslår at du trekker seg tilbake fra den vanlige serveringen, og erstatter sausen med hjemmelaget adjika, som du kan lage mat selv. Varm adzhika med pepperrot og tomater hjemme. Wow, hvor skarp!

Hvis vi bestemte oss for å lage et slikt kutt for å spise brød, så vet vi hva vi skal tilby deg. Selvfølgelig vil dette være en oppskrift på brød, men ikke enkel, men gjærfri. Prøv å bake hjemmelaget brød, og mest sannsynlig vil du da begynne å omgå avdelingene for bakervarer i butikkene.

Advarsel! Her er tre oppskrifter av Bonn-suppe, i stand til å kjøre av dine ekstra pounds en gang for alle!

Kokt biff tungen: En interessant oppskrift med et bilde
storfekjøtt язык: полезные свойства и рецепты приготовления
ingredienser Antall
Biff tungen omtrent et kilo
Persille eller dill 15-20 gram
Svart pepper klype
salt å smake
pepperrot liten skje
sennep liten skje
Lavrushka ett ark
Tilberedningstid: 240 minutter Kalorier per 100 gram: 146 kcal

I flere århundrer er vårt kjøkken kjent for en så kaldt matbit som kokt bifftunge. Dette er en billig og velsmakende tallerken som finnes i menyen til mange restauranter. La oss lære hvordan du kan lage en kokt tunge hjemme og hengi dine kjære med en deilig parabolen..

Vi tar en romslig gryte, helles vann i den og setter den i brann. Vi slipper det språk og legger til noen stykker sort pepper.

brygge в кастрюле

Kok og kok over lav varme i en kvart time. Fjern deretter det og legg det i kaldt vann..

Kjøler ned

Deretter fjerner vi huden og kokes i ytterligere 3 -3,5 timer i rent kaldt vann..

rensing от кожицы

I ferd med å lage mat, legg til tørre løvblader, sort pepper til kokende vann, og i slutten kaste greener.

brygge снова

Klipp ferdigproduktet diagonalt i stykker og ordne dem på en tallerken, server med kokte poteter, pepperrot og sennep.

Vi presenterer en video med en oppskrift på riktig matlaging av språket:

Andre deilige oppskrifter

Pasta med tunge og saus i ovnen

Ingredienser til oppskriften:

 • Beef tongue – 2 stk.;
 • Lim inn – 250 g;
 • allehånde;
 • Hvitløk – 2 ikke veldig store tenner;
 • Smør for steking – en stor skje;
 • Oster å smake; gryte под сыром в духовке
 • Mel – 40 g.

For sausen:

 • Ghee – 30 g;
 • Melk – 2 briller;
 • Salt – å smake.

Instruksjoner for matlaging av pasta med biff tunge i ovnen:

 1. Vask biproduktet, sett det i en gryte med saltet vann, legg til pepper, hvitløk. Kok i omtrent tre timer. Språk skåret i terninger;
 2. Kok makaroni i lett saltet vann til halvt tilberedt. Kast en kolander og la avløp vann, skyll deretter med kaldt vann;
 3. Forbered sausen. I ghee legg til mel og kok til lukten av nøtter. Fjern fra varme og hell varm melk, bland. Ses med salt til smak;
 4. Vi forbereder forkjølt form med olje, hell litt saus på bunnen, spred pastaen, kut tungen på toppen av pastaen. Fyll skjemaet med saus;
 5. Dryss med revet ost og legg i 15 minutter i en forvarmet ovn til en temperatur på 170 grader;
 6. Etter at ostens gryte er klar, kan du servere den..

Denne gryten vil være din familie favoritt rett. Pass på at du har prøvd denne parabolen bare en gang, du vil huske sin smak for alltid..

Koking i en multivariat aspis

deilig прозрачное заливное

ingredienser:

 • 1 stort språk;
 • 1 stor peeling av løk;
 • 1 mellomstor gulrot;
 • Tørre løvblader, allspice peppers;
 • 20 g gelatin;
 • Salt til smak.

brygge язык со специями, луком и морковьюForvasket bifftunge lagt i en sakte komfyr.

Der setter vi peilte løk og gulrøtter, salt etter smak.

