Hur man spenderar fastagen på vattnet

Många försöker spendera en fasta dag på vattnet. Men inte alla uppnår resultat..

uppträdande разгрузочного дня на воде

För att undvika detta är det nog att följa några regler! Och förändringar i utseende kommer inte att få dig att vänta länge.

“Pro et contra” (för och nackdelar)

Vatten är livets källa på vår planet. Detta ämne fyller oss upp till 80%. Det är i vattnet som fostret tillbringar sina första 9 månader av livet. Vatten omger oss alltid och överallt. Så varför inte lita på din hälsa med vatten?.

Det finns en massa fasta dagar – på grönsaker, på frukter, inklusive på vatten. Fördelen med denna utsläpp är att:

  • Du rengör tarmarna av toxiner. Skadliga ämnen och toxiner kommer att lämna din kropp;
  • Matsmältningssystemet börjar börja fungera bättre.
  • Vatten-saltet (elektrolyten) balans kommer att återställas, och därför kommer ämnesomsättningen (ämnesomsättningen) att accelerera och förbättra sitt arbete.
  • Vatten innehåller inte kalorier, vilket innebär att sådan regelbunden lossning kommer att bidra till att eliminera övervikt
  • Med rätt tillvägagångssätt för denna utsläpp blir din kropp fylld av styrka, energi och skönhet som du inte kan missa. Den första som svarar på en sådan lossningshud. Rynkor kommer att smidas ut, och finnar kommer att lämna ditt strålande ansikte..
Men du borde veta att den systematiska urladdningen på vattnet – en hård åtgärd för kroppen. Hjärnan uppfattar så ofta fasta som stress. Undvik då inte problem. Att inte märka en märkbar minskning av volymer.

Det handlar om hormonet kortisol, det produceras av kroppen under stress. Hjärnan “kommer att ge order” för att lagra fetter, sakta ner ämnesomsättningen, eftersom hårda tider har kommit och du måste arbeta ekonomiskt.

Dessutom kommer kroppen att börja lida av brist på vitaminer och spårämnen. Hur kan de komma in i kroppen om du fyller dig med vatten ensam? Håret börjar tappa i volym, håret blir tråkigt. Igen börjar akne att fälla ut ett blekt ansikte..

Var börjar du fasta dagen på vattnet

För att undvika ovanstående konsekvenser måste du följa några enkla regler under urladdningsdagen på vattnet för att gå ner i vikt och uppnå alla andra positiva resultat..

Läkare startar inte en enda operation utan att förbereda kroppen. Så med lossningen på vattnet. Kom ihåg att efter tunga fester arbetar ditt matsmältningssystem i ökat läge, som en motor och en växellåda av rakhorn.

början разгрузки на водеNär du byter föraren kommer bilen att bli vana utan vana. Så magen ger juice. Bukspottkörteln fungerar på liknande sätt och utsöndrar matsmältningsenzymer..

Gradvis minska mängden mat som ätit, särskilt djurprodukter, vilket ökar mängden vatten du dricker. Så kommer kroppen smärtfritt att byta till ett nytt väckande sätt. Ät gröt kokt i vatten. Endast frukt och grönsaker.

Att ändra kosten har många problem med avföring (med en stol). Någon lider av diarré och någon från förstoppning. Allt detta kan undvikas om dagen innan för att rensa mag och tarmar med avkok av prunes.

Vattnet du planerar att ta ska vara icke-kolsyrade, varför behöver du celluliter? Förvara minst 3-4 liter. Kom ihåg att på vanliga dagar borde en person dricka minst 2 liter, och på avlastningsdagarna ännu mer. Nutritionists rekommenderar inte att koka vatten.

Avstå från te- och kaffedrycker. Tillåt dig låg-glykemisk låg-carb frukt och grönsaker. De mest tillgängliga av dem: äpplen, apelsiner, päron, morötter, tomater, gurkor.

Det är viktigt att veta att träning på fasta dagar bör hållas till ett minimum. Eftersom det kan uppstå yrsel eller svimning är detta en individuell process..

Tja, om du väljer en ledig dag för lossning. En kontrastdusch kommer att öka dina andar och stärka, och en promenad i skogen kommer att berika blodet med syre.

Olika utsläpp på vatten

lossning день на воде и апельсинах

Monodiet (äter samma produkt, som vatten eller bovete) är skadligt. Kroppen på den är snabbt utarmad.

För att förhindra att detta händer, rekommenderar nutritionists att kombinera en fastingsdag på vatten med alla produkter. Följande diskussion fokuserar på möjliga alternativ..

 

 

Endast vatten

Försök att få källvatten. Detta kommer att fylla kroppen med naturens krafter. Dela upp den planerade mängden vatten per dag i portioner. Ett glas vatten varannan halvtimme. Och inte mer. Annars tjäna, som de säger i människor “magehålan”!
 

Fast dag på vattnet med äpplen

Äpplen är bra på att slåss mot fett. De hjälper också till att undvika förstoppning. Men inte varje frukt kommer att göra. Välj bara gröna äpplen för viktminskning. Högst 2 kg. Och minst 3 liter vatten.
 

 

Fast dag med citrus

Dessa gula och orange frukter är kalorier i kalcium, och i så liten utsträckning kan de tillfredsställa hunger. Fyll på kroppen med vitamin C. Bränn lite fett. Om du föredrar citronvatten till apelsiner, märker du att citronsaft kommer att orsaka aptit..
 

 

Fast dag med ingefära rot

Ängel i Ryssland verkade inte så länge sedan. Sätten för dess tillämpning är ganska olika. Men vi kommer att prata om lossning. Gnid eller hugga en liten del av roten (2-3 cm per liter vatten), låt det brygga i ca 30 minuter. Drick till hälsa. Vitaminer floden flyter in i din kropp, och de hatade fetterna börjar sakta men säkert börja brinna!

Resultat – belöning för en hälsosam dag.

Många läsare trodde noga på de möjliga resultaten. Och med rätta. Vår kropp är född tacksam. Det kommer genast att reagera på en omtänksam inställning till den..

Dietister lovar att förlora upp till 2 kg per dag av lossning på vatten. Men om du är glad att skynda dig till dina favoritbullar, kommer vikten återgå till föregående figurer.

För att undvika detta är det viktigt att kompetent “komma ut” på lossningsdagen. Naturligtvis kan du inte sluta dricksvatten. Lägg gradvis till råttan av gröt på vattnet och soppan.

Med systematiska utsläpp försvinna de icke-allvarliga sjukdomarna i mag-tarmkanalen gradvis med övervikt..

Anfall av akut pankreatit (inflammation i bukspottkörteln, när den ökade belastningen på järnet ger så många enzymer som bryter ner sig!)

Ansiktet kommer att få ett rent och friskt utseende. Huden blir mjuk och hydratiserad. Problemområden med svarta punkter kommer att minska sitt område. Och håret kommer att få en hälsosam och naturlig glans.

Kom ihåg att denna diet inte visas för alla och kan skada. Det finns kontraindikationer. Detta gäller för personer i pensionsåldern, gravid och ammande mödrar..

Även hypotensiva och diabetiker bör inte tillgripa dessa utsläppsåtgärder. Även om du inte hör till någon av dessa kategorier av människor, först och främst, kontakta din läkare.

samling для похуденияEffektiva medel för traditionell medicin för aktiv viktminskning kan vara användbar om du inte är anhängande av olika piller.

Recensioner om drogen “Spirulina” för viktminskning är här. Läs också bruksanvisningen..

Om du är en bananälskare, kan en diet baserad på dem vara väldigt lätt för dig. Dess principer och meny beskrivs här..

Recensioner av läkare och dem som upplevde lossning

Fast dag för viktminskning på vattnet är väldigt populärt. Antalet hans fans växer hela tiden. Många idrottare lossar sig på vattnet.

Dagligt arbete på kontoret och brist på mat har lett till ackumulering av övervikt. Bullar har blivit min följeslagare på jobbet. Dotter rekommenderade lossning på vattnet. Jag försökte. Jag blev förvånad över att tarmarna började fungera som en “klocka”. Det var inga förändringar omedelbart på skalorna. Sedan började jag försöka lossa på vatten med ingefära. En gång varannan vecka i 2 månader försiktigt av med 5 kg. Nu råder jag alla vänner.

Svetlana, 52, revisor

Arbete i skolan är en av de spända och nervösa. Stress har blivit min följeslagare i en professionell karriär. Och liksom alla kvinnor började jag “syna” honom. Tillagt extra pund. Jag försökte vatten med citron. Mycket trevlig smak, släcker törst och uppfriskar..

Irina, 41, grundskolelärare

Förra året gick jag till sjukhuset från gluttony! Kvinnan lagar gott gott. Diagnostiserad: pankreatit. Börjades i tre dagar. Sedan te med brödsmulor. Efter urladdningen tog makan min hälsa. Tillsammans lossa ett par gånger i månaden. Nu en dag på vattnet – lätt!

Alexey, 29, elektriker

Metabolism är en allvarlig sak. Bryt det – alla system i kroppen kommer att lida. Sådana fasta dagar är helt enkelt nödvändiga för att inte komma in i avdelningen för endokrinologi eller operation i någon nödsituation. Felaktig diet kan orsaka utveckling av diabetes, gastrit och magsår, såväl som pankreatit och cholecystit.

Margarita, 45 år gammal, endokrinolog

Om du i naturen är ägare till avrundade former, måste du hålla dig i dina nävar! Sitter på en diet är hela mitt liv orealistiskt, och att lindra sig 2-4 gånger i månaden är väldigt enkelt. Försök och experimentera. Kombinera vatten med färska gurkor. Och kroppen kommer tacka dig med ett fint tal på vågorna..

Anna, 35, dietist

Sammanfattningsvis lägger vi till att resultaten av avlastningsdagen kommer att bero på vilka mål du ställt för dig själv. Oavsett om det är förbättring av utseende, ansiktets eller hårets hud, viktminskning, behandling av matsmältningsorganen etc..

Kom ihåg att ingenting händer med magi. Arbeta på dig själv. Och glöm det aldrig, att vara tålamod, allt kommer att vara på axeln!

Loading...