Hva å lage mat til en bursdag i sommer i naturen: ideer, oppskrifter og tips

Bursdag er en spesiell ferie. På denne dagen vil jeg ha det gøy og bli litt trist. Gleden av å mødes med venner og familie, et stort antall gaver og overraskelser, gjør det ofte mørkere forståelsen at årene går forbi.

Det kan oppstå både for unge og voksne. Uansett følelser av bursdagspersonen og hans gjester den dagen må du ta vare på godbiter..

piknik на природе

Heldig for de som har bursdag om sommeren. Muligheter for å feire navnet på massen, fordi det er masse å velge mellom! Lake, sjø, natur, skog eller hytte? Du kan gå hvor som helst, fordi værforholdene ikke er forferdelige.

Selv om det er sommerregn på ferie, vil dette bare gjøre det enklere, fordi det vil gi etterlengtet kjølighet..

Sommermeny: vær forsiktig!

La oss se på funksjonene ved å lage en bursdagsmeny om sommeren i naturen. Sommers skygge er at produkter i naturen uten kjøleskap forverres veldig fort eller mister sin form. Selvfølgelig kan du ta et minikjøleskap med deg og få minst salater derfra, men hvis en stor gruppe mennesker er planlagt, kan det hende at de ikke er nok på grunn av de små dimensjonene til enheten..

Mesajon og andre fete sauser er absolutt kontraindisert i varmen. En tallerken med dem i løpet av få minutter vil bli en farekilde, og ingen vil faktisk tilbringe resten av dagen i buskene. Det er bedre å bruke vegetabilsk olje som en dressing, det vil i det minste ikke forsvinne..

Selvfølgelig vil ingen ferie uten kebab. Hvis det er en beslutning om å forberede det, bør det gjøres nesten umiddelbart ved ankomst til naturen. Så kjøttet vil ikke ha tid til å sure i en stor mengde marinade, og de ferdige stykkene vil vare lenger.

piknik среди друзейAlle produkter skal dekkes med håndklær eller papir. Wasps og bier kan fly til smaker av mat, og gjestene risikerer å spise dem sammen med parabolen, mens de får mange problemer. Vel, hvis det bare er rødhet på biteområdet, men det er også folk som er utsatt for allergi. I dette tilfellet kan strupehode eller nesopharynx svulme og deretter oppstår en reell trussel mot menneskelivet..

For å forhindre at gjester tørster, bør du finne et sted for en ferie i nærheten av våren eller ta tilstrekkelig mengde vann med deg. Juice og fruktdrikker er også et godt alternativ, men karbonholdige drikkevarer anbefales ikke. De vil ønske å drikke enda mer.

Viktig meny: velg passende oppskrifter for festlige retter

Det er rikelig med underholdning i naturen. Gjestene vil finne noe å underholde seg, været vil ikke la noen bli kjedelig. Så hva kan du lage mat til en bursdagsfest om sommeren på naturen av et muntert selskap av gjester? Hva skal jeg mate dem med? Det viktigste er å være velsmakende, raskt og enkelt, fordi gjestene vil komme akkurat sulten.

Tomater fylt med grønnsaker
Hva приготовить на день рождения летом на природе: идеи, рецепты и советы
ingredienser Antall
runde tomater 8 stk.
Bulgarsk gul pepper 1 stor
agurker 2 store
grønt bundle
hvit løk 1 stor
vegetabilsk olje 2 ss. l.
hvitløk 2 tenner
reddik 150 g
salt å smake
ost 150 g
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier per 100 gram: 87 kcal

Vask grønnsaker og urter. Med tomatene kuttes toppene, med en skje for å få kjøttet. Pepper, agurker, løk og radiser skåret i terninger. Finhakk greensene fint. Pass hvitløk gjennom pressen, og smør osten på en fin rist.

Bland de hakkede grønnsaker, urter, hvitløk og ost i en bolle, salt og hell over smør. Fyller tomater og du kan behandle gjester.

Denne forretten vil se vakker ut på bordet. Selv om juice fra grønnsakene begynner å strømme, vil tomatene holde form og se ganske appetittvekkende..

“Snow forrett”

For å lage en matbit for 2 personer trenger du:

 • 6 små tomater;
 • 2 ss. l. rømme;
 • 1 ss. l. majones;
 • 2 fedd hvitløk;
 • 200 gr. ost;
 • Grønn pepper etter smak.

snø горкаVask tomater og kutt i mellomstore ringlets, legg i ett lag på en tallerken.

Skal og grøt hvitløk, bland i en bolle med majones og rømme.

Osterrist på en fin riper. Drys tomatkretsene med pepper, smør med hvitløksaus, dryss med ost..

Spred sirkler av tomater, fett og dryss med ost, til du får en liten lysbilde.

Det viktigste i denne parabolen er å drysse det godt med ost. Det ser interessant ut, men alle vil like smaken..

Bakt potet med overraskelse i folie

Hvilken ferie uten poteter? Standardpuréen i naturen kan ikke gjøres, og potetene som er bakt i kulene, har blitt kjedelige i lang tid. Et interessant alternativ kan være poteter med sopp og gulrøtter (de vil bli veldig overraskende) i folie.

For 4 personer vil deilige poteter trenge:

 • 8 poteter;
 • 2 store unge gulrøtter;
 • 8 store mushroner;
 • Salt og pepper etter smak;
 • En haug med greener;
 • 50 ml olivenolje.

Vask poteter, gulrøtter, sopp og urter. Knoller skåret i 4-6 deler, gulrøtter i mellomstore ringer, og sopp i halvdeler. Hakk greensene.

Grønnsaker og sopp salt, pepper og hell olje. Bland forsiktig og legg ut på foliedelen.

Fest folien på alle sider slik at maten ikke spyles når du vrir på fatet..

Legg konvoluttene av folie på brennkamrene og kok i ca 20 minutter, i løpet av hvilken tid du må vri parabolen 2 ganger. Spred de ferdige poteter og dryss med friske urter.

Potetene kan godt komme som hovedrett, og sammen med sopp og gulrøtter vil det også være vakkert..

Miracle Fish: bake deilig på grillen

En annen hovedrett er grillet fisk. Hvilken fisk å lage mat avhenger av personlig preferanse. Den røde fisken blir kokt raskt, og utsikten er appetittvekkende..

For 2 personer “Miracle Fish” trenger du:

 • 4 laksekjøtt;
 • 2 ss. l. krydder for fisk;
 • 2 ss. l. revet ingefærrot;
 • 1 \ 2 sitron;
 • Salt å smake;
 • 60 gr. olivenolje.

laks нарезать

Bland krydder, smør og ingefærrot, klem saften fra en halv sitron og marinér biffene i denne blandingen i ca 40 minutter. I løpet av denne tiden smelter du grillen.

laks замариновать

Legg laxen på grillen og stek på brannen i 3 minutter på hver side. Fisken vil være øm, selv om den er litt fuktig, begynner prinsippet “rå laks ikke” å påvirke alle.

laks обжарить

Fisk – et lett produkt, de kan spise mellom underholdning og svømming i dammen.

laks с апельсином

Friske grønnsaker eller grønnsaker kan serveres til fisken, alkohol er egnet og sterk, og inneholder få grader.

laks готова

Saus – gjestene vil sette pris på 5+

Sausen for kjøtt og fisk er viktig, det vil understreke smaken av parabolen. Det bør velges basert på ingrediensene i hovedretten, tomatbasert saus er mer egnet for kjøtt og majones for fisk. Hvis du eksperimenterer og legger til forskjellige urter og krydder, har du en original blanding..