Deretter helles vann for å dekke tungen, kaste krydder.

Klikk “Quenching” og lag i 3,5 timer.

Videre slike trinnvise tiltak:

 1. Hell en pakke gelatin i bollen, tilsett 150 ml vann og bland godt. En time senere er gelatinen klar;
 2. Etter signalet tar vi tungen ut av multikookeren og senker den i kaldt vann i 5-10 minutter. Deretter er det lett å rengjøre;
 3. Oksekjøtt er skåret i tynne skiver og spredt på en tallerken. Vi pynter vakkert med kokte gulrøtter, egg eller grønne erter og greener;
 4. Vi filtrerer buljongen og introduserer gelatin i den;
 5. Varm for å fullføre oppløsning av gelatin, men ikke å koke. Hell deretter forsiktig på tungen og vent på at den stivner..

Aspic er klar – kan serveres!

Hvis du ikke har en multicooker på hånden, så se på hva en fantastisk videooppskrift for matlaging av biff tungen uten bruk av en multikooker maskin er:

Salat “Caprice”

ingredienser:

 • Beef tongue (kokt) – 500 g;
 • Hard ost – 150 g;
 • Mesajon (fettinnhold bestemmes etter eget skjønn) – 200 g;
 • Oliven – en halv boks;
 • Sopp – 300 g;
 • Ripe tomater – 2 stk.
 • Salt, malt pepper;
 • Vegetabilsk olje for steking av sopp.

Salat forberedelse: caprice

 1. Sopp skåret i strimler og stek;
 2. Biff tungen er også kuttet i vakre strå;
 3. Grate ost;
 4. Tomater skåret i små terninger;
 5. Klipp oliven i ringer.

Deretter legges alle produkter i en dyp skål, tilsett majones, krydder og salt etter smak. Bland godt. Flytt til en salatskål og pynt.

For de som går ned i vekt og elsker denne biffen

Kosttilskudd betyr ikke at en person ikke skal spise kjøtt. Det er et stort antall oppskrifter, hvilke retter vil ikke bare være velsmakende, men også lavt kaloriinnhold..

Det er viktig å velge de riktige produktene og følge alle anbefalinger for matlaging. Vi tilbyr deg en oppskrift på en av diettretter – salat “Grace”.

Det vil inkludere:

 • Kokt biff tunge – 400 g;
 • Marinerte sopp – 250 g;
 • Svisker – 50 g;
 • 1 tomat;
 • Egg – 2 stykker;
 • Dill og persille;
 • Olivenolje for påfylling;
 • Klemt sitronsaft – å smake;
 • salt.
Godta at med slike ingredienser kan salat ganske enkelt ikke være unappetizing og ta mitt ord for det, at det virkelig ikke vil gi deg overflødig vekt. Grace dietsalat vil dekorere ethvert feriebord.

Begynn matlaging:

 1. Tunge, sopp, tomat og kokte egg kuttet i strimler;
 2. Legg hakkede svisker;
 3. Kles salaten med olivenolje, sitronsaft, salt og bland godt sammen;
 4. Vi sprer seg i en salatskål og dryss med hakkede greener.

Så vi fortalte alt vi ønsket om biff tungen: om det riktige valget av det og de mest delikate måtene å lage mat. Kjøpe og lag biff tunge i henhold til de angitte oppskrifter, og du vil sette pris på det.

Se en annen video med en oppskrift på kalde appetittvekkere fra språket, som tar bare 10 minutter å lage mat:

Loading...

Beef tongue: nyttige egenskaper og oppskrifter

Det er mange gode oppskrifter for matlaging av biff tungen.

kokt говяжий язык с укропом

Vi vil beskrive det beste av dem og trekke oppmerksomheten til de finesser som er viktige når du velger og lagrer dette produktet..

Utvalgsregler

Så, hvem foretrekker markedet – går til markedet, og hvem supermarkeder – på den måten der. Men vi går for det samme – biff tungen. Vi må velge riktig produkt slik at det er av høy kvalitet og frisk..

