Festliga fruktskärningar: vacker design med bilder

Varje semester är ett ögonblick av glädje och möte med nära och kära och släktingar. En sådan händelse går aldrig utan ett semesterbord. För närvarande har någon kvinna en önskan att visa sina färdigheter inom matlagning..

semester фруктовая нарезка

Idag kommer ingen att bli överraskad av de vanliga hackade salladerna och andra liknande tilltugg. De mest populära är nedskärningar från olika produkter. Med rätt tillvägagångssätt kan du skapa unika och vackra rätter som kan imponera även på den mest fängslande gästen..

Frukt skivad

Inget semesterbord kan utan frukt. Men knappast någon av gästerna kommer att uppmärksamma dem, om du lägger dem hela på disken. Även om du tar tid att rengöra, hugga och lägga på en tallrik, berörs knappast någon av dem.

För att visa gästerna en önskan att äta utsökt frukt, behöver du veta några knep som hjälper till att göra utformningen av fruktsänkningar..

Det finns vissa regler där någon hemmafru kommer att kunna välja, skala och placera frukt.

hur нарезать фрукты

  1. Först måste du köpa dessa produkter. Det är nödvändigt att stoppa valet på vacker, frisk och mogen frukt. Om de köps i förskott, kan du välja en lite underfruktig frukt. När du väljer, måste du vara vaksam och inspektera dem för att det finns fläckar, skador och andra liknande defekter.
  2. För dekoration av fruktskivning måste du ta tid före ankomst av gästerna, eftersom massan gradvis börjar mörka i kontakt med luften. För att sakta ner processen kan du använda citronsaft.
  3. Tvätta frukterna noga innan du skär..

Fruktskivning kan göras från olika fall. Detta kan vara de mest kända äpplen, apelsiner, kiwi, bananer. Men du kan också lägga originalitet och zest med hjälp av exotiska arter som mango, ananas eller persika. Bunter av druvor, jordgubbar eller melonblåst kan vara en prydnad till någon komposition..

abchaziska мушмулаHar du provat Abkhaz frukten medlar? Om inte, försök definitivt.

Efter att ha läst vår artikel om de positiva egenskaperna hos kiwi för kvinnor, kommer du alltid att inkludera denna frukt i din meny och på festmåltiden och skär.

Om alla användbara egenskaper hos kinesisk päron, läs här..

Hur man utför skärning hemma

Förutom den övergripande skönheten är det viktigt att hålla sig till bekvämligheten för användning. Detta tyder på att bitarna ska vara små..

Formen på stycket bör bero på produktens densitet. För en form som en kub är ananas eller äpplen idealiska. Men apelsin kan inte ges denna form. Sådana produkter skärs i skivor eller cirklar..

Det finns många enheter för vacker fruktskärning. Dessa är olika graters, shredders, former och knivar. Processen att skära frukter med hjälp av olika enheter kallas carving. Du hittar liknande verktyg på försäljningsstället..

gänga

enkel нарезка

gänga с пудрой

gänga с виноградом

skär fartyg

gänga сердце

gänga бабочка

gänga многослойная

gänga двухэтажная

gänga с апельсине

För att utföra skärning av frukt är det viktigt att följa de grundläggande reglerna. En söt mellanmål kommer att vara bekväm att använda, om man skär på grund av fruktens struktur. För att hjälpa denna process har speciella enheter uppfunnits som lätt kan hjälpa till att göra ett riktigt mästerverk för semesterbordet..

Loading...