Hva er effektiviteten av slanking av væske kastanje: ekte vurderinger

En perfekt og slank kropp er målet som hver andre person forfølger. På vei forsøker folk ulike metoder, som starter med ekspressdiet og slutter med medisinske preparater..

Men ikke alle tenker på hvilken skade et annet forsøk på å bruke en ny metode kan gjøre for helse..

flytende каштан для ускоренного похудения

For å hjelpe de som ønsker å finne en vakker figur, har farmakologene utviklet et spesielt pulver som umiddelbart ble en følelse innen ernæring. Ifølge forskere er dette verktøyet egnet for alle som ønsker å prøve det, og viktigst, det vil ikke forårsake den minste skade..

Generell informasjon om innovasjonsverktøyet

Flytende kastanje er en frukt som finnes i Amazonas regntunge skoger. Til tross for at i hjemlandet alle forbipasserende vet om fordelene ved dette verktøyet, hadde Russland nylig nylig muligheten til å gjøre seg kjent med det..

Et slankeprodukt laget av flytende kastanje er et pulver. Det er hentet fra frukten av den brasilianske lianen, som er Amazonas guarana.

Ikke forveksle denne planten med at den vokser i Europa, da den har sydamerikanske røtter. På utseendet på frukten ligner det menneskelige øyebollet, fordi det har samme bokstavelige oversettelse.

Pulver kan ikke bli funnet på apotek i byen. Men det kan kjøpes via Internett, så vel som i spesialiserte bybutikker.

Tilgjengelig i pulverform, og prisen for kjøpet varierer avhengig av kjøpsstedet. Gjennomsnittlig kostnad – fra 1000 til 2000 rubler for 60 g.

Sammensetning og nyttige egenskaper

De unike komponentene i Liquid Chestnut gjør at stoffet kan vise effektiviteten. Nøkkelkomponentene som har en positiv innvirkning på helse inkluderer følgende:

 1. guara;
 2. teobromin;
 3. teofyllin;
 4. Stoffer og mineralforbindelser, hvis hovedprinsipp omfatter antioxidantvirkningen på kroppen (kalium, magnesium, harpiks, natrium, saponin, amider, kalium, etc.).

Fordelene растенияGuaranin påvirker kroppen på samme måte som koffein. Hovedforskjellen mellom disse stoffene er at effekten av guaranin er mykere og mer jevn, og har også et mer stabilt resultat..

I motsetning til koffein, irriterer dette stoffet ikke mage-tarmkanalen. Latinamerikanere foretrekker å lage tonic drikkevarer basert på denne ingrediensen akkurat som CIS-landene gjør kaffe..

Theofyllin er et stoff som gunstig påvirker et persons sentrale nervesystem. I tillegg er det mer sannsynlig å gå ned i vekt på grunn av at det har en vanndrivende effekt..

Dermed frigjør teofyllin kroppen fra overflødig vann, giftige stoffer og avføring, og undertrykker også sult.

Theobromine har en energiegenskap, derfor utfører den følgende funksjoner:

 1. Forbedre mental ytelse;
 2. Forbedret utholdenhet;
 3. Tonisk effekt og humørsvingning;
 4. Frihet fra utmattelse;
 5. Vanndrivende effekt.
Det bør bemerkes at bruken av dette stoffet i store doser er sannsynlig å utvikle avhengighet. Av denne grunn er det viktig å følge instruksjonene for bruk av flytende kastanje..

Hovedprinsippet for antioksidanter er eliminering av skadelige giftige forbindelser fra kroppen, så vel som cellulær regenerering.

Således, når du bruker dette verktøyet, blir kroppens metabolske prosesser akselerert, og det er derfor gunstige mineralstoffer blir assimilert raskere. Den generelle tilstanden til helse, en tone, humørsvingninger, organismen er ryddet.

Takket være de aktive stoffene i flytende kastanje, er appetitten dempet, derfor blir det mye lettere å overvinne ønsket om å ha en matbit..

Alle komponenter i legemidlet er i perfekt harmoni med hverandre, og i kombinasjon har bare en gunstig effekt på helse. Kaloriinnhold per 100 g pulver er 26, 0 kcal.

Hvordan bruke Væskekastanje til vekttap

Som nevnt tidligere, brukes dette stoffet nettopp for å miste vekt. Du kan kjøpe det uten resept fra en lege, viktigst når du bruker, følg instruksjonene og doseringen..

