Hur man går ner i vikt med vanlig majsgröt

Nästan varje diet som tillåter dig att förlora en betydande mängd kilo på kort tid innebär vanligtvis en ständig svält. Kroppen upplever stress, känner känslan av hunger, så att depression utvecklas, hälsa och hälsa försämras..

Bantning med majsgröt är bra på grund av att alla spannmål, inklusive majs, är ett verkligt lagerhus med användbara vitaminer och mineraler. En stor mängd fiber som finns i dem tillåter att mätta kroppen, så det upplever inte stress på grund av den lilla mängden mat.

gå ner i vikt девушка

Om en kvinna är fast besluten att förlora några kilo, är det någon spannmål som är en användbar hjälp, men även mot bakgrunden bör särskild uppmärksamhet ägnas åt majs, eftersom det är hon som anses vara det mest framgångsrika valet..

Är det möjligt att gå ner i vikt om det finns majsgröt?

För normal funktion behöver en person konsumera en stor mängd kolhydrater per dag. De ger en laddning av energi och munterhet, främjar välbefinnande. Men det bör alltid komma ihåg att de är knepiga eftersom de är uppdelade i lätta och komplexa. Corngröt, som alla andra, refererar till komplexa kolhydrater. Och förutom kolhydrater innehåller majs många spårämnen, fiber och vegetabiliskt protein.

Kroppen förvärvar alla dessa komponenter under en lång tid, och även ens äta en relativt liten mängd gröt, kommer en person inte att känna sig hungrig under lång tid. Det är denna egenskap av majsgrisar som gjorde det så viktigt för att gå ner i vikt, eftersom alla kalorier som ursprungligen kommer in i kroppen spenderas på att helt tillgodogöra maten som har tagits emot, utan att lägga den i feta veck..

Dessutom, majs gröt, mättar magen, rensar samtidigt tarmarna från gifter. Efter rengöring av kroppen återställs normal metabolism gradvis, matsmältningssystemet fungerar snabbare, vilket gör att du kan förlora lite mer övervikt..

Fördel och skada

Corn grits är mycket välkomna i kosten mat på grund av det faktum att även efter bearbetning de användbara egenskaperna av majs är fullt bevarade. Fördelarna med att använda produkten är följande: majs каша для похудения

 • mättnad av kroppen med vitaminerna E, A och B. Konstant brist på dessa element kan leda till försämring av utseende och nervösa upplevelser.
 • majsgröt innehåller en daglig mängd järn, kalium, magnesium, karoten;
 • en stor mängd fiber mättar kroppen, tar bort toxiner från den;
 • lågkaloriprodukt
 • stabilisering av matsmältningssystemet och förbättring av metabolism;
 • öka immunitet
 • stärka väggarna i kapillärkärl och sänka nivån av “skadligt” kolesterol;
 • anrikning av kroppen med tillräcklig energi för hela dagen.

Denna produkt har få negativa sidor, särskilt när det gäller viktminskning. För att en sådan diet ska leda till viktökning måste du äta gröt dagligen i kombination med feta köttprodukter. Det rekommenderas inte att gå ner i vikt med det för diabetiker, sår och personer som har problem med blodpropp..

Cornmeal Gröt Recept
hur похудеть с помощью обычной кукурузной каши
ingredienser Antal
corn grits 50 g
vatten 200 ml
olivolja ½ tsk. l.
Tillagningstid: 20 minuter Kalorier per 100 gram: 81 kcal

Du kan laga majsgröt på vatten eller mjölk. Men om snabb viktminskning krävs, är den uteslutande utarbetad på vatten utan tillsatser. Det kan dock inte användas i mer än 3 dagar, eftersom gröt är för grovt..