For sausen til kjøttkebab må du ta:

 • 1 kan av Krasnodar-sausen;
 • En haug med greener (persille, dill, koriander);
 • Noen få takter av dragon;
 • Jord svart pepper til smak;
 • 1 løk.

Peel løkene og hakk fint. Skyll greens, også finhakk. Tilsett urter og løk til sausen, krydret med pepper og bland godt. Urter vil utfylle smaken av kjøtt.

snacksOppskrifter for bursdagsmad skal være lette og originale på samme tid..

Snack til konjakk i en hast – enkelt, lett og velsmakende, les oppskriftene.

Bookmark cold forrett oppskrifter for ferien bordet.

Dessert “Sweet Tooth”

Det er ingen bursdag uten dessert. Selvfølgelig er det veldig farlig å ta en kake eller kremkake på naturen uten kjøleskap. Forbered sødme uten krem ​​og ovnen er ganske ekte, mens gjestene nyter naturen.

For desserten “Søtand” må du ta følgende ingredienser:

søt tann

 • 1 pakke med wafer kaker;
 • 1 boks kondensert melk;
 • 2 bananer;
 • 1 surt eple
 • 1 ts sitronsyre.

Vask epler, skrell frø og peeling, kutt i tynne plater. Peel banan og kutt i sirkler. Hver vaffelkake smurt med kondensert melk, legg noen stykker epler og bananer, dryss dem med sitron.

Så fortsett til alle lagene er lagt. La toppkaken være ren. La desserten stå i minst et par timer. Så kutt den i stykker og gi gjestene.

Dessert forbereder seg raskt, men det trenger tid til å suge. Den øverste kaken forblir ren, slik at stykkene kan plukkes opp og forsiktig spises. I 2 timer med kaken vil ingenting skje. Hvis du legger det i skyggen, vil det ikke ødelegge, men bursdagen vil ha en ekte bursdagskake.

Og hva skal gjestene drikke, alkohol? – Nei, forfriskende sitronade!

For å slukke tørsten din, kan du sette flasker med drinker i dammen, de vil holde seg kule lenge. Og hvis du kan ta et mini-kjøleskap med deg til naturen, kan du legge en stor mengde is inn i den..

Ved å legge det til drinker, er det en ekte måte å ikke dø av tørst ved å lage lemonader..

For å forberede limonade til 2 personer må du ta:

 • 0,33 liter sprite og drikke “Tarragon”
 • 1/2 lime;
 • 2 sprigs peppermynte;
 • 160 gr. av is.

Bland drikker, legg til skiver med lime og håndbårne mynteblader. Smør ingrediensene litt med en gaffel eller mørtel. Hell drikken i høye briller og legg til is. Dekorer med en cocktail tube eller paraply.

Drikken slokker tørst og kommer til nytte for et alkoholfritt parti. Men du bør drikke det forsiktig, da det er fare for å bli syk. I varmen kan isdrikker spille en grusom vits med menneskekroppen.

Hvor uten råd!

 1. Matlaging på matens natur, du må tenke på deres sammensetning. Snacks og salater med fete sauser bør tilbys først og fremst, slik at de ikke har tid til å dele seg;
 2. Om sommeren vil du drikke hele tiden, så du må ta mye drikke, men mindre alkohol. Varmen påvirker den drunken personen er ikke den beste måten, du må være forsiktig;
 3. Alle grønnsaker og frukt bør vaskes før du legger til oppvasken eller bare for å spise. Et stort antall insektvektorer av sykdom kan komme på produktene og senere forårsake sykdom;
 4. Den ideelle middagen til sommermenyen er retter på spyd. Oster, pølser, oliven, agurker, minkorn og andre produkter i ulike varianter vil raskt tilfredsstille sult og vil effektivt se på bordet.

En bursdag om sommeren i naturen gir frihet til fantasier om underholdning, men med godbidder må du være forsiktig med å ikke forgifte deg selv med manglende mat og ikke forkaste ferien.

Loading...