Den daglige prisen på stoffet – 1 teskje. Det anbefales å dele den nominelle dosen i to doser – om morgenen og om kvelden..

Det finnes ulike måter å spise flytende kastanje på. Først bør du legge til pulver til alle slags drinker, det være seg te eller melk.

For det andre, hvis du bruker denne metoden for å miste vekt parallelt med kostholdet, kan du oppnå et raskere og mer merkbart resultat..

Således er det verdt å fortynne med pulver forskjellige cocktailer og smoothies for vekttap, grønn te, kjøttbøtter, frokostblandinger og grønnsaksalat..

Hva er ganske interessant, når du bruker dette verktøyet for å miste vekt, er det ikke nødvendig å begrense deg i ernæring. Tvert imot har du råd til litt mer enn din favorittmat, siden aktiviteten av stoffet akselererer metabolismen.

Kontra

Kontra лекарстваFlytende kastanje bør ikke tas i følgende tilfeller:

 1. Kardiovaskulære sykdommer;
 2. Sykdommer i leveren, nyrene;
 3. graviditet;
 4. Amningstid (amming);
 5. epilepsi;
 6. Dysfunksjon av skjoldbruskkjertelen;
 7. Allergisk reaksjon på individuelle komponenter;
 8. ulcerative sykdommer.

Reelle kundeanmeldelser om flytende kastanje slanking

Det bør bemerkes at Internett er fullt av positive vurderinger om dette stoffet, samt bilder som bekrefter resultatet. Dietitianer har en svært god mening om stoffet, fordi de anbefaler det til pasientene..

Jeg er overrasket over effekten jeg mottok fra Liquid Chestnut! I mange års kamp med overvekt har jeg aldri møtt et slikt verktøy. Foruten det faktum at jeg mistet 6 kg i en måned, har huden min synlig renset, og tonen og ytelsen min har økt. I tillegg til å bruke dette verktøyet, ekskluderte jeg bare søtt av kostholdet, men ellers tillot jeg meg litt av alt. Nå kan jeg ikke sitte hjemme akkurat slik, jeg ble veldig energisk, det virker som om jeg kan flytte fjell. Mange takk til min ernæringsekspert for råd.!

Milan, 29 år gammel

I lang tid våget jeg ikke å kjøpe flytende kastanje på grunn av høye kostnader, men etter å ha lest positive anmeldelser på Internett tok jeg fortsatt risikoen. Ærlig, jeg angrer ikke de 1.500 rublene som tilbys. Resultatene er fortsatt små, i 3 uker med forbruk falt jeg 3 kg. Men livet mitt ble kaldt til det bedre. Nå, om morgenen, reiser jeg straks opp uten å lyve litt lenger, jeg klarer å gjøre mange ting og bli i kveld om natten. Jeg vil fortsette å drikke dette middelet og håper at resultatene mine snart vil formere seg.

Kira, 35 år gammel

Jeg visste at dette verktøyet anbefales for barn og studenter å øke utholdenhet mens de studerer. Etter å ha studert stoffet og dets sammensetning mer detaljert, fant jeg ikke noe farlig for kroppen. Tvert imot har flytende kastanje en energisk effekt på kroppen, og mye mer harmløs enn kaffe. Når det gjelder hans kamp med fedme, kan han bare hjelpe sammen med et sunt kosthold og mosjon. Dessverre er dette ikke et mirakelverktøy som vil fungere hvis du heller det i pølseandwich mens du ligger på sofaen.

Andrew, dietiker

Vekttap на 5 кг за неделюDemonter emnet i overkant av raskt vekttap. Miste vekt med 5 kg i en uke – oppdraget er gjennomførbart. Beskrivelse av ulike teknikker og presentasjon av viktige tips.

Og her kan du lese om Lida naturlige slankingskapsler..

En liste over stift mat med negativt kaloriinnhold er her. Disse produktene kan spises uten frykt for figuren..

Dermed klipper væskekastan med sin oppgave:

 • Verktøyet ble utviklet for de som ønsker å gå ned i vekt;
 • Det har også en energi effekt på kroppen;
 • Det hjelper virkelig å gå ned i vekt, hvis det brukes i kombinasjon med en sunn livsstil;
 • Inneholder 3 aktive stoffer som har en betydelig effekt på kroppen;
 • Anmeldelser av stoffet ekstremt positivt.

Vi presenterer deg en video hvorfra du vil lære om mening av et diettmedisinsk stoff: