Hur man stekar hemlagad hamburgare och bekvämlighetsmat i en panna

För korrekt tillagning av köttbullar i en panna måste du först laga god kvalitet av högkvalitativt hakat kött. Stek dem sedan ordentligt. För att förbereda halvfabrikat ska du välja rätt pan, men snarare bör botten vara mycket tjockare än i vanliga liknande rätter..

Och för att steka skivorna utan olja används en stekpanna med en non-stick beläggning..

För att laga kakorna ordentligt är det inte tillräckligt med kunskap om receptet. För många går det ofta fel. Den skålen blir hård, den faller sönder framför våra ögon, då sitter den fast vid disken. För att undvika detta måste du följa vissa regler och hemligheter..

Hur man gör hemlagad fyllning för köttbullar
hur вкусно пожарить домашние котлеты и полуфабрикаты на сковороде
ingredienser Antal
nötkött (endast massa) 500 g
gris 500 g
vitt bröd 200 g
av mjölk ½ kopp
ägg 2 stycken.
mediumlökar 2 stycken.
salt och peppar att smaka
Tillagningstid: 40 minuter Kalorier per 100 gram: 190 kcal

Trots det faktum att numera ett stort antal intressanta och ursprungliga recept ständigt framträder, fortsätter många människor att föredra skivor.

Och i grunden gör värdinnan fyllning med egna händer. Detta är inte förvånande, eftersom en maträtt från hemlagad hakade är välsmakande och tillförlitlig (med tanke på kvaliteten).

Steg för att göra hemlagat malet kött:

 1. Det är nödvändigt att välja kött, på vilket det inte finns några olika senor och filmer, eftersom deras närvaro kan hindra kött från att passera köttkvarnen. Twisted meat bör kompletteras med en liten mängd vatten. Så koteletter kommer att vara mer saftiga;
 2. Lök är bättre att mala i en mixer för att skydda sig från onödiga tårar. Den kan stekas i en panna under en kort tid innan den läggs till köttet;
 3. Bröd måste först separeras från fast skorpa och suga massan i mjölk. Lägg till fyllningen och bryta ägg där. Sedan smakar peppar och salt. Därefter behöver du alla ingredienser blandas noggrant. Därefter är fyllningen helt klar;
 4. För att skivor måste stekas under fritering behöver du inte ge den färdiga fyllningsfyllningen. Detta kan göras genom att slå det mot bordet eller genom att kasta det från hand till hand. Händerna måste först fuktas med vatten, eftersom detta inte tillåter köttet att hålla sig till dem.
 5. Efter att de malet köttprodukterna har bildats, är det nödvändigt att rulla dem i brödsmulor eller mjöl och steka dem sedan (för mer information läs nedan).

Att steka köttbullar i en panna

Efter det att kakorna är fullt formade, är det nödvändigt att värma och smörja pannan med solrosolja. Lägg sedan det malet köttet där. Täck och stek tills ljusbrun.

Du måste också steka den motsatta sidan av kakorna. Därefter minimera värmen och tillsätt lite vatten till kakorna.

Efter att ha gjort det, täcka igen behållaren med lock och låt disken stuvas lite. Om så önskas, häll en liten ketchup, majonnäs eller bouillon kub i pannan med vatten..

För att steka kycklingköttspattor, är det nödvändigt att bereda blandningen för brödning. För dess förberedelse måste du skära in gammalt bröd i små kuber och torka dem i ugnen. För dessa ändamål kan du också använda en stekpanna..

Efter att kycklingbollarna har formats, måste de rullas i de beredda krossade krutongerna. Och gör så allt på samma sätt som för gris och nötkött.

Hur man steker frysta hamburgare

hamburgare с соусомMånga kvinnor har inte tillräckligt med tid att spendera länge i köket. Det är därför de ofta förvärvar frysta bekvämlighetsmatar. I sådana fall kan ingen lova hög kvalitet och god smak av produkten..

För att spara tid kan du laga fyllningen själv och göra kakor på fritiden och sedan gömma och frysa dem i frysen. Och få dem i vilken mängd som helst..

För att kunna ordentligt och välsmakande halvfabrikat, är det nödvändigt att applicera en slags stekpanna, vars botten blir tjockare än den vanliga. Vid maximal värme uppvärms den väl och smörjs med grönsaker eller smör. Det är viktigt att se till att oljan fördelas i lika stora delar över hela bottenområdet..

Det är inte nödvändigt att tina halvfabrikat i förväg. Direkt från frysen kan du placera dem i pannan. Det är nödvändigt att se till att de packade pattiesna inte rör varandra. Sådana hamburgare bör rostade över hög värme på alla sidor..

Med denna stekning kommer hela saften som kan stå ut ur köttet kvar i köttbullarna. Då måste du minska värmen till medium, tillsätt lite vatten och täcka med lock. Stäng av ugnen efter en kort stund.

Nivån av beredskapsgraden hos cutlets kan bestämmas med användning av två metoder. I det första fallet är det värt att piercing skålen med en gaffel – om den valda saften har en genomskinlig färg så är allt klart.

I det andra fallet är det nödvändigt att skära skålen i två halvor. Om skäret är jämnt gråaktigt utan inklusioner, kan kokningsprocessen slutföras.

Att steka kycklingpatties utan olja i en panna

Kakad kycklingpatties görs i en ganska snabb takt. Detta är en ganska god maträtt, så alla älskar det. Att förbereda denna maträtt kräver produkter som alltid är tillgängliga från någon värdinna..

Förteckning över nödvändiga ingredienser:

 • 1 kg kycklingfilé
 • Lampan är medelstor i storlek;
 • 150 gram bröd, nödvändigtvis vit;
 • 1 liten potatis
 • 1 ägg;
 • 3-4 Art. l. färsk mjölk;
 • Salt, peppar efter smak.

Processen att laga maträtten:

  1. Kycklingkött måste först och främst hakas med en blandare eller köttkvarn. Lägg sedan på löken på det, förskär det fint;
  2. Bröd ska blötläggas i mjölk. Skaka potatis, helst så liten som möjligt.

malet kött из куриного мяса

 1. Lägg till köttet blött bröd, riven potatis och ägg;
 2. I enlighet med din egen smak, tillsätt salt, peppar och blanda väl alla tillsatta ingredienser..

färdig фарш

För att laga kycklingkoteletter utan att använda smör, måste du applicera en panna med en non-stick beläggning. Först måste du värma pannan mycket väl. Därefter läggs formade patties på den. De kan göras stora eftersom de blir mycket mindre i matlagningsprocessen..

pan разогреть

Omslaget är inte nödvändigt. Matlagning bör ske över hög värme i tre minuter. Då måste du lyfta en av pattiesna och kontrollera efter närvaron av guldbrun.

Vänd sedan produkten och steka den andra sidan på samma sätt. Vidare hälls vatten i den mängd som är nödvändig för att den tredje delen av koteletterna ska vara i den. Täck behållaren med lock och gör elden mindre.

vända om котлеты

Stew kött bör vara i 40 minuter. Vid behov kan du lägga till vatten.

Den färdiga skålen är väldigt mjuk och saftig..

kotletu7Läs recepten för malet fläskkotletter, enkla recept och små hemligheter..

Det klassiska receptet på kyckling Kiev, se steg-för-steg-instruktioner..

Smaksatta köttbullar är mycket goda – läs receptet.

Användbara tips

 • För att laga köttbullar behöver du bara använda vitt bröd, vilket är lite hård. Men du bör inte överdriva mängden tillsatt bröd, eftersom skålen kommer att absorbera för mycket fett från pannan;
 • Bröd är bättre blött i vatten;
 • Klipp inte brödet för mycket efter blötläggning;
 • Under bildningen av skålen kan placeras inuti en liten bit smör eller is. Cutlets blir mycket juicier;
 • Lök för malet kött är bättre att inte vrida i köttkvarn och hugga med en kniv;
 • Innan du börjar laga mat kan du lägga ett stopp i kylskåpet ett tag..

Matlagningspatties är en snap. Det är viktigt att följa vissa regler och hemligheter..

Hembakat malet kött är det bästa för att göra läckra köttbullar, så du borde inte spara och vara lat. Dessutom kommer genomförandet av dessa planer inte ta mycket tid..

Vid tillagning av kakor i en panna utan användning av solrosolja minskar kaloriinnehållet och skadan av produkten. Men samtidigt blir produkten inte mindre välsmakande..