Gå ner i vikt med ingefära och kanel

ingefära и корица для похуденияOm någon annan tycker att kryddor behövs bara för att ge disken en distinkt smak och smak, är de fundamentalt felaktiga..

Var och en av de kända kryddorna har naturligtvis en unik smak och en otrolig lukt, den kan mätta disken med sin färg, ger sin smak helt nya anteckningar..

Men dessutom är kryddor och örter också friska..

Ta ett intresse, till exempel i någon herbalist, vilka växter dominerar i sin första hjälpen kit. I de flesta fall kommer det vara märkligt nog de mest aggressiva ogräs som inte kommer att rädda i trädgården, den näst viktigaste och volympartiet av medicinalväxter kommer att vara doftande örter och kryddor.

Effekten av aromatiska växter på kroppen.

Växter med de starkaste skarpa smakerna och den rika ljusa smaken, som är kryddor, kan innehålla en otrolig mängd olika ämnen, allt från vitaminer och mineraler och slutar med gifter. Alla dessa ämnen på ett eller annat sätt påverkar antingen enskilda organ eller hela organismen..

Huvudreaktionen hos människokroppen för användning och assimilering av ett komplex av ämnen från ingefära och kanel är en markant ökning av metabolisk hastighet, det vill säga ämnesomsättningen.

I det här fallet börjar alla kroppens organ börja arbeta mer aktivt, men kräver mer energi..

Med otillräcklig energiförsörjning från mat börjar kroppen lägga ut sina egna reserver, som består av subkutan fettavlagring. Det visar sig att den regelbundna användningen av dessa växter för mat inte bara berikar din kropp med en massa näringsämnen, utan också påskyndar processen med att bränna subkutant fett, vilket innebär att man förlorar vikt!

Ginger som ett sätt att gå ner i vikt

utmärkt дополнение к диетеMöjligheten att använda ingefärarot för viktminskning upptäcktes inte så länge sedan. Före detta användes en av de äldsta växterna, som hade en massa helande egenskaper, i matlagning som en kryddig krydda och i traditionell medicin – för behandling av inre organ.

Idag har alla möjlighet att äta ingefära åtminstone varje dag och fylla i reserven av hälsosamma ämnen som är nödvändiga för hälsan..

Användbara egenskaper hos ingefära

På grund av närvaron av näringsämnen i kompositionen av ingefära kan den användas inte bara för viktminskning. Torkad gingerrot hjälper till exempel att bli av med illamående och yrsel, och på en lång vägresa är det vanligtvis oumbärligt..

Ginger rekommenderas att användas som ett vitamintillskott. Dessutom har den en märkbar antibakteriell effekt som hjälper till att klara sig lättare med sjukdomar, vars patogener överförs av luftburna droppar..

Gnidas på en fin riven gingerrot i form av en kompressor hjälper till att bli av med smärta. Men viktigast av allt, det accelererar de metaboliska processerna i kroppen, vilket hjälper till att rensa utsöndringssystemet, liksom den snabba nedbrytningen av subkutan fettavlagring. Det är denna kvalitet som gör det möjligt att använda ingefära för viktminskning..

Bantning kanel

Vilken en воздействие оказывает корица на организмLiksom ingefära fungerar kanel som används i mat inte bara som ett smakämne eller smakämne..

Det kan förbättra inte bara smaken av maträtten, men också välbefinnandet, såväl som människors hälsa..

Detta faktum har bevisats av forskare från hela världen..

Så kan den positiva effekten av kanel vara utan tvekan.

Med regelbunden användning av kanel i mat:

  • tarmfunktionen normaliseras, avföringen är etablerad;
  • hjärnan är aktiverad
  • uppmärksamheten ökar;
  • normala blodsockernivåer;
  • risken för blodproppar reduceras;
  • öka kroppens skyddande funktioner.
Dessutom kan kanel också positivt påverka metabolismhastigheten.

Det är tack vare den senaste kvaliteten av dietister har utvecklat en mängd olika näringssystem med regelbunden användning av kanel, som i första hand syftar till att bekämpa övervikt.

Principer för användning av ingefära och kanel

Var och en av dessa växter bör användas noggrant, eftersom kryddor och kryddor ofta är orsakerna till allergiska reaktioner. Därför är det viktigt att i början av kosten inte överdriva den med aktiv fettbrännare, särskilt eftersom en ökning av rekommenderade portioner fortfarande inte ger positiva resultat..

Så låt oss börja.

Att gå ner i vikt på kanel och ingefära är lättare än någonsin. Diet kräver inga restriktioner på mat, bara under dagen behöver du mata dig själv med aktiva substanser som kommer att stimulera fettförbränning, oavsett hur mycket mat som äts och din aktivitet. Kanel för viktminskning läggs ofta till te eller några drycker, det är kryddat med desserter, och ingefära är kryddat med nästan alla huvudrätter..

Äppel- och kaneldrycksrecept

hur готовить напитки для похуденияFörutom det faktum att kanel och ingefära för viktminskning läggs till bokstavligen varje mat, rekommenderar nutritionists att laga speciala cocktails som kommer att förbättra effekten av kosten..

Tja, samtidigt och diversifiera mat.

Kefircocktail med kanel

För dess beredning blanda ett glas fettfett med en halv tesked kanel. Smaka med röd paprika och drick på tom mage..

Ginger Cocktail

6 tesked riven gingerrot häll kokande vatten och insistera. En liten myt, honung, en nypa svartpeppar läggs till infusionen och blandas med 8 teskedar fräsch citrusjuice.

Denna cocktail är bra att dricka före varje måltid..

Infusion av honung med kanel

För beredningen späds en blandning av 2 tsk honung och 3 teskedar kanel med 2 koppar vatten och infunderas i 24 timmar. Cocktail tas tre gånger om dagen före måltid i tre veckor..

“Explosiv blandning” med ingefära och kanel

1 tesked kanel och ingefära brygga 100 ml kokande vatten. I den kylda blandningen tillsätt en skiva citron och en tesked naturlig honung. Ginger och citron har en positiv effekt på kroppen..

Denna cocktail är den mest effektiva av alla ovanstående. En dag räcker för att dricka en del av blandningen..

Du kan också göra kanel te för viktminskning..

Förutom de viktigaste bantningspaketerna är det användbart att blanda kanel och honung, som även kan användas som en kitt på en smörgås. Och för en snabbare och effektivare viktminskning är det naturligtvis viktigt att inte överdriva och leva så flytande som möjligt..

Video efterrätt

Idag för efterrätt video om de fördelaktiga egenskaperna hos kanel.