 1. För att laga gröt snabbare på morgonen är det nödvändigt att fördyka majsgrisarna. Det är ganska torrt, så det kommer att ta hela natten att svälla. Tvätta spannmålet från överskott av stärkelse, och häll det sedan med rent, kallt vatten.. gryn в воде
 2. På morgonen ta den fördryckta spannmålen, dränera allt resterande vatten. Under natten kommer kornen svälla svagt och vara mjukare. Häll gröt i pannan och häll sedan allt vatten. Förhållandet mellan spannmål och vatten bör alltid vara 1 till 4. layout крупы в кастрюлю
 3. Sätt på pannan på ugnen och laga gröt till kokt. Rör det hela tiden som det brinner tillräckligt snabbt. All matlagning tar inte mer än 15 minuter.. matlagning каши
 4. Sätt gröt i en tallrik och lägg till olivolja för en mjukare konsistens..

Corn gröt har en ganska specifik smak, så i sin enkla form används den inte som standard. Betjänar oftast som en framgångsrik sidrätter för fisk och andra skaldjur. Det går bra med pumpa, mushrooms och ostar för huvudrätter, med nötter och torkade frukter – som en stor frukost..

I kombination med gröt, var noga med att dricka mycket vatten, minst 2,5 liter per dag. Det rekommenderas att du inte dricker te eller kaffe med det, eftersom de bara saktar ner alla processer i kroppen..

viktminskning с помощью корня имбиряLär dig om att gå ner i vikt med ingefärarot!

Så lagar du läckra och gröna rätter på gräddfil?

Vet inte vad du ska diversifiera frukost? Koka omelet med mushroom och ost.

Monodiet på majsgröt

Om du inte behöver omedelbart förlora några extra pund, då bäst skulle vara en enkel introduktion av majsgröt till frukost. Det finns dock alternativ för mono-dieter, vilket bara tillåter några dagar att förlora upp till 7 kg. Den har en monodiet där huvudrollen spelas av majs, ett ganska gott rykte, men på grund av dess styvhet är inte så populärt. Dess varaktighet är högst 3 dagar..

Mono-diet regler: grön чай

 1. Den konsumerade produkten bereds uteslutande på vatten utan tillsats av socker, salt, kryddor och oljor.
 2. 400 g gröt används under dagen i små portioner.
 3. Endast vätskor kan läggas till gröt. Förutom vatten får man dricka grönt te eller örtte för viktminskning..

Feedback och resultat

Här är några recensioner om att gå ner i vikt med hjälp av majsgrötabonnenter lämnar:

Innan semestern, jag behövde snabbt förlora några kilo, så jag bestämde mig för att sitta på en majsmono-diet. Värt kupan är relativt billigt, och dess användbara egenskaper har mycket. Jag satt på den i 3 dagar, under vilken tid lyckades jag förlora 3 kilo. Sult och svaghet, jag kände inte att jag vanligtvis inte innebode mono dieter, så du kan använda.
Ekaterina, 32 år gammal, Samara
Jag bestämde mig för att på något sätt väga in och märkte med förvåning att jag fick ett par extra pund. De var inte särskilt märkbara på bilden, men beslutade ändå att bli av med dem. En vän rekommenderade att gå in i frukostrationen av majsgröt. Efter några veckor gick all övervikt bort, jag känner ljushet och huden har synligt rengjorts, så nu hela tiden med i kosten minst ett par gånger i veckan.
Valeria, 27 år gammal, St. Petersburg
Efter mitt andra barns födelse jagar mig övervikt, så olika dieter har blivit ett konstant fenomen. På liknande sätt lärde jag mig om majsmonodiet. Att hålla 3 dagar på en enkel gröt var ganska svår, eftersom det inte finns någon mångfald. Men effekten slog mig bara: Jag har bara tappat omkring 4 kilo, men jag kände mig inte hungrig, matsmältningssystemet började fungera mycket bättre. Du kan inte sitta på den länge, för att du kan skada kroppen, men som en snabb lösning är en sådan diet mycket effektiv..
Maria, 35, Cheboksary

Hur man går ner i vikt med majsgröt, berätta för videon nedan:

Loading...