Den første regelen når man kjøper kjøttprodukter, er tilstedeværelsen av et hygienestempel på produktet. Frimerket bekrefter at kjøttet er undersøkt og det har ikke blitt registrert noen sykdommer i dyret. Kontroller utseendet:

 1. Produktet skal ha en rosa eller litt lilla fargetone;
 2. Må luktes frisk og kjøttaktig lukt. En annen lukt fører allerede til mistanke om produktets stalehet;
 3. Når du trykker på fingeren, bør den friske tungen være elastisk, og hullet i hullet skal forsvinne. Produktets mykhet indikerer gjentatt frysing;
 4. Når et snitt av tungen er oppmerksom på kjøttsaften. Det skal være gjennomsiktig. Hvis det er blod på biproduktet, indikerer dette friskhet. Med en overflod av kjøttjuice, bør du vite at dette språket er langt fra frisk.

En foreldet tunge vil først og fremst lukte feil og ha en olivens fargetone. Selvfølgelig er et slikt slagteaffald veldig lett å forgifte. Vær derfor forsiktig når du velger kjøttprodukter..

Hva du trenger å vite om de fordelaktige egenskapene til biproduktet

tøff иммунитет - реакция огрганизма на употребление языка говядиныOg så valgte vi et språk. Nå vil vi finne ut hvordan det er nyttig..

På grunn av det faktum at det er nesten fullstendig absorbert, er det en del av mange dietter, og personer med sykdommer i kardiovaskulærsystemet må spise det hele tiden, selv tungen forhindrer forverring av magesårssykdom. Det anbefales til og med for barn..

Med konstant bruk av biff tungen hos mennesker øker immuniteten. Og for pasienter med diabetes er det helt uunnværlig. Faktum er at produktet inneholder et høyt innhold av sink, og ved hjelp av sink produseres insulin, noe som er så nødvendig for diabetikernes liv.

Legene anbefaler bryst tungen til gravide og pasienter med visse kroniske sykdommer..

Vi vil ikke dykke inn i en slik vitenskap som kjemi, la oss si bare en ting: i biff tungen er det alt Mendeleev bordet som er nyttig for en person. Alle proteiner, syrer og vitaminer som er nødvendige for helse og lang levetid er tilstede i produktet..

Finesser og hemmeligheter med matlaging

I henhold til lovene om logikk, etter å ha lært om fordelene med dette produktet, fortsetter vi til riktig forberedelse av det. Etter å ha tatt med hjem fra en butikk, kjøpte vi et nytt og kvalitetsprodukt, først og fremst setter vi det i kaldt vann og holder det i omtrent en time.

Dette er nødvendig slik at det tiner og er lettere å rengjøre. Bruk en kniv, fjern slim, blod og skyll godt med løpende, kaldt vann..

En liten hemmelighet: Når du spiser bifftunge, må du ta en panne med stor margin, siden det vil øke størrelsen betydelig når du lager mat.

Hver husmor skal lage biprodukt på forskjellige måter – noen i en trykkkomfyr, noen i en treg kokekar, og noen enkelt på en gasskomfyr. Koketid, selvfølgelig, vil være annerledes.

Den raskeste av disse assistentene vertinne, selvfølgelig, trykkkokeren.

Fra kokingstidspunktet til matlaging tar det bare en time.

fersk субпродукт говядиныI en treg koke vil denne prosessen ta omtrent seks timer..

Den mest plagsomme tingen er å lage mat språket vil være for de som er bevæpnet med en gasskomfyr.

Men vær ikke motløs og kast opp ermene dine. Sluttresultatet vil være verdt det..

Vi minner deg om at pannen må være minst dobbelt så stor som tungen selv. Så, her er hvordan du lager biff tungen:

 1. Fase ett: Kutte produktet i halvparten allerede. Vi legger den i en beholder, hell den med kaldt vann og legg det på en opplyst komfyr;
 2. Ta med vann til koker, du må fjerne skummet. Kok deretter på middels varme i omtrent tjue minutter. Etter det blir språket tatt ut og vasket godt. Hell kjøttkraft og vask pannen;
 3. Rengjør potten med vann, sett på en forvarmet komfyr og vent på kjelen. Så vi salt, vi legger det kjøtt og vi reduserer brann på minimum;
 4. Vi lagde mat i minst tre timer, og da må vertinnen se på seg selv, om det skal fortsette prosessen eller ikke. Etter en halv time etter kokingen kaster vi løk og 2-3 tørre løvblader i buljongen. Beredskapet til biproduktet kontrolleres ved å punktere det med en skarp gjenstand. Med enkel punktering – språket er klart. Vi tar det ut og legger det i kaldt vann. Hold avfallet i vann i en kvart time, fjern huden fra den..

