Hvitt kull: Bruksanvisning for barn og voksne

I lang tid har en stabil posisjon blant de beste sorbenter blitt tatt av aktivert svart kull, som både brukes til å forbedre helse og å miste vekt og rense tarmene..

Til tross for alle de fordelaktige egenskapene som stoffet besitter, ble imidlertid en lignende agent utviklet for å erstatte den med større effektivitet..

aktivert белый уголь

Hvitt kull ble utviklet av farmakologer i Ukraina, som posisjonerer det som et sikrere stoff med mild eksponering i forhold til klassisk svart kull..

Generell informasjon

På utseendet av hvitt trekull er en pille av vanlig størrelse og tilsvarer navnet på fargen. Dette produktet får en hvit farge, som under produksjon blir en betydelig mengde stivelse tilsatt..

Legemidlet inneholder to aktive stoffer, takket være det mottar høy effektivitet:

 1. MCC (mikrokrystallinsk cellulose);
 2. Silisiumdioksyd.

MCC er et avfall som kommer fra produksjon av tekstiler. I dag er ICC tatt som et selvstendig stoff som kan bidra til å gå ned i vekt, samt kurere visse sykdommer (for eksempel diabetes).

I tillegg renser verktøyet effektivt kroppen av giftstoffer, giftige stoffer og fekale masser, det er i stand til å etterligne en følelse av metthet. Det er denne egenskapen som hjelper cellulosefibrene til å gå ned i vekt..

Silisiumdioksyd er et pulver av fargeløse krystaller, som ofte brukes i produksjon som konserveringsmiddel..

I moderate mengder har silisiumdioksyd en gunstig effekt på kroppen, og effektivt renser tarmene..

Stoffet holdes ikke i kroppen og absorberes ikke av dem, og kommer ut naturlig.

Hvitt kull er på mange måter likt det svarte motstykket, men det har sine fordeler:

sammenligning белого и черного угля

 1. Svart kull, til tross for effektiviteten i rensing av kroppen, fjerner fra det ikke bare skadelig, men også nødvendig for stoffets normale funksjon. For eksempel proteiner, karbohydrater og fett, samt mange sporstoffer og vitaminer. Hvit – har en selektiv eiendom. Det absorberer og fjerner giftige stoffer, men etterlater det i de nødvendige cellene.
 2. For å få resultatet, må du spise en ganske anstendig mengde svart kull, mens det er hvitt – konsentrerer mer nyttige egenskaper i en tablett. Så, 2 hvite tabletter vil være mer effektive enn en håndfull svart.

Du kan kjøpe hvitkull i et hvilken som helst byapotek, så vel som å bestille stoffet på Internett. Tilgjengelig uten lege resept i to former: tabletter og hetteglass med pulver. Prisen varierer fra 100 til 150 rubler (for 10 tabletter)

Indikasjoner for bruk av hvitt aktivert karbon

Legemidlet er tatt både som forebygging og for behandling av visse sykdommer:

 1. Alkoholforgiftning;
 2. Matforgiftning;
 3. Endogen dermatitt;
 4. dysbacteriosis;
 5. Tarminfeksjon;
 6. Nyresvikt (kronisk);
 7. Hepatisk svikt;
 8. helminthiasis;
 9. Hepatitt skjemaer A eller B.

Instruksjoner for bruk

mottak лекарстваNår du bruker stoffet for å forbedre helsen, er det viktig å følge dagdosen og noen funksjoner. Ellers kan det forårsake betydelig skade på kroppen..

Som nevnt tidligere er verktøyet tilgjengelig i to former. Den daglige inntakshastigheten er i hovedsak avhengig av alder.

Tabletter brukes fra 7 år, 3 stk 3 ganger om dagen.

Pulveret i hetteglassene er oppløst med kokt, avkjølt vann: 1 hetteglass per 250 ml.

Deretter skal blandingen ristes for å få en homogen væske. Det er tillatt å søke på barn fra 1 år:

 1. Opptil 2 år – 2 ts pulver til oppløsning
 2. Fra 3 til 4 år – 1 ss. skje;
 3. Fra 5 til 6 år – 2 ss. skjeer;
 4. Fra 7 år – 2,5 ss. skjeer.

Funksjoner av bruk

Du bør vite hvordan du bruker stoffet for å forbedre helsen:

 1. Hvitt kull påføres 1 time før hvert måltid;
 2. Det er ønskelig å male tabletter. Så, du kan øke effektiviteten deres;
 3. Barn, eldre, gravide og allergikere bør konsultere lege før bruk.
 4. Det er viktig for diabetikere å vite at en tablett med hvit kull inneholder 0,26 g sukrose;
 5. Vann for å oppløse pulveret skal kokes, men avkjøles;
 6. Det er nødvendig å drikke tabletter ikke mer enn 3 dager. Det er viktig at dietten var variert og balansert;
 7. Det er uønsket å bruke stoffet som et middel for å miste vekt. Så det vil være nødvendig å drikke det i mer enn 3 dager, og dette kan føre til avitaminose..

Kontra

Du kan ikke ta hvitt kull i følgende tilfeller:

 1. graviditet;
 2. Amningstid;
 3. Intestinal obstruksjon;
 4. Gastrointestinal sår;
 5. Duodenalsår
 6. Tarm erosjon;
 7. Allergi mot individuelle komponenter.

Disse kontraindikasjoner gjelder bare for bestemte stadier av sykdommen. For å være sikker på at du ikke skal ta stoffet til behandling, anbefales det å besøke den aktuelle legen.

I enkelte tilfeller kan det tillate bruk så vel som foreskrive individuelle doser..

For eksempel kan stoffet noen ganger brukes under graviditet og amming..

Bivirkninger

Etter hvert som tabletter forbrukes, kan følgende lidelser oppstå:

hypovitaminosis

 1. vitaminmangel;
 2. Manglende næringsopptak av kroppen.

Disse bivirkningene oppstår ved irrasjonell bruk av legemidlet, samt ved manglende overholdelse av bruksvarigheten..

Derfor er det viktig å lese instruksjonene for bruk før du selv foreskriver stoffet..

Kompatibilitet av hvitt kull med andre stoffer

Legemidlet bør ikke brukes som bruk av andre legemidler. Det er ikke så mye helsefarlig som det reduserer effektiviteten av kull i kampen mot sykdommer..

Det anbefales spesielt ikke å drikke det i kombinasjon med andre stoffer for mat eller alkoholforgiftning..

anmeldelser

Oppsummering, du kan se at vurderinger av hvitt kull i de fleste tilfeller er positive. Noen klager over ubehag etter bruk, som er forbundet med langvarig eller irrasjonell bruk av legemidlet..

Hvit kull lagret meg bokstavelig talt fra alvorlig matforgiftning. Å besøke en ferie spiste jeg en stor mengde syltet sopp med hvitløk, som jeg ikke er likegyldig til denne parabolen. Allerede om morgenen kunne jeg ikke komme meg ut av sengen fra de sterke smertene som bare holdt meg inne i meg. Jeg var heldig at pappa var lege, og ga øyeblikkelig råd: Drikk rikelig med rent vann og ta hvitt kull. Alt gikk etter 2 dager, og uten noen turer til klinikken. Jeg anbefaler alle!

Tatyana, Beloretsk

frø льна и масло для похуденияHar du hørt om de mirakuløse egenskapene til linfrø? Ta dem, du kan til og med kvitte seg med de ekstra foldene i midjen. Linfrø for vekttap: oppskrifter og ekte vurderinger. Bruk gaver av naturen!

Hvordan kan du få deg til å miste vekt? Hvis du spør dette spørsmålet fra tid til annen, så ta en titt her, og kanskje vil du endelig beseire din latskap og finne sterk motivasjon..

Forskere har kommet opp med et nytt middel for å miste vekt – kapsler Portsiola. Med dem kan du bare ikke spise mye, og derfor vil vekten avta. Er du allerede interessert? Så her er en artikkel der alt er skrevet i detalj om dem..

Jeg bestemte meg for å ordne min egen tarmrensing for å miste vekt, og også å fjerne skadelige stoffer fra kroppen. Jeg forfulgte sist fordi jeg ønsket å bli kvitt akne. Sammen med kostholdet med frukt og grønnsaker begynte jeg å konsumere store mengder væske og tabletter av hvitt kull. Mine venner fortalte meg at han er mer sparsom enn svart, men gir fortsatt flere fordeler. Jeg bestemte meg for at jeg ville drikke mer enn forventet, og hvis jeg ser bivirkninger, vil jeg stoppe. En uke senere evaluerte jeg resultatene. Huden ble synlig renset, ubehaget forsvant under fordøyelsen av noen mat. Å miste vekt hjalp ikke, kanskje det var bare nødvendig å drikke lenger, men jeg våget ikke.

Irina, Korsakov

Venner rådde hvitt kull for å fjerne forskjellige ekkel ting fra kroppen. Før en gang drakk jeg svart kull, men de insisterte på at hvite klare oppgaven mye bedre og bedre. Resultatet er ikke verdsatt. Føler generelt ikke noe. Etter svart la jeg merke til forbedringer i helsen min etter et par dager, og her på en uke var det ingen effekt.

Ivan, Svetlograd

Det viser seg at hvitt kull fortsatt har en rekke fordeler over sin stipendiat:

 1. Fjerner ikke næringsstoffer fra kroppen;
 2. Inneholder en stor konsentrasjon av aktive stoffer i en tablett;
 3. Egnet for forebygging og behandling av ulike sykdommer;
 4. Aktivt renser kroppen;
 5. Har 2 utgivelsesskjemaer.