Carniton för viktminskning: recensioner om kosttillskott

Idag försöker nästan varje kvinna att gå ner i vikt..

Det är planerat att återvända till den naturliga kvinnliga kroppen som ett ideal för proportioner, men processen är i början av utvecklingen och de flesta synpunkterna på kvinnlig skönhet och sexualitet förblir på nivå med utländska och inhemska lustar med fotograferingar, orealistiskt vackra och tunna modeller, stjärnor och kändisar..

beredning Карнитон

Så, våra tjejer, tjejer, kvinnor och även moderna mormor strävar efter att gå ner i vikt till varje pris. Att sträva efter harmoni gör många misstag och förstör hälsan allvarligt.

Under tiden finns det ett bra sätt att gå ner i vikt på det mest naturliga sättet – att följa de korrekta metoderna för att upprätta den dagliga menyn, aktiva fysiska övningar, utan vilka inga medel kommer att fungera ett mirakel och ta ett läkemedel som främjar viktminskning.

Symbiosen av dessa tre förhållanden säkerställer ett snabbt, naturligt, stabilt resultat utan återfall..

Denna lösning är carniton, mycket effektiv, ofarlig och viktigare, prisvärd..

Människor i sina recensioner presenterar det som ett naturligt botemedel, vitamin B11, biologisk matadditiv, aminosyra, som spelar en viktig roll i processen för intracellulär energiutbyte av kroppen.

Beskrivning av läkemedlet Carniton

Carniton – en källa till vitamin B11 (vänster karnitin, L-karnitin). Han deltar i energimetabolismsprocesserna på mobilnivån..

En tillräcklig mängd karniton i kroppen bidrar till att öka effektiviteten, stärker minnet, ökar fysisk, mental och emotionell uthållighet.

Vitamin B.11 brukade kallas vitamin bT, Det är en del av många befästdrage för barn över 3 år. Det kallas också vitamintillväxt, det hjälper till att öka tillväxten i en ung ålder..

Kroppen får vitamin B11 vanligtvis med mat, i vissa fall kan syntetisera på egen hand. Men under vissa livsförhållanden och hälsoförhållanden är en ytterligare tillförsel av vänster karnitin nödvändigt..

Vägen ut är att ta carniton i form av ett kosttillskott..

Sammansättning och frisättningsform

tabletter и раствор средстваKarnitons aktiva substans är L-karnitintartrat (vänster karnitin). Andra substanser som ingår i tablettformen av läkemedlet: fyllmedel, bindemedel, anti-caking och fuktbevarande medel.

Läkemedlet framställs i form av tabletter, kapslar och lösningar:

  • Tabletter – 20 stycken per förpackning;
  • Lösning – 20 ml.

1 tablett kan innehålla 250 eller 500 mg aktiv ingrediens levarnitina.

1 ml lösning innehåller 0,5 g L-karnitintartrat.

vittnesbörd

Carniton tas i alla fall när kroppen behöver energistöd: med ökad fysisk ansträngning, känslomässig utmattning och mental överbelastning under rehabiliteringsperioden efter en sjukdom och under den postoperativa perioden.

En särskild punkt bör noteras som oumbärlig när man försöker gå ner i vikt och gå på en hälsosam livsstil.

Regelbunden användning av vänster karnitin:

  1. Accelererar energimetabolism i hjärnceller, vilket leder till mental aktivitet, minnesförbättring, uppmärksamhetskoncentration ökar;
  2. Ökar fysisk prestanda
  3. Ger splittring av visceralt fett
  4. Förbättrar cellulär andning
  5. Sänker kolesterol;
  6. Ökar immuniteten.

Alla dessa fördelaktiga effekter av karniton på kroppen är viktiga både för att upprätthålla och förbättra mental och fysisk prestation och att förlora vikt som en viktig del av att återställa hälsan och förebygga många sjukdomar, öka synlig attraktion och sexualitet.

"Фитомуцил Слим Смарт" для похуденияLäkemedlet “Fitomutsil Slim Smart” för viktminskning: recensioner och resultat. Lär dig hur du tar det och vilka kontraindikationer den ska använda..

Tror du att man förlorar i 3 dagar är från fantasins rike? Och nej! Denna artikel kommer att bevisa att även sådan uttrycklig viktminskning är möjlig.!