Voila! Språket er klart. Fra det kan du nå lage et utvalg av retter: salater, aspik, supper, snacks. Selv de som spiser mat med lavt kaloriinnhold, kan også bruke denne ingrediensen..

Adjika с хреном и помидорамиOfte kokte biff tungen serveres i form av en vanlig snack-cut, og litt saus til den. Vi foreslår at du trekker seg tilbake fra den vanlige serveringen, og erstatter sausen med hjemmelaget adjika, som du kan lage mat selv. Varm adzhika med pepperrot og tomater hjemme. Wow, hvor skarp!

Hvis vi bestemte oss for å lage et slikt kutt for å spise brød, så vet vi hva vi skal tilby deg. Selvfølgelig vil dette være en oppskrift på brød, men ikke enkel, men gjærfri. Prøv å bake hjemmelaget brød, og mest sannsynlig vil du da begynne å omgå avdelingene for bakervarer i butikkene.

Advarsel! Her er tre oppskrifter av Bonn-suppe, i stand til å kjøre av dine ekstra pounds en gang for alle!

Kokt biff tungen: En interessant oppskrift med et bilde
storfekjøtt язык: полезные свойства и рецепты приготовления
ingredienser Antall
Biff tungen omtrent et kilo
Persille eller dill 15-20 gram
Svart pepper klype
salt å smake
pepperrot liten skje
sennep liten skje
Lavrushka ett ark
Tilberedningstid: 240 minutter Kalorier per 100 gram: 146 kcal

I flere århundrer er vårt kjøkken kjent for en så kaldt matbit som kokt bifftunge. Dette er en billig og velsmakende tallerken som finnes i menyen til mange restauranter. La oss lære hvordan du kan lage en kokt tunge hjemme og hengi dine kjære med en deilig parabolen..

Vi tar en romslig gryte, helles vann i den og setter den i brann. Vi slipper det språk og legger til noen stykker sort pepper.

brygge в кастрюле

Kok og kok over lav varme i en kvart time. Fjern deretter det og legg det i kaldt vann..

Kjøler ned

Deretter fjerner vi huden og kokes i ytterligere 3 -3,5 timer i rent kaldt vann..

rensing от кожицы

I ferd med å lage mat, legg til tørre løvblader, sort pepper til kokende vann, og i slutten kaste greener.

brygge снова

Klipp ferdigproduktet diagonalt i stykker og ordne dem på en tallerken, server med kokte poteter, pepperrot og sennep.

Vi presenterer en video med en oppskrift på riktig matlaging av språket:

Andre deilige oppskrifter

Pasta med tunge og saus i ovnen

Ingredienser til oppskriften:

 • Beef tongue – 2 stk.;
 • Lim inn – 250 g;
 • allehånde;
 • Hvitløk – 2 ikke veldig store tenner;
 • Smør for steking – en stor skje;
 • Oster å smake; gryte под сыром в духовке
 • Mel – 40 g.

For sausen:

 • Ghee – 30 g;
 • Melk – 2 briller;
 • Salt – å smake.

Instruksjoner for matlaging av pasta med biff tunge i ovnen:

 1. Vask biproduktet, sett det i en gryte med saltet vann, legg til pepper, hvitløk. Kok i omtrent tre timer. Språk skåret i terninger;
 2. Kok makaroni i lett saltet vann til halvt tilberedt. Kast en kolander og la avløp vann, skyll deretter med kaldt vann;
 3. Forbered sausen. I ghee legg til mel og kok til lukten av nøtter. Fjern fra varme og hell varm melk, bland. Ses med salt til smak;
 4. Vi forbereder forkjølt form med olje, hell litt saus på bunnen, spred pastaen, kut tungen på toppen av pastaen. Fyll skjemaet med saus;
 5. Dryss med revet ost og legg i 15 minutter i en forvarmet ovn til en temperatur på 170 grader;
 6. Etter at ostens gryte er klar, kan du servere den..

