Festlige fruktkutt: vakker design med bilder

Enhver ferie er et øyeblikk av glede og møte med kjære og slektninger. En slik begivenhet går aldri uten et feriebord. I øyeblikket har enhver kvinne et ønske om å demonstrere sine ferdigheter innen matlaging..

ferie фруктовая нарезка

I dag blir ingen overrasket av de vanlige hakkede salatene og andre lignende snacks. De mest populære er kutt fra ulike produkter. Med riktig tilnærming kan du opprette unike og vakre retter som kan imponere selv den mest fengslende gjest..

Frukt skiver

Ingen feriebord kan uten frukt. Men nesten ingen av gjestene vil være oppmerksom på dem, hvis du legger dem helt på fatet. Selv om du tar deg tid til å rengjøre, hogge og legge på en tallerken, er det lite sannsynlig at noen vil røre dem.

For å vise gjestene et ønske om å spise deilig frukt, må du vite noen triks som vil bidra til å lage design av fruktkutt..

Det er visse regler som enhver husmor vil kunne velge, skille og plassere frukt på.

hvordan нарезать фрукты

  1. Først må du kjøpe disse produktene. Det er nødvendig å stoppe valget på vakker, sunn og moden frukt. Hvis de kjøpes på forhånd, så kan du velge en litt underripe frukt. Når du velger, må du være årvåken, og inspisere dem for tilstedeværelse av flekker, skader og andre lignende feil;
  2. For dekorasjon av fruktsplit, må du ta tid før ankomst av gjestene, ettersom massen gradvis begynner å mørkne i kontakt med luft. For å redusere denne prosessen kan du bruke sitronsaft;
  3. Vask frukt grundig før kutting..

Fruktskiver kan gjøres fra forskjellige tilfeller. Dette kan være de mest kjente eplene, appelsiner, kiwi, bananer. Men du kan også legge til originalitet og zest ved hjelp av eksotiske arter som mango, ananas eller fersken. Bunter av druer, jordbær eller melonblokker kan være et pryd på noen sammensetning..

Abkhasia мушмулаHar du prøvd Abkhaz fruktmedlaren? Hvis ikke, prøv definitivt.

Etter å ha lest vår artikkel om de fordelaktige egenskapene til kiwi for kvinner, vil du alltid inkludere denne frukten i menyen din og i festligmenyen og kutte.

Om alle de nyttige egenskapene til kinesisk pære, les her..

Hvordan utføre kutte hjemme

I tillegg til den generelle skjønnheten er det viktig å følge bekvemmeligheten for bruk. Dette antyder at bitene skal være små..

Formen på stykket bør avhenge av tetthet av produktet. For en form som en terning, er ananas eller epler ideelle. Men oransje kan ikke bli gitt dette skjemaet. Slike produkter er kuttet i skiver eller sirkler..

Det er mange enheter for vakker fruktkutting. Disse er forskjellige graters, shredders, former og kniver. Prosessen med å kutte frukter ved hjelp av ulike enheter kalles carving. Du kan finne lignende verktøy på salgsstedet..

tråd

enkel нарезка

tråd с пудрой

tråd с виноградом

kutte skipet

tråd сердце

tråd бабочка

tråd многослойная

tråd двухэтажная

tråd с апельсине

For å utføre kutting av frukt er det viktig å følge de grunnleggende reglene. En søt matbit vil være praktisk å bruke, hvis det skjæres ut fra strukturen av en frukt. For å hjelpe denne prosessen, har spesielle enheter blitt oppfunnet som lett kan bidra til å lage et ekte mesterverk for feriebordet..

Loading...