Hva å lage mat til en bursdag i sommer i naturen: ideer, oppskrifter og tips

Bursdag er en spesiell ferie. På denne dagen vil jeg ha det gøy og bli litt trist. Gleden av å mødes med venner og familie, et stort antall gaver og overraskelser, gjør det ofte mørkere forståelsen at årene går forbi.

Det kan oppstå både for unge og voksne. Uansett følelser av bursdagspersonen og hans gjester den dagen må du ta vare på godbiter..

piknik на природе

Heldig for de som har bursdag om sommeren. Muligheter for å feire navnet på massen, fordi det er masse å velge mellom! Lake, sjø, natur, skog eller hytte? Du kan gå hvor som helst, fordi værforholdene ikke er forferdelige.

Selv om det er sommerregn på ferie, vil dette bare gjøre det enklere, fordi det vil gi etterlengtet kjølighet..

Sommermeny: vær forsiktig!

La oss se på funksjonene ved å lage en bursdagsmeny om sommeren i naturen. Sommers skygge er at produkter i naturen uten kjøleskap forverres veldig fort eller mister sin form. Selvfølgelig kan du ta et minikjøleskap med deg og få minst salater derfra, men hvis en stor gruppe mennesker er planlagt, kan det hende at de ikke er nok på grunn av de små dimensjonene til enheten..

Mesajon og andre fete sauser er absolutt kontraindisert i varmen. En tallerken med dem i løpet av få minutter vil bli en farekilde, og ingen vil faktisk tilbringe resten av dagen i buskene. Det er bedre å bruke vegetabilsk olje som en dressing, det vil i det minste ikke forsvinne..

Selvfølgelig vil ingen ferie uten kebab. Hvis det er en beslutning om å forberede det, bør det gjøres nesten umiddelbart ved ankomst til naturen. Så kjøttet vil ikke ha tid til å sure i en stor mengde marinade, og de ferdige stykkene vil vare lenger.

piknik среди друзейAlle produkter skal dekkes med håndklær eller papir. Wasps og bier kan fly til smaker av mat, og gjestene risikerer å spise dem sammen med parabolen, mens de får mange problemer. Vel, hvis det bare er rødhet på biteområdet, men det er også folk som er utsatt for allergi. I dette tilfellet kan strupehode eller nesopharynx svulme og deretter oppstår en reell trussel mot menneskelivet..

For å forhindre at gjester tørster, bør du finne et sted for en ferie i nærheten av våren eller ta tilstrekkelig mengde vann med deg. Juice og fruktdrikker er også et godt alternativ, men karbonholdige drikkevarer anbefales ikke. De vil ønske å drikke enda mer.

Viktig meny: velg passende oppskrifter for festlige retter

Det er rikelig med underholdning i naturen. Gjestene vil finne noe å underholde seg, været vil ikke la noen bli kjedelig. Så hva kan du lage mat til en bursdagsfest om sommeren på naturen av et muntert selskap av gjester? Hva skal jeg mate dem med? Det viktigste er å være velsmakende, raskt og enkelt, fordi gjestene vil komme akkurat sulten.

Tomater fylt med grønnsaker
Hva приготовить на день рождения летом на природе: идеи, рецепты и советы
ingredienser Antall
runde tomater 8 stk.
Bulgarsk gul pepper 1 stor
agurker 2 store
grønt bundle
hvit løk 1 stor
vegetabilsk olje 2 ss. l.
hvitløk 2 tenner
reddik 150 g
salt å smake
ost 150 g
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier per 100 gram: 87 kcal

Vask grønnsaker og urter. Med tomatene kuttes toppene, med en skje for å få kjøttet. Pepper, agurker, løk og radiser skåret i terninger. Finhakk greensene fint. Pass hvitløk gjennom pressen, og smør osten på en fin rist.

Bland de hakkede grønnsaker, urter, hvitløk og ost i en bolle, salt og hell over smør. Fyller tomater og du kan behandle gjester.

Denne forretten vil se vakker ut på bordet. Selv om juice fra grønnsakene begynner å strømme, vil tomatene holde form og se ganske appetittvekkende..

“Snow forrett”

For å lage en matbit for 2 personer trenger du:

 • 6 små tomater;
 • 2 ss. l. rømme;
 • 1 ss. l. majones;
 • 2 fedd hvitløk;
 • 200 gr. ost;
 • Grønn pepper etter smak.

snø горкаVask tomater og kutt i mellomstore ringlets, legg i ett lag på en tallerken.

Skal og grøt hvitløk, bland i en bolle med majones og rømme.

Osterrist på en fin riper. Drys tomatkretsene med pepper, smør med hvitløksaus, dryss med ost..

Spred sirkler av tomater, fett og dryss med ost, til du får en liten lysbilde.

Det viktigste i denne parabolen er å drysse det godt med ost. Det ser interessant ut, men alle vil like smaken..

Bakt potet med overraskelse i folie

Hvilken ferie uten poteter? Standardpuréen i naturen kan ikke gjøres, og potetene som er bakt i kulene, har blitt kjedelige i lang tid. Et interessant alternativ kan være poteter med sopp og gulrøtter (de vil bli veldig overraskende) i folie.

For 4 personer vil deilige poteter trenge:

 • 8 poteter;
 • 2 store unge gulrøtter;
 • 8 store mushroner;
 • Salt og pepper etter smak;
 • En haug med greener;
 • 50 ml olivenolje.

Vask poteter, gulrøtter, sopp og urter. Knoller skåret i 4-6 deler, gulrøtter i mellomstore ringer, og sopp i halvdeler. Hakk greensene.

Grønnsaker og sopp salt, pepper og hell olje. Bland forsiktig og legg ut på foliedelen.

Fest folien på alle sider slik at maten ikke spyles når du vrir på fatet..

Legg konvoluttene av folie på brennkamrene og kok i ca 20 minutter, i løpet av hvilken tid du må vri parabolen 2 ganger. Spred de ferdige poteter og dryss med friske urter.

Potetene kan godt komme som hovedrett, og sammen med sopp og gulrøtter vil det også være vakkert..

Miracle Fish: bake deilig på grillen

En annen hovedrett er grillet fisk. Hvilken fisk å lage mat avhenger av personlig preferanse. Den røde fisken blir kokt raskt, og utsikten er appetittvekkende..

For 2 personer “Miracle Fish” trenger du:

 • 4 laksekjøtt;
 • 2 ss. l. krydder for fisk;
 • 2 ss. l. revet ingefærrot;
 • 1 \ 2 sitron;
 • Salt å smake;
 • 60 gr. olivenolje.

laks нарезать

Bland krydder, smør og ingefærrot, klem saften fra en halv sitron og marinér biffene i denne blandingen i ca 40 minutter. I løpet av denne tiden smelter du grillen.

laks замариновать

Legg laxen på grillen og stek på brannen i 3 minutter på hver side. Fisken vil være øm, selv om den er litt fuktig, begynner prinsippet “rå laks ikke” å påvirke alle.

laks обжарить

Fisk – et lett produkt, de kan spise mellom underholdning og svømming i dammen.

laks с апельсином

Friske grønnsaker eller grønnsaker kan serveres til fisken, alkohol er egnet og sterk, og inneholder få grader.

laks готова

Saus – gjestene vil sette pris på 5+

Sausen for kjøtt og fisk er viktig, det vil understreke smaken av parabolen. Det bør velges basert på ingrediensene i hovedretten, tomatbasert saus er mer egnet for kjøtt og majones for fisk. Hvis du eksperimenterer og legger til forskjellige urter og krydder, har du en original blanding..

For sausen til kjøttkebab må du ta:

 • 1 kan av Krasnodar-sausen;
 • En haug med greener (persille, dill, koriander);
 • Noen få takter av dragon;
 • Jord svart pepper til smak;
 • 1 løk.

Peel løkene og hakk fint. Skyll greens, også finhakk. Tilsett urter og løk til sausen, krydret med pepper og bland godt. Urter vil utfylle smaken av kjøtt.

snacksOppskrifter for bursdagsmad skal være lette og originale på samme tid..

Snack til konjakk i en hast – enkelt, lett og velsmakende, les oppskriftene.

Bookmark cold forrett oppskrifter for ferien bordet.

Dessert “Sweet Tooth”

Det er ingen bursdag uten dessert. Selvfølgelig er det veldig farlig å ta en kake eller kremkake på naturen uten kjøleskap. Forbered sødme uten krem ​​og ovnen er ganske ekte, mens gjestene nyter naturen.

For desserten “Søtand” må du ta følgende ingredienser:

søt tann

 • 1 pakke med wafer kaker;
 • 1 boks kondensert melk;
 • 2 bananer;
 • 1 surt eple
 • 1 ts sitronsyre.

Vask epler, skrell frø og peeling, kutt i tynne plater. Peel banan og kutt i sirkler. Hver vaffelkake smurt med kondensert melk, legg noen stykker epler og bananer, dryss dem med sitron.

Så fortsett til alle lagene er lagt. La toppkaken være ren. La desserten stå i minst et par timer. Så kutt den i stykker og gi gjestene.

Dessert forbereder seg raskt, men det trenger tid til å suge. Den øverste kaken forblir ren, slik at stykkene kan plukkes opp og forsiktig spises. I 2 timer med kaken vil ingenting skje. Hvis du legger det i skyggen, vil det ikke ødelegge, men bursdagen vil ha en ekte bursdagskake.

Og hva skal gjestene drikke, alkohol? – Nei, forfriskende sitronade!

For å slukke tørsten din, kan du sette flasker med drinker i dammen, de vil holde seg kule lenge. Og hvis du kan ta et mini-kjøleskap med deg til naturen, kan du legge en stor mengde is inn i den..

Ved å legge det til drinker, er det en ekte måte å ikke dø av tørst ved å lage lemonader..

For å forberede limonade til 2 personer må du ta:

 • 0,33 liter sprite og drikke “Tarragon”
 • 1/2 lime;
 • 2 sprigs peppermynte;
 • 160 gr. av is.

Bland drikker, legg til skiver med lime og håndbårne mynteblader. Smør ingrediensene litt med en gaffel eller mørtel. Hell drikken i høye briller og legg til is. Dekorer med en cocktail tube eller paraply.

Drikken slokker tørst og kommer til nytte for et alkoholfritt parti. Men du bør drikke det forsiktig, da det er fare for å bli syk. I varmen kan isdrikker spille en grusom vits med menneskekroppen.

Hvor uten råd!

 1. Matlaging på matens natur, du må tenke på deres sammensetning. Snacks og salater med fete sauser bør tilbys først og fremst, slik at de ikke har tid til å dele seg;
 2. Om sommeren vil du drikke hele tiden, så du må ta mye drikke, men mindre alkohol. Varmen påvirker den drunken personen er ikke den beste måten, du må være forsiktig;
 3. Alle grønnsaker og frukt bør vaskes før du legger til oppvasken eller bare for å spise. Et stort antall insektvektorer av sykdom kan komme på produktene og senere forårsake sykdom;
 4. Den ideelle middagen til sommermenyen er retter på spyd. Oster, pølser, oliven, agurker, minkorn og andre produkter i ulike varianter vil raskt tilfredsstille sult og vil effektivt se på bordet.

En bursdag om sommeren i naturen gir frihet til fantasier om underholdning, men med godbidder må du være forsiktig med å ikke forgifte deg selv med manglende mat og ikke forkaste ferien.

Loading...