Denne gryten vil være din familie favoritt rett. Pass på at du har prøvd denne parabolen bare en gang, du vil huske sin smak for alltid..

Koking i en multivariat aspis

deilig прозрачное заливное

ingredienser:

 • 1 stort språk;
 • 1 stor peeling av løk;
 • 1 mellomstor gulrot;
 • Tørre løvblader, allspice peppers;
 • 20 g gelatin;
 • Salt til smak.

brygge язык со специями, луком и морковьюForvasket bifftunge lagt i en sakte komfyr.

Der setter vi peilte løk og gulrøtter, salt etter smak.

Deretter helles vann for å dekke tungen, kaste krydder.

Klikk “Quenching” og lag i 3,5 timer.

Videre slike trinnvise tiltak:

 1. Hell en pakke gelatin i bollen, tilsett 150 ml vann og bland godt. En time senere er gelatinen klar;
 2. Etter signalet tar vi tungen ut av multikookeren og senker den i kaldt vann i 5-10 minutter. Deretter er det lett å rengjøre;
 3. Oksekjøtt er skåret i tynne skiver og spredt på en tallerken. Vi pynter vakkert med kokte gulrøtter, egg eller grønne erter og greener;
 4. Vi filtrerer buljongen og introduserer gelatin i den;
 5. Varm for å fullføre oppløsning av gelatin, men ikke å koke. Hell deretter forsiktig på tungen og vent på at den stivner..

Aspic er klar – kan serveres!

Hvis du ikke har en multicooker på hånden, så se på hva en fantastisk videooppskrift for matlaging av biff tungen uten bruk av en multikooker maskin er:

Salat “Caprice”

ingredienser:

 • Beef tongue (kokt) – 500 g;
 • Hard ost – 150 g;
 • Mesajon (fettinnhold bestemmes etter eget skjønn) – 200 g;
 • Oliven – en halv boks;
 • Sopp – 300 g;
 • Ripe tomater – 2 stk.
 • Salt, malt pepper;
 • Vegetabilsk olje for steking av sopp.

Salat forberedelse: caprice

 1. Sopp skåret i strimler og stek;
 2. Biff tungen er også kuttet i vakre strå;
 3. Grate ost;
 4. Tomater skåret i små terninger;
 5. Klipp oliven i ringer.

Deretter legges alle produkter i en dyp skål, tilsett majones, krydder og salt etter smak. Bland godt. Flytt til en salatskål og pynt.

For de som går ned i vekt og elsker denne biffen

Kosttilskudd betyr ikke at en person ikke skal spise kjøtt. Det er et stort antall oppskrifter, hvilke retter vil ikke bare være velsmakende, men også lavt kaloriinnhold..

Det er viktig å velge de riktige produktene og følge alle anbefalinger for matlaging. Vi tilbyr deg en oppskrift på en av diettretter – salat “Grace”.

Det vil inkludere:

 • Kokt biff tunge – 400 g;
 • Marinerte sopp – 250 g;
 • Svisker – 50 g;
 • 1 tomat;
 • Egg – 2 stykker;
 • Dill og persille;
 • Olivenolje for påfylling;
 • Klemt sitronsaft – å smake;
 • salt.
Godta at med slike ingredienser kan salat ganske enkelt ikke være unappetizing og ta mitt ord for det, at det virkelig ikke vil gi deg overflødig vekt. Grace dietsalat vil dekorere ethvert feriebord.

Begynn matlaging:

 1. Tunge, sopp, tomat og kokte egg kuttet i strimler;
 2. Legg hakkede svisker;
 3. Kles salaten med olivenolje, sitronsaft, salt og bland godt sammen;
 4. Vi sprer seg i en salatskål og dryss med hakkede greener.

Så vi fortalte alt vi ønsket om biff tungen: om det riktige valget av det og de mest delikate måtene å lage mat. Kjøpe og lag biff tunge i henhold til de angitte oppskrifter, og du vil sette pris på det.

Se en annen video med en oppskrift på kalde appetittvekkere fra språket, som tar bare 10 minutter å lage mat:

Loading...