Fraksjonell ernæring for vekttap: prinsipper, meny for måneden og omtaler

Dessverre spiser de fleste ikke riktig. Dette skyldes en rekke ulike forhold – avhengighet av eksterne faktorer, vår egen dovenskap, uvilje til å spise riktig mat..

Som regel tar mange til frokost og middag en stor mengde mat, mens de til lunsj er begrenset til en lett matbit, eller de savner det helt på grunn av mangel på tid..

populær дробное питание для похудения

Som et resultat er intervallene mellom måltidene ganske store, og maten er vanligvis standard enkle karbohydrater, noe som appetitten, og i stedet for den nødvendige mengden mat, tar en person det flere ganger mer enn det som virkelig kreves for kroppen..

Til slutt fører denne maten til ikke veldig hyggelige resultater:

 1. Dannelsen av overflødig vekt;
 2. Forverring av helse;
 3. Humørsvingninger;
 4. Depresjon og så videre.

Ernæringseksperter har utviklet en brøkdel av næringssystem ikke for lenge siden, som ikke bare kan brukes til å miste vekt, men også for å fjerne giftstoffer fra kroppen, gjenopprette helse og normalisere metabolisme..

Hva er metoden for fraksjonær ernæring, dens fordeler og skade

Essensen av denne metoden er vanlige måltider, men det er ønskelig å gjøre det i små porsjoner..

Hvis du reduserer mengden mat spist på en gang minst to ganger, og prøver å konsumere den om fem eller til og med seks ganger om dagen, så vil hormonet som er ansvarlig for å danne en sterk appetitt, ikke bare ha tid til å bli produsert i kroppen. Følgelig bestemmer kroppen at når maten kommer inn regelmessig, er det ikke nødvendig å lage fettforekomster..

Sulten vil avta. I tillegg vil personen selv føle seg bedre psykologisk hvis han er overbevist om at han vil spise om et par timer.

Fordelene med fraksjonskraft, selvfølgelig, mer enn minusene. Først av alt, trenger ikke å sulte, ettersom måltider blir hyppigere.

Over tid vil appetitten redusere, i tillegg vil metabolismen normalisere og akselerere, noe som bare vil bidra til vekttap. Den totale mengden av overvekt her vil senkes sakte, men ganske effektivt, siden det ikke kommer tilbake.

Folk som bestemmer seg for å bruke metoden for fraksjonær ernæring, har en ganske god søvn og våkner lett, fordi om natten ikke bruker magen energi for å fordøye mat.

regime питанияDet er en minus her, men det er ganske alvorlig. Arbeider er ikke så lett å overholde denne dietten. I tide for å ta den nødvendige mengden mat vil det ganske enkelt ikke være tid..

Selv om du ønsker å klare denne mangelen, kan du selv bestemme hvilken tid disse eller andre produkter vil bli spist..

Det er best å bygge et system av slik mat i ferien. Mannen selv har ingen steder å skynde seg, og kroppen vil raskt kunne tilpasse seg denne metoden for å spise..

Prinsipper, tillatte produkter

Hvis en person bestemmer seg for å henvende seg til brøkdelær ernæring for vekttap, må han vite hovedprinsippene for denne metoden. Ved å stikke til dem, vil han være i stand til å kvitte seg med ekstra pounds relativt raskt og justere arbeidet i kroppen sin:

 • Nøkkelregelen i denne dietten er å spise regelmessig – hver to eller tre timer;
 • Deler plukker opp små, slik at alt tatt mat er plassert i et vanlig glass;
 • I løpet av dagen må en person spise 6 til 8 ganger. Dette inkluderer både hovedmåltider – frokost, lunsj og middag – og små snacks;
 • Varme måltider blir tatt tre ganger om dagen – til frokost, lunsj og middag;
 • I frokosten uten å feile er komplekse karbohydrater. Mat tar maksimalt en halv time etter å ha våknet opp;
 • Det er svært viktig å ta hensyn til det totale kaloriinntaket av mat spist. Ernæringseksperter anbefaler ikke gjennomsnittlig kvinne om dagen for å konsumere mer enn et og et halvt tusen kilokalorier;
 • Du kan ikke begrense deg selv i væsker – du kan drikke vann og te så mye du vil..

leksjoner спортом

Det er nødvendig å ta hensyn til at for raskt å oppnå en positiv effekt er det ønskelig å kombinere denne typen mat og sport..