Beslutade att inte äta efter 6 pm? Det är rätt! Men kommer det att finnas några resultat som syns på figuren? Läs här recensioner av läkare och våra kära läsare.

Kontra

Den enda kontraindikationen är individuell intolerans mot komponenterna. Angiv även graviditet och amning..

Med brist på karnitin störs energi, vilket resulterar i muskelsvaghet, snabb trötthet, hypotoni, sömnighet och dysfunktion i hjärtat och leveren..

Varför bör du inte överväga carniton ett sätt att locka kundernas pengar och värdelösa läkemedel? Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen i carniton – karnitin eller L-karnitin – finns i varje mänsklig kropp..

Det förekommer i de flesta celler och är involverat i processen för energiproduktion på cellulär nivå. Carnitin är direkt involverad i nedbrytning av fetter och utsläpp av energi som matar vårt hjärta, njurar, lever, muskler.

Carnitin finns i köttbuljong, som sedan gammal tid anses vara den bästa hjälpen av immunitet och ett oumbärligt regenereringsmedel efter en lång sjukdom eller tung fysisk ansträngning..

Ingen vägrar en kopp av en noggrann kokad mamma eller hustru av varm köttbuljong, som ligger i sängen under en influensepidemi eller efter operationen. Karnitintabletten tillåter att få en mer uttalad effekt under samma förhållanden..

Biverkningar

Levokarnitin tolereras väl, utan några uttalade negativa effekter eller sensationer. Mycket sällan finns det fall av allergiska reaktioner, smärta i magen eller dyspepsi..

Om du är allergisk mot karnitin eller bindande komponenter i läkemedlets sammansättning är det önskvärt att sluta ta det och välja ett annat kosttillskott för viktminskning.

Instruktioner för användning för viktminskning

Om du ska ta carniton för att gå ner i vikt och samtidigt sitta på en stel diet, kommer du att gå med i de långa ranksna av de användare till vilka läkemedlet inte gav någonting.

Om du tar drogen, kommer du att äta i vanligt läge, du kommer att få motsatt effekt – extra pounds.

Kom ihåg att drogen verkar på viktminskning bara med fysisk ansträngning. Det vill säga att gå ner i vikt måste du göra. Med eller utan karniton. Bara med carniton kommer du att göra det snabbare och, viktigast av allt, garanterat.

utbildning в залеMed stämningen att gå ner i vikt måste du använda 500 mg kvarvarande karnitin per dag, i en enda dos, före träning. Mottagningskurs – exakt en månad.

Regeln att äta mat före aerob eller styrketräning – några timmar innan du behöver äta, bör maträtten vara protein. Efter klassen, ät inte i en timme, du kan dricka måttligt.

Utbildning bör vara regelbunden, minst 4 gånger i veckan, och inte kortare än 30 minuter. Det är nödvändigt att vara engagerad intensivt, roligt kommer inte att ge resultat alls.

Dosering och behandlingens varaktighet

Doseringen av vänster karnitin bestäms baserat på indikationerna på terapi och personens allmänna tillstånd. Den behandlande läkaren bestämmer det optimala systemet för att ta drogen och varaktigheten av kursen.

Dagskursen för vuxna är 250-500 mg L-karnitin 2 eller 3 gånger.

Normen för idrottare – en singel före träning är lika med 500-1500mg.

Det rekommenderas att ta levarnitinkurser, både för viktminskning och för att förbättra effektiviteten i träning och behandling av olika sjukdomar. En kurs på mer än 6 månader är oönskade, oberoende av syftet med upptagandet..

Verkningsmekanismen Carniton

Levokarnitin påverkar mitokondrier, vilka är energiproducenter i cellen.

Mitokondrier av hjärtmuskulaturceller, som bryter ner alifatiska syror och lever mitokondrier, som distribuerar energi genom alla vävnader och organ, påverkas mest aktivt..

Interaktion med andra droger

Det finns ingen information om den specifika interaktionen mellan carniton och andra läkemedel. Man bör komma ihåg att drogen något ökar trycket. Det är nödvändigt att begränsa förbrukningen eller helt överge kaffe, choklad, guarana under karnitonintaget..

Pris, analoger och eventuellt resultat

slank фигура с Карнитоном

Läkemedlet finns tillgängligt på apotek, onlinebutiker. Dess kostnad är från 300 rubel..

Strukturellt är karnitonanaloger elkar och karniten..

Med korrekt intag av läkemedlet och lämplig fysisk kapacitet kan du uppnå viktminskning på 5 kg i 1 månad, utan att det påverkar hälsan och den efterföljande återkomsten av de förlorade kilogrammen.

recensioner

På min ålder är många kvinnor redo att lägga upp nya kilo, så länge som deras hälsa inte är styggt. För mig, på grund av de extra 30 kg, pekade tidigare arbetsgivare taktfullt mot dörren. Pensionen är fortfarande arg på hur långt och att hitta ett nytt jobb “farmor” är nästan omöjligt, förutom som en renare eller på marknaden. Och då bestämde jag mig för ett riskabelt drag – att gå ner i vikt på piller. Jag läste rädslor om en bortskämd mage, viktökning och lämnade nästan denna satsning. Men när jag snubblat på information om karniton insåg jag att det här var min chans.

Självklart gick jag inte till gymmet, och vad ska jag göra där med mina 90 kilo under mina år? Skam en. Jag började med simning. I poolen hålls i 2 timmar alla 5 dagar i veckan. Jag kom ihåg vägen till dacha, och varje helg började jag återställa ordningen efter 15 års stagnation. Carniton tog kurser, jag dricker en månad, en månadspaus. Sex månader senare var inte bara min stuga erkänd, men också jag. Och när den förre chefen såg mig, återvände hon inte bara till sin tidigare plats, utan utsåg avdelningschefen. Det visade sig att mina tidigare kunder gick utan mig, fungerade inte bra med en ung och representativ.

foto Анны Валерьевны

Anna Valerievna, 45 år gammal

Jag rekommenderar mina patienter karniton som ett effektivt läkemedel för garanterad viktminskning. Mottagandet av karniton i form av kosttillskott är inte beroendeframkallande, det har inte omfattande kontraindikationer, det kan tas säkert, förutsatt att det finns lämplig fysisk ansträngning. Läkemedlet minskar inte bara vikten i träningsprocessen, det förbättrar kroppens övergripande tillstånd, laddar det med energi, ökar uthållighet och aktivitet.

Stanislav Evgenievich, dietist

Min feta karniton handlade bara tredje gången. Det första paradiset, jag beställde det på Internet när jag förberedde min doktorsavhandling. Jag var tvungen att räkna mycket, rita, stanna upp på natten. Stödde hjärnan, men tänkte inte på att gå ner i vikt. Andra gången jag kom ihåg om drogen efter 2 år, när stillasittande arbete började dyka upp i midjan och höfterna. Men drack bara regelbundet 2 kurser, speciellt inte att lägga vikt på kvaliteten på träningen. Resultatet är tre kilo i pluset..

För tredje gången bestämde jag mig för att ta hand om mig själv med hjälp av carniton, när före mannen gick för en flickvän, smal och passform. Min vrede visste inga gränser, jag plogade i hallen som en ond panter. Och carniton hjälpte mig i 3 månader att säga “hejdå” till elva kilo. Jag spenderade på dryck 2 kurser med en månadsavbrott, men var förlovad alla tre månader. Nu har jag en favorit MCH, jag är ung, vacker och glad.

Resultatet похудения

Alice, 29 år gammal

Mitt förhållande till tjejerna var inte riktigt som jag skulle ha velat. De såg en bra vän i mig, kom ofta till att gråta i en väst, diskuterade deras ex, men mina försök att ta hand om dem artigt, men avbröts regelbundet. Anledningen var i mig – det överflödiga fettet dränkte nästan från mig, det fanns inga tips om press och biceps sedan gymnasiet. Ett ögonblick blev allting sjukt av mig, och jag gick till hallen. Men jag kunde inte klara alla de laster som tränaren gjorde för mig. Och med mindre stress fanns det inget resultat. Carniton hjälpte mig i två riktningar på en gång. Han ökade min uthållighet. Jag kunde göra varje träning till slutet, det var svårt, men jag utförde alla tränarens uppgifter. Och jag släppte först fettet och började sedan bilda en lättnad. Ett år senare känner jag mig inte igen i spegeln. Och tjejerna är redo för något, bara för att fråga mig att tillbringa kvällen med dem..

Victor, 32 år

Loading...