Hela sanningen om Xenia Borodinas magiska diet

Förmodligen finns det inte en enda person som försöker gå ner i vikt, vem skulle inte ha hört talas om Ksenia Borodinas diet..

xenia Бородина до и после похудения

Författaren av rätt näring tror att det är svårt att gå ner i vikt, men om du ständigt arbetar med din kropp, kan alla uppnå bra resultat..

Historia av

I början av hennes tv-karriär, i början av 2000-talet, försökte Ksenia Borodina svårt att bli av med extra pounds, medan hon följde vissa regler, bland annat: en balanserad kost, vägran från övermålning, förmånlig användning av kalorimatar, eliminering av godis och smörprodukter från kosten.

Socialite rekommenderar så mycket som möjligt att flytta, gå till gymmet.

Flickan rekommenderar inte, och hon använder inte laxermedel för viktminskning och noterar att effekten av dem är men mycket kort och hälsorisken är stor.

Det är inte heller lämpligt att använda snabba dieter, eftersom de ger dig möjlighet att få ett kortsiktigt resultat, medan viktens vikt inte bara kan återvända utan också öka.

Ksenia Borodinas diet presenteras gratis, så var försiktig och fall inte för svindlarna av svindlarar som försöker sälja en supermetod som är känd för den ledande.

Funktioner av författarens teknik

balanserad рационMänniskor som försöker hitta rekommendationer för att gå ner i vikt på Borodinas diet hittar inte strikta regler, det beror på att viktminskningsmetoden för Xenia ligger i systemet med åtgärder som inte bara omfattar fysisk aktivitet och användning av vissa produkter utan även psykologiskt arbete.

TV-kampanjen motsätter sig de revolutionära förändringarna i menyn, dess svält avvisas också, programmet är byggt på en balanserad diet, liksom de dagar som måste lossas.

Det betyder att kroppen inte måste begränsa sig och begränsa sig i de flesta produkter..

Det kommer att vara nödvändigt att ständigt kontrollera ditt hälsotillstånd, komplettera och byta menyn vid negativa manifestationer när de inre organen fungerar..

Det är nödvändigt att dricka rent vatten i stora mängder, det hjälper till att klara av överviktig kroppsvikt och är nödvändig för att matsmältningssystemet fungerar väl.

En viktig psykologisk punkt anses vara en positiv attityd, det här garanterar 90% av framgången, medan resterande 10% är viljestyrka och uthållighet..

Att neka för en vacker siffras skull är värt alkohol, såväl som söta kolsyrade drycker.

I kosten bör alltid inkluderas de första rätterna som kokas i form av mosade soppor, de är bättre än flytande bidrar till mättnad.

I dessa rätter kan du inte bara använda grönsaker, men kött och fisk.

Denna middag kommer att ge en känsla av mättnad i 4 timmar, och resultatet blir bara fantastiskt..

Köttätare behöver inte ge upp sina favoriträtter, matsystemet kan innehålla denna produkt i kokt eller stuvad form, men den bör ätas i mycket små mängder..

Således är det möjligt att laga lunch med en skivad, ångad eller kokt kalvkött.

Alternativt kan korvar göras, omslutna i ett naturligt hölje..

Äta bör endast göras när det känns hungrig..

Mat bör vara en energikälla, inte en metod för nöje..

Pausen mellan måltiderna ska inte vara mindre än fyra timmar.

Men om du håller fast vid det här intervallet är svårt, kan du dricka ett glas vatten och upprepa mottagningen om 1,5-2 timmar.

Författaren av det här nätaggregatet kommer att kommentera alla nyanser av att gå ner i vikt i videon:

Menybeskrivning

Varje diet med för lång användning kan skada, varför du inte ska göra kursen i mer än två veckor.

Det bästa skulle vara 7 dagar, men om det finns behov av att bli av med ett mer imponerande antal kilo, rekommenderas det att hålla sig till tekniken i flera dagar mer.

Dieten är mycket begränsad, men det är oönskade att ändra eller öka volymen av produkter, eftersom detta kan påverka det slutliga resultatet negativt..

frukost:

 • gurkor i mängden av ett par stycken;
 • skiva brödbröd.

lunch:

 • grönsaks soppa;
 • sallad gjord av gurkor, grönsaker och 1 matsked vegetabilisk olja.

middag:

 • Valet av gurka eller sallad, beredd enligt ovanstående recept.

gurka меню

Det rekommenderas att konsumera minst 3-4 gurkor på en dag, så Ksenia Borodinas diet kallas ofta gurka.

För att kunna diversifiera menyn, 2 gånger i veckan, kan du föredra soppen en skiva mager kokt kött.

Programmets särdrag är också på fasta dagar, de borde se ut så här:

 1. Morgon: te eller äpple.
 2. Efter en timme: kefir.
 3. Dag: äpple.
 4. En timme senare: te.
 5. Efter 2 timmar: kefir.
 6. Nattvarden: Apple.
 7. Efter en timme: kefir.
 8. Bedtime: te.

Psykologiskt arbete på dig själv kan också anses vara en viktig del av att gå ner i vikt..

Borodina råder att motivera dig själv till resultatet, vilket gör det möjligt att bli av med kilo.

Du måste presentera dig själv i den form som är idealisk för en viss person. Dessutom bör du mentalt sätta på en elegant klänning eller jeans som blivit små.

Du kan tänka upp en motivation på egen hand, så länge som resultatet är önskvärt..

hem похудениеDu vet inte hur man ska handla hemma om du vill gå ner i vikt? Våra experter hjälper! Hemligheter av riktig viktminskning hemma.

Om du inte har styrkan att följa en strikt diet, kommer Medelhavsdieten att vara en gudstjänst för dig. Läs mer här..

Alla funktioner i mandelmuttern beskrivs i artikeln. Denna produkt används i matlagning och i kosmetologi..

recensioner

Redaktörerna i vår tidskrift fick brev med följande innehåll:

Jag älskar gurkor mycket när jag hörde att det var de som var baserade på en diet från Ksenia Borodina, omedelbart bestämt sig för att ta tillfället i akt att försöka effekten av en sådan diet på mig själv. För mig bekänner jag att det var svårt att stå emot dessa smärtsamma 4 timmar mellan måltiderna, men assistenten var vatten. Även om den har noll kaloriinnehåll, har den en unik förmåga att tillfälligt distrahera från tankar om mat, dessutom bidrar det till tarmarna. Mitt resultat är 4 kg. Jag satt på tekniken i en vecka, som rekommenderat, innan jag förberedde kroppen genom lossning. Till slut började jag väga 60 kg, jämfört med original 64 kg, vilket är ganska imponerande..

Valeria, 32 år gammal

För första gången på många år bestämde vi oss för semester på havet, när jag började hämta en baddräkt, insåg jag med skräck att det var skrämmande att titta på en sådan siffra och inte att visa den offentligt. Jag försökte få hjälp på Internet, jag hittade recensioner om kosten av Mrs Xenia Borodina. Jag gillade tillgången på rekommenderad mat – färska gurkor kan köpas när som helst på året. På två veckor nådde min vikt 58 kg, medan jag började med 63 kg. Magen är borta och jag är nöjd.

foto до и после

Elizaveta, 36 år gammal

Författarens viktminskningssystem har en hög popularitet idag, och använder den helt enkelt, kroppen känner inte en imponerande belastning, magen sträcker sig inte, och en person behöver inte övermätta för att ge en känsla av fullhet.

Vikt förloras på grund av hälsosam kost och matintag..

I följande video inom ramen för programmet “Låt dem prata” kan du observera vilken typ av skandal som bröt ut kring denna diet:

Loading...