Som profesjonelle ernæringseksperter sier, med denne tilnærmingen, vil resultatet allerede være tydelig synlig bokstavelig i løpet av den første måneden av klassene. De hevder at på grunn av brutto strømforsyning, kan du miste om lag tre kilo hver uke, og du trenger ikke å begrense deg selv i noe.

Å gjøre sport i dette tilfellet kan bare være en gang i uken..

Tillatte produkter er ganske mye. Du kan spise fisk, grønnsaker, egg, vegetabilsk olje, tørket frukt, biff.

Ernæringseksperter anbefaler ikke å spise fastfood, saltede nøtter, kjeks, bakervarer (de inneholder mye karbohydrater, noe som gir en sterk appetitt), stekte matvarer, spesielt poteter.

Vi lager menyen for uken

Valnøtten орехиVed en brøkdel av slanking, starter frokosten klokken åtte om morgenen. Det bør bestå av proteinprodukter med lavt innhold av treg karbohydrater, som ikke forårsaker en så sterk appetitt..

Til frokost kan du spise en del helkornsgrøtgrøt, opptil fem valnøtter, to eller tre spiseskjeer bær eller en stor frukt, for eksempel et eple eller en banan.

I stedet for et slikt kosthold, er det lov til å konsumere ett hundre gram naturlig, lav fett hytteost (ikke mer enn 5%) eller samme mengde naturlig yoghurt. Disse matene kan strykes med kanel..

Det tredje alternativet inkluderer to hardkokte egg, en kopp kaffe med tilsetning av en liten mengde melk eller te med en skje honning.

Den første snacken etter frokosten er klokka 11.00. Hvis det ikke var yoghurt til frokost, er det nå tid for ham. Med det kan du spise et lite stykke fullkornsbrød. Du kan spise andre matvarer, for eksempel lage deg en salat av grønnsaker eller frukt, enten uten å kle eller fylle den med yoghurt. Brød er knyttet til denne dietten..

Etter to timer kommer lunsj når du trenger produkter som har en stor mengde fiber, karbohydrater og animalsk protein..

Det er bedre å ikke uten å spise varm mat. Det ideelle alternativet ville være en suppe basert på vegetabilsk buljong eller magert kjøtt eller fisk. En teskje med fettfattig surkrem legges til denne suppen og spises med et lite stykke fullkornsbrød..

I stedet for denne menyen kan du ta ca 150 gram biff, steames grønnsaker og i tillegg lage en grønnsakssalat, som får fylles med olivenolje.

Etter tre timer lag en annen matbit. Det skal være lett nok. Du kan spise en salat med avokado og gulrøtter – ganske næringsrik og velsmakende samtidig. Hvis det ikke er slik mulighet, vil valnøtter eller tørket frukt gjøre..

Som et tredje alternativ, har du råd til en vegetabilsk salat og tilsett marshmallow te uten fyllstoffer eller hjemmelaget sukkerfri marmelade..

Etter ytterligere tre timer er det middagstid. Her igjen vil proteiner og grønnsaker være påkrevd. Til middag kan du spise fisk, stewed med grønnsaker og grønnsakssalat, kledd med olivenolje.

I prinsippet kan et par dråper balsamicoeddik tilsettes til salaten. Hvis egg ikke ble spist i løpet av dagen, kan du erstatte middag for dem ved å legge til en liten mengde ost og grønnsakssalat..

Klokka ti om kvelden kommer tiden til den siste snacken. Det gjøres enklest – du kan spise 250 ml kefir med et fettinnhold på ikke mer enn 1%..

I utgangspunktet er det lov å bruke andre produkter laget av sur melk i stedet. Det viktigste her er å holde fettinnholdet så lavt som mulig..

effektiv БАДы для похуденияEn detaljert gjennomgang av effektiv dårlig slanking. Vær spesiell oppmerksom på kontraindikasjoner..

Og her leser du hvordan du tar magnesiumsulfat for å rense tarmene.

I den følgende artikkelen kan du finne ut om tillatelig ernæring i matforgiftning..

I utgangspunktet vil en slik meny være nok for et brøk måltid i løpet av uken. Retter kan byttes, alternativ og så videre. Det viktigste her er å sørge for at antall kalorier som forbrukes daglig, er omtrent det samme – fra 1200 til 1600.

Fraksjonær ernæring for vekttap: meny for en måned

For å få en merkbar effekt, bør menyen med fraksjonær næring for vekttap observeres i minst en måned, slik at det blir en vane for at organismen ikke samler fettmasse, men for å bli kvitt den..

Hvis du savner minst en dag, må vanen utvikle seg helt fra begynnelsen.

Hvis den brøkdelte dietten hele tiden blir sulten, bør du ikke torturere deg selv i en hel måned. Menyene er utformet på en slik måte at folk ikke opplever denne følelsen..

I prinsippet, å vite produktene som er tillatt å bruke, kan den månedlige menyen gjøres selvstendig. Her er det viktigste å følge en rekke regler, da effekten blir oppnådd veldig raskt:

 1. Drikkevannet bør være som følger: Basert på ett kilo av personens masse, er 30 ml vann per dag nødvendig. Det viser seg at med 80 kg vekt bare vann må forbruke 2,4 liter. Den må være full 20 minutter før måltider og ca en og en halv til to timer etter;
 2. Frokost er ønskelig å lage karbohydrater, så det mest passende vil være søt frukt, frokostblanding, tilberedt av hele korn;
 3. Til lunsj, ta mat som inneholder en anstendig mengde naturlig protein mat
 4. Spis protein og grønnsaker.

Hvor mye kan du miste på en slik diett

Som nevnt tidligere ble brøkdiet utviklet ikke bare for å gå ned i vekt, men også for å sette organene i mage-tarmkanalen i rekkefølge..

Spesielt, hvis en person regelmessig har slike forstyrrelser som diaré, tyngde i magen, kolikk, spasmer, kvalme, så bør han ta en nærmere titt på hans tilstand av helse. En fin bonus vil være tapet av ekstra pund..

I løpet av en måned kan du bli kvitt 5-7 kg av vekt. Dette er når du tar hensyn til at du ikke trenger å sulte eller begrense deg på noen måte i maten du spiser..

Det viser seg at i seks måneder kan du kvitte deg med 20 kilo og enda mer. Hvis du bruker denne dietten regelmessig, vil den ekstra vekten ikke komme tilbake, og tilstanden til de indre organene vil bli bedre.

Anmeldelser taper vekt

Da jeg begynte å prøve på en diett basert på en brøkdel av kosthold, spiser jeg i små porsjoner, men regelmessig var de to første ukene svært vanskelig. Jeg var i ferd med å slutte å torturere meg selv, men jeg bestemte meg for å vente til slutten av måneden, jeg bar en beholder med meg hvor jeg hadde snacks og ble matet strengt etter tid. Og som et resultat – i løpet av en måned klarte jeg å kvitte seg med 7 ekstra kilo på en gang. Etter en slik fantastisk effekt, ville jeg ikke gi opp delte måltider lenger, og jeg hadde allerede tid til å bli vant til rutinen. Selvfølgelig var det ikke uten forstyrrelse, men det endelige resultatet er følgende: med en høyde på 170 cm fra 80 kg, var det mulig å miste vekt opptil 65 kg, i tillegg ble midjen tynnere med så mye som 6 cm.

Anna

Anna, 28 år gammel

Jeg klarte aldri å ordne min tid riktig, så jeg måtte spise på farten. Følgelig om noen riktig næring av tale og kunne ikke være. Konstant stress førte til konstant vektøkning. For tre måneder siden åpnet en venn for meg denne enkle, brøkdelte ernæringsdiet for vekttap. Det var ikke umiddelbart mulig å bli vant til det. Fôring på regimet var jo noe nytt for meg. Imidlertid klarte jeg å gjøre en enorm innsats over meg selv. Jeg skrev påminnelser hver dag da jeg skulle ha spist, og lyktes gradvis å bli involvert i tidsplanen. For den første måneden mistet jeg 5 kg og mistet 2 cm i midjen. Jeg vil fortsette å bruke denne dietten.

Alexander

Alexandra, 24